kolmapäev, 31. detsember 2008

Teisipäev - 30.12

Hommikul tuli ema poole 12 paiku minu tuppa ja küsis, kas ma siis tahan temaga linna minna. Ärkasin üles, pesin, panin riide ja tegin näo pähe ja läksime linna. Algul käisime seal empsi tööasju ajamas 10 minti, siis käisime poodides toidukraami ostmas. Mingi aeg saime papsiga kokku, ta tõi õe Merle juurest ära. Siis käisime kõik koos veel korra Selveris ja tulime koju ära.
Koju jõudes tegin endale mozarellasalatit, sõin, pesin nõud ära, panin kartulid/peedid/porgandid keema ja olin muidu asjalik.
Siis mingi aeg tegin veel mignit salatit, sõin ja passisin arvutis.
Nüüd lõpetasin ''2,5 meest'' ja ''Tuvikeste'' vaatamise ja maitsen üht viskit.
Peakski magama ära minema. :)
Tsau, head ööd !

teisipäev, 30. detsember 2008

28.dets ja 29.dets

Pühapäeval ärkasin kahe paiku üles, siis tegin pool tundi kasulikku ja passisin netis. Mingi aeg käisin poes, siis pakkisin kingitust ja veerand viiese bussiga läksin linna.
Mängisime Tõnniga jalkat(arvutis:D), vaatasime telekat jms.
Mingi kahe paiku läksime magama.
Üles ärkasime põhimõtteliselt siis, kui tuli sättima hakata, et bussile minna.
Veerand kuus jõudsin koju. Istusin netis, vahetasin kassil liiva ära, panin pesu kuivama, sõin, käisin poes ja tegin muid toiminguid.
Kaheksa paiku sättisin end voodisse ''Võsareporterit'' ja ''Forrest Gumpi'' vaatama. Polnudki seda filmi kordagi otsast lõpuni näinud. Nii hea film.
Praegu räägin Tõnniga juttu ja vaatan neid tõehetke pärimaid hetki, vms.
Peakski magama ära sättima.
Tsau!

pühapäev, 28. detsember 2008

27. detsember - laupäev

Magama jäin alles poole kuue ajal. Üles ärkasin ühe ajal, sest ema tuli minu tuppa telekat vaatama. :/
Siis vahtisin telekat pool päeva ja vedelesin niisama voodis. Siis lugesin raamatut vahepeal natuke ja käisin poes endale palsamit ostmas. :D
Kuskil 6 paiku käisin pesus ja pärast seda sättisin kuni poole kaheksani, mil pidi meile buss järele tulema.
Kaheksaks jõudsime Vaimastverre. Laulsime hääled lahti ja olime niisama lahedad. Õhtujuhiks oli Ain Mäeots, kelle omaalgatuslik asjade ümberajastamine ajas nii mõnegi meie ansambli liikme päris närvi. :D Aga pole hullu, tegelt ta on lahe ju, või mis. :)
Kuskil 12 paiku saime sealt tulema.
Praeguseni olen suht tühja pannud. Peakski magama ära minema. Igapäev ei viitsi ka hommikuks alles magama saada.
Tsau, head ööd!

reede, 26. detsember 2008

Häid pühi!

Jumal küll, ma ei viitsi enam üldse siia midagi kirjutada. Ega midagi erilist ei toimu ka, mille peaks kohe ära märkima
Reedel käisime õhtul esinemas Sadala PK jõulupeol.
Laupäeval käisime kultras jõulupeol esinemas. Siis pralletasime niisama seal.
Pühapäeval oli lebo. Tähendab, selline nagu ikka. :D
Esmaspäeval käisin linnas, võimlemas ja massaažis ning sain Tõnniga kokku. Pärast koju naastes lugesin raamatut ja vahtisin niisama tühja, nagu ikka.
Teisipäeval koristasin natuke ja panin ülejäänud päeva tühja. :D Jee!
Kolmapäeval tulid tädi ja CSI ka siia. Siis tegime süüa, käisime saunas ja jõulutasime niisama. :)
Neljapäeval tuli Oss siia. Siis mängisime aliast rahvaga, aga tüllimineku tõttu jäi see lõpetamata. :D Siis läksime Ossiga välja. Ostsime rummi ja kokat. Siis kõndisime Tiinale vastu. Jõime enda asju ja ajasime niisama juttu. Mingi aeg tulime tuppa tagasi. Sõime, vaatasime ''Tuulepealset maad'' ja panime tühja. Siis käisime veel Ossiga koertega jalutamas ja magama läksime alles kuskil 5 paiku. :|
Täna ärkasin kaheteist ajal üles, sest Merle tuli minu tuppa Ossi äratama. Ma oleks veel 2 tundi maganud, aga no juhtub. Siis Merle, Einar, õde mul ja Berta läksid juba minema. Siis me ,vastärkanud, sõime hommikust ja vahtisime niisama. Mingi aeg läks Oss ka ära. Nüüd olen siiamaani netist ilusaid koeri vahtinud. :)
Aga tänaseks peaks lõpetama, sest ma pean kohe laulma lippama. :P
Tsau !

kolmapäev, 17. detsember 2008

Kõige rohkem valetatakse pärast jahiretke, sõjaajal ja enne valimisi. Otto von Bismarck

Põhimõtteliselt pole midagi erilist teinud kahe viimase päeva jooksul. Kool, taastusravi, kool, kodu. Täna käisin pärast kooli ema ja isaga jõulukinke ka ostmas. Suht huvitav.
Vaheaeg võiks juba alata. Can't wait, noooo!
Aitab küll! Tsau!

esmaspäev, 15. detsember 2008

28. nov - 15. dets

Pole päris pikalt kirjutanud, kuna mul polnud netti. :S Päris õudne.
Igatahes. Too reede oli tavaline koolipäev. Pärast kooli läksin koju ja siis kuue ajal empsi töö juurde valvama, sest kedagi polnud majas.
Laupäeval pidas emps sünnipäeva. Siis koristasin pool päeva ja aitasin sööke teha. Siis tulid Ossid ja Kevin jt. siia. Pralletasime niisama. Pühapäeva hommikul magasin hästi kaua ja ärkasin alles siis, kui maja oli rahvast tühi. :) Õhtu poole käisin laulmas ja tegin teisi pühapäevaseid rituaale.
Esimesel detsembril, st. esmaspäeval ei juhtunud midagi märkimisväärset, kui napikas avarii välja arvata. Nimelt oleks rekka külje pealt sisse sõitnud, aga ta otsustas selle asemel teelt välja (kellegi aeda) sõita.
Kolmapäeval käisime klassiga Viljandis teatris ''Kolme õde'' vaatamas. :)
Reedel olid maakonna ansamblite võistulaulmine. See toimus meie koolis ja me enda ansambliga võtsime ka sealt osa. :) Lõppes enne ühte ära. Siis tulin koju. Passisin kodus mingi aja ja siis läksime empsiga Põltsamaale. Ma jäin sinna, ema tuli mingi aeg tagasi.
Algul läksin Katiga välja, siis korjas Siim meid peale. Käisime Selkus, ostsime jooke ja siis läksime Siimu maale, pokkerit rahvaga mängima. Päris palju rahvast oli vahepeal. Ma jäin kõikides mängudes kahjuks teiseks.
Ühe paiku tõi Oss mind ja Nirki linna. Viisime Nirgi ära, võtsime pentsu ja lõpuks sain mina ka koju. Läksin suht kohe tuttu.
Hommikul ärkasin pool kümme ja ruttasin bussi peale. Jõgevale jõudes sain Tõnniga kokku. Algul jalutasime niisama linnas, siis mängisime lumesõda ja lõpuks läksime tema juurde. Ühe ajal tulin bussiga koju. Õhtul valvasin õde, sest mul läksid vanemad pittu.
Pühapäev oli ikka rituaalne.
Alates eelmisest nädalast käin ma taastusravis, mis tähendab igapäevast puudumist viiendast tunnist. Pool tundi võimlemist, pool tundi ujumist. :) Jalg on juba päris tugev.
Reedel läksime Nele, Raineri ja Liisuga Jürto sünnale, mis toimus ujula VIP-ruumides. ;) Päris jõhkralt oli rahvast. Ujuti, saunatati, söödi, joodi - ühesõnaga kõik olid rahul. Mina tulin poole nelja ajal sealt ära. Pidu ise kestis hommikuni.
Laupäeval koristasin tube ja asjatasin niisama. Õhtul tuli Peeter siia empsi sünnipäeva järgi tähistama, kuna teda õigel ajal Eestis polnud. Sõin, jõin Martiinisid ja keerasin tuttu ära.
Eile käisin laulmas, sain trahvi kätte (maksin ära ka ;)) ja käisin saunas.
Täna on nii mõttetu päev olnud, et ma ei viitsigi kohe kirjeldama hakata. :/
Selleks korraks siis kõik. Liisu jutupliiats lõpetab!
Tsau!