reede, 31. oktoober 2008

K ja N

Ilmselgelt oli kolmapäeval Nele sünnipäev. Kaua ta ikka 16 olla saab, onju?! Anyway. Hommikul ärkasin mingi aeg üles. Siis tegin, mis ma tegin. Ei mäleta, et midagi erilist oleks teinud.
Kolmese bussiga läksin linna. Ostsin lille, sain Nelega kokku ja läksime sööma. :)
Pärast söömist vahtisime veel tund-poolteist linnas, ajasime juttu ja n-ö. panime niisama tühja.
Siis jõudsid Kaur ja Tõnn Tartust tagasi. Läksime Tõnni juurde(peale nende oli Gena ka seal). Siis nad seal õnnitlesid Nelet ja olid talle muheda kingituse teinud. ;) Istusime ja ajasime niisama juttu. Mingi aeg läks Nele tantsima ja teised ka ära koju.
Mingi aeg käisime korra Kauri juures ja siis Selkus.
Siis vahtisime niisama ja läksime magama.
Hommikul läksin 11-se bussi peale.
Kodus lugesin ja istusin niisama isternetis.
Rohkem ei mäleta, mis ma teinud oleks.
Tsau!

kolmapäev, 29. oktoober 2008

Teisipäev.

11 paiku ärkasin, käisin pesus, sõin ja läksin välja lehti kokku kraapima. Nii masinaga kui ilma, aga tööd sai oma kolm tundi tehtud. Tubli olen küll ikka. :)
Tuppa tulles pesin nõusid, toitsin kassi, rääkisin emmessennis juttu ja puhkasin niisama. Siis lugesin raamatut natukene, sõin ja vaatasin ''Sipsoneid''.
Pärast seda sättisin enam-vähem korda ennast, läksime Mariaga välja. Käisime poes ja jalutasime niisama.
Kella kaheksaks läksime kultrasse segakoori proovi (kus ma tänasest käima hakkasin, sest kooli segakooris ma enam ei käi ajanappuse tõttu).
Kuskil kümneks jõudsin koju. Käisin pesus ja nüüd olen siiamaani uurinud niisama netis ringi. 8-)
Nüüd peaks küll magama ära minema.
Tsau ja head ööd !

teisipäev, 28. oktoober 2008

Esmaspäev - 27.10.

Tänu tänasele päevale mõistsin ma, et ma pole ikka karvavõrdki normaalne.
Hommikul helistas Tõnn ja ajas mind poole 11 ajal üles. Istusin siis emmessennis, rääkisin pool tunnikest juttu temaga ja jõin kohvi.
Pärast seda hakkasin arvutimängu mängima (Bubble shooter). Eelmine aasta juba olin sellest nii addicted, nüüd jälle.
Anyway. Siis lõuna paiku lubasin endale pool Twisti ka mängu kõrvale.
Enne viit, kui isa koju tuli hakkas endal juba imelik ja otsustasin lõpuks öösärgi riiete vastu vahetada.
Siis mängisin veel, sõin, vaatasin ''Simpsoneid'' ja mängisin jälle. :D
Kaheksa ajal hakkasid kanal kahest mu lemmiksaated. Vaatasin neid ja rääkisin emmessennis juttu.
Ja kuni praeguseni olen (ÜLLATUS KÜLL, kuid) mängu mänginud.
Nüüd lähen küll magama ära. Tsau ja head ööd !

pühapäev, 26. oktoober 2008

26.oktoober

Pühapäev. Algas kella 10 paiku. Uurisin netis ringi ja lugesin ajalehte. Siis jõin kohvi ja hakkasin raamatut lugema.
Lõuna paiku aitasin emal-isal süüa teha ja pärast seda istusin jälle arvutis. Õudne inimene, ma leian.
Kell viis hakkas laulmine. Ma lahkusin juba 50 kodust, et poest läbi käia ja energiajooki osta. :) Proovis võtsime mingi uue laulu ja õppisime seda.
Enne koju tulekut külastasin veel poodi, et Kinder buenot osta. Hoovi jõudes avastasin, et meil on külalised. Nimelt olid tädi ja CSI sauna ning niisama muljetama tulnud.
Sõin, käisin saunas, vahtisin ''Tantsud tähtedega'' ja ''Ärapanijat''.
Hetkel olen juba päris väsinud. Ei jäägi muud üle, kui voodisse heita. :)
Tsau, head ööd !

REEDE, laupäev.

YAY, vaheaeg või jaa :)
Hommikul ärkasime kolmveerand seitsme paiku üles, sõime ja tegime endid korda.
Esimese tunni algusest käisin korra kooliarsti ja lasin niidi välja võtta. Muidu oli geograafia ja täitsime tund aega töövihikut. Lahe! 2. tund oli bioloogia, kus me saime enda teisipäevase kontrolltöö hinded teada. Hahaa, klassis ei olnud pooltelgi vist positiivsed hinded. Siis oli kultuurilugu ning ajalugu. Viies oli matemaatika, mida aga andis õpetaja Kompus, sest Paaksi oli enda klassiga ära kuskil. Siis võtsin oma pudingi ja läksin viimasest tunnist minema. 1-se bussiga koju. Muidu ma polekski saanud vahepeal kodus käia. Käisin pesus ja panin uuesti asjad kokku. Kolmese bussiga läksin linna tagasi. Kõigepealt käisime Mariaga Artes, et ta saaks endale ristimiseks vajalikke meigitooteid osta(teemaks olid nukud). Seejärel suundusime koolimajja. Mina läksin lasketiiru vaatama, kuis mu endistel trennikaaslastel kah läheb. :P Poole nelja paiku sa neil trenn läbi ja me läksime Nele juurde. Sättis ennast natuke ja siis läksime koolimajja ristimisšõud vaatama. :)
Pärast seda läksime Kauri juurde, võtsime Kauri ja Tõnni sealt peale ja läksime Maximasse. Õunalikööri seal polnud, mida ma tahtsin...ja üle-üldse tundus kuidagi kasin see valik olevat. Siis läksime Selkusse, kus ka loomulikult seda polnud. vägaFAIN! Ei jäänudki muud üle, kui mõned Koppalbergid ja Smirnoffid võtta.
Läksime Tõnni juurde (hiljem liitus meiega ka Gena). Istusime, ajasime juttu, lugesime ajakirju ja jõime niisama. Poisid olid aga rummi ostnud ja tegid meile ka rummi-laimi-koolasid.
Ühesõnaga lõpuks oli juba suht uimane olla. Nele läks mingi poole ühe aja minema. Kahe ajal liitus meiega Eigo(tuli rebasteläbult). Põhimõtteliselt temast seltskonda just polnud, sest ta jäi üsna kohe magama. Mingi aeg läksid Kaur ja Gena ka minema ja me saime magama minna.
11-se bussiga tulin koju. Käisin pesus, sõin, istusin netis ja käisin väljas masinaga lehti kokku tõmbamas. Kuskil nelja paiku magasin tunnike, oleks rohkemgi maganud, aga üks tühm peni lõugas köögis ja tahtis välja saada.
Siis tegin pitsasi, sõin ja läksin jalgrattaga sõitma. ~10 km sõitsin. Alustuseks ei hakanud rohkem punnitama. Siis tuppa tulles tegin niisama harjutusi, venitasin ja käisin pesus.
Mingi aeg vaatasin ''Targemat kui 5B'' ning mängisin õega kaarte.
Tänane päev on ikka hullult per*ekukkunud. :S Aga ühesõnaga ma nüüd lõpetan.
Tsau, head ööd !

laupäev, 25. oktoober 2008

Neljapäev !

Nädala algul ei juhtunud midagi erilist. Kõik oli nii nagu tavaliselt. Ärkamine, kool, Tõnn(kes on ainuke parim asi mu rutiinsete päevade jooksul), kodu, tühja ja magama tagasi.
Neljapäeva hommikul Kaupo ei läinud autoga, seega pidin bussiga minema, mis tähendas kella kuuest ärkamist.
Esimesed tunnid olid inkad, kuhu minnes, ma suutsin enda ühe küüne ära murda. Jess, no! :/ Ega me midagi erilist tundides teinudki, sest meil olid koolis mingi väliskülalised ja võõrkeele õpetajad passisid enamus ajast seal. Ühesõnaga lebo ja jutustamise tunnid olid.
Kolmas oli vene keel. Seal panime ka suht tühja, nagu tavaliseltki. Pärast seda hakkas eesti keel ning ajalugu, kus oli KT. ÜLDSE polnud õppinud. Aga no pole hullu, kolme sain vähemalt (mitte, et ma kolmede üle uhkust tunneksin, aga ikkagi:D). Siis hakkas söömine. Guljašš, mm.. :D :D
Pärast söömist oli arvuti, kus istusime niisama netis. Kuues tund oli teistel keka, ma endiselt vabastatud. Ühesõnaga oli äärmiselt tegus koolipäev. Siis sain Tõnniga kokku. Istusime ja ajasime niisama juttu, kuni Nele mulle helistas ja ütles, et tal sai (kekatund +) trenn nüüd tehtud. Siis läksin kooli juurde ning seald edasi suundusime tema juurde. Passisime seal paar tundi, sõime ja vaatasime telekat. Siis hakkasime sättima, et rebasteretsile minna. Jalutasime linna, käisime võtsime Kauri ja Tõnni peale ning läksime kooli juurde. Rets oli selline tavaline. Rohkem võistlusi oleks võinud isegi olla...aga no ei kurda. Sealt ära tulles liitus veel Ott ka meiega.
Seejärel läksime poodi, ostsime Nelega Twiste. Siis passisime Kauri maja kõrval, jõime neid ja ajasime juttu.
Hullult külm hakkas pikapeale...ning kuskil üheksa paiku läksime Nelega koju ära (st. tema juurde).
Vaatasime ''Tuulepealset maad'', käisime pesus ja läksime tuttu.
Tsau !

esmaspäev, 20. oktoober 2008

Pühapäev (19.okt)

Hommikul ärkasin mingi aeg üles. Käisin pesemas ja passisin arvutis. Kuskil 12 paiku läksin Suure poe juurde, et seal ansambli omadega kokku saada. Siis jalutasime ühte teise bussi peatusesse, et sakslased sealt maha võtta.
Tegime nendega väikese ringkäigu mööda Sadalat. Näitasime, kus me elame ja kus miski asub.
Pärast seda läksime Kurgede juurde nende ärasaatmis peole. :) Sõime, ajasime juttu ja vaatasime Saksamaal antud konserdi videot.
Kuskil 5 paiku läksid enamjaolt kõik laiali ära.
Ülejäänud aja ei teinud ka midagi kasulikku... Ma eeldan.
Anyway. Mingi aeg käisin saunas. Ja pärast seda vahtisin 'Tantsud tähtedega'' ja ''Ärapanijat''.
Hullult huvitav jaa ! :D
Tsau!

laupäev, 18. oktoober 2008

18. oktoober

Hommikul ärkasin juba kella 9 paiku üles. Siis panin tühja paar tundi, tegin lokke ja värki. Kella poole kaheteistkümne ajal läksime sakslaste ja ansambli omadega Põhja-Eestisse ekskursioonile. Külastasime Kuremäe kloostrit, siis käisime Jõhvis söömas - seal istusime oma kaks tundi. Pärast seda läksime Toilasse, kus on suht palju ilusaid kohti, mida vaadata. :) Kõige lõpuks käisime veel Valaste joal ja siis hakkasime tagasi sõitma.
Kuskil 7 paiku jõudsin koju, sõin ja vaatasin telekat. Hullult huvitav on kogu aeg. :D
Tsau - pakaa!

reede, 17. oktoober 2008

Neljapäev(16.okt) ja reede(17.okt)

Neljapäeval ärkasin poole kaheksa paiku üles, tegin rituaalseid toiminguid.
Kooli jõudsin 10 minutit enne tundide algust. Esimesed tunnid olid inkad. Kirjutasime mingisugust juttu. Kolmas tund oli venku. Tühja suht. Pärast seda oli ajalugu, kus ma lugesin raamatut ning seejärel eesti keel. Siis hakkas söömine - hakklihakaste, kartul, peedisalat ja pirn.
Pärast söömist oli veel arvuti tund, kus me panime tund aega tühja. Istusime Orksis, emmessennis ja haudusime plaani. Viimane tund olnuks muidugi kehaline ka, aga sealt olen ma vabastatud.
Siis sain Tõnniga kokku, käisime poes ja läksime tema juurde. Kaua ei tahtnud linnas olla, sest mu pea valutas, seega tulin juba 15:50 bussiga koju.
Magasin. Kuskil kella poole kaheksani. :)
Siis vaatasin ''Eestlast ja venelast'', ''Üksikvanem otsib kaaslast'' ja ETV-st seda Eesti järjefilmi.
Pärast seda läksin magama.
Hommikul ärkasin veerand seitse. Käisin pesus ja sättisin korda ennast.
Kooli läksime juba kuskil 20 ajal, sest Kaupsil ja neil oli rebastega mingi teema. Ühesõnaga koolis olin juba pool läbi mõned minutid. Masendav. :D
Esimene tund oli geograafia. Joonistasime mingit ajatelge ja täitsime tv-t. Teine tund oli bioloogia, täitsime kordamisküsimusi. Pärast seda käisime poes. Kolmas oli kultuurilugu, kus vaatasime edasi seda filmi Rahvatempli kohta. Täiesti müsteerium, milline veresaun. Pärast seda oli ajalugu ja siis mata. Söögiks oli täna borš ja mannavaht. YAY! :/ Viimane tund oli kirjandus, kus lugesime kõik koos mingit näidendit.
Tundide lõppedes panin tühja enam-vähem tund aega. Võtsin raha välja, jutustasin Egeriga, käisin muusikakoolis õpetajaga pillivärki rääkimas jne. Kolmveerand kolme paiku läksin juuksurisse. Lea sai kohe ära teha mulle. Kolm läbi natukene olin juba vaba.
Kuna Tõnnil oli see rebasteristimine, siis otsustasin koju ära tulla. Onu Petsiga. :)
Anyway. Hetkel panen tühja. Kuid kohe lähen kartulisalatit lõikuma. Homme õe prasnik ju.
Tsau, pakaa!

Kolmap.

Koolis ei käinud. Ei tohtivat minna veel. Pidin niisama puhkama.
Üles ärkasin juba kaheksa paiku. Vaatasin ''Simpsoneid'' ja käisin raamatukogus. Võtsin raamatu, et igavust peletada.
Siis lugesin seda. Vaatasin telekat ja passisin tühja. Mingi aeg tuli emme koju. Käisime poes.
Tagasitulles lugesin veel raamatut. Siis magasin...ja peagi oligi õhtu käes.
Vaatasin ''Üksikvanem otsib kaaslast'' ja käisin pesus.
Küll oli sisukas päev. Minu arvates ka. :D
Tsau, head ööd ! :)

teisipäev, 14. oktoober 2008

Operatsioon ja õe sünnipäev. 14. OKTOOBER

Hommik algas väga varakult. Juba poole kuue ajal pidin üles tulema. Käisin pesus ja sättisin korda ennast. Poole seitsme paiku hakkasime isaga kodust sõitma. Käisime veel Hellika juurest, võtsime kringlid, mis isa töö juurde viis, kuna keegi oli tellinud (enda sünnipäevaks). Seega käisime radarist ka läbi.
Tartusse Maarjamõisasse jõudsin kolmveerand kaheksa. Käisin regristatuuris ja istusin niisama koos kolme operatsioonikaaslasega ning ootasin õde, kes meid palatisse viiks ja meiega tegeleks.
Poole üheksa ajal viidi meid siis teise maja otsa, paigutati palatitesse ja anti ürbid selga. Esimesena läks üks vanamammi opile, tal oli vavastega midagi. Teine oli üks vene naine, kellel oli samuti varvastega midagi. Ma tsillisin niisama, vaatasin telekat terve see aeg.
Siis tuli minu kord minna. Huh. Kõigepealt oli kanüül. Polnudki nii valus, arvestades eelmisi jutte. Pärast doktori tulemist hakati narkoosi sisse süstima. Süda läks pahaks, pea hakkas ringi käima. See oli viimane asi, mis ma mäletan. Üles ärkasin juba palatis. Kui mu pea oli juba selgem siis õde tõi mulle jogurtit, mahla ja banaani. Siis helistasin Tõnnile ning seejärel isale, et ta valmis oleks.
Kuskil pool tundi veel kosusin ja vaatasin telekat ja siis hakkasin riidesse panema. Õde tuli võttis kanüüli välja ja siis võisin lahkuda.
Pidin veel teisel pool maja regristatuuris käima ja endale uue aja panema enda doktori juurde.
Kuskil kahe ajal sain tulema sealt. Käisime isaga mingis spetsiifilises apteegis, kust ma endale ortoosi ostma pidin. YAYYYY! Mis tähendab omakorda seda, et teksadega on nüüd kõik. Minust saab dressipede. Can't wait! NOT.
Siis käisime veel mänguasja poes, et õele kingitus osta.
Iigeval käisime keemilisest läbi, tõime mu mantli ära ja Selverist, ostsime torti ja lilli. Siis käisime radari juures. Isa käis asjatas seal, ma istusin niisama autos. Siis nägin Steve'i ja puha.. :)
Anyway. Nelja ajal jõudsin koju. Istusin niisama netis ja muljetasin.
Vahepeal vaatasin ''Simpsoneid'' ja pikutasin niisama.
Hetkel naasesin just köögist tordilt ja teelt. :)
Peakski magama ära minema. Kuigi und ei ole. VB hakkan mõnd filmi vaatama.
Igatahes, tsau ja head ööd ! ; *
(NB! Pilt on illustreeriv.)

esmaspäev, 13. oktoober 2008

Esmaspäev - 13.10

Hommikul ärkasin poole seitsme paiku. Pesin, panin koti kokku ja tegin inimese näo pähe.
Pool 8 läksin Kaupsiga linna. Esimene tund oli geograafia - täitsime töövihikuid ja vaatasime mingit filmi. Sellele järgnes kunst, kus pool tundi tatsasime Nelega linnas, käisime Selkus jms ning teine pool passisime suures koolimajas. Kolmas oli mata, kus tegelesime endiselt logaritmidega. Neljas oli kirjandus, tegime raamatutöö ära. Pärast seda oli füüsika, kus lahedasime ülesandeid ja lasime niisama lebo. Siis oli söömine - plohv. Kaks viimast tundi olid inka, kus toimus sõnadetöö ning teatriõpetus, kus esitasime etüüde. :)
Pärast tunde läksin Tiina ja Merlyniga linna. Tiina läks muusikakooli, me jäime Merlyniga niisama tsillima. Käisime juuksuris ja panime aja mulle. Hiljem liitus meiega Karili ka. Kolmveerand nelja ajal läksid nad bussile.
Pärast seda läksin Tõnni juurde.
Koju läksin 7-se bussiga. Sõin ja vaatasin oma esmaspäeva õhtuseid lemmiksaateid.
Nüüd peaks küll KÄHKU magama ära minema. Pool kuus pean homme ärkama, et Tartusse operatsioonile sõita.
Peatse jällenägemiseni! ;)

pühapäev, 12. oktoober 2008

Pühapäev (12.okt)

Ärkasin juba üheksa paiku üles, palav oli. :/
Kuskil kümneks oli ülejäänud maja ka üles saanud. Sõime hommikust, rääkisime juttu ja veetsime niisama aega.
Lõuna paiku läksid Ossid, Merle ja CSI minema. Siis ma sain ometi konsentreeruda ja ennast õpilainele lülituda. Samal ajal vaatasin etv-st mingit lastefilmi. :D
Anyway. Kell kolm oli ansambliproov.
Pärast ansamblit lugesin raamatut ning täitsin geograafia töövihikut.
7 paiku tegin friikaid ja frikadelle. Käisin poes ning seejärel jooksmas.
Pärast kõhu-, selja-, küljelihaseid ja venitust läksin sauna.
Tulles sõin, vaatasin ''Tantsud tähtedega'' ja olin niisama lahe, no.
Üldiselt silmad kipitavad juba, peaks magama ära minema, muidu homme nagu sombi.
Tsau, head und !

laupäev, 11. oktoober 2008

Laupäev, 11. oktoober

Mu hommik algas kell 10. Üles saades läksin sööma, isa ja paar tuttavat grillisid väljas. :)
Pärast seda käisin jooksin kerge kolm kilomeetrit. Nii mõnus. Ma juba nii ootan, et mu põlv korda saaks ja ma taas trennis/kehalises käima saaks hakata.
Siis käisin pesus, jõin kohvi ja rääkisin emmessennis Nele ja Tõnniga juttu.
Pärast seda koristasin ja sättisin peolauda. Varsti oligi kell viis ja sugulased tulid siia õe sünnipäeva tähistama.
Lubasin endale siidrittt. Pluss..ma tegin edusamme - jõin Rauno kõrvalt õllet, mida ma ju tegelikult vihkan.
Vahepeal käisime väljas ja.. tagasi tuppa tulles vahtisime jalkat. Seejärel mingit põnevikku. Lõppu ei jõua enam vaadata, lähen magama ära.
Tsau, head ööd !

reede, 10. oktoober 2008

10. oktoober - reede :)

Otsustasin jälle kirjutama hakata, kuna endal on huvitav hiljem lugeda, mida millalgi teinud olen.
Enne hommikuäratust suutsin läbi une pea vastu seina ära lüüa, mis ei olnud just eriti meeldiv. Praeguseni laiutab muhk peas. Äratuskell helises poole seitsme paiku. Pesin, triikisin riided ära, panin koolikoti kokku ja tegin teisi inimesekssaamise rituaale. Poole kaheksa ajal tuli Kaups ja korjas mu peale.
Kooli jõudes oli esimeseks tunniks geograafia, kus tegelesime koduse töö kontrollimisega. Järgnes bioloogia, kus toimus regulaarne töö, e. õpetaja dikteerib põhimõtteliselt terve tund meile juttu ja me trükime selle omakorda vihikusse. Siis külastasime Nelega Grossi supermarketit ja ostsime süüa. Kolmas tund oli kultuurilugu - vaatasime filmi Rahva Templi ja Jim Jonesi kohta, kes korraldas 70-date lõpul suure tapatöö. Üle 900 inimese suri. Sellele järgnes ajalugu, kus kirjutasime Mesopotaamia ja Egiptuse sarnasusi ning erinevusi. Viies tund oli matemaatika, kus tegime neid lollakaid logaritme. Meeldiv-meeldiv. Pärast seda oli söömine ning kirjandus. Lugesime tund aega O. Wilde kohta.
Tundide lõppedes läksime Nelega linna. Vahtisime kaupsis ja ajasime niisama juttu. Kolme paiku läks ta emaga koju ja ma jäin kaupsi juurde Maria ja Kerviniga juttu ajama.
Veidi aega hiljem helistas Tõnn. Käisime pangas ja vahtisime niisama tema juures. St. mina magasin enamus ajast.
Pool 8 jõudsin koju. Läksin Mariaga välja, lubades endale väikesed Coolerid. Jalutasime ja ajasime juttu. :)
Koju jõudes püüsin netti saada, sõin ja lugesin ajakirju.
Mõni hetk tagasi tulin pesust ja nüüd on küll juba õige aeg põhku heita.
Head und !