esmaspäev, 31. märts 2008

Pühapäev.

Ma teen megalühidalt , sest mu pea valutab nii hullult.
Hommikul ärkasin üles. Jõin kohvi, sõin rullbiskviiti ja olin niisama äge. Siis vahtisin telekat jms. Nõusid isegi pesin ja saunapuud tõin ära .
Nelja ajal läksin laulma. Pärast laulmist käisin poes ossin mahla ja nänni endale.
Kolju jõudes sõin, istusin netis ja käisin saunas. Pärast sauna tegin kohupiimakreemi ja sõin tarretist sellega.
Siis vaatasin ''Superstaari'' ja nüüd istun siin niisama. Valutan pead ja räägin Jakobiga juttu.
Tsau ! :*

pühapäev, 30. märts 2008

laupäev. 29.03

Hei, päevad lähevad üha kiiremini. See tähendab seda, et enam ei lähe kaua, kui tuleb SUVI. :) Kuigi jah, aknast välja vaadates on küll suht suvi juba.
Igatahes hommikul ärkasin mingi aeg üles. Vahtisin niisama. Siis käisime empsiga poodides jms. Ühesõnaga päev otsa panin tühja...
Õhtul mingi 8 aegu läksime Tiinaga välja. Siis käisime Maarja ja Mairi juures mingit iba ajamas ja läksime välja tagasi , saime Randoga kokku, vahtisime kooli juures natuke aega ja läksime koju ära.
Kodus vaatasin seda ''Laululahingut'' ja hetkel käib mingi film, mida ma poole silmaga jälgin . :))
Peaks voodisse ära minema juba...
Suht huvitav päev, ma tean. :D
Aga ma nüüd lahkun arvutist, lähen voodisse filmi edasi vaatama. Tsau !

laupäev, 29. märts 2008

Reede. 28.03.08

Hommik oli ülitavaline. Peale selle, et Kirsil auto mitu päeva seisnud oli ja käima ei läinud. Noh, me läksime siis ta ema autoga, mis tähendas seda, et me pidime mõned kohast rohkem käima ja pirukaid viima. Hilinesime ka mingi 13 minutit. :D Keemia tund oli, niiet suva. ;) Teine tund oli matemaatika, millele järgnesid kunst, kus me JOONISTASIME TÄNA :O ja seejärel kirjandus, kus oli üsna lebo. Siis tollel vahetunnil meil tekkis disskussioon Keskerakonna üle. Kuna Taivo Keskerakonna noortekogus on, siis oli hea võimalus kedagi pommitada ja mõnitada. Mõttetu vaielda. Kõik teavad ju, et Keskerakond on venemeelne. Taivo oli ainuke, kes sellest aru ei saanud. Whoa, suht geenius ! Igatahes, kui tund algas tulid koos õpetajaga klassi riigikogust mingi tädi, kelle nime ma kahjuks ei mäleta, sest tegu polnud just kõige tuntuma inimesega. Temaga oli kaasas veel keegi linnavalitsusest. (Mõlemad olid Keskerakonnast!!) Ülihuvitav tund oli... Nagu päriselt ka. :D Tädi 'etendas' meie peal ühte riigikogu koosolekut.
Okei, see selleks, mai viitsi siin seletama hakata, miks mulle Keskerakond ei meeldi, aga jah. :D Järgnes söömine. Mingi supp ja mannavaht oli. Inglise keelde me Nelega ei läinud, sest mul AUSÕNA pold õrna aimugi, et töö tuleb.
Läksime linna, vahtisime seal mingi aja, siis käisime võtsime Nele juurest ta trenniasjad ja läksime trenni. Algul jooksime 7 trepiringi ja siis läksime jõusaali. Siis tegin seal neid trenasööre + 500 hüppenööri hüpet jms. Nii tore...paraleeli-poisid on ka alati seal, siis on äge neid mõnitada. :D
Pärast trenni läksime Nelega linna. Istusime kaupsi üleval ja rääkisime Merkaga(?!) juttu.
Kuskil kolmveerand viie ajal läksime(Tiina ja Kädlin ka) bussi peale. Mul istus üle vahekäigu kõrval mingi... ma tahaks ta kohta asokas öelda, aga ta polnud seda. Firmatossud, üks uuematest telefonidest jms. Aga ta oli täis nagu tarakan ja ajas mulle mingit haiget juttu. Ma panin talle koguaeg ära ja kuna see oli väike buss siis suht kõik kuulasid meie vestlust ja naersid(kui loll see vanamees ikka oli).
5 läbi natuke jõudsin koju... Sõin ja kuulasin niisama muusikat.
Kuskil seitsme ajal tuli Maria siia, tegi minust ja mu armsast koerast natuke pilte. Siis istusime niisama ja vahtisime Youtubest videosid.
9 ajal saatsin Maria koju. Siis sõin jälle ja vahtisin niisama.
Üheteist ajal meenus ajaloo arutlus(Eesti iseseisvumine - juhus või asjade loomulik käik?!), mis pidi 00:00-ks õpetaja emailile saadetud olema. Hakkasin siis kähku tegema ja valmis sain. 23:58 postitasin kirja teele. Üsna kärmepoiss olen ikka. ;)
Hetkel planeerin siin, et peaks magama ka minema juba. :))
Tsau siis!

neljapäev, 27. märts 2008

Neljapäev. 27. märts

Pikalt ei viitsi muljetada...
Hommik sujus tavaliselt. Koolis ei juhtunud midagi erilist. Enamus tunnid olid lihtsalt lebo. Hea söök oli täna - kalapulgad, kartul-kaste ja porgandisalat. :) Viimane tund oli muusika, kus meil oli töö. Ma ei olnud isegi mitte õpikusse vaadanud. Seega ma tegin poole tööst maha. (a)
Okei, pärast kooli läksin linna, panin kotid muusikakooli ära ja läksime Nele, Tiina ja Taivoga Selku spordipoodi. Siis ma valisin endale pool tundi jopet..et kas ma võtan helesinise või roosaga. Vastu Nele tahtmisele valisin siiski roosa(sest ta tahtis ise roosat, JA MINUGA TA ÜHTE MOODI EI TAHTNUD OLLA!!! Nii armas temast:)). Siis käisime veel toiduosakonnas ja me Tiinaga läksime muusikakooli. Hakkas ansambel ja pärast seda eriala.
Siis panin mingi pool tundi tühja, vahtisin kaupsis ringi. Poole 6 paiku kohtasin Kätut, saatsin ta rongi peale jms.
Okei, poole seitsmeks olin kodus. Sõin ja seitse läbi viis minutit sättisin end teleka ette, vaatasin saadet("Teater 2007"), mille režissööriks oli mu naabritüdruk(saksa õpsi tütar). ;) Pool saadet suutsin ära vaadata, siis jäin magama, kuna mu pea lõhkus meeletult.
9 läbi ärkasin üles. Istusin netis ja vaatasin ''Road-tripi''. Pärast seda käisin pesus ja siin ma nüüd istun. Peaks end ära kreemitama, patsi pähe tegema ja voodisse raamatut lugema minema.
Tsau. :*

Kolmapäev

Elu eesmärk on enesearendamine. - Oscar Wilde

Põhimõtteliselt läks mu soov täide ju , või mis ?! Kohati tekkis selline tunne nagu elaks kusagil Alaskal. Ma ei saa aru, kus sahad olid ? Tavaliselt on sellistel puhkudel need juba viie ajal väljas/töös.
Hommikul ärkasin üles - panin riide, sõin. Enne poolt läksin välja. Kirsi auto oli lund nii täis tuisanud, et Kirsi ema viskas meid kooli ära. Ja siis oligi, isegi suur tee oli põhimõtteliselt lükkamata, kuhu see kõlbab ? :O
Okei, kooli me igatahes lõpuks jõudsime. Esimene tund oli füüsika, kus meil õnneks tööd ei olnud. Siis käisin puhvetis. :D Teine oli keemia, kus oli täna täielik töökus. Vana õpitu meenus kõik. Suht hästi oskasin kõike kaasa teha. Järgnes mata ja kirjandus, kus mul sai vihik täis, nanaa. Pärast seda oli teatriõpetus, kus õpetajat polnud. Saime direktorilt ülesande ettevalmistada järgmiseks tunniks näidend. Teemal a la ''kõik inimesed ei mahu ühe mütsi alla''. Siis hakkas söömine. Kohutav söök oli, boršisupp ja piimakissell. Fuh.. Kuues tund oli inka ja seitsmes saksa, kus me pidime hindele minevikku moodustama. Ekoolist vaatasin, et viie olin selle saanud. (;
Pärast tunde läksin Selverisse spordipoodi. Proovisin jopet. Nii...siis läksin muusikakooli. Istusin kerge tund aega tühja. Hakkas solfedšo, mis oli igav ja mõttetu. Pärast solfi oli eriala. Poole kuue ajal sain lahti sealt. Otsustasin kuuesele bussile minna, kuigi ma teadsin, et ema on tööl ja isa Tallinnas, seega ei saa keegi mulle bussi vastu tulla Kantkülla(kusjuures, kui ma oleks tunnikese linnas oodanud, oleks mul isa Tlnast jõudnud ja mu peale saanud korjata:D). Lootuses, et äkki keegi tuttav läheb ka selle bussiga... aga siiski mitte. Pidin 4,5 kilti, ILMA kinnasteta ja kahe klanetiga kõndima. Mis saab veel mõnusam olla?! :)) Ei , ma ei kurda. Lõpuks hakkas mul emal minust kahju vm. :D LEIDIS MULLE AEGA ENDA TÖÖ KÕRVALT(st. hakkas järgi tulema). :O Aga siis oli hilja juba. Kirjutajad kutsusid mu auto peale.
Koju jõudes sõin ja vahtisin netis natuke aega. Muljetasin Jakobile enda külmumisest. Poole 8 ajal läksin orkestriproovi. Mängisime seal mingeid tatikaid lugusid jms. Pärast proovi läksime Kaupo autoga kultra juurde, viisime trummid ära ja olime niisama asjalikud (U know!). Siis oli Kaupo nii kena ja viis mu kodu ukse ette.
Järjekordselt sõin ja vahtisin netis. Ma isegi õppisin täna natuke. Eesti keelt lugesin , vene keeles õppisin jutustama paar lauset ja mata ül. lõpetasin ära. Võlgu oleva kultuuriloo essee oleks ka pidanud ära tegema, aga ma tõesti ei viitsinud. Samuti oleks pidanud muusikat õppima , homme töö. Aga see kõik on nii läbinämmutatud teema, et enne tundi läbilugemisest vast piisab. Pluss, ma olen muusikakoolis ka seda kunagi õ p p i n u d . ;)
Küllap peakski voodisse ära minema, kanal2-st peaks ka kohe see tore kuulsuste saade hakkama. Seega, tsau (k) !

kolmapäev, 26. märts 2008

Teisipäev. 25. märts

Hell torm on väljas. Homme võiks lund nii palju maas olla, et lihtsalt välisuks lahti ei tule. Suht mõnus oleks siis ju. ;)
Hommikul ärkasin 6 üles. Jäin suht magama tagasi, poole aeg tulin korralikult voodist välja, tegin oma hommikused toimetused ja vahtisin niisma. Järsku vaatasin, et buss sõitis majast juba mööda. Kell oli ~53 alles. Ma siis panin kähku mantli selga ja läksin bussijaama. Bussis panin tühja ja lugesin raamatu lõppu.
Linna jõudes läksime koos Tiinaga kooli. Esimene tund oli eesti keel. Laulsime veel sünnipäeva laulu ja värki. (Eile laulsime ka, aga seda ma ei maininud). Käisime puhvetis. (Y) Teine oli kirjandus, kus me pidime suuliselt mõtteteri lahti mõtestama. Siis oli füüsika, kus ma olin nii närvis, sest ma nagu ei saa mitte midagi aru sellest osast. Lihtsalt tühja kirjutan maha. Siis see õps ajas ka närvi. Lubas homme töö teha..nagu FAIN eks ! Pärast seda käisime Nelega poes. Järgnes psühholoogia, kus me kirjutasime inimese 8 intellektist. Viies tund oli vene keel, kus oli suht mõttetu. Siis tuli söömine. Hakklihakaste(mis oli üpris maitsetu) ja pirn oli. Peedisalat ka, aga seda ma ei söönud.
Järgnesid ajalugu, kus me Nelega muusikat kuulasime ja midagi muud vist ei teinud ja kehaline, kus ma enda KÜÜNE ära MURDSIN. :/// Pärast kehalist tegin kähku trenni otsa ära. Üldse palav ei olnud , mkm. Nägu oli nagu läbimärg. :D
Vahetasin siis kähku riided ja läksime Nelega linna. Muusikakooli minna ei viitsinud(ma tean ja, et see pole just tark tegu minu poolt...viimane aasta ikkagi, eksamid jms). Käisime Selku spordipoes, leidsin niii armsa jope. Aww nooo. Okei , see selleks.
Poole viie ajal jõudsin koju. Sõin ja koristasin natuke. Siis harjutasin pilli ja vahtisin niisama tühja. Ingliskeele jutu tegin ka ära. (Me live in Sadala City.Me got 6 fingers and 3 toes.I make banana cakes all the time.Me get 5 for them story or my teacher gets bad bad.)
Hetkel kuulan muusikat ja planeerin magama sättima hakata.
Tsau mus . :)

teisipäev, 25. märts 2008

Esmaspäev. 24.03.08

Hommik algas kell kolmveerand seitse. Käisin pesus, panin riide ja toppisin koti kokku. Täna sõitsime varem välja, sest Kirsi pidi pooleks juba koolis olema.
Esimene tund oli inka, kus meil oli asendusõpetaja, mingi noor, 4 aastat tagasi meie kooli lõpetanud õpilane. Täielik töökus oli. Tavaliselt ma ei ole kunagi nii põhjalikult kaasa teinud. Üksnes see pärisõpetaja ajab mind juba marru. Teine tund oli ka inka. :)) Kolmas oli saksa keel, kus ma istusin vist suht terve tund niisama. Pärast seda oli kirjandus ja mata. Järgnes söömine, piimasupp, lihapirukas ja banaan oli. Kuues oli arvuti, kus ma ei teinud mitte midagi kaasa. Teised tegid mingit tunnikontrolli vms. Viimased tunnid olid muusika ja ajalugu , kus oli ka totaalselt lebo. Pärast tunde hakkas koor, kus täna andis Laine Jänes tundi. :))
Poole viie ajal tulin ära sealt, muusikakooli ei viitsinud minna. :/ Tulin koju ära. Sõin ja vahtisin netis. Oleks pidanud pilli ohtralt harjutama, aga läksime Marjoga hoopis ujuma. Nii mõnus, mis siis, et varvas poole ajast ÜLIKRAMPIS oli. Pärast ujumist ostsin baarist endale friikaid ja tulime koju. :D Kodus sõin frikadellisuppi ja vaatasin Meeleheitel koduperenaiste lõppu.
Nüüd istun niisama siin, räägin Martiniga juttu. Peaks magama ka ära sättima, kuna homme on teisipäev...bussiga kooli.
Tsau , head und ! :*

esmaspäev, 24. märts 2008

Pühapäev. 23.03.08

Oijah , ja ongi vaheaeg läbi. Nüüd tuleb kuskil 10 nädalat veel seda jubedust. Oh , ma ei jõua ära oodata! :))
Kell pool 1 ärkasin üles. Istusin netis ja koristasin. Nelja ajal läksin laulma. Sain veel Kertuga kooli juurde. Sest ta just tuli kodu poolt isaga, kui ma enda hoovist välja tulin. Laulmas oli tavaline. Pärast seda käisin poes.. ostsin mahla, hapukoort ja kaks pakki krõpsu. Koju jõudes valmistasin dipikastme endale. Istusin netis ja niisama matsutasin. :D
Seitsme ajal läksin sauna. Saunast tulles vahtisin jälle niisama netis.
Nüüd räägin emmessennis Jakob ja Martiniga juttu ja vaatan poole silmaga Peidus pinna all , mis oli vanasti mul üks lemmikfilme.
Peaks magama ka minema ju . Tsau (k)

Lõppu panen pildi endast(98%) Ardi sünnipäeval. :)) Ma tean , et ma olen ilus.

pühapäev, 23. märts 2008

Reede ja laupäev.

Ma olen jälle nüüd pühaviha täis , sest ma kirjutasin ilmatu pika jutu, aga kõik kustus ära. Seega teen nüüd 10 x lühemalt.
Reedel läksin siis kolme ajal Ainiga noortekasse , kus Jakob , Joss , Marek ja Elu monopoli mängisid. Istusin tunnikese seal, siis läksin koju, et kotid võtta ja bussile minna. Emmessennis palus Mari , et ma ikka ei läheks koju ja Siimu sünnale jääks. Ma siis jäin noo.
Käisin pesus ja sättisin korda end. Läksime Ainiga Maxima juurde. Siim veel tuli vastu ja kuna see oli üllatuspidu suutsime me talle suurepäraselt näkku valetada, kus meil minek jms. 6 tuli auto järgi meile. Ostsime Mariga veel pudeli ka. Noh, maale jõudes olid osad juba seal , teised jõudsid ka vahetult pärast meid. Kuna me olime sel hetkel ainukesed tüdrukud, pandi meid võileibu , salateid ja asju lauale sättima. Kuskil poole tunni pärast tuli Siim sinna. Sauna tulles, ootasid teda kõigepealt sugulased. Need ära olid õnnitlenud , tuli Siim sinna ruumi , olime meie. Panime siis muusika käima ja karjusime niisama. :) Väga armas oli.
Me Mariga olime terve õhtu nii ägedad lihtsalt, jõime ja värki. Suht hull oli lõpuks juba. :D Vaidlesime Martini , Lamba ja Sutiga, kummad on targemad - kas naised või mehed ?! Naised , loogiline. :D Igatahes , öösel läksid siis suurem osa rahvast ära. Me jäime sinna , kuue ajal saime magama. Üheksa ajal üles. Marek oli öösel enda püksid veetünni ära kaotanud, sest need olid tal väga rokased. :D Hommikul viisin Taurile sellest samast tünnist juua(ilma , et ma ise oleks teadnud, et püksid seal sees). Okei, see selleks... 10:10 bussile ma igatahes ei jõudnud, mis oli ainuke hommikusem buss. Poole 11 ajal jalutasin linna. Üksi, sest teised , kes ööseks sinna jäid , jõid edasi. Läksin Puhu risti hääletama. Kohe võeti peale(; Algul võttis mingi kutt, kes oli hästi jutukas, päris igasugu asju jms. Kuna ta sõitis poole maani ainult, siis sain kohe edasi mingi vanema mehe peale. 12 ajal jõudsin Jõgevale. Kutsusin Nele välja, kohtasin veel Tammeoksa, Zkratzi jt. Kutsusid meid kuskile jooma , aga päise päeva ajal ikka ei jooks ju. Tatsasime niisama linnas Nelega. Ühese bussiga sõitsin koju. Bussis lugesin veel raamatut ja puha.
Koju jõudsin, siis istusin netis ja sõin pühade puhul ostetud torti. 2 ajal läksime isaga vanaema töö juurde, et õde ära tuua. Kolme ajal tulime koju, kuna ma olin nii väsinud, siis ma keerasin magama kohe. Poole kümne ajal ärkasin. Ema-isa olid saksa õpsi sünnal, õde istus mingite tattidega arvutis siin. Need läksid ka minema, kui ma üles ärkasin. Sõin mingit head pastat ja istusin netis.
Istun siiamaani st. Lisaks söön mandariini , messin Nelega ja räägin Jakobiga juttu, kes on ''Lätis'' hetkel kogu selle rahvaga.
Küllap peakski magama ära ka minema, und nagu on. Tsau :*

reede, 21. märts 2008

Põhiliselt Neljapäev. :D


Nii , kolmapäeva õhtul läksin pärast blogi kirjutamist välja. Otsustasime Nirgi juurde minna. Poisid mängisid algul mingi 2 tundi kossu arvutis. :D Siis ma jõin koguaeg, need hakkasid hiljem jooma. Lõpuks olime ainult mina , Nirk ja Jakob seal. Jakob ajas veel minu emmessenni alt inimestele mingit iba. :D Okei, siis mingi 2-3 ajal tulime Jakobiga ära sealt.
Neljapäeva hommikul ärkasime mingi aeg üles.. Passisin tund aega tühja, toimetasin niisama. Mingi 1 ajal läksin Jakobiga välja. Vahtisime algul niisama ringi. Siis läksime Marekile ukse taha, sest ta pidi välja tulema. Siis saime teistega veel kokku jms. Siis otsustasime Elu , Jakobi ja Marekiga noortekasse minna. Algul tegid poisid niisama piljardit, pärast mängisime üleval ümbermaailmareisi ja monopoli. Siis läksime vahtisime veel Jossi ja teistega väljas. Käisime ossime bussikast burksi. Siis ma läksin mingi tunnikeseks koju. Teised läksid puppi. Pärast ma läksin ka sinna. Need mängisid kaarte ja jõid õllet. Ühesõnaga TERVE meie õhtu möödus seal. Joss, rikaspoiss123, ostis tonn viiesaja eest õllet. :D Nagu appi. Ma sõin niisama burksi ja jõin mahla. ;) Lõpuks olid nad seal suht täis kõik. :D Hea kolm alusetäit snäkke sõime ka ära. No okei see selleks... Kaks minutit enne kella 11 pani Joss tankla poole ajama(rattaga:D), et jooki veel osta ja kuskile edasi jooma minna. Ment oleks ka ta äärepealt kinni võtnud. Aga ühesõnaga Joosep ei jõudnud tanklasse. :D Lõpuks mingi poole 12 ajal läksime Dollari juurde siis. Istusime seal tunnikese. Hakkasime ära minema juba, kui Joosep seal ühele vesipeale peksa tahtis mingi haukumise eest anda. :D Teised "sõbrad" tal olid ka jumala õnnelikud, et see peksa saab(st. keegi pidavat mitte sallima teda). Aga kokkuvõttes Joosep ei teinudki talle eriti midagi. Peaga pani ühe matsu ja siis paar matsu vasaku labakäega. Ta ei hakanud lööma ka rohkem, kuna see täiega palus , vms . :D Igatahes vahet pole, ei meeldi sellised asjad. Noh, siis kõndisime kerge tänav edasi, tulid veel ühed vastu (üks neist selle veipea sugulane). See tahtis ise talle ka veel peksa anda. Läksime tagasi Dollari juurde. :D Aga keegi talle midagi teha eriti ei saanudki, kuna ta pani kodu poole ajama. Pärast seda tulima Jakobiga siia ära, teised meie omad läksid ka koju st.
Nüüd ärkasin üles, pole veel midagi asjalikku teinud. Emale helistasin ;) Ta ütles, et ma homme koju tuleks, kuna täna bussid ei liigu. :D Aga ma ei teagi nüüd siis. Üks buss peaks ikka käima. (;
Eks ma siis mõtle veel. Praeguseks aitab, tsau (k) .

neljapäev, 20. märts 2008

Teisipäev (18.03) ja kolmapäeva (19.03)

Teisipäeva hommikul magada ei saanud kuuest saadik , sest Aini telefoni äratus lõugas koguaeg. Ja ma ei viitsinud , et end püsti ka ajada. Siis mingi aeg tulime üles. Ain ikka magas, noo. :D Siis käis Jakob ära vahepeal. Ain ärkas üles, ütlesin, et Nele tuleb poole tunni pärast, mille peale Ain hakkas asjatama kohe . Koristas ja värki. :D Noh , siis mingi aeg käis Jakob uksetaga. Vahtisin veel toas kerge tund aega. Siis läksin Nelele bussi vastu. Helistasime Nirgile , Jakobile ja Elule, läksime roosisaarele istuma. Kell hakkas 1 saama ja me Nelega läksime neeti talle tegema. Tegi oma needi ära, läksime Elu juurde istuma. Vahtisime Eesti Vs. Jõekaldat jms. :D Siis läksime välja, passisime Jossi ja Mardi ja teistega natuke aega. Käisime poes jms ka. Hiljem läksime minu juurde. Ardi jäi veel mendile vahele kõnniteel rattaga sõitmise eest. :D Vahtisime siin, kuulasime muusikat ja jõime natuke. Mingi aeg pidi Nele hakkama ära minema, me ei andnud toavõtit talle, tükk aega madistas siin enne kui need üles leidis/kätte sai. Hiljem läksid teised ratastega Jakobi juurde. Siia tulid Siim ja Kati. Algul oli siuke rahulik. Siis tulid Joss, Marek, Martin, Ott ja veel sada matsi siia. Ühesõnaga - prasnik. Jõime ja niisama. Mingi öösel ma ei viitsinud kirjutama seda hakata ja läksin magama ära.
Hommik algas uksekellaga (kuskil 7 ajal). Aini emps oli linna tulnud :o . Täitsa hull, meil oli taarat ratsaväe eest. Pluss veel tagatoas magasid Arro ja Nirk. :D :D Noh , siis Merle pahandas seal natuke, ja muud sellist. Ma lugesin raamatut jätmaks muljet , et ma olen eriti korralik ja minul pole eilse õhtuga midagi pistmist. Kusjuures seekord polnudki, mina ei toonud kedagi siia. (; Mingi aeg ärkasid need tagatoas üles, suht šokk oli neil :D Pool tundi kogusid julgust , et sealt välja tulla ja koju minna. Okei, siis ma läksin keerasin ise tahatuppa magama. Magasin paar tundi ja ärkasin selle peale üles, et Merle maale tagasi läks. Magasin veel siis kerge pool tundi ja tulin üles. Istusin arvutis natuke aega , kuni Joosep , Martin ja Sutt siia tulid ja mu peale korjasid. Käisime poes ja läksime Martini juurde kaarte mängima ja niisama istuma. Mingi viie ajal läksime FelixHalli võrguvõistluseid vaatama. Pärast seda käisime korra Martini juurde ja siis läksime me Nirgiga koju, Martin ja Sutt läksid Suti juurde kirjandeid vms tooma. Koju tulin , siis käisin pesus ja istusin niisama natuke aega. Mõtlesin, et lähen välja, võtan raha välja ja ostan kõneaega endale. Sain ilusti Mareki, Jakobi, Tauri ja Eluga kokku ka :)) Läksime siis noortekasse, need mängisid seal reis ümber maailma , ma vahtisin niisama. :D Pärast seda käisime poes veel ja ma tulin natukeseks koju, sest väljas on ikka SUHT külm. :/
Nüüd siin mõtlen, et peaks kõigepealt midagi asjalikku tegema (kana noh). Söön ja lähen vist välja tagasi. Eks siis paistab, mis õhtul teoksil.
Tsau praegu . ;*

esmaspäev, 17. märts 2008

Esmaspäev


Ma absoluutselt ei viitsi muljetada enda päevast, seega teen hästi lühidalt.
Eile öösel lugesin poolteist tundi Chernobyli kohta( pilt pärineb ka siis eilsetest andmetest :/ ). Ikka nii kahju on nendest vaestest inimestest.
Igatahes lõunal ärkasin üles. Tädi oli linna tulnud. Siis istusin niisama toas , sõin ja värki. Tädi läks minema , käisin pesus ja istusin tühja.
Õhtu poole helistas Jakob, et ma välja läheks. Siis tsillisime väljas natuke aega , ostsime joogid ära ja tulime meie juurde. Ühe hetkega oli korter rahvast täis. :D
Okei , siis mingi aeg läksime Sassi juurde edasi. :) Seal oli see nuputamisasi, keegi lahti ei saanud seda, ma ühe jupi sain isegi ära , Yay! :D Siis mängisime piljardit jms. :)
Nüüd jõudsime koju. Peaks magama ära sättima, homme vaja 11 ajal Nelele bussi vastu minna. :))
Tsau! (;

Pühapäev. 16. märts


Marjukesele ja Liisule palju õnne veel kord. :)) Eile õhtul ei juhtunud midagi hämmastavat. Läksime Tauri juurde jooma, ma tarkpea kaotasin sotise ka ära no. Tegelt , ei kurda. :D Mingi aeg tulin ära sealt. ;)
Hommikul oli kõik normal, magasime poole lõunani. Siis vahtisin telekat ja istusin netis. Magasin veel. ÜLDSE on niii sisukas päev olnud, et jube kohe. Õhtul nüüd tulid Siim ja Kati siia. Marek , Jakob ja Tann tahtsid ka tulla , aga Ain ei lasknud neid siia läbutsema. Nii... siis vahepeal tulid Martin ja Saiko siia. SuurKarts ka, kes mind vahetpidamata ahistas. :/ Vaatasime
Old Schooli ja nüüd olen niisama ja panen tühja.
Magama ära siis. Tsau mus. :))

pühapäev, 16. märts 2008

Laupäev , 15. märts

Mul on nii igav, et ma otsustasin blogi ära kirjutada. Parem ongi , sest õhtul jääks nagunii kirjutamata jälle.
Räägiks veel eilsest õhtust nii palju , et magama ei suutnud jääda ju. :D Nii , kui silmad kinni panin tekkis karusselli tunne. Seega vahtisin silmad lahti lakke. Siis mõtlesin, et lähen dušši alla, et ehk hakkab parem. Eriti abi polnud. Aga mingi aeg ma igatahes magama jäin.
Hommikul ärkasin enne kaheksat üles. Suht pea käis ringi, magasin edasi.. Ärkasin üheksa ajal uuesti. Panin riide ja läksin välja. Isa ja ta mehed olid just järve pealt tulnud, asjatasid ja grillisid seal. Mingid kenad noormehed olid ka uhkete autodega , ma olin nagu rääbakas , juuksed olid pool-kammimata. :D Nii mark. Vahtisin seal mingi aja , siis läksin ladusin puid vahepeal, vahtisin toas netis, sõin 4 LU PiM's küpsist. (Ma katsun vähem süüa lihtsalt ;)) Siis käisin rolleriga sõitmas. Pärast seda vahtisin jälle netis ja kuulasin muusikat . Siis tulid tädi ja need siia , võtsid mu õe peale ja läksid kuhugi Põhja-Eestisse trippima .
Siis ladusin veel mingi pool tundi puid, sain valmis ilusti ja värki. Tulin tuppa, istusin niisama, kuulasin muusikat. Natuke aega tagasi toppisin koti kokku, sõin meega pannkooke ja nüüd ootan, et tädi ja need tagasi tuleks. Saaks Põltsamaale minna juba. Õhtuks veel konkreetseid plaane pole, aga käed rüpes just ei istu. ;)
Tsau musi.

laupäev, 15. märts 2008

REEEEEDE . 14. märts

Ma ei viitsi kalendrit keerata , seega on mul koguaeg valed kuupäevad. :D
Öösel nägin jubedat und :D Et ma olin Liisa juures peol. Läksin koju , mendid olid hoovis ja lapsevanker , millele oli valge lina peale tõmmatud... Küsisin emalt, et mis toimub, ja tuli välja , et ema oli Degori magama pannud. Ma nii nutsin :D Tegin ema ees suitsu ka :O (mismõttes nagu ?)
Nii , hommik algas suurepäraselt. Ärkasin , pesin , toppisin koti kokku ja vahtisin niisama. Kirsiga läksin kooli. :D
Esimene tund oli keemia , kus me tegime seoses eesti keele päevaga mingi viktoriini ja vahtisime niisama mingeid keskkonna-teemalisi lühifilme. Teine tund oli mata , kus me kontorollisime mingite põhikooli klasside viktoriine... terve tund (Y). KOlmas oli kunst, kus me pool tundi olime linnas , niisama... ja teine pool olime ikka tunnis. Siis käisin kooliraamatukogus, võtsin uue raamatu ja viisin ''hamleti'' tagasi. Neljas oli kirjandus , kus kontrollisime ka tattide viktoriine. Viies oli ajalugu , kus me saime enda tulemused teada. Ma olin ikkagi kolme parima seas ja sain auhinna. PLÄÄÄÄH. No see selleks .
Siis oli söömine , sõin mingi kolm ampsu suppi ja kolm magustoitu , milleks oli rullbiskviit kissellis. :D Kuues tund oli inka , kust enamus klassist jalga lasi , me Nelega oleks ka äärepealt jalga last , aga hea on , et ei läinud , sest dire tuli tundi ja lubas klassijussiga rääkida sellest , et kõik minema läksin (omavoliliselt). Pärast tundi käisime linna raamatukogus , viisin sinna ka enda raamatud tagasi ja võtsin uue raamatu. :D Nii , siis läksime Nele juurde. Lösutasin seal seni , kuni ta end piuks sättis :D Siis lõpuks poole viie ajal läksime linna. Ma läksin bussile ja Nele Aili juurde riidesse panema (stiilipidu ikkagi).
Bussis oli selline väsimus, et karju appi. Koju jõudsin siis närvitsesin natuke aega , sest isa oli Peispi äärde läinud ja käsnud mul puid laduda. No ma siis ladusin :D 7 ajal tulin tuppa, istusin netis , sõin ja läksin välja. Passisime Maarja , Marko ja Randoga suure poe juures ja ootasime bussi , millega pidi Mairi saabuma. :)) Siis läksime poodi , ossime juua-süüa ning läksime Maarja poole.
Nüüd olen kodus ja vääääääääääga hull on olla. Tuba käib ringi, aga see on pohhui :D
Tsau :D

neljapäev, 13. märts 2008

Neljapäev. 14. märts


HOMME VEEL , siis saab puhata. Lõpuks ometi !
Ärkasin kell 6:40. Tegin oma hommikurituaale. Läksin välja, avastasin , et saksa õpsi värav on lahti ja ta garaašis ei paistnud autot. Mul oli suht paanika juba. Läksin tuppa korra, lasin emal helistada. Ta mees oli varakult minema läinud ja õpsi auto oli üldse hoovis sees. Läksin siis välja tagasi. Sõitsime ilusti kooli :D
Esimene tund oli vene keel. Kuna ma sain töö 3 (ma olin ülipettunud eelmine tund , sest mul oli üle poole sõnaühenditest õiged) siis küsis õps , kas mul on tänaseks õpitud. Ma ütlesin, et mai saanud kahte ju . Siis ta ütles , et no jah , aga , et ma olin kolme pärast nii pettunud...äkki soovin vastata? Tuli siis oma paberiga sinna , suuliselt vastasin ära. Sain nelja. Sest mul oli meelest ka juba läinud ju. Ma õpin üheks korraks ainult:D(St. ma pole nüüd uhke enda üle sp.). Igatahes oli teine tund keka, meil oli riietusruumis nii palju ruumi, sest (m)aakatel polnud tundi, matsutasid kooki süüa enda õpsiga. Psääh. Me ikka teeme trenni sel ajal , kui nemad pekke juurde söövad :D (ei ei - mitte, et ma kade oleks :D:D:D) Mängisime tund aega rahvastepalli. Yay! Käe viskasin ka jälle paigast. Tunni lõpuks nii valutas . Siis oli kirjandus , saksa keel ja kultuurilugu, kus me Nelega kartulikuhja järjekordselt mängisime. :)) Järgnes söömine. Oii , ma sõin täna jälle nii palju :O Kotletid , kartul , kaste ja salat oli söögiks. Ma sõin miljon kotletti vist. Pärast söömist läksime minema ülejäänud tundidest. Nele juurde ;) Lugesime ajalehti, sõime ta ema šokolaadi, lösutame niisama ja vahtisime albumeid. Eniveis , poole nelja ajal hakkasime linna minema.
Käisin muusikakoolis - eriala tunnis, ansamblis ja orkestris. Lõpuks huul valutas jälle. :/ Siis sain Nelega kokku. Jalutasime veidi aega, imetlesin ta uut telefoni. Jõudsin arusaamale , et ma tahan ka endale uut telefoni. Pildusin enda oma ka natuke. :) Siis hakkas nii kahju:D Okei , mida iganes...
Poole kaheksa ajal jõudsin koju , sõin , istusin netis , vaatasin telekat ja tegin endale uue maniküüri.
Hetkel on üsna uni , aga alati sel kella ajal on. :D (Kusjuures ma ei lähe veel kunagi nii vara magama , kui ma siin seletan.) Kuid täna peaks minema , tuleb homne ka kiiremini, NO_o .
Tsau musi.

KAKS PÄEVA VAHEAJANI, st. kolmapäev.

Päevad venivad kuidagi. Nii jube.
Hommik algas kell kolveerand 7. Pesin, toppisin riide, tegin korda ja panin koti kokku. Kirsiga läksime linna, viisime pirukad ära ja jõudsime ilusti 50-ks kooli. Esimene tund oli füüsika, kus ma jälle tuimalt trükkisin tahvlimaterjali vihikusse, ilma, et ma ise midagi aru oleks saanud. Teine oli keemia, kus tunni algul tegin mingit ülesannet tahvlile, siis trükkisime konspekti jms. Mõttetu ühesõnaga. Pärast seda oli matemaatika, kirjandus ja teatriõpetus, kus meil oli JÄLLE uus asendusõpetaja(pärisõpetaja käib nagu kuuvarjutus). Tegime seda ägedat mängu, et üks on n-ö. pärit kuskilt Aafrika hõimkonnast ja teine tema tõlk. Suht naljakas oli. (; Siis oli söömine, huh. mingi rõve supp, mida ma ei söönud. Sõin jogurti ainult ära ja läksime teatrisse. See oli mõttetuim näidend, mida ma eales näinud olen. :) Ei, mai põeks.
Pärast seda käisin siva koolimajas, tõin enda pilli ja läksin muusikakooli. Hakkasin pilli lahti mängima ja avastasin, et mul on huul seest katki (eilsest suurest harjutamisest) . Ei saanudki mängida. Teen millalgi järgi selle konserdi siis... Eniveis, lippasin siis bussi peale. Pisike buss oli ja see oli nagu paksult rahvast täis. Ma istusin mingi käsipuu peal vms. Ikka ei põeks. :D Suht hea rahvas oli bussis järjekordselt. :))
Koju jõudes sõin , istusin netis ja läksin magama. Poole 7 ajal ärkasin Kertu helistamise peale üles. Küsis , kas ma lähen orkestrisse(tegime mingi reunioni). Kuid mai saanud minna, sest mu huul seest lõhki ju. Siis sõin ja passisin niisama netis.
Hetkel on kell 22:32 peaks magama hakkama sättima. Üldse ma vaatan , et ma olen viimasel ajal siuke unekott noo. :D Aga peabki varakult magama minema. ;) Sest muidu ei näe deltaund, nanaa ja aju ei fikseeri saadud tarkusi. :D
Tsau ja head und ! :*

kolmapäev, 12. märts 2008

Teisipäev. 11. märts

Nii , KOLM päeva veel. :))
Üldiselt lähevad suht kiiresti need päevad.
Hommikul ärkasin üles, toppisin riide, tegin korda end, pakkisin kotid kokku ja istusin netis. Enne 7 läksin välja. Aa , nii valge on juba hommikuti ju . Niiiii mõnus , üldse päeval on ka niiiii soe. Nagu pool-suvi juba . :)) Bussis vahtisin niisama , rääkisin Tiinaga veits juttu jms. Kooli jõudsin siis panin tühja seal põhimõtteliselt pool tundi. Esimene tund oli eesti keel. Ma ei mäleta , mida me seal tegime. Siis külastasin puhvetit:)) . Teine oli kirjandus, kus me kirjutasime vihikusse ''Othello'' kohta midagi . :P Kolmas oli füüsika , aga me (Katrega) olime suhteliselt terve tund ära arstil. Tehti teetanuse(lihaskrambi) vastast süsti, kraaditi ka . :D Ja siis see memm(arst) jooksutas meid mööda koolimaja, et me otsiks veel neid vante, kes sinna minema peavad. Ei , kihvt. Neljas oli psühholoogia, kus me testisime enda lollust/tarkust. Siis oli vene keel, kus ma panin suht tühja. Pärast seda oli söömine. Viiner , salat , kartul ja kaste oli söögiks. Kuues oli ajalugu , millele järgnes keka. Seal mängisime pool tundi rahvastepalli. Õpetaja lasi teised minema(kellel kossuharjutused olid hindele tehtud), me Nelega läksime tiiru, tegime enda trenni ära(st. kes tegi , kes mitte:D). Mina tegin noo :D MINGI ÜLIpalav oli.
Pärast trenni läksime Nelega linna. Tatsasime ringi, käisime poes ja no asjatasime niisama. :D Siis pärast istusime 10 minutit turuleti peal, sõime krõpsu ja võtsime päikest :D
4 ajal läksin muusikakooli, mängisin pilli, st lugu üritasin pähe õppida. Siis 17.15 hakkas tund, mängisin klaveriga kokku ja niisama õppisin veel pähe veidi. Õpetaja uut LG Prada telefoni imetlesin ka. :D
Läksin kuuese bussi peale. Kantkülla kutsusin ema vastu. :))
Koju jõudsin siis sõin, kuulasin muusikat ja rääkisin niisama rahvaga juttu. Isegi pilli harjutasin (tegelikult mul on homme konsert , sp. kõik see).
Nüüd istun siin niisama , pea käib ka ringi. Magama peaks ka ära minema.
Tsau , head und! (k)

teisipäev, 11. märts 2008

Esmaspäev, X märts

JA 4 PÄEVA ON VAID VAHEAJANI. Üüü.
Täna oli mõttetu päev. Ma jookseks peaga vastu seina hea meelega.
Hommikul ärkasin üles, käisin pesus siva, panin riide , toppisin koti kokku ja tegin tegin niisama inimese näo endale pähe. Enne poolt läksin auto peale, Kirsi juba ootas, andsin šokolaadi talle ja hakkasime sõitma . Viisime kõigepealt Kastanisse pirukad , siis läksime Keskuse juurde , viisime sinna pirukad. Siis ma panin ilusti turvavöö peale , Kirsi mitte . :D Kooli juures oli parkimisplatsil mingi politsei, patrullis seal oma arust vm. Igatahes kutsus ta Kirsi pärast kooli jaoskonda vist . Mai tea :D Igatahes jap.
Esimesed tunnid olid keeletunnid , siis käisin JÄLLE puhvis. (Y) Mm , siis neljas tund oli kirjandus vist. Õpetaja ütles, et saksa õpsil olevat sünna olnud. Isegi mina ei teadnud , kuigi mul ema ja isa on sünnale kutsutud . :D Nii mark , keegi ei soovinud. Vahet pole , siis oli veel mata vist ja söömine, mingi supp, mida ma ei söönud ja kohupiimakreem. Neid sõin mingi 3 tükki vist. :D Siis hakkas arvuti , kus me nagu konkreetselt tühja terve tund panime . Töö hinde sain ka teada. Lihtsalt niivõrd viieline :D Aaaa , sellega seoses olen üle poole nädala tahtnud kirjutada , et see ajaloo töö, mida ma ÜLDSE ei õppinud. Ma sain 4 selle. Ma olin nii õnnelik. ;) . Eniveis , seitsmes tund oli muusika , kus õpetajat polnud ja meile andis dire tundi. Kirjutasime tagasisided muusikanädalast. :) Kaheksas tund oli ajalugu , kus me kirjutasime kodutöö küsimusi (mis mul on muidugi tegemata) ja saime veel poole tunni pealt ära . :) Läksin linna , siis vahtisin seal natuke, muusikakooli minna ei viitsinud ja tulin varakult koju ära . Bussis oli mul mingi hull seletamistuju. :D Suht lõbus oli.
Igatahes koju jõudes leidsin ma , et mul pole midagi süüa. Tõin siis keldrist porgandi ja kaks kartulit . Tegin friikaid endale. Ja sõin porgandit tipikastmega. Siis passisin netis ja kuulasin muusikat. Poole 7 ajal otsustasin ujuma minna , aga bussi ei tund , nagu väga 5 . :) Okei , siis käisin poes , ossin juustu-sibulaleivakesi ja purgikokat . Läksin koju , matsutasin need sisse , istusin netis ja rääkisin tädiga juttu. Kutsus mind USAsse suvel. Iga aasta on kutsunud , aga nüüd mulle aitab , ma kasutan ära selle võimaluse . :) Pärast seda vaatasin Võsareporterit ja Meeleheitel koduperenaisi.
Ja nüüd räägin niisama Maria ja Jakobiga juttu ja vaatan veerand silmaga Johnny English't .
Silmad vajuvad vägisi kinni juba. Peakski magama ära sättima. Homme 6 äratus ju . : //
Tsau , head und ! (k)

esmaspäev, 10. märts 2008

Pühapäev , IX märts.


AINULT 5 päeva veel koolis käia. Can't wait!
Igatahes oli tüüpiline pühapäev.
Magasin peaaegu lõunani. Istusin netis..niikaua kui ema kohvi tegi ja lauda kattis. Sõime... Pärast seda passisin jälle netis ja kuulasin muusikat. :) Huvitav elu , ma räägin.
Siis otsustasin koristada veel, võtsin tolmuimejaga ja kloppisin veranda vaibad ära jms :D Pärast seda vahtisin jälle tühja, jõhker uni tuli peale. Oleks magama kindlalt läinud , kui poole tunni pärast poleks laulmine hakanud. Pikutasin siis niisama 5 minutit. Tõin saunapuud ära ja läksin laulma. Võtsime uue loo ka. :D nanaa , suht kõvv lugu on. Pärast laulmist andis õpetaja meile veel šokolaadi ja värki , ei väga äge :D Üksiti kodust väljas olin , siis käisin külastasin poodi ka. Ostsin krõpsu ja Kirsile šokolaadi. :)
Koju jõudsin siis matsutasin need krõpsud dipikastmega sisse, tegin enda ülihea kirjandi valmis, teemal ''Ühiskonna heidikud - süüdlased või ohvrid?'' ja käisin saunas. Siis tulid tädi ja ta mees meile sauna ja niisama muljetama. Mai tea , ma istusin terve aeg enda toas. :D Ebaviisakas , vms. Vahet pole , ma näen neid (Põltsus) nagunii palju tihedamalt, kui teised perekonna liikmed mul:D
Nüüd läksidki just ära nad ja ma istun ikka siin oma toas arvutis ja kuulan Kanye West'i ''Stronger''-it .
Peaks magama ka ära sättima, homme koolipäev ju ikkagi . :D
Tsau , head ööd (k) !

laupäev, 8. märts 2008

Laup. KAHEKSAS märts

HEIPS (inside joke) . Täna oli päris tore päev :)
Hommikul ärkasin üles. Isa vaaritas ja kokkas köögis, niiet vähe polnud . Laud oli ära kaetud ja lilled olid ostetud , tordid , möllud. Kõik oli 5+ . Mul ikka vahel täitsa armas isa. :) Siis ootasime , kui emme koju tuli ja hakkasime sööma.
Pärast söömist vahtisin netis tükk aega. Kuulasin muusikat ja olin niisama äge. Siis koristasin veidi tuba endal ja läksin Mariakesega välja. Käisime poes ja vahtisime niisama. Vana klassijuhataja pisipoega naersime(kui ta poe juures vale ukse juurde jooksis) ja mingit purjakil noormeest, kes ei seisnud jalulgi eriti. Juhtub...
Siis läksin koju tagasi , passisin jälle netis niisama, sõin ja vahtisin telekat. Äämn... siis koristasin jälle jms.
6 ajal läksin sauna. :D Siis tegin ennast korda ja läksin kutrasse pittu. Pidime esinema ka jms. Üldse ei läinud sassi ju, mkmm . :D Jalad ka valutavad nüüd, vihtusime tantsida nooo. :D Eniveis , mingi aeg tulime ära sealt . Käisime Tiinaga jalutamas. Siis tulin koju korraks, et vaadata mis õde teeb. Pärast seda läksin Maarja juurde tegime piipu ja istusime niisama.
Nüüd jõudsin koju, matsutan seda torti süüa ja olen niisama hõum alõun (ema-isa ka pidus noo) . Küllap peakski magama ära minema . :)
Tsau :*

REEDE. SEITSMES MÄRTS

Ma avastasin , et ma olen põhimõtteliselt terve see kuu , nii palju kui seda ond on, valed kuupäevad pannud , sest mul on kalender keeramata. :D nanaaa.
Igatahes täna oli vaba päev. Üles ärkasin kell 9, hale , ma tean . Aga Leho tuli näpistas varvastest mind , sest ta tahtis mu voodi kohal asetsevate plaatide vuuke täitma hakata jms. Siis istusin netis, lasin talle õiget dnb-d . :D Tegin kakaod endale panin pliidi kütte ja olin niisame äge. Isegi raamatut lugesin :)) Siis Leho läks minema. Ma läksin poodi , ossin SUURE pizza ja palju-palju mahla. :D Tulin koju , panin pizza ahju. Tõmbasin supakad alla sel ajal , kui pizza valmis . Siis sättisin kõik nii nagu peab...hakkasin sööma ja filmi vaatama . Poole filmi pealt tuli uni peale . :D Aga siis tuli just Leho tagasi asjatama midagi , samuti tuli isa koju . Läksin siis ema-isa voodisse magama . 6 ajal ärkasin üles. Vaatasin filmi lõpuni ja passisin niisama netis . Siis sõin jälle :D
Nüüd vahin tv3 pealt mingit filmi . Nii huvitav inimene olen ikka..ma tean . Ikka istuks reede õhtul kodus . :D
Aga ma nüüd lõpetan , tsau (k) .

neljapäev, 6. märts 2008

Neljapäev. VIII märts

Appi , ma olen nii väss. Silmad on vaevu lahti veel , aga nananaaa , MEIL on homme vaba päev, seega ma võin endale lubada sellist asja . :D
Hommikul ärkasin 6 ajal üles. Käisin pesus, tegin korda end , toppisin kotid kokku ja läksin välja. Täna läksin jälle saksa õpsiga kooli.
Esimene tund oli vene keel, kus me lugesime mingit teksti ja tegelesime muu mõttetusega. Teine oli keka, jõusaalis olime. Liiatigi tegus tund oli. Enamjaolt kõik istusid lihtsalt. Kolmanda tunni ajal oli konsert, löökpillikvartet mängis. Väga huvitav oli :) Aaaa , ja mis kõige ägedam , mai käinudki täna puhvetis :o EDUSAMMUD. Pärast konsertit oli saksa keel, kus ma lakkisin küüsi ja olin niisama äge...kaasa midagi ei teinud. Siis hakkas kultuurilugu, kus me mängisime Nelega kartulikuhja terve tund. MITTE MIDAGI nagu ei teinud. Üüüü, siis hakkas söömine nooo. :D Kartul , guljašš ja salat oli. A sellest räägiks ka...et meil on koolisööklas täielik diskrimineerimine. Noh , näiteks. AINULT meie klassil oli morss, ülejäänudel oli kõigil piim. Mis mõttes ? No tegelikult ma jookski meelsamini seda morssi, aga ikkagi...mõtlema paneb selline asi. Pärast sööki oli võimalus nautida matemaatika tundi, mis oli ühtlasi ka viimane tund, sest Maretike ei tee muusikatundi meile see nädal. Ütleb , et saame konserditest kätte küll selle muusika. (; Pärast tundi vaatasime enda valmis monteeritud filmi ka korralikult otsast lõpuni läbi.
Mm , siis saatsin Nele veidi kodule lähemale. Läksin muusikakooli , harjutasin pilli. Enne tunni algust tuli muusikakooli dire ja veel paar õpsi klassi ja sonisid midagi , et minu käes on muusikakooli saatus ja et ma mingist karbikesest ühe lipiku tõmbaks. Mai saanud midagi aru. :D Igatahes seda numbrit ma ei tõmmanud , mida minu eriala õpetaja tahtis. Hiljem tuli siis välja , et mingi uus uhke noodipult oli tulnud ja , et kuhu klassi see läheb. Okei , midaiganes... 3,45 hakkas siis eriala tund. Mängisin mingit mõttetut etüüdi jms. Okei, siis hakkas ansambel. Pärast ansamblit ma orkestrisse ei läinud , sest meil oli koolis salongiõhtu. Kõndisin Nelele vastu ja läksime koolimajja. Algul esinesid meile Kaire Vilgats ja Jako Maltis jms. Mingi klassikast džässini konsert oli. Ja hiljem oli iga klass mingi ettevalmistuse teinud (meil oligi siis film st.) . Suht ägedad kavad ja asjad olid tehtud. :)
Hiljem läksime Nelega ringi jalutama. Kell oli mingi 9 :D Linn oli vapsee tühi. Siis kohtasime Maarjat ja Tuulit. :D Meiega liitusid Kaur ja keegi veel. :D Läksimegi siis Kauri juurde istuma ja värki. Mingi kell helistas Kirsi, et võtab mu peale ja lähme koju.
Koju jõudes sõin ja nüüd vahin siiamaani lihtsalt tühja. Peakski magama ka ära minema.
Tsau , ole tubli ! :*

Kolmapäev.

Nii ma nüüd kirjutan siia kiirkorras midagi. :D Kõik oli selline tavaline . Saksa õpsiga läksin kooli . Siis olid mingid tunnid. Käisin jälle sada korda puhvetis :D. Mingi tunni ajal ei viitsinud Nelega tundi minna , läksime linna. Pärast viiendat oli söömine...saime frikadellisuppi ja ühte seda rõvedat kakaokisselli vm. mida meil lauas küll keegi ei söönud. Okei siis hakkasid konsertid jälle. Esimene oli mingi ''Tatjana kiri Oneginile'' põhjal tehtud konsert. Et see tädi laulis seal koguaeg ja vahepeal jutustas . Aga see oli nii mõttetu , sest laulud olid venekeelsed. Hea , et ma aru sain siis vähemalt . nanaa . :D Okei , magasin seal põhimõtteliselt . Teine oli käsikellade konsert , mis on iseenesest hullult äge . Seal ma suutsin päris ärkvel püsida . Naerda sain ka päris palju:D Nimelt kustus ta lavale , kellegi end aitama , siis üks 11-dik läks . Ta oli nagu peata kana seal laval , appi . Ülihea. Ja päris lõpus kutsus ta 6 julget , kellel pistis igale ühele ühe kella kätte ja käskis siis mängida , kui ta tolle õlga puudutab . Oii , see oli ÜSNA naljakas ikka . :D Käsikelli üksi mängides on ka huvitav , aga kui orkester mängib , siis see on juba vaatemänguline ja mõnus . Huuuch! :)
Siis lõppes koolipäev ära , läksime Nele juurde...SÖÖMA loomulikult . :D Mai tea , Nele on ikka supernaljakas või nii. :D 15 minutit enne minu muusikakooli tundi hakkasime linna jalutama, ta vedas mind kuskilt üle põllu või mida iganes , igatahes suht mõnus katsumus oli ronida mingi paksu lume seest, kus all paistis suht sopp olevat. Aga mai põeks, sest saapad mustaks vähemalt ei saanud :)
Muusikakoolis käisin solfis ära, kus me tegime mingit diktaati ja muidu mõttetusi , u know :) Läksime Kadi ja Mariaga bussi peale. Jõudsin koju ilusti , siis Leho oli meil...plaatis mul truupi. Siis ma passisin arvutis , sõin hästipalju :D Võrkpalli täna jälllllle ei viitsinud minna mängima. 8 ajal läksin magama. Kell 11 ärkasin üles. Nüüd lõpetan kähku , lähen käin ruttu pesus ja lähen magama ära.
Baaaiiiiih . ;*

kolmapäev, 5. märts 2008

Teisipäev. 5. märts

Nii... Hommikul sain isegi enam-vähem üles. Kõik oli siuke rituaalne värk nagu ikka . Bussiga minek ainult no. :/. Pool-magasin seal terve tee.
Siis esimene tund oli eesti keel, tegime kirjandit. Ma ei teinud , sest mu mustand jäi koju õpiku vahele, mida ma just kaasa ei võtnud , teades , et me ju kirjutame terve tund kirjandit. Liiatigi BRAIN, ma tean . :) Okei , siis teine tund oli kirjandus. Tegime "Hamleti" töö. Hahaa , ma polnud täiesti läbi lugenud. Aga mul olid mingid kokkuvõtted , seega oskasin (enda arust). Kolmanda tunni ajal vaatasime humanitaari abiturientide lõpunäidendeid. Neljanda tunni ajal samuti. Huh, siis hakkas vene keel , klassis oli mingi väga külm , pool klassi panid mantlid-joped peale. Siis saime süüa. Kartul , kaste , kotlet ja porgandisalat . :D Uhuu. Järgnes konsert. Ma ei väsi kordamast - väga musikaalsed ja ilusti mängivad inimesed , aga no nii uni tuleb alati peale. Viimane tund oli keka ja siis hakkas kohe trenn otsa, kus me suht terve aeg mängisime (Nelega) mingite tattidega rahvastepalli. :D Pärast trenni chillisime Nelega linnas. Käisime poodides , ossime süüa jms . :D 5 läbi hakkas mul tund, mis oli nagu ülitüüüüüütu. Õps ei lasnud mind varem ära ka , et ma bussile saaks , ei ajanud närvi , akaa . Siis harjutasin veel pärast tundi ka lisaks.
Poole kaheksaks sain koju... Istusin netis , sõin , istusin jälle netis no . :D . Jälle sõin... ja nüüd istun jälle netis, räägin Taneli ja Tiinaga juttu ning kuulan muusikaloo n-ö. lõpueksami kohustuslikke lugusid. See on niii tüütu. Eesti heliloojate teosed...
Ma arvastasin, et mul on ikka nii igav elu. Ja ma absoluutselt enam ei viitsi kirjutada seda asja siin, aga no eks vaatab :D
Küllap ma siis praegu lõpetan. Kuulmiseni ! :)

esmaspäev, 3. märts 2008

Esmaspäev. IV märts.

Hommikul ärkasin üles ilma suuremate raskusteta, kuigi eile sain alles enne üht magama. Tegin korda end, pakkisin asjad kokku ja tegin teisi tarku toiminguid. Enne poolt 10 minti sõitsime välja. Kirsiga sõime pirukaid autos ja värki...nooo, bosside asi :D. Viisime ilusti pirukad Kastani ja Keskuse poodi ära ja läksime kooli. Esimesed kaks tundi olid inkad. Liiatigi vastumeelne tund minu jaoks. Siis käisin puhvetis :D Kolmas oli saksa keel (Uhuu , ma sain perioodi 5 ;)) . Järgnes kirjandus, (enne mida ma pikalt kaalutlesin , kas ma üldse lähen sinna tundi :D) kus me ei teinudki raamatutöö. Siis käisin jälle puhvetis no. :D Näljane ju siiski. Ja kuna meil koolis on hetkel muusikanädal, siis iga päev on mingi konsert koolis. Viienda tunni ajal saimegi nautida perekond Kirss'i rütmishowd. Nad on nagu niiii ägedad. Tavaliselt mõni konsert on..siis kõik näevad suurt vaeva reipana olemisega, aga täna olid kõik nii asjalikud. Ei , väga äge oli . :) Siis oli vahepeal söömine. Mingi supp ja puding oli. Kuuenda tunni ajal saime nautida Johansonide perekonna konserti, mis ütleme AUSALT oli selle teise kõrval väga mõttetu. Isegi ma pool-magasin. Täiesti, kerge nokkimine käis koguaeg (teisel ka st.:D). Iseenesest musikaalsed jms. Lihtsalt hetkel olid rohkem unelauluks. Siis tulnuks muusika , aga õpetaja lubas ajaloo teha(võttis konserte , kui tunni arvelt). Saime tund aega varem lahti. Tegime filmi jaoks lõputseeni veel ära(sest nad reedel ei teinud , kuigi pidid). Oh, ma ikka loodan, et sellest saab asja...
Siis istusin Katiga koolis mingi pool tundi ja läksime linna. Käisin muusikakoolis korra , viisin koti ära . :D Siis läksime Tiinaga panka ja vahtisime niisama ringi veidi. Pool 5 hakkas muusikalugu , kus me terve tund Eesti esimest balleti - Tubina "Kratt"i vaatasime. Ma magasin põhimõtteliselt. Hääh, siis hakkas solf , tegime seal mõttetusi , nagu ikka :)) Kuuesega tulin koju.
Kõigepealt sõin , isa oli mingit riisi, kastet , kanakoiba ja salatit teinud. Siis vahtisin netis. Sõin mingi pool karpi kiivisid ära :D Vahtisin Võsareporterit ja Koduperenaisi . Siis sõin jälle . :D Mingit torti no . :D Siis passisin netis ja tegin uue maniküüri.
Nüüd siin panen tühja ja mõtlen , et peaks ruttu magama ära minema.
Baiiiiihh :*

2. märts


Eile õhtul läksime pärast kuut Jakobi , Tauri ja Taneliga poodidesse , et jooki ja Ardile kinki osta. Siis läksime sünnale, see oli linnast väljas, Suur-Tann tuli autoga meile järgi ja puha. :DNormaalne prasnik oli. Okei , siis mingi 1 ajal vist tuli Otile tal vend järgi ja ma läksin ka linna ära, sest ma kartsin, et pärast öösel peaks jalgsi linna minema vms. :D Jõudsin linna ilusti, helistan Ainile , et välisukse lahti teeks. Teda poldnudki kodus. Siis jalutasime Taneli ja Marekiga Pärna poe juurde, sain Ainiga kokku. Teised läskid koju või kuskile edasi. Kodus sain mingi kolveerand tundi olla, st. juba pool-magasin, kui aus olla :D Siis Tauri helistas, et tulevad Ardi ja Jakobiga meie poole . Noh, tulid...mingi panid pool ööd pidu seal, mai tea ma magasin . :D Öösel mingi kella ajal ärkasin üles ka , siis kõik magasid kuskil. Ain oli ainult mingi sõbra sinna kutsunud ja need panid notti seal. Hommikul ärkasime üles. Vahtisime algul niisama veits aega . :D Siis võtsime hommikufriiserid peale...5 pudelit. :D Avastasin, et mul pangakaart ikka väga kadunud noh. Hea, et mul kogu raha pangakaartil polnud ju , jess nohhh. :D Tekkis küsimus , et millega ma siis koju sõidan. :D Kellelgi nagu pold raha :D Mul oli klassiõde ka linnas, laenasin temalt raha. Pärast avastasin küll, et polekski vaja ond :D Rahakotis mingi puru oli ikka, millest oleks ka jagunud. Homme pean panka minema, et mul meelest ei lähe (ma loodan , st.) ja uue kaarti tellima vms (Selles suhtes , suht hea , oligi teine üsna pooleks). Ook , siis läksime Ardi juurde jälle, jala või nii , polegi pikk maa , paar kilti. :D Mängisime kaarte ja istusime niisama. Emps tal vaaritas mingeid pizzasid ka : ) . Mingi aeg tulin ära. Käisin korterist läbi võtsin enda kodinad ja läksin bussi peale . Sõitsin Jõksi ja siis sealt istusin kohe teise bussi peale ja sõitsin koju . Kantkülla kutsusin veel isa vastu . : ) Koju jõudsin siis läksin sauna. Siis sõin hästi palju :D , vaatasin Eesti otsib superstaari ja nüüd vahin siin niisama netis , räägin Nele , Martini ja Ardiga juttu . Mul on homme sisukontroll Hamleti peale. Ma pole lugema hakanudki mitte. Suva... enam ei jõua ka. Küll ma midagi välja nuputan. (;
(Nele , sa tead , miks mul see pilt on . :)) Nad on ju mingid heaaad lauljad. Neist võiks saada see uus superstaar.
Aga nüüd peaks küll kähku magama minema, tsauks :*

pühapäev, 2. märts 2008

Reede ja laupäev

Oijah, esimest korda juhtus siis selline asi, et blogi jäi kirjutamata.
Eneivei, reedel oli suht tavaline koolipäev , v.a. see , et me kahest tunnist filmi tegime. Ma loodan , et nüüd on küll nii palju materjali, et saaks kokku ära panna ühe hea filmi. Siis tuli ajalugu millalgi, milleks ma polnud isegi vihiku konspekti läbi lugenud. Töö tegin jumala huupi ja Andrese(pinksi) abiga. :)) Siis sai kool läbi. Pidin linnas passime, aega parajaks tegema. Käisime Nelega ringi ja värki . Mingi aeg tuli Jakob linna, siis passisime linnas 20 minti ja läksime bussi peale, et Põltsu sõita. See läks mingi igalt poolt urgastest läbi no :D Päris vähe rahvast ka ei ond bussis ju , mkm. Okei siis jõudsime linna, läksime Selverisse Ossidele tubakatoodet ostma. Läksime minu(või noh Osside siis) juurde. Otsustasime, et paneme pidu noh. ;) Mingi käisime Maximas ossime joogid ära , tulime meie juurde tagasi. Siim , Kati ja Marek tulid ka hiljem. Siis noh , läksiki veits käest ära juba. Varsti tuli mu vana klassivend ka siia. Teda polnud juba hea mitu kuud näinud. :D Okei , siis mingi sain enam vähem kaineks ära, läksime ületee Merilini juurde. Seal oli ka mingi prasnik. Ma kaua ei viitsinud olla, tulin koju tagasi. Siis tulid Jakob ja Marek ka tagasi , läksime (kluppi) Fönni noh. Kell oli mingi 2 ajal öösel. Kaua ei ond, tulime koju tagasi. Ja suht kõik vajusime magama. Hommikul Marek ja Suur-Oss mingi hea tund aega maadlesid, mis oli väga naljakas no. Okei , mai viitsi pikalt seletada enam. Mingi aeg käisin pesus ja läksin välja. Siis olime veits aega Tauri , Jakobi , Mareki ja Timoga väljas, käsime poes jms. Siis nüüd ei viitsi rohkem seletada. :D Lähen magan vist natuke, et õhtul jälle midagi teha saaks. :)
Tsau siis :*