esmaspäev, 31. august 2009

Häbiväärne...

...kui kaua pole kirjutanud. Läbikukkunud blogija olen ka, pilte pole pannud, mida ma sada aastat luban.
Suht palju on juhtunud, aga mul pole aega, sest ma pole koduski, kuna mu kena nett arvas, et nüüd oleks küll õige aeg ära kaduda. Kui Tõnni enam ei ole ja ma temaga kõneleda tahaks. Terve suvi oli see nett olemas, ma kasutasin seda nii minimaalselt kui üldse võimalik. JA NÜÜD? Ja mul on tunne, et ta ei kavatsegi enam tagasi tulla. Mis on äärmiselt morjendav!
Mingi päev käisin esinemas Tormas. Mingi lapse rinstimine oli ja siis veel kolme täiskasvanud inimese leeritamine. See pole küll midagi erilist, aga ikkagi. :D
Siis käisime Tõnniga Pärnus mingi päev. Istusime rannas natuke aega, siis käisime Selkus, ajasime mu isa partnerkaarti taga. :D Siis käisime korterit vaatamas, mille Tõnn nüüd üüris. Siis võtsime veel ühed burgsid ja tulime kodu poole tagasi. Arvasime, et oleme kavalad ja valime KÕIGE otsema tee. Mis tuli välja, et oli kõige kurvlisem ja kruusasem tee üldse. Tee peale jäid vähemalt mõned huvitavad kohad nagu Jõesuu rippsild ja Soomaa rahvuspark, mida me uudistamas ja pildistamas käisime. :)
Rohkem ma ei teagi midagi kirjutada.
Päev enne seda, kui Tõnn ära läks vaatasime PÄEV otsa filme ja sõime kohukesi. :D

Täna ärkasin hommikul natuke enne kümmet üles. Siis läksin linna Tiinaga. Nelega saime ka kokku. Tõime koolimajast enda töövihiku ja õpikud ära.
Koju naastes olin nagu korralik õpilane kunagi ja panin kõigile õpikutele juba paveri ära. :)

Ja nüüd ongi tagumine aeg koju ära hakkata minema, sest emal saab ka kohe kõik tehtud. Pealegi tulin ma rattaga, niiet hakkan kähku vurama.
Bye!

reede, 21. august 2009

Uuuuuuhh

Eile oli hullult tegus päev, mis on mulle 10x rohkem möödakarva, kui päev otsa tühjapanemine.
Ärkasime, sõime, siis koorisime Tõnniga 35 lauda ära. :D Siis sõime vähke jms. Siis käisin poes, tegin tainast, käisin natuke autoga sõitmas, viisid ühe auto koju ja siis viisin teised(isa jt) kuskile Aavo juurde jms, siis tegin juustukukleid ja õunakooki. Aa vahepeal tegin salatit ka. :)
Täna käisime empsi ja õega Tartus shopingul. :) Terve pev läks ära. Ja ma passisin ema ja õega kuskil teises poes ja ma magasin maha ühe poe kinnipaneku, ja ma ei saanud endale üht jakki, mis ma tahtsin. Ääääääää:(
Tuppa ostsime ka igasugu asju mul. :) Ja hessis käisime ja..Mm...
Koju tulles värvisin pea blondiks. Ja ma näen nagu peletis välja. Loodetavasti on tegu esialgse harjumatusega. Aga see ei ole ÜLDSE kena. :S Täiesti masendav. Isegi mu eelmine värv polnud nii kohutav. Aga no jaa, siiski, loodame, et harjumuse asi.
Bye!

kolmapäev, 19. august 2009

No tsauu!

Hullult igav on (loe: ei viitsi midagi teha) ja mõtlesin, et kirjutan siis, mis ma vahepeal teinud ka olen.
Eile vahtisin suht niisama tühja. MM jms. :)
Õhtu poole käisin jooksmas, siis tegin kõhtu, selga ja veel üht-teist.
Siis pidime 12 ajal magama ära minema üles. Aga üllatus-üllatus, hakkasime kõrvalt toast mingeid kahtlaseid helisid(sammud, mingi kilekrabin jpm) kuulma, siis mul oli vahepeal juba nii hirm, et ma ei julgenud voodiski välja tulla. No siis vahepeal käisime vaatamas, õe toa (kus ta veel sees ei ela) uks oli kinni ja puha, koerad all magasid, kass ka polnud. Igatahes väga kahtlane värk. Siis pärast poole käisime veel kuulamas, võtsime koera ka üles, et julgem olla oleks. :D
Lõpuks me jõudsime arusaamale, et äkki olid hiired (kuigi see oli ka natuke ebaloogiline, sest selle seina sisse, kust poolt hääl tuli, ei saa nad kohe KINDLALT ligi), seega me täpselt ei teagi. Tuulekaste ka veel pole ning üheks eelduseks oli see, et kui tuulehoog tuleb, siis puhub katuse vahelt sisse ja siis see kile võbiseb seal vastu katust ja niisama ka. Seega jah... :D
Täna pidime algul Tartusse shoppama minema, aga paps läks jeebiga kuskile töö juurde, ühesõnaga lükkus see reedele. :)
Siis sõime, käisime Tõnni ja lastega koeraga jalutamas ja kultra juures kiikumas. Siis ma avastasin, et kolmapäev on ja peaks emspi kaasa kutsuma ja luulekasse vaatama, sest seal on kolmapäeviti uus kaup või nii...
Ikka ei leidnud midagi. Ühe peegli ostsin enda brand newsse tuppa.
Ja kuni praeguseni pole ma MIDAGI teinud. Masendav! :D

esmaspäev, 17. august 2009

Ja sajab, ja sajab...

Ilmselgelt käib mul see vihm närvidele. Viimased kaks nädalat. Enamikud suvetööd on ka juba läbi saanud või saamas, tahaks veeeeeel suvest viimast võtta, aga no kus sa sellega...
Laupäeval oli meil suur laulupäev. Juba kaheteistkümnest hakkasid proovid. Puhkpilliga mängisime ka. Mingi aeg sai isegi süüa, siis käisin kodus riideid vahetamas ja läksin kultra juurde tagasi, kuhu rongkäik pidi kohe-kohe jõudma. Nimelt pidime me orkestriga seal paiga peal neid vastu võtma ja mängima.
Tõnn, Kädi ja ema käisid ka vaatamas, nii armas. :) Kahju ainult, et nii jahe oli.
Esinemiste lõppedes sõime veel torte ja muid häid asju ja ma tulin koju ära. Teised jäid veel sinna Põltsamaa orkestri saatel tantsulkat tegema. :D
Koju naastes avastasin, et Merle ja Einar on külla tunud. Pluss veel teisigi vante. Grillisid ja tegid rekkaliike. :D
Hommikul ärkasime suht tavapärasel ajal. Helistas üks arvutiostja. Seega sõime kähku ja pidime linna arvutit vuntsima minema. St. Tõnn asjatas seal, ma läksin niisama kaasa. Õhtuks veel korda ei saanud, aga nad leppisid järgmiseks päevaks kokkusaamise(ehk siis tänaseks).
Ma tulin seitsmese bussiga koju ära, et ta saaks veel seal korrastada seda.
KOju jõudes käisime papsiga poes, siis viisin ta Aivarti juurde ja tulin koju. Siis käisin saunas ja vaatasin niisama MM-i. (PS! See, et ma ei maini kogu aeg MM, ei tähenda, et ma seda ei vaataks, ma jägin seda nii palju, kui annab. :) Ja Boldi üle on mul ka nii hea meel. :D Ma kujutan ette, et ta iga spordipoisi iidol. Minu oma oleks ka, aga ma pole poiss ja kaugeltki mitte spordi oma (enam, kahjuks). Ei, aga kool hakkab, siis hakkan jälle trennis käima. Pole hullu.
Täna koristasin ja asjatasin niisama pool päeva.

Nüüd istun siin teleka ees, bleed ümber, teetass kõrval. Tõsine sügis. Arhhhh!

reede, 14. august 2009

Hei!

Nüüd on lõpuks ometi aega. Aga kirjutada pole millestki.
Mingi päev rohisin aiamaa ära ja olin niisama tööpoiss. Siis mingi päev koristasin peaaegu terve päev otsa. :D
Eile käisin hoolduses. Nüüd on mul ikka ILUSAD küüned jälle. :D
Täna olen päev otsa tühja pannud põhimõtteliselt. Enne käisime emmega luulekas(kus järjekordselt polnud MIDAGI) ja poes.
Tõnn läks ka linna jalkat mängima...

Hetkel söön maailmahead kodujuustu kirsstomatite, basiiliku ja rohke aroomisoolaga. Hullult hea on. :)

teisipäev, 11. august 2009

Läheneb...

Ei, ei, ei... Ma ei saa aru, kuhu see suvi kadunud on. AINULT kolm nädalat veel. See on vähem kui kolmandik suvest ju. Täiesti masendav.

Lubasin juba mitu päeva tagasi kirjutada, aga ma ei suuda. :D
Muidu olen niisama tööd kodus teinud. Täna korjasin kõik vaarikad lõpuks ära ja puha.
Mingi päev käisime võistlustel Kosel. 1oo-t (mis läks totaalselt perse:)) ja teadet jooksin. Teates saime kolmanda koha, kahjuks. A no ma pidur kah. :(
Jõgevale tagasi jõudsime kuskil enne üheksat. Siis jooksin nii kiiresti Tõnni juurde kui jalad võtsid. Nii kiiresti, et bussist maha astudes tundus astegi nii kõrge, et pidin põlve maha poetama. (Vähe mark!! :D :D)
Läksime Tõnniga kähku mu vanaema juurde, kel oli sünts ja pidulised juba viiest seal. Olev oligi juba minema läinud. Ainult Tähte, Jaak, Kärt ja no mul ema ning õde olid veel. Sõime, ajasime juttu ja naersime poole kaheteistkümneni. Siis tulime koju.
Ja nii see aeg möödub.
Isa on mul endiselt Hollandis, mis on väga meeldiv. :D

Aga ma lähen nüüd üksi magama, sest Tõnn läks ööseks linna.
Und!

reede, 7. august 2009

Perfect!

Esimesest Pärnu päevast juba muljetasin üht-teist.
Kolmapäeval ärkasime kuskil ennelõunat üles. Tõnni ema oli juba seal kokanud veits, sõime ja pakkisime asjad kokku. Tulime sealt Reinu juurest ära ja sõitsime linna sisse. Tervise SPA hotelli läksime järgmiseks (päevaks) ööks. Esialgu panime enda kotid sinna ära ja läksime linna. Jalutasime niisama kesklinnas, käisime Portarturis poodides natuke ja ostsime pehmet masinajäätist, mida ma juba eelmine õhtu otsisin. :)
Kahe paiku läksime tagasi ja saime oma merevaatega toad kätta. Ma võin hiljem pilte ka panna. Hahaa, ma kogu aeg luban, aga suve jooksul ma küll seda aega ei leia, kui siis hiljem millalgi, kui kiire aeg möödas... Ma isegi ei suuda orksi uusi pilte panna. Vaevalt päevas korra üldse satun arvutisse. Aga loo juurde tagasi...
Sättisime Tõnniga end sisse ja läksime randa päevatama ja ujuma tunnikeseks. Siis läksime hotelli tagasi, sest meil oli juba jõhker kava kokku pandud, mida me õhtul tegema hakkame.
Kõigtepealt käisime poes, ostsime veini, mahla ja šoksi, siis läksime hotelli tagasi ja bowlingusse. Viiki jäime. 1-2 olid mängud jäänud. Aga kahjuks aeg ei olnud veel IKKA osta saanud ja me jõudsime põhimõtteliselt ühe mängu veel teha, kus Tõnn võitis mind pika puuga.
Poole kaheksa ajal lippasime kiiresti-kiiresti toast läbi ja seejärel veekeskusesse. Päris mõnus oli seal. Eriti need hüppekohad. Torud ja muud asjad olid suheliselt keskpärased.
Kümneks pandi see kinni, sättisime end korda ja läksime koos Keni ja Tõnni emaga ühte restorani. Tellisime juba kõik ilusti ära ja üks hetk ütles kelnerinna, et kokk on juba lahkunud. Õhh! No läksime siis üle tee teise retosse. Sõin mingit maailmahead liha. :D
Tagasijõudes jõime Tõnniga oma veinikese ära, sõime šokolaadi ja läksime tuttu.
Neljapäeval ärkasime üheksa paiku üles. Käisime hommikust söömas ja läksime ujuma ning hommikusauna nautima. :)
Kaheteistkümneks kolisime sealt välja. Läksime kõik koos randa. 3 tundi olime kokku. Päevitasime, ujusime, tegime pilte, jõime jäätisekokteile jms. Tore. :)
Pärast seda läksime veel linna peale kolmveerand tunniks. Me käisime Tõnniga kuskil suveniiri poes ja ostsime Kenile Pärnu logoga valge rätiku.
Jõgevale jõusime enne üheksat ja siis läksime Tõnni maale. Vanaemal tal oli sünnipäev. Siis olime natuke seal ja tulime Sadalasse ära. Korjasime veel mu ema Reastverest peale, sest ta oli mu isaga sinna läinud, aga ei viitsinud passida seal seni kuni nad kruusa kuskile kärru kühveldvad. :D
Tänasest ja homsest võin mõni teine päev muljetada, sest mul tõsiselt ei ole enam aega, viitsimist ega tahtmist.

Bye-bye!

kolmapäev, 5. august 2009

Suvepäevad ja muudki

Aeg muudkui lendab. Kirjutada ei jõua millesti.
Nädalavahetusel olid meil Omedus suvepäevad. Reedel sinnajõudes saime mõnusa paduka osaliseks, aga selle aja me magasime autos. Hiljem oli ilm ja kõik märksa parem. :)
Reedel oli niisama karaoke ja grillimine. Laupäeval olid igasugused lahedad võistlused ja asjad nagu tavaliseltki. Imekombel võtsin minagi nii mõnestki võistusest osa. Ja seda peamiselt Tõnni suunitlustel. (Väiksena võtsin igast asjast osa, mis võimalik. Kõik võitsin ka(h).)
Õhtul oli Sullivan. Istusime ja tegime niisama vesipiipu Tõnni mingi tuttavaga. Mingi aeg isegi tegime paar tansulkat.
Too õhtu olin letis ka mina. Kinni panin ka telgi ise. Okei, emme aitas ka, aga peaaegu. :D
Pühapäeval tulime koju. Olime surmani väsinud.
Esmaspäeval magasime peaaegu kaheni päeval. Siis sõime ja läksime papsi ja Petsiga seenele. Hullult palju leidsime kukeseeni, mida ma ainsana üldse söön. Igatahes oli suht lahe ja uudne kogemus mu jaoks.

Täna hommikul ärkasime varem kui tavaliselt, et ma jõuaks veel kasvuhoone ära kasta ja siis 11 koos linna minna. Kahjuks jõudsime me sinna alles enam-vähem 12ks, sest me veel sõime ja asjatasime muid asju ka teha.
Linnas tõstsime asjad Keni auto peale ja tulime Pärnusse. Niisama suvitama ja Tõnni kooliasju ajama. :)
Pärastlõunal jõudsime siia, siis käisime kolledžis, siin korteris, kus me täna ööbime ja seejärel läksime linna tagasi. Siis Tõnni ema ja Ken läksid oma teed ja me oma. Jalutasime niisama algul ringi, siis käisime rannas - ujumas ka. :) Ja kusjuures maailmasoe vesi on siin.
Siis mul tekkis väike kinnisidee, et ma tagan seda masinajäätist, mida lastakse vahvli sisse. JA MA EI LEIDNUD. See pole võimalik. TERVE rannajoon on mingeid putkasid ja kohvikuid täis ja ainult neid pallijäätiseid oli. No me siis lõpuks leppisime sellega.
Siis jalutasime veel natuke ringi ja läksime minigolfi mängima. Ma nii juhtisin kogu aeg, kuni lõpuks sattusin ühele sellisele rajale, kus ma lõin NELIKÜMMEND KOLM korda. Appi! :D Tegelt ka, mul oli selline tunne, et enne pannakse see koht kinni, kui ma sellelt rajalt ükskord pääsen. No lõpuks siiski vedas.
Siis läksime sööma. Ma võtsin snitsli, Tõnn sõi mingit Kiievi kotletti. :P
Pärast seda jalutasime veel niisama natuke aega ringi ja istusime pargis. Kell oli juba kuskil 11 kui me teistega uuesti kokku saime ja siia ära tulime.
Nüüd oleks tagumine aeg magama minna, sest silmad ei püsi enam õigupoolest lahtigi. :/
Tsau!