esmaspäev, 27. aprill 2009

Tutid

Hommikul magasin mõnuga sisse. Ärkasin alles 10 enne seitset. Enekesega tulin kooli (õigemini Triinuga, aga see selleks). Esimene tund oli sisukas geograafia, kus ma ei jõudnud isegi mitte asju välja võtta. Aga natuke asjalik suutsin küll olla. Otsisin mingi kakkude kodulehe netis üles, et sealt uurida üht-teist vajalikku. Kunsti tunnis andsin mingi essee ära ja kirjutasin isegi kaasa, mida vaja. Matasse keegi ei läinud, kõik olid aulas abiks õhupallide puhumisel jms sättimisel.
Siis hakkas tutipidu, mis oli päris armas. Aga seal oli rahvast rohkem kui inimesi. Ühesõnaga jah, suht lämmi hakkas juba lõpus.
Söömas käisime ära ja pärast seda hakkasime 10-kesi, kelle Baida oli rõõmsameelselt valinud, laudu ja tool paika panema ning katma. Lõpuks saime veel hästi palju mahla ja kaks kaussi salatit ja vorste ja kooke. Selle eest, et seal abis olime. Kõigil olid kõhud nii täis, et paha hakkas juba vaikselt. :D
Teatriõpetuses midime mingi konfliktistseeni kirja panema ja saime lahti.
Läksime Nelega trenni ära. Mitte, et ma seal mdiagi erilist teha oleks jõudnud, aga abiks ikka. :D
Siis tuli Tõnn mulle järele. Olime mingi veerand tundi tema juures, jõudsin kõik kõige olulisema ära rääkida ja siis läksin eelviimasesse (loodetavasti) õppesõitu. See oligi nagu n-ö. proovieksam. Muidu oli kõik harašoo, aga need parkimised võiks natuke ideaalsemalt välja kukkuda.
Pärast sõitu käisime Tõnniga poes, siis jalutasime niisama veidi ringi, istusime väljas ja millalgi läksime tuppa.
Seitsmese bussiga tulin koju. See lahe bussijuht oli, kes mind ikka väravas maha laseb.
Tuppa tulles avastasin, et mul pole kodus juua. Seega läksin poodi. :D Pärast ajasin veel poe juures Mairi ja Maarjaga juttu. Õega ka, kes tuli juua ja raha kerjama mult. :)
Ülejäänud õhtu olen saateid vaadanud. Haa, biuka ülesanded lahendasin ka ära. Muidu pole jälle kellelgi tehtud. :D
Bye!

pühapäev, 26. aprill 2009

Laiskus - laiskus.

Pole päris mitmel päeval mahti saanud, et siia kirjutada. Midagi ERILIST nagunii juhtunud pole.
Neljapäeval käisime Tuuli ja Raheliga Tartus õppesõidus. Päris lahe oli. :D
Reedel oli ka suht tavaline koolipäev. Õppesõit, trenn.
Laupäeval tegin kodus suht palju tööd ära, ma olen ise päris uhke enda üle. :)
...Ja täna polnud eriti sellist ilma, et tööd teha. Tuul oli liiga suur. Püüdsime küll emaga tänava äärest riisuda, aga suht võimatu oli. :D
Mingi aeg tulid Mairi ja Maarja siia, istusime ja ajasime niisama juttu. Siis tuli laulmine.
Koju naastes sõin, käisin saunas.
Metsaviktoriini lahendasime ka Tiinaga ära. Päris õudne oli, aga nüüd on see tehtud. :D Helve peab viiega premeerima.
Ühesõnaga, ma nüüd sätin end voodisse ära.
Kõike kõige paremat! ;)

neljapäev, 23. aprill 2009

22.04

Kooli läksin bussiga, mis on äärmiselt ebameeldiv. Nii külm ja vastik on hommikuti. Vastik-vastik.
Inkad olid tavapärased. Sain sõnadetöö hinde teada. Täitsa viis oli. Vene keeles tegime sõnadetöö. No kõige hullem polnud, aga viit ikka ei saa, sest ma kodus ei õppinud üldse. Koolis natuke vaatasin vahetundides. :S Ajaloos tegi Jürto ettekande tatoveerimise ajaloo kohta, mis oli päris huvitav. :) Pärast neid tunde saime sööma minna, meil oli räägitud, et vahetund varem saaksime.
12 hakkas õppesõit. Läksime Tuuli ja Raheliga Tartusse. Algul sõitsin mina kuni kuskil Postimajani. Siis sõitis Tuuli linna ja seal tunnike, ma magasin seni. Siis Rahel (vahepeal oli poepeatus) ja siis lõpuks mina. Mul selleks ajaks oli selline mõõdukas peavalu, mis oli veel ärakannatatav, aga kui me Jõgevale tagasi jõudsime, siis oli see peavalu kasvanud üle tapvaks peavaluks.
Olin Tõnni juures kaks tunnikest ja siis tulin bussiga koju.
Läksin magama ära.
Poole 10 ajal ärkasin üles. Õppisin geograafiat. Nüüd tulkin vahetuseks emmessenni Tõnniga rääkima ja ''2 ja poolt meest'' vaatama.
Bye!

kolmapäev, 22. aprill 2009

:)

Põhimõtteliselt, muu polegi hetkel nii oluline, kui see, et ma tegin eile autokooli teooria eksami ära. Teisip. on viimane sõit. Ja siis ARKi(juhul, kui ma ikka valmis olen). Yay!
Kõik on kõige paremas korras, no. :)
Kaua ei muljeta. Põhimõtted, põhimõtted. :D Kaupsiga enam hommikuti ei saa, seega pean ülepäeviti bussiga minema. Homme on kahjuks üks sellistest ''suurepärastest'' hommikutest.
Tänane koolipäev oli enam-vähem. Ei kurda millegi üle. Pärast tunde trenni ei läinud, läksime Maarja ja Mairiga Sinukasse sööma.
Siis sain Tõnniga kokku, olime tema juures, seitsmese bussiga tulin koju.
Lugesin uudiseid, vaatasin saateid ja siin ma nüüd olen.
Aaaaaaa, ja mis veel hästi tähtis, ma tegin praegu mingi informaatika töö ära, mis oli vaja juba eelmine kuu ära teha, aga Meidu on numps, ei pane kahtegi ja puha. Ootab, näe! :D
Ühesõnaga ma jooksen nüüd pessu ja siis kohe magama ära.
Oli viibiv meeldida!

esmaspäev, 20. aprill 2009

Lühidalt...

Ma ei jõua enam pikemalt muljetama hakata, sest ''Kaks ja pool meest'' hakkab kohe-kohe. Pealegi on mul veel ajaloo õpikust mõned lk lugeda. Homme KT või nii. :/ Ma ei suuda ikka ÜLDSE enam õppida. Päästke mind! SUVE!
Hommikul ärkasin kuue paiku üles. Läksin jooksma. Täna ei jooksnud tavapärast ringi. Jooksin metsa äärde ja tagasi. Seal lagedal oli JÕHKER tuul. Selline, et juuksed tahtis peast puhkuda. Tuppa naastes tegin endale teed ja süüa, käisin pesus ja tegin niisama korda end.
Tundidest on lihtsalt nii masendav rääkida, et ma lähen sujuvalt üle sellest osast. Positiivne on see, et viimasest tunnist - teatriõpetusest saime minema. :) Yay, sai hakata varem trenni tegema. Pirks oli ka kooli jõudnud ja andis treeningplaani meile. Pärast paart tundi trenni (ma ei kujuta ette, mida ma seal nii kaua tegin) sain Tõnniga kokku. Käisime poes ja siis istusime tema juures poolteist tundi.
Kuuese bussiga tulin koju ära. Sõin saiakesi, kiivisid, šokolaadi ja vaatasin telesaateid. Jumal tänatud, et Nataša(või kes iganes) seda ''Supermodelli'' ei võinud. Mind ajab juba see aksent nii närvi. Või no mitte otseselt närvi, aga vastumeelne on. Okei, ebaoluline jutt oli. St. mis siin üldse olulist on?!? :D
Igatahes pärast saateid lugesin nüüd natuke ajalugu.
Peakski kähku pesus ära käima ja end voodisse sättima. HOMME bussiga kooli või jaa :S
Und !

pühapäev, 19. aprill 2009

19. aprill

Täna laulmist ei olnud. Passisin suht tühja päev otsa. Mingi aeg tegin tainast ja hiljem kaneelirulle. Merle ja CSI käisid ka siin. Tähistasime mul süntsi ka väikest viisi.
Saun ja värgid.

Õppida ei jõudnudki põhimõtteliselt, väga piinlik. ÜLDSE ei suuda viimasel ajal konsentreeruda.
Nüüd peakski magama ära minema.
ÖÖD!

laupäev, 18. aprill 2009

Täielik mõttevaegus!

Eile ei jõudnud kirjutada, liigne uni tuli õhtul peale.
Aga eile, e. siis reedel ärkasin enne 7 üles. Tegelikult oli äratus pooleks pandud, et jooksma minna, aga ma jäin uuesti magama. Kahjuks.
Esimene tund oli geograafia. Päris hea, Orukat polnud, Tiisler andis tundi. Põhimõtteliselt terve tund kõik panid tühja või õppisid biukat. Teine oligi biuka KT, mis oli selline harju keskmine, loodan ikka kolme kätte saada, siis viimase töö peaks (selle kergust arvestades) 4/5 saama. Siis ongi kõik harašoo! Kultuuriloos vaatasime mingist Eesti filmi, mille nime ma ei mäleta kahjuks. Midagi rannaga pistmist oli. Vahepeal olid veel mingid üsna mõttetud tunnid. Söögiks oli mingi makaroni-kartulisupp ja kohupiimakreem vms.
Pärast tunde tegin trenni ära. Jooksin algul 10 trepiringi, siis tegin jõusaalis veel paar ringi asju peale.
Siis läksin muusikakooli. Lahendasin liiklusteste ja rääkisin natuke Tiinaga juttu.
Mingi aeg sain Tõnniga kokku, käisime poes, siis läksime tema juurde. Sõime, vaatasime filmi natuke ja siis ma magasin kolmveerand tunnikest.
Seitsmese bussiga tulin koju. Rääkisin emmessennis juttu ja vaatasin telekat. Teste lahendasin ka paar tükki.

Täna ärkasin äratuse peale üles, mis oli pandud kella poole 10-ks. Käisin pesus, sõime hommikust ja siis sättisin korda end. Valla lauluvõisltusel pidime ansambliga esinema(mitte osa võtma, vaid esinema;)).
Koju jõudes passisin niisama netis, lahendasin teste ja lugesin raamatut.
Mingi aeg tuli meps koju, siis tegime täiedetud pannkooke, st. tema tegeles pannkookide küpsetamisega, ma hakkliha ja muude täidise komponentidega. Hullult hea oli pärast. :)
Täna nagu eriti rohkem asjalikuga tegelenud ei olegi.
Jõhker uni on ka peal, niiet ma lähen parem magama ära.
Und!

neljapäev, 16. aprill 2009

Neljapäev, jah!

Täna ärkasin 6 üles. 10 minutit vedelesin veel voodis(mis pärast olid äääärmiselt vajalikud olnud). Veerandi paiku läksin jooksma. Poole ajal jõudsin tuppa, tegin seeria kõhtu-selga ja läksin pessu. Siis panin riidesse ja samal ajal sõin. Siis oli juba päris kiire. Igatahes bussile ma jõudsin ja kõik jäid terveks.
Linnas käisime Mariaga kaupsis ja siis läksime alles koolimajja. Tunnid olid mingid jubedad. Mul ikka üldse ei istu see kool. :D Vaheaeg võiks hakata juba.
Ainuke normaalne asi oli see, et neljanda tunni ajal oli aulas mingi loeng - esimene ja praeguseni ainuke Everesti tippu roninud eestlane käis meile muljetamas. :)
Kekas jooksime Sorti. Kolli pole enam. Vist ei tule ka enam see aasta, kuna hüppas enda kanna ära. Päris masendav. Trenn treengingplaanidega. Pärast jooksmist tegin veel staadioni peal jooksuharjutusi ning Taivo ja Raineriga kuulijänni.
Mingi aeg sain Tõnniga korra kokku, korjas mu kooli juurest peal ja viis linna. Ajasin muusikakoolis Maria ja Tiinaga juttu. Natukese aja pärast võttis Tõnn mu uuesti peale. Olime kuni autokoolini koos. Täna oli puhast liiklustestide lahendamine.
Koju jõudes käisin koertega jalutamas. Siis tegin kultuuriloo esseed, geograafia mingit artiklit ja VAATASIN korra biukat. :D Tubli olen, jaa!
Nüüd lähen kähku-kähku magama ära, sest mul on äärmiselt suur uni peal.
Head und!

kolmapäev, 15. aprill 2009

Üks päev Katrin Lizunovaga

Hahaa, täna oli arstipäev. Empsiga läksime. :) No õde oli ka kaasas, aga see pole nii oluline. Põhiline on see, et emaga. Isa mingi päev ähvardas, et tuleb ise minuga Tartusse. See oleks küll masendav tripp olnud. :/
Kella seitsme ajal ärkasin üles. Käisin jooksmas, siis tegin kõhtu-selga ja läksin pessu. Siis sättisin ja asjatasin veel niisama, kuni emps koju tuli. Siis tegin kähku mingid võileivad meile ja asusime teele.
Kümneks olime Tartus. Seda regristatuuri oli jälle tõstetud. Päris morjendav. :D
Igatahes Kukner näppis jalga ja ütles, et mul on kobe kints ja kui ma vanemas eas liigesevalusid ei taha, siis ma ei tohiks kaugust hüpata, tegelema jooksmise või muu säärasega. Aga eks vaatab, pealegi mul juba omad võtted ja tehnika välja töötatud.
Pärast seda läksime Lõunakasse.
Poole õhtuni poodlesime seal. Siis kojuminnes käisime veel Postimajas söömas.
Kuskil viieks olime kodus. Käisime väjas, tegime empsiga tunnike tööd.
Tuppa naastes tegin endale maniküüsi ja passisin niisama. Üheksa ajal sättisin ennast ''UP''-d vaatama.
Peakski magama ära minema, sest homme pean JÄRJEKORDSELT bussiga minema. :/ Mille eest mind küll karistatakse?
Anyway, tsau ! ;)

teisipäev, 14. aprill 2009

Täna...

...ärkasin juba veerand seitse, sest ma pidin bussiga minema!! :/ Masendav. Bussis lugesin teps biukat.
Tunnid olid nõmedad. Pole kunagi meeldivad olnud. Bioloogia töö lükkasime õnneks edasi, sest enamustel polnud õpitud.
Pärast koolis olin natuke aega Tõnniga koos, siis pidin õppesõitu minema. Heintsiga oli. :D Enam-vähem normal oli kõik.
Siis oli veel pool tundi vaba aega ja poole kuueks viis Tõnn mu Ukusse, autokooli. Lahedasime täna teste. Päris masendav ikka.
Koju jõudes lahendasin vip.ee-s ka neid teste. Viisin Mariale enda keemia vihiku, et ta selle homme Kertule toimetaks ja olin niisama asjalik.
Äsja lõpetasin joogatamise ja nüüd lähen põhku ära. :)
Bye!

Aeg lendab

Mul pole ikka üldse aega ja tahtmist siia kirjutada. Nädalavahetuse veetsin kodus aeda korrastades. Hästi palju käisin koertega jalutamas ja värki. :D
Täna oli hommik rituaalne.
Geograafias oli KT. Mingi enam-vähem. Ma ei hakka ilma asjata lootma, teada-tuntud see Orukas. :D Üle kolme ei saa. Kirjanduses oli raamatutöö. Mulö pold kokkuvõtegi korralikult läbi loetud, rääkimata raamatust, aga see tundub huvitav raamat olema, kui mul aega on, siis mul on plaanis seda siiski lugeda. :)
Kahest viimasest tunnist läksime Katre, Tiina ja Kristiga ära. Doonoripäev oli, aga kurat... kuna me olime esimest korda, siis ei piisanud 10 minti varem minemisest. Ei saanudki. :( Aga ei ole hullu, järmine kuu siis.
Jalutasime siis Tiinaga kesklinna. Käisin juuksuris, et pärleid panna. Pidin kolmveerand tunni pärast tagasi minema, seni käisime kaupsis Tiinale mingit meiki ostmas. Siis käisime pangas korra, Tiina käis mingit limiidiasja uurimas ja läksime juuksurisse tagasi. Eee... siis käisin sollis. :D
Mingi aeg läksime Tiinaga välja pargipingile istuma. Nii mõnus suvetunne tuleb nii. :)
Kuskil kolmveerand nelja ajal tuli Tõnn. Tõi mulle roosi ja värki (a) :D
Siis läksime käisime korra koolimajas mul, ma võtsin bussisõidukaardi. Pärast seda sõitsime (kesk-)linna tagasi ja läksime jalutama.
Kolmveerand viiese bussiga läksin koju. Sõin, magasin paar tundi, lugesin biukat paar minutit, siis vaatasin enda saateid, nüüd mingi aeg lugesin veel kuskil pool tundi biukat. Nüüd istun siin ja vahin mignit ''Tõehetke'', kuigi peaks õppima. Mul homme teoorias ka proovieksääm. :////

Põhku !! :)

reede, 10. aprill 2009

Pealkirjatu

Hommik algas minu jaoks 11 paiku. Käisin pesus, sõin ja passisin netuke aega niisama.
Mingi aeg läksime isa ja õega aeda tööd tegema. Kas ma tegin kokku neli tndi tööd või ja ? Isa lõikus oksi, õde korjas ja ma riisusin aeda. Mingit rohtu ja sammalt põhimõtteliselt. See oli maailma jubedam töö. Ma teadsin kohe algul, et nemad teevad kähku-kähku enda oksad ära ja siis ma pärast üksi tõmblen seal nagu mingi imelik. Nii oligi. :S :S :S :S :S No FINE ! Pole hullu, sai vähemalt tehtud. :)
Tuppa naastes oli selline väsimus peal, et ise ka ei usu. Otsustasin magama ära minna. Jah, 2,5 tundi sain magada. Oleks vist veelgi maganud, kui Tiina poleks mind mingi vastakaga üles ajanud ja lolli juttu ajanud, et me peaks Ossiga Kärde minema. Kärde? Kärde?!! Ah? Ei, see on nüüd küll tagumine koht, kuhu heast peast minna. Lihtsalt mingi tõrges on mul selle koha vastu. Minu jaoks jääb see elu lõpuni maakate ''ööklubiks''.
Issi oli mignit hullult head suppi teinud, sõin seda ja siis otsustasime Tiinaga niisama välja minna. Suht hämar oli juba, jalutasime algul niisama ringi. Rääkisime Suure poe juures Rando ja Toitsiga juttu ja olime lihtsalt asjalikud.
Mingi aeg läksime Äpu juurde. Ranno, Jürto, Matu, Artur ja sellised olid ka seal. Grillisime ja jõime 2 koksi Tiinaga kahepeale. :P Btw, see Jürto tehtud liha oli ikka maailmahea. :D
Anyway... Kuskil 40 minutit tagasi jõudsin tuppa ja olen siiamaani (see kindlasti üllatab teid, aga) netis tühja passinud.
Peakski tuttu ära minema, suht jõhker uni on endiselt.
Bye-bye !

K, N

Pärast poolteist tundi magamist olin ma just kui hukule määratud. Ma ei suutnud silmigi lahti hoida, rääkimata voodist välja tulemisega. Mingi aeg siiski ajasin ennast püsti, läksin duši alla, vedelesin seal pool tundi. Õnneks hakkas juba natuke parem. Pärast jõin veel kohvi ja sii oli juba enam-vähem olek. Ma poleks kooli läinudki, kui mul poleks neljanda tunni ajal õppesõit olnud. See läks hästi. :)
Pärast kooli ma ei jõudnud trenni minna. Ma ei võtnud asjugi kasa, sest ma teadsin, et ma olen liiga magamata selleks.
Saime Tõnniga kokku. Läksime tema juurde. Seitsmese bussiga läksin koju. Sõin, passisin netis tunnikese ja siis vaatasin ''Unistuste printsessi''. Lõppu ei näinu, jäin suurde tuppa diivanile magama. Mingi aeg äratas ema mu üles. Sõin tordi ära ja läksin magama edasi.
Hommikul ärkasin poole seitsme ajal. Kõik oli rituaalne. Koolis oli kõik tavapärane. Mingi aeg käisin poes. Ma ei tarbi tubakatooteid, aga ma pidin selle paki ostma. KURAT, dokki ei küsitudki. See oli äärmiselt muserdav. :D
Kolmeks oli mul õppesõit. See läks täna samuti hästi.
Mingi aeg sattusin Nelega kokku. Olime pool tundi niisama koos. Käisime poes ja ajasime teisigi asju.
Mingi aeg sain Tõnniga kokku. Jalutasime linnas ringi ja viieks viis ta mu autokooli.
Poole seitsmeks tuli uuesti järele, et koolimajja mind viia. Tuuli tuli ka meiega. Meie klassi korraldatav salongiõhtu hakkas. Kõik oli enam-vähem paigas. Midagi hullu polnud. Muidugi oleks võinud kõik parem olla, aga no asi seegi.
Koju jõudsin 9 läbi millalgi.
Sõin, passisin netis ja vaatasin seni ''2,5 meest'', kuniks uni võimust võttis. :)
Bye !

kolmapäev, 8. aprill 2009

Sünnipäev

18? Aga jah, teisipäevane hommik algas mulle kümme enne seitset. Ilmselgelt magasin ma lubatust 20 minutit kauem. Tegin kõike kahekordse kiirusega. Ma vihkan, kui ma pean KIIRUSTAMA, aga ma ei suuda kunagi midagi varem tegema hakata. Olgu siis tegu teatrisse minekuga või õppimisega.
Kooli läksin Kaupsiga. Koolis sain šokolaade, lilli ja suurtes kogustes õnnitlusi. :) Armas.
Matas kordasime veel jadasid. Mulle ÜLDSE ei meeldi need. Juba aasta algul ei meeldinud. :// Kehalises olime ainult Nelega. St. väljas. Teised arvasid, et nad ei suuda meiesuguste äänimalidega koos kekas olla. Misiganestundeid see meid tekitama peaks. :D Las ta jääda. Siis oli mitu sellist tundi, mis ei vaja üldse märkimist. Lihtsalt sellepärast, et toimus selline tavapärane töö, millest ma sin igapäevaselt pajatan. Keskkonnas pidin mingile küsimusele vastama, et enda hinnet parandada, muidu oleks kolm tulnud. Aga näe, nüüd sain nelja. Mitte, et ma nelja üle ukhust tunneksin. Aga Orukaga on see päris positiivne, sest nagu kõik teavad, on tema puhul mingi konkreetne rühm, kelle töödest ei olene nende hinne. Kahjuks olen mina ka üks neist. :D
Pärast kooli sain Tõnniga kokku. Läksime tema juurde seniks, kui mu autokool hakkas.
Seitsmese bussiga läksin koju. Sõin kähku ja läksin laulma. Sünnipäeva puhul viisin kringlit ja mahla ka, no. :D Siis nad laulsid mulle (no ok, Aitile ka, aga sellegipoolest) ja kinkisid lilled. :)
Pärast laulmist tegin kiire tordisöömise koos perega ja siis tuli Tõnn mulle järele, sest tal olid minuga mingid (mulle tol hetkel teadmatud) erilised plaanid. :)
Viis mu linna, enda juurde. Küünlad, vein, jne särgid-värgid. Selline romantiline värk. Öösel nelja ajal tõi mu koju tagasi.
;)

Ma lisaks pildi ka, aga see blogger paned hullult tühja praegu!

Edit1: Endiselt paneb see asi tühja ja ma ei saa pilti lisada. :S

Edit2: Ja endiselt...

Edit3: Lootusetu, mulle tundub :)


Edit4:

esmaspäev, 6. aprill 2009

Päev :O

Pool 7 helises äratus. Ma oleks just kui pool ööd seda und näinud, kuigi ma tean ju, et reaalselt pole see võimalik. :)
Pikutasin veel 10 minutit, siis käisin kähku pesus, sõin ja tegin korda ennast.
Kaupsiga läksin kooli. Esimene tund oli geograafia, kus oli selline vastumeelne õhkkond nagu tavaliseltki. Järgnes kunst, kus õpetaja on endiselt väga mööda. Mul on tunne, et ta ei saa ise ka kunagi aru, mida ta teeb ja räägib. Kolmas tund oli mata, kus hakkasime kogu aasta materjali algusest peale kordama. Tegime jadasid, yay! :^) Kirjanduses kordasime ''Kõrboja pereeest'' ja füüsikas panime peaaegu tund aega tühja. Mingeid peegeldusi joonistasime. Söögiks oli hapukapsasupp ja jogurt. :D Inka tund jäi ära õnneks, sest meil oli aulas selle asemel loeng. Viimases tunnis, teatriõpetuses, jagasime klassi ära. Iga grupp valis endale muinasjutu, mida järgmine tund pantomiimi abil ette mängida ja oligi kõik. Võisime koju ära minna.
Me Nelega läksime trenni. Mingi osa tegin õues, aga kogu trenni ei tahtnud seal teha, sest mul olid pikad püksid poolniisked hommikul(tulid pesust alles, et keegi miskti valesti ei mõistaks:D).
Pärast trenni tuli Tõnn ja korjas mu peale, pani Selku juurde maha, et ma saaks solli minna.
Kuskil poole viie paiku saime uuesti kokku. Jalutasime niisama ringi ja ajasime juttu.
Kuuese bussiga tulin koju. Sõin, passisin netis natuke aega, vaatasin saateid ja unelesin niisama.
Nüüd lähen kohe käin kähku pesus ja lähen põhku ära. :)
Tsau, head ööd !

Pühapäev

Põhimõtteliselt täielik lebo. 11 paiku ärkasin üles. Sõin, passisin niisama migni aja ja siis hakkasin väljast poolt aknaid pesema, sest nii mõnus soe ilm oli. Päikese käes koguni 25 kraadi. ;) Lühikeste käiste ja pükstega polnud külm ka mitte. Ilmselgelt märk saabuvast suvest. YAY! :)
Tuppa naastes ei teinud midagi erilist. Lugesin väheke raamatut ja vaatasin telerit. Mingi aeg ''läksin'' laulma, mis siis, et õpetaja oli alles kuskilt tulnud ja otsustas selle ära jätta. MIlleks ma see 300 meetrit siis kõndima pidin? :D
Igatahes... Pärast vaatasin ''Pursuit of happyness''-i ja olin niisama asjalik.
Mingi aeg vaatasin saateid, käisin saunas ja läksin magama.
Tegusad päevad need pühapäevad. :D

laupäev, 4. aprill 2009

Alguool on saatanast.

Reede. Hommik algas tavapäraselt: pesu, söömine, riidesse, kotid kokku, juuksed korda, meik peale. Kaupsiga läksin kooli. Esimene tund oli geograafia. Arvuti klassis oli see jälle. Õppisime maavärinate osa. Teine tund oli biuka, kus kirjutasime tavapärast konspekti. Siis hakkas kultuurilugu, kus me ''vaatasime'' mingit filmi. See oli mingi ELUMÕTTETU! Näitas ühe mingi küla pompse. Me Nelega lubasime Cosmotime'i endale hoopis. Ajaloos oli ka Cosmo. Pärast seda hakkas matemaatika, kus lahedasime natuke ülesandeid. Söögiks oli frikadellisupp ning magustoiduks oli kohupiimakreem ja kissell. Mm:) Pärast söömist oli kirjandus, mis toimus Beti Alveri muuseumis. See oli nii mõttetu... Tegelt pidi meile Raul Meel (?) enda kunsti tutvustama jne, aga saime lihtsalt pilte vaadata ja meie imelise kunstiõpetaja IBA kuulata. Terve tund aega. Fuh!
Pärast seda läksime Nelega kooli tagasi. Tegin kähku trenni ära, sest kell kolm hakkas mul õppesõit. See läks paremini, kui eemine kord, mil mul karmavõlg oli.
Pärast seda istusin muusikakoolis ja ajasin Rakiga juttu. Üldkokkuvõttes ootasin Tõnni, mil ta kossust tuleb. Kuskil enne viit saime siis kokku. Jalutasime niisama linnas, vahepeal olime toas ka natuke aega.
Seitsmese bussiga tulin koju. Sain kodus mingi 15 minutit olla. Vahetasin riided ära ja nii, kui mulle tuli Kaups järele. Andre oli ka peal. Käisime poes ja läksime Kantkülla pidensile.
Ma ei joonud ÜLDSE palju. Ja ma olin ikka suht täis. algul nagu ei saanud väga arugi, aga pärast öösel kui Kaups mu Sadalasse oli toonud ja ma Tõnniga kokku sain, siis mul oli ikka SUHT paha. Autos vapsee olla ei suutnud. :D
Igatahes mingi kahe paiku sain koju, käisin pesus kähku ja läksin mgama ära. Mingi pool tundi sain magada, kui ärkasin üles korra. Tulin emmessenni, rääkisin veel paar sõna Tõnniga juttu ja siis magasin edasi.
Täna ärkasin juba 10 ajal üles. Suht uimane oli olla. Ma arvan, et ma polnud veel täielikult kaineks saanud. Süüa e julgenud, pärast hakkab paha, vms :D 11-ks läksime Tiina ja Liisaga Velloga linna. Orkestrite proov oli, mille põhjal siis onud ütlesid, kas me saame laulupeole või mitte. Lood tulid üsna normaalselt välja. Paar tundi harjutasime seal. Lõpuks olime juba suht väsinud.
Pärast seda üritust tulime Sadalasse tagasi siis. Sõin, passisin emmessennis mingi aja ja siis läksin magama. Kuskil tunnikese sain ainult magada, sis pidin juba üles tõusma, et ennast sättima hakata.
Triinuga läksin kolmveerand seitsme paiku Tormasse. Seal oli mingi valla tantsuüritus. Meie koor ja tüdrukute ansambel oli ka esinema palutud. :) JG segakoori omad ka pooled laulsid meiega koos(sest nende segarühm ka esines seal ja kõik, kes tantsivad ka laulavad...niiet jah:)).
Üheksaks jõudsin koju. Nüüd olen siiamaani telekat vaadanud ja maniküüri endale teinud.
Kohe lähengi magama ära. Head ööd! :)

neljapäev, 2. aprill 2009

Neljapäev ju. :D

Hommikul oli kõik rituaalne, v.a. see, et mul oli 15 minutit vähem aega, sest ma jäin pärast äratuse kinnipanemist uuesti magama. Pole hullu, jõudsin ikka asjadega valmis.
Inkad olid igavad nagu ikka. Vene keeles tegime mingeid tv harjutusi. Siis hakkas mingi loeng rakenduskõrghariduskoolide kohta. Söögiks oli kartul, hakklihakaste, salat, banaan, pirn. :) Minu jaoks viimane tund oli arvuti, kus oli tavapärane tühjapassimine.
Kella kaheks läksin juuksurisse. Värvisin tumedamaks ja lõikasin otsi. Pärast juuksurit läksin solli ja siis sain Tõnniga kokku. Läksime tema juurde.
Poole kuueks läksin autokooli. Seitsmeks bussile. Lugesin raamatut ja sõit läks nii kähku, et ise ka ei usu.
Koju jõudes sõin, vaatasin saateid ja nüüd sätin end KÄHKU voodisse ära, et veel pilk visata geograafiale peale ja siis sukelduda unedemaale.
Bye-bye ! :)

kolmapäev, 1. aprill 2009

Nali?

Eile oli nii uni õhtul, et ei viitsinudki kirjutama hakata. Midagi ülemäära erilist ei toimunud ka. :)
Hommikul ärkasin üles, käisin pesus, sõin ja tegin korda ennast. Kaupsiga läksin kooli.
Vene keeles oli töö, seda ma mäetan. Viie sain või jaa. :P
Autokool oli ka, lõpetasime kindlustuse osa ära ja hakkasime autoehitust võtma. See oli nii igav, et ma nägin ränka vaeva, et ärkvel püsida. Enne seitset tuli korjas Tõnn mu peale ja tõi bussi peale.
Koju jõudes sõin kähku ja läksin laulemaie.
Pärast laulmist käisin pesus ja läksin magama ära.
Täna ärkasin ka poole seitsme paiku...nagu ikka. Hommik oli samarituaalne...nagu ikka. Kooli läksin Enega. :D
Eesti keeles oli etteütlus. Keemias oli tunnikontroll. Rohkem töid polnud.
Pärast tunde läksin trenni.
Neljaks kutsusin Heino kooli juurde ja läksin õppesõitu. Täna oli juba enam-vähem. :D See karma värk. Mul tuli meelde, kuidas ma Katre üle mitu päeva naersin, kui ta ARKi eksamil külgpoksil ''liiklusohtliku'' olukorra tekitas. Oh, no! Karma-karma. :S :D
Igatahes pärast sõitu läksin Tõnni juurde.
Seitsmese bussiga tulin koju.
Käisin poes, sõin, vaatasin ''Unistuste printsessi''.
Nüüd lähen tudumaale ära. Head ööd!