laupäev, 27. juuni 2009

Kõige tähtsam kõige ees!

Pole paar päeva kirjutanud. Aga pole midagi müstilist ka teinud. Ladusin puid ja olin niisama ühel-teisel asjal ehitusel abis.
Täna oli meil linnas ''Linnade võistlus''. Jooksime Harta piigadega (mina, Nele, Seidy ja Tanika) 4 x 100. Niiiiii lahe oli. :D Odavalt said kõik teised pähe. Päeva tipphetkeks kujunes autasustamise ootamine. Nad olid oma ajagraafikuga NII maas. Me ootasime ligi poolteist tundi, et enda väikest diplomikest ja medalit kätte saada. Täiesti masendav. Aa, kuskil kuue paiku saime süüa ka. :D ÜG sööklas. Guljaš oli, aga üldse mitte pooltki nii hea, kui meie koolis. Üldiselt pole hullu. Pirxilt sain eelmiste võistluste kohtunikutasu ka kätte. :)
Ühesõnaga suht huvitav päev oli.
Nüüd olen niisama no-lifer. :/
Bye!

neljapäev, 25. juuni 2009

''Järjekindlus kaunistab inimest!''

Mõtlesin küll, et nüüd hakkan iga päev kirjutama, aga ikka ei viitsi/saa/taha.
Pühapäeval olime niisama Tõnniga. Käisime jooksmas. Kuus kilomeetrit jooksime. Siis tegime selga ja kõhtu ka. Siis käisime pesus, ladusime puid, käisime saunas ja jõime mul papsiga veini. No ema jõi ka paar lonksu, aga põhimõtteliselt ikkagi isaga.
Esmaspäeval magasime poole lõunani nagu meil ongi kombeks. Siis käisime jooksmas. Sama ringi. Kõhtu, selga. Siis tahtsime hakata puid laduma, aga mul isa kutsus meid juba kultra juurde, et ma endale asjad paika sätiks. Pidin müüma seal jaanitulel. Mingi aeg lasti mul minna, sest Sandra ja Helika olid ka seal ja mina tahtsin rohkem Tõnniga koos olla. Selle peaks vist ka ära mainima, et Tõnn võitis kõik Sadala ja ülejäänud onklid õllejoomises ära. :D Võistlus oli õllepudeli tühjaksjoomise peale.
Kuskil poole nelja ajal saime magama.
Jaanilaupäeval ärkasime kuskil 9 paiku üles. Pakkisime asjad kokku, sõime ja läksime Jõgevale paraadi vaatama. Oleks rohkem näinud algust, oleks lahedamgi olnud. Aga no vähemalt nägime pärast rongkäiku ja hävitajaid. :) Siis käisime korra Tõnni juures, võtsime ta telgi ja ajasime niisama paar sõna ta emaga juttu. Mingi aeg tuli mul emps Tõnni autoga linna. Siis viisime selle kuskile enam-vähem Tünni maja juurde, sest lähemale polnud võimalik, tänu paraadile. Ühe paiku startisime Jõgevalt Tartu poole. Käisime poes. Ostsime süüa ja muid asju. Siis sõitsime Kuutsemäe suunas edasi. Läksime jälle sinna sugulaste juurde mul, kus eelmiselgi aastal olime. :)
Suhteliselt tore oli, kui mõned insidendid välja arvata. Ööbisime Tõnniga telgis.
11 paiku ärkasime üles. Jõime kohvi ja passisime põhimõtteliselt niisama tühja rahvaga. Ühe paiku hakkasime asju kokku sättima. Teised läksid Jaani juurde metssigu vaatama, me emaga käisime veel Pukast nende korterist läbi, ema võttis enda asjad ja ma vaatasin niisama Kaire küünetehniku komplekti. Siis läksime ka sinna Jaanu juurde. Kaua ei viitsinud passida seal, seega tulime Aini, Rauno ja Tõnniga ühe autoga ära juba. Ma sõitsin. Käisime Põltsamaalt läbi, võtsime Rauno asjad, siis Pissast ja läksime Sulustverre. Ema ja isa olid ka juba sinna jõudnud. Siis tulime koju. Rauno tuli ka siia. Õhtul veel grillisime ja passisime niisama. ''Laulvat revolutsiooni'' vaatasime ka. :)
Bye!

pühapäev, 21. juuni 2009

Ooozi lõpetamine

Hommikul ärkasin väga varakult juba. Kuskil üheksa ajal, sest kell 10 startisime isa ja õega kodust. Ma kasutasin aega maximaalselt. Sain lugeda vähemalt autos. 11 läbi olime Paides. Käisime Maximarketis, ostsime ümbriku, lilled ja saunaessensi. Läksime kultuurikeskusesse. Saali ei hakanud pressima, sest seal oli metsikult rahvast. Gerli ja teised sugulased olid ka seal. Ajasime nendega juttu. Ma sain päev otsa pisikese Gethliniga tegeleda. :) Kõige armsam väike laps on ta.
Pärast käisime veel papsiga poes. Tagasi sain mina sõita. Läksime Pisisaarde ka. Tähistama...
Koju jõudsime kuskil kuue paiku.
Asjatasin niisama. Kastsin kasvuhoonet isegi ja puha. Siis lugesin natuke raamatut, käisin pesus ja nüüd vaatan telekat ning ootan Tõnni. Ta peaks kohe Haapsalu kiirenduselt tagasi jõudma.
Head und! :)

laupäev, 20. juuni 2009

Tõnni lõpetamine :)

Hommik algas poole 12 paiku. Sõime, käisin pesus ja sättisin linna end. Siis käisin pangas. Tõin enda pangakaardi sealt ära, ostsin lilled ja läksin Tõnni juurde.
Ta mul ikka nii ilus, tark ja osav. :)
Suhteliselt kena lõpetamine oli neil. Veab, kui ainult üks abitooriumiklass on. Jääb klass rohkem meelde oma tegemiste ja olemistega.
Pärast olime Tõnni juures ta sugulastega. Sõime ja ajasime niisama juttu. Mingi aeg läksime maale neile. Grillisime ja asjatasime. Ma olin kainekas. (a)
Mingi aeg käisime poes, siis viisin osa linna ära juba ja läksin veel teistele järele. Viisin nemad ka linna. Nüüd jõudsin elusalt ja tervelt koju(Tõnni autoga).
Kuid tagumine aeg magama ära minna. Hommikul vara järgmisele lõpetamisele. :)
Ilusaid unenägusid!

neljapäev, 18. juuni 2009

Neljapäev - 18. juuni

No tsau!
Ma panen tähele, et ma olen alati kõige vastu nii negatiivselt meelestatud. Oleks juba äärepealt jälle vinguma hakanud. Alustan siis hoopis teistmoodi.
Tegin täna peaaegu päev otsa tööd. Eks see remont ole üks jube asi, aga kui ma enda suurt ja abistavat kätt külge igasugustel koristustel ja asjadel ei paneks, siis läheks neil kindlasti 10 x kauem aega. Aga mida varem mu noovõi tuba valmis saab, seda parem ju.
Mingi aeg käsin Tormas ka. Tellisin õe lasteaialõpetamise pildid ära. :)
Siis rohisin ühe kasvuhoone lõpuni ja kokkasin niisama.
Kuskil 9 paiku püüdsin enda pükse ka õmmelda, aga see masin hakkas lõpu poole ikka väga tühja panema. Jäi katki see ekspeditsioon.
Nüüd õhtul sain piskuke aega, et raamatut lugeda. Ilma nagunii pole, et suvest viimast võtta, siis tahaks lugedagi, aga ei saa. Nii kui raamatu kätte võtan(päise päeva ajal), tuleb mu kuri ema ja küsib, et kas mul tõesti hetkel midagi targemat teha pole.
Tagumine aeg oleks end nüüd magama ära sättida.
Ilusaid unenägusid!

Tõelist suve?

Nii musterdav. Päev päeva järel on selline sügisene vastik ilm. Ainuke päike mul on Tõnn, kes ka täna linna läks. :(
Tahaks nii väga pävitada, rannas vedeleda, maasikaid süüa või KASVÕI niisama kuuma päikese käes rohida.
Eile käisime Valgamaal vanaisa juures. Viisime talle materjali, et ta puituksed meile teeks. :) Siis käisime Tartus ka. Isa ostis kipsplaate. :D
Täna olen niisama asjalik olnud. Rohisin kasvuhoonesid ja istutasin paar kurgitaime maha. Mingeid purke vedasin ka ülevalt minema.
Ühesõnaga, mul on kohutavalt selle isu:






Viimane aeg oleks magama ka ära minna. Eks ma millalgi aega ja viitsimist saan, siis kirjutan jälle.
Tsau! ;)

pühapäev, 14. juuni 2009

Nädalavahetus

Laupäeval oli Tartus laulupidu. Hommikul vara sõitsime juba välja. Jõhker padukas tuli, seega pooled proovi ajad istusime bussis ja mängisime kaarte. Aga üldiselt võis üritusega igati rahule jääda.

Terve tänane päev on möödunud väga töiselt. Tõnn on endiselt meie juures, mis on kõige armsam.
Ilmselt tuleb sellest aegade pikim blogi sissekanne, aga mul tõesti pole viitsimist ja aega. KOhe hakkame grillima, sest katus sai lõppude lõpuks peale ära. :)

Bye!

reede, 12. juuni 2009

Aasta, Kallis!

Täna oli selline suursugune päev siis meil. :)
Hommiku poole käisime empsuga linnas. Siis sõin ja asjatasin niisama kuni Tõnn meile tuli. Läksime välja ja tegime tööd. :) St. ta tuli mulle appi. Pidin ühe puuhunniku kuuri alla tarima. Pärast tõstsime veel ühe lauahunniku (pluss seal oli veel igast asju) ka vabatahtlikult käru peale. Nii tublid siis.
Siis olime mingi aja toas, tegime pilte ja ajasime niisama juttu. Seejärel tekkis idee, et lähme piknikule. Tegime igast grillvorste ja võileibu endale kaasa. Vein ja tort oli ka puha. :) Käisime kuusikus. Igatahes äärmiselt tore oli. :)
Nüüd oleme elusalt ja tervelt tagasi ja hakkame magama sättima.
Tsau!

neljapäev, 11. juuni 2009

:)

Vahepeal pole järjekordselt aega leidnud, et kirjutada. Katusevahetus on käsil ja Tõnn on ka meie juures olnud, siis ma ei istu arvutis ning ei viitsi muljetada.
Esmaspäeval läksime ansambli omadega Tartusse kleite ostma. Isa lasi mind üksi jeebi ja karja naistega linna. Eks ta natuke pabistas ka, aga näe, kõik jäid terveks. :P Igatahes kleidid on väga kenad ja ma jäin üüüberrahule. :)
Teisipäval asjatasin ka niisama. Õhtul grillisime (ma panen lõppu pilte ka).
Kolmapäeva hommikul ärkasime üles, sõime ja siis läksime linna. Ma pidin staadionile TV 10 olümpiastardi kaugushüppe kohtunik (või no sekretär, sest ma kandisn arvutisse tulemusi) olema.
Vihma sadas, neil polnud meie laua kohale mignit katet ka pandud. Eeldasin, et arvuteid ei tooda üldse välja, aga no kus Sa sellega. Siiski...seega pidin (koomiliselt) ühe käega enda kohal vihmavarju hoidma ja teisega tulemusi sisse kandma. Ööseks jäin Tõnni juurde, sest täna oli kell 11 ka veel üks kaugus.
Ühese bussiga tulin koju. Passisin netis tükk aega, sõin ja vahtisin suht niisama. Siis tegin Pasta Bologneset. Päris hea tuli.
Nüüd õhtu poole sidusid tomatitele nööre, kastsin kasvuhooned ära ja käisin laulmas. Marel oli sünts ka, seega saime kringlit matsutada. :D
Uni on. Peaks kähku pesus ära käima ja magama sättima.




pühapäev, 7. juuni 2009

Ehtne!

Suvi on. Seda on juba mu blogimisest näha. Ma lihtsalt ei satu siia suviti nii tihti, kui muidu. Ehk on tegevust rohkem. (Samas võibolla ka vähem ja seepärast jääb kirjutamata).
Igatahes neljapäeval oli tore. :) Lõunal sõime, siis läksin kuuri ja ladusin ümberkukkunud riida püsti. Ma tegin selle vist maailmakiiresti ära. Võib-olla läks pool tundi, kui sedagi. :) Siis läksin juuksurisse. Nüüd mul blondid salgud ka jälle. :)
Pärast juuksurit käisin korraks Tiina juures, tõin enda kooli sisejalanõud ära, mis ma eelmisel päeval tema spordikasse surusin. Siis tulin koju, käisin pesus, panin koti kokku ja läksin suure poe juurde. Sain Tiinaga kokku. Algselt lootsime, et üks õpilaste buss ehk veel sõidab, aga kahjuks nii see ei olnud. Seega läksime Kaigoga Jõgevale, sest ta oli Tallinnasse teel. Vihma sadas ja ilm oli niiii vastik. Sain kaupsi juures korra Tõnniga kokku, siis käisime Nele, Jannu ja Tiinaga poes õhtuseks naistekaks süüa/juua ostmas. Hahaa, siis sõi ka automaat mu brand new pangakaardi ära, SEST ma panin kolm korda valesti pinni. (a)
Mauno viis meid Nele suvilasse ja pidens läks käima. Või no mis pidens. Rohkem niisama istusime ja klatšisime. Ma jõin terve pudeli Pinacoladat ära(mitte, et see teab-mis kange oleks, aga ikkagi. :D).
Kuskil 12 ajal kutsusin Tõnni endale järele ja läksime tema juurde. :)
Reede hommikul sõime ja asjatasime niisama Tõnni juures. Siis hakkas kell juba ühele lähenema. Kavatsesin bussile minna, kuid enne pidin veel pangast läbi käima. Kui ma ükskord bussijaama jõudsin ja seda pisikest bussi ning SUURT rahvast nägin, siis leidsin, et kõige loogilisem oleks mitte selle bussi peale minna. Käisime tõime Tõnni õelapsed maalt ära ja läksime Tartusse. Tõnnile lõpuriideid ostsime/vaatama.
Tagasi jõudsime Jõgevale seitsmeks, seega ma sain ilusti bussile minna ja koju sõita.
Siis püüdsin vanu korstnakive ära vedada, aga eriti ei viitsinud.
Laupäeval oli suur peipsiäärne laulu- ja tantsupidu. :) Ilmataat meid just ei õnnistanud, aga haigeks ka ei jäänud päris nagu ma ise eeldasin. Enam-jaolt sadas päev otsa. Vahepeal jäi natuke tasemaks. Rongkäigu me õnneks orkestriga kõndima ei pidanud, vaid olime kastiautos ja mängisime seal. Mõnes mõttes meeldiv, mõnes mõttes mitte. Soojem oleks arvatavasti kõndides olnud, aga no mugavam ikka, kui 7 km pilli puhudes marssida. Õhtu poole jõime Krissuga teed ja Jäägrit, et vähegi sooja saada. Juba pilli mängides kurk valutas. Koju jõudsin 11 paiku õhtul.
Täna olen päev otsa asjatanud ringi. Hommikul ärkasin kolina peale üles. Isa, Raks ja Aivart võtsid katust maha. Siis mingi aeg tuli Tõnn ka appi. Ma vedasin endiselt noid korstnakive, sest need hakkasid juba väikestviisi ette jääma. Mingi hetk kukkus Tõnn ka läbi lae tuppa. Mul oli tõsine šokk, ma mõtlesin, et nüüd on poolsurnud kah. :S Väljast vaatasin. Oli-oli olemas, järsku käis suur ragin ja oli läbi lae. See oli mingi (a la saepuruplaadist) suvetuba, mille mu isa kunagi teisele korrusele ühte nurka ehitas. Õnneks pääses Tõnn ilma eriliste vigastusteta. Käsi vist andis tunda natuke, a no ta kukkus ka selle peale. Ja põlves oli suur pind korba alla läinud, aga muidu oli kõik korras.
Nüüd õhtul grillisime ja ajasime niisama rahvaga juttu. Käisime empsiga valimas ka mingi aeg. Tahaks hirmsasti magama ära minna, aga ema, isa, Kädi ja Tõnn läksid Sirelite juurde sauna (sest meil endal korstnad alles poolikud) ja võtsid KÕIK šampoonid ja palsamid ja asjad kaasa. Aga ma tahaks ka duši all ära käia. Seega pean ootama, kui nad koju tagasi tulevad. :)
Ilusaid unenägusid!

kolmapäev, 3. juuni 2009

Suvi, kuhu Sa kadusid?

Hommik algas poole seitsme paiku. Käisin kähku pesus ja tegin korda ennast. Vastik ilm oli. Just oleks võinud ILUS, suvine ja päikesepaisteline olla. Oleks kleidigi ehk selga pannud vms. Läksin bussiga kooli, sest nii olime Tiinaga kokku leppinud. Käisime Olkus kakaod/kaupsis Baidakale lille ostmas ning siis läksime alles koolimajja.
Siis oli see traditsiooniline (ning üsna imal ning mõttetu) trepikonsert, kus me terve aja lihtsalt naersime ja ajasime juttu. :D
Pärast seda saime tunnistused kätte ning võisimegi ära minna. Ma pidin veel korra Tiisleri juures käima ja talle vabas vormis esimese töö kohta kirjutama miskit.
Siis läksime Nele ja Tiinaga Pantrisse juustušnitslit sööma. Mmmmm... :) Pärast seda läksime veel Nele juurde, istusime väljas, jõime kohvi ja ajasime niisama juttu.
Mingi aeg tšillisin veel Tiinaga linnas ringi ja siis tuli Tõnn juuksurist ja ma sain temaga kokku. Läksime tema juurde.
Seitsmese bussiga tulin koju. Vaatasin ''Õiget valikut'' ja passisin niisama. Nüüd ootan, millal ''Dexter'' hakkab. Ja siis tuttu ära!
Bye! :)

teisipäev, 2. juuni 2009

Viimane postitus seoses geograafiaga

Hommik algas poole kaheksa paiku. Käisin pesus ja vaatasin veel atlasest külmad hoovused üle(ja kui nüüd mõtlema hakata, siis polnud ÜHTEGI küsimust nende kohta) ning sättisin end enne üheksat natuke valmis. Siis startisin kodust. Käisin poes, ostsin šokolaadi ja vett ja sõitsin Laiusele. Viisin isa auto sinna ära. Linna viis mind isa töökaaslane.
Geograafia eksam siis. Kerge oli. No paar punkti kadus tänu kaardile, aga üldiselt oli kõik vägagi loogiline ja väljamõeldav (iseasi, kas sai kõik nii ideaalselt).
Pärast eksamit kõndisin linna ja sain Tõnniga kokku. Läksime tema juurde. Ta tahtis hirmsast karti minna sõitma, aga ma plokkisin suht palju. :D Mul olid siiski kontsakingad.
Seitsmese bussiga tulin koju. Pesin rabarberid puhtaks ja asjatasin niisama.
Kohe lähen magama ära, sest jõhker uni on. Tõnni juures juba poolmagasin.
Ilusaid unenägusid!

Esmaspäev!

Tegemist oli siis eksamieelse õppimise päevaga. Mitte, et ma siis õppinud oleks, aga siiski-siiski.
Hommik algas poole 11 paiku. Passisin niisama, pikutasin väljas natuke ja vaatasin max. 4 geograafia eksamitöövihiku ülesannet. Siis tulie ema. Sõime ja asjatasime niisama. Mingi aeg hakkasime sättima. Käisime pesus ja tegime niisama korda end. Ma tegin õele megailusa soengu ka (ennast kiitmast ma ei väsi). ;)
Kolme ajal sõitsime lasteaeda. Õe lõpetamisele siis. Päris armsad junsud olid. Ma filmisin ka. :) Üks pisike poiss vahtis mind terve selle aja. Nii armas. :D Igatahes pärast aktust sai veel rühmas kooki ja torti ja viinamarju jms.
Siis driftisin koju tagasi. Lõikusime mampsiga salati valmis ja viisime asju välja grillimiseks. Tõnn ja Merle, Einar, Rauno tulid ka siia. Sõime, ajasime niisama juttu, käisime ujumas, sõime veel, ajasime juttu veel ja nii see õhtu otsa lõppes.
12 paiku läks Tõnn koju, ma vaatasin veel korra Atlast ja läksin ka magama ära.
Bye!