esmaspäev, 28. detsember 2009

PÜHAPÄEV!

Olime Tõnniga peaaegu päev otsa üksi kodus. Ema oli tööl enam jaolt ja ülejäänud rahvas läks Valgamaale vanaisa juurde jms.
Vaatasime telekat, sõime hommikust, siis vaatasime veel telekat ja läksime välja iglu ehitama. Koeraga mängisime ka. Ja üldse oli päris lahe. Iglu tuli ka hullult kena. Panime õueküünla ka sinna sisse põlema.
Siis käisime vahepeal poes, sõime, vaatasime telekat, käisime saunas ja läksime lõpuks tuttu ära.

Nüüd sööme ja lähme linna.
Tsau!


laupäev, 26. detsember 2009

Südamel on soe :)

Jõululaupäev möödus kenasti perekeskis(Merle ja Einarolid ka siin, juhul, kui ma veel eelmises postis ei maininud). Kõik oli nii nagu peab. Sauna külastamise ajal olid päkapikud vargsi kingitused kuuse alla poetanud. Sõime, jõime ja jagasime kinke. Isa tegi nii nagu alati. Jagas kingitusi, enda omad pani muuseas kõrvale ja siis pärast püüdis need ilma luuletuse lugemiseta või laulmiseta ära nihverdada.
Õhtul käisime veel Tõnniga linnas ka. Saime seal kinke, sõime kooki ja jutustasime niisama. :)
Koju tagasi jõudes olid kõik pidulised magama läinud. Tere-tere!

Eile mängisime peaaegu päev otsa Eesti mängu ja enne magamaminekut tegime ka ühe Aliase, mille me Tõnniga ilmselgelt võitsime. ;)

Täna läks Tõnn hommikul vara kalale. Ma olen päev otsa maganud põhimõtteliselt. Raamatut lugenud ja söönud. Huvitav, jaa.
Nüüd ei jõua keegi enam Tõnni ära oodata, Alias on juba laual ning hõõgvein valmimas. :)

Tsau!

neljapäev, 24. detsember 2009

Meeleolukaid jõule! :)

Pole jälle paar päeva kirjutanud, sest ma olin linnas ja üldse mul pole Tõnniga koos olles aega muljetada.

Esmaspäeval ei juhtunudki enam midagi erilist. Trenn, Tõnn, siis käisime vahepeal minu kodus. Võtsin asjad, sõime ja läksime linna tagasi. Ülejäänud õhtu möödus niisama rahulikult.
Teisipäeval ärkasin 7 läbi üles, panin riidesse, sõin ja lippasin kooli. Tundides ei teinud põhimõtteliselt mitte midagi. Kodus magades oleks ka rohkem kasu saanud. Igatahes kahest viimasest tunnist (millest üks on keka:D) läksime Nelega trenni ära.
Pärast trenni käisin raamatukogust ka läbi, niiet olin päris asjalik kohe.
Õhtul käisime poes ja tegime süüa. Kartulit, hakklihakastet. :) Kotlette ja peedi-küüslaugusalatit sõime ka. Mmm...
Kolmepäeval pidime üheksaks alles kooli minema, siis ''oli'' kaks tundi, aktus ja klassijuhataja tund. Kurat! Samahästi oleks võinud kohe aktuseks meid alles kooli kutsuda. Need kaks tundi olid sõna otseses mõttes istumised. Keemias passisime pool tundi klassis ja ajasime omavahel juttu ja teine pool tundi istusime arvutiklassis. :D
Tunnistus oli hea. Neljad-viied. :)
Pärast aktust viskas Nele mind linna, võtsin raha välja ja läksin Tõnni juurde. Magas alles ju. :/
Sõime ja asjatasime niisama ning mingi aeg läksime linna jõulukinke ostma ja tegema. St. Kõigepealt käisime Tõnni emale pilti tegemas. Siis kaupsis veel mu emale ja teineteisele asju ostmas. Kädile ostsime mingi DVD ka. :P
Pidin Merlele ja Einarile ka midagi ostma. Plaan oli saunaessentsi ja mett vms osta, aga kuskil polnud. Täiesti masendav.
Vahepeal olime Tõnni juures ka, ta asjatas bussi uste kallal, ma panin neil kuusele küünlad peale, no. :D Siis otsisime edasi sauna asju. Lõpuks siis apteegist saime mee ja ühest kingitustepoest essentsi. Ühe ilusa lõhnaküünla ostsin ka.
Mingi aeg tulime minu juurde. Ma panin kartuleid ja asju keema, pakkisin kinke jms.

Täna hommikul ärkasinb juba 10 ajal üles. :/ Koorisin kartulid, tükeldasin. Siis tõime Tõnniga puid vahepeal, ehtisime kuuske ja nüüd hiljuti lõikusin ka ülejäänud kartulisalati asjad ära ja segasin kokku.

Huh. Nüüd ma ilmselt lähen asjatan edasi. Tuleks koristada veel vms.

SEEGA: Palju kingitusi ja rahulikke pühi!


PS! Kui nüüd küsimus tekkis, et kuidas ma siis kirjutada tihkasin/sain, siis Tõnn läks linna natukeseks ja mul tekkis moment paus.

esmaspäev, 21. detsember 2009

Terve nädal kohe!

Jah! Olen süüdi ja pole üldse kirjutanud. Eriline vabandus ka puudub.

Esmaspäevaga sain ühele poole. Kõik asjad vist sain tehtud, peale keemia (mida ma lähen täna tegema). Pärast kooli käisin trennis ja läksin 3:50 bussiga koju. Tõnn oli just minu juurde jõudnud Pärnust. Vastikult külm oli ja üldse. Huhh... Õhtul vaatasime mu kanal kahe saateid ja lebotasime niisama.

Teisipäeval tegime tunnis veel füüsikat, ma tegin terve töö ära ja tunni lõpus avastasin, et mul vist esimeses ül. viga sees ja seetõttu terve töö valesti. Püüdsin parandama hakata. Kahepoolne oli töö ja ma sain seega mõlemad kolmed. Ma ei tahtnud OMETI kolme ja parandasin töö reedel pärast tunde ära, aga siiski ma leidsin, et mul oli esimesel korral kohe õigesti tehtud. :D
Bioloogia töö sain kahe, mille ma olin 90% kindel nelja saavat. Nagu hallo?! Esimene kaks ja see polnud ka asja eest. Tegelt ka. Ma NIMME ei õppinud järeltööks(ka reedel). Täpselt sama tarka juttu kirjutasin sinna ja sain nelja. Normaalne õpetaja, selles suhtes.
Pärast tunde läksin trenni ja kolm, viiskümmend bussiga koju.
Õhtu sujus tavapärast rada ilmselt, sest ma otseselt ei mäleta sellest midagi.

Kolmapäeval tulin viimasest tunnist ära, läksime emmega jõulukinke ostma. Mingi aeg läksime koju, siis ma püüdsin ajalugu õppida ja olin niisama asjalik.

Neljapäeval ei juhtunud samuti midagi erilist. Filosoofias lugesime esseesid ette ja arutlesime nende üle, mis oli päris huvitav. Ühiskonnas esitasin ka essee ära ja ajaloos oli KT, mis tundus väga lihtne iseenesest. Mata jäi üldse ära. Läksime Nelega trenni. Tegime soojenduse, 10 starti ja siis 10x stardist ca. 30 m. täisvõimsusel. Kõhtu-selga ja siis oli kõik. Läksin 3:50 bussiga järjekordselt koju.

Reedel koolist juba natuke rääkisin, ega midagi muud sensatsioonilist seal juhtunudki. Pärast kooli trenni ei läinud. Läksin pärast füüsika vastamist Selku juurde, Nele maama korjas peale mu ja läksime nende juurde. Sättisime Nelega korda ennast ja tulime viieks koolimajja. Olime Jõulupeo õhtujuhid (Tiina ka). Kõik kiitsid meid ja puha pärast, aga no see selleks.
Klasiss tegime pärast midagi klassiõhtu-laadset. Igaüks tõi midagi, siis sõime, vaatasime vanu salongiõhtu videosid ja ajasime niisama juttu. Päris armas oli selline. :)
Mingi aeg kutsusin Tõnni kooli juurde vastu mulle(Kaur oli ka kaasas). Maris tuli ka meiega, et me ta tema maja juures maha viskaks. Siis läksime Selkusse, võtsime mingeid joogikesi ja läksime Tõnni juurde dominicationit (vist oli nii?) mängima. Siis oli väike paanika vahepeal, siis käisin pesus vahepeal ja pärast muljetasime kõik rõõmsalt koos edasi. Ma jäin lõpuks Tõnni põlve peale tuttu. Kui Kaur oli ära läinud, siis äratas Tõnn mu alles üles, et voodi ära teha.

Laupäeval ärkasime suhteliselt varakult juba üles, aga me passisime pool päeva voodis. Siis mingi aeg sõime ja käisime arstil. Siis olime veel mingi aja Tõnni juures, käisime tanklas, poes, apteegis ja läksime minu juurde.
Siis otsisin väikseseid rahakupüüre nii palju, kui majast leidus ja hakkasin Mairile rahapuud meisterdama. Selleks võtsime poole tee pealt mingeif kuuseoksi ka. :P Seitsme paiku läksin sünnale siis. Liisa tuli ka kohe pärast mind, siis me vaatasime telekat ja lebotasime algul niisama, sest pooled külalised hilinesid. Mingi aeg hakkasime sööma, siis tulid teised, tegime piipu, lasime rakette, sõime, jõime, rääkisime jms. Kodust tõin Aliast ka. Me tegime loosiga parrid, et oleks aus, sest pooled ei teadnud pooli jne. :D See, kellega ma paaris olin polnud kunagi Aliast mänginud ja võit oli suht ebaloogiline, sest ma ei saanud absoluutselt aru ta seletustest. :D Aga õnneks poole mängu ajal ta vist kuulas teiste seletusi vms, igatahes meil hakkas paremini minema, vahepeal olime juba esimestega tasa. Ma mingi aeg läksin koju ära, Liisa mängis edasi minu eest.

Pühapäev oli üsna tavapärane. Laulmas käisin, piparkooke tegin, käisin saunas ja juba oligi õhtu käes. :D

Tänasest ei viitsi/taha enam muljetada. Pealegi hakkab informaatika tund ka kohe läbi saama.
Tsauks!

pühapäev, 13. detsember 2009

Küll on tore. Küll on!

Ütlen kohe algul ära, et mul halb tuju ja ma ei viitsi pikalt muljetada. Ma ei kirjutaks üldse, aga no ma juba lubasin Nelele. :)

Teisipäeval oli tavapärane koolipäev. Käisin trennis ja pärast seda läksin Tõnni juurde. Õhtu moodus rituaalnselt.

Kolmapäeval ei juhtunud ka midagi märkismisväärset koolis. Või ma lihtsalt ei mäleta?! See selleks. Igatahes viimase tunni lõpust tulin natuke ära. Läksime Tõnniga Tartusse. Tal ema käis arstil ja me lõime niisama aega surnuks. Algul istusime autos ja ajasime niisama juttu, ma püüdsin keemiat ka õppida, aga suht asjatult. Hämaramas läksime kesklinna, siis jalutasime Toomemäele. Ostsime raekojaplatsilt glögi ja hõõgveini ka. Siis tegime oma rituaalset üle inglisilla kõndimist. Tuli vist välja küll. :)
Mingi aeg võtsime tal ema peale ja sõitsime Jõgevale tagasi. Ma magasin enamus autosõidust. Mul pea ka valutas ja esialgne plaan ujuma minna tundus ära jäävat. Aga ma sõin ühe peavalu tableti ära ja jõin kummeli teed ja valu läks üle. Ja külmavärinad ka. Niiet me ikkagi läksime ujuma. Rahvast oli niii palju, et lausa hämmastav. Vaba kohta nagu polnudki. :D Ja radadel oli tempo ka nii kiire, et põhimõtteliselt superujuja tunne tekkis juba.
Tagasitulles tegime mu eesti keele kõne valmis ja olime niisama asjalikud.

Neljapäeval oli traagiline päev. Vähe sellest, et ma vastu tooli enda teksad katki tõmbasin ja jala ära kriipisin, siis mingi vahetunni ajal ma lippasin trepist alla ja tõmbasin kanna vastu betoonserva kohe päris katki. Kooliarst pani plaastri ka peale. :)
Aga tänu sellele ma trenni ei läinudki. Läksin Tõnni juurde. Õppisin enamus ajast inkat. Tõnn käis vahepeal Aarne juures ja ma ikka õppisin terve selle aja. Hurra-hurra! :D

Reedest ei meenu ka midagi erilist. Kool, trenni ei läinud, Tõnn, Sadala. Siis viisime veel natuke puid kuuri alla, vaatasime ''Võta või jäta''-t, ja ''Üksinda kodus''-t, mille ajal ma küll enamjaolt magasin, aga no mul see II osa peas. Väiksena vaatasin kasseti pealt seda, kui mitte igapäev, siis ülepäeviti raudselt.

Laupäeval viisime viimased pilpad sisse ära. Ülejäänud laupäev möödus niisama lebotades. Õhtul mängisime kaarte ka. Mina, Tõnn ja issi. Muidu oli päris põnev, aga mäng polnud just kõige lahedam. Olgu-olgu! Kellel ei vea kaardimängus, sellel veab armastuses. :)

Tänasest ma ei viitsi muljetada. Ma olen põhimõtteliselt päev otsa enda toas istunud ja PÜÜDNUD õppida. Mul homme sajas asjas töö ja sada muud asja veel vaja teha. Nukker.
Laulmas käisin ka. Ja poes, ja saunas. Üldse. Peaaegu nagu iga teine rituaalne pühapäev.

Nüüd mulle aitab küll. Lähen söön all jäätist ja olen omaette.

Bye!

esmaspäev, 7. detsember 2009

1 päev veel :)

Eile ei kirjutanud, jah. Asi ei jäänud aja taha, vaid panin juba all arvuti kinni ja üleval ei tahtnud enam läpakat huugama panna.

Ärkasin üles 10 paiku. Siis sõime hommikust ja asjatasime niisama. Mingi aeg tegin natuke tööd ka väljas. Siis püüdsin ''Stepihunti'' alustada, käisin laulmas ning tegin pärast seda vahvleid. :)
Kuskil 10 ajal õppisin inglise keele sõnad/väljendid ka selgeks ja läksin magama.

Täna ärkasin enne kella juba. Vapustav, mis? Tegin enda juusturöstsaiu ja müslit, panin kotid kokku, end riidesse ja üldse korda.
Bussiga läksin kooli. :/ Garaažide juures maha ka ei lastud, (bussijuht) tegi täiega tünga, jäi juba põhimõtteliselt seisma ära, paljud juba sättisid samme uste juurde ja siis lisas gaasi.
Tunnid olid tavapärased. Vene keeles kordasime KT-ks, inglise keeles oli töö, ajaloos tavapärane konspekti kirjutamine. Kehalises tegime kõhulihaseid. Tegin kõike rohkem, no. Söögiks oli hapukapsasupp ja puding. Informaatikas üritasin blogi kirjutada, aga see sai nii lühike ja pinnapealne, sest seal oli vaja kõige muuga tegeleda. (Nele, Sa oled endiselt vapustav:D) Kirjandis lugesime Camus' ''Külalist''. :)

Pärast tunde lippasin linna ja läksin hambaarstile. Lasin süstiga parandada. Ja need süstid olid maailma kõige valusamad üldse. Mul sõna otseses mõttes pisarad olid juba silmis. Ta tegi siia hammaste ette, kuskile kondi vastu. (EI, ARST ON MUL MUIDU VÄGA TORE) Aga selleks ta pidi lihtsalt konkreetselt sinna tegema süsti ja see oli niiii valus.
Pärast seda lippasin 3,50 bussile. Koju tulles sõin hästi palju müslit ja rääkisin Tõnniga juttu. Siis sõin veel kartulit ja kastet ja mõtlesin, et peaks saiavormi tegema. Nii palju siis minu bioloogia õppimisest. Ise veel tahtsin perioodi viit. Hah! Aga no mul on veel pool ööd aega, mida ma kohe teostama lähen, sest mu esmaspäeva õhtused saateid said läbi. :)

Ilusaid unenägusid!

(Homme, Kallis)

laupäev, 5. detsember 2009

Järjepidevus :)

Täna ärkasin 10 paiku üles. Siis pikutasin mingi aja niisama ja lugesin raamatut. Enne lõunat tuli ema koju, siis pidin poes käima ja saime sööma hakata.
Siis rääkisin Tõnniga juttu, kes oli raamatukokku läinud, püüdsin filosoofia esseed valmis saada ja olin niisama asjalik.
Mingi aeg läksin isegi välja ka natukeseks, püüdsin õue pealt mingeid laudu kuuri laduda. Kaua ei saanud olla, sest kole kiiresti läks hämaraks. Naasesin tuppa, panin ahju kinni ja asjatasin niisama. (HAH, KAS POLE MITTE häiriv see sõna ''NIISAMA''?:D)
Ühesõnaga mingi aeg tuli ema koju, aitasin tal liha ära maitsestada ja aedviljad ahjupotti lõikuda, siis ajasime (juba tahtsin jälle seda sõna kasutada) juttu ja ma proovisin mingeid riideid, mis mul alla tuppa kappi olid veel jäänud.
Seitsme paiku sõime õhtust ja ma tegin magustoitu ka. Nimelt oli issi neid kohupiimakreeme kissellis ostnud ja vanilje kohupiima ka, mille ma kõik saumikseris üheks massiks tegin, siis võtsin maasikad panin kaussidesse ja seda kreemi peale. Mmm... NO!
Mingi aeg vaatasime õega ''Vilde teed'' ja hiljem lugesin raamatut talle.
Ülejäänud õhtu olen ka raamatut lugenud(ma panen tähele, et ma kunagi pole vist maininud, et ma mõne raamatu läbi saaks:D Seega ''sain läbi ka!'') ja netis uurinud igasugu kasulikke asju.

Tuttu!

reede, 4. detsember 2009

Teda pole

Oijah. Jälle on üks koolinädal läbi. Ütleme siis nii, et ainult kaks nädalat on veel vaheajani. Kas pole vapustav?
Tõnn pidi täna teeviidal enda kooli tutvustama ning pühapäeval on tal mittetulundusühingu loengus arvestus, seega ma olen päris üksinda. Igavlen ja mõtlen, et peaks kähku enda sooja voodisse minema ja raamatut lugema kuniks uni võimust võtab. Ilmselt juhtub see paari leheküljega. Kahjuks. :D

Hommikul mõtlesin, et lähen Enega. No hea mõnus, pikutasin tükk aega veel soojas voodis ja kohe kuidagi ei saanud üles. Sõin, panin kotid kokku, ennast korda ja hakkasin minema Ene värava taha. Enne väljumist avastasin, et mu nahkkindad on kadunud. :( Siis mõtlesin, et võtan kapist teised. Neid ka ei leidnud. Ma kahtlustan röövi.
Igatahes ootasin siis seal aia taga ja kell hakkas kolmveerandile juba lähenema (no tavaliselt ikka 30 kandis stardime). Helistasin siis lauatelefonile. Triinu võttis vastu ja ütles, et ema Saksamaal. Kusjuures Ene kunagi kuu aega tagasi rääkis, et ta millalgi-kunagi läheb. Aga Triinu läks ka nagunii, niiet sain temaga. Jäin küll 10 minutit hiljaks, aga no pole hullu. :D
Kõik tunnid olid täna 35 minutit, sest õpetajad pidid kuskile ära minema, no. Trenni ei läinud, aga ma kirjutasin üles, mis teha, siis ma (täna ei jõudnud, pealegi lihased natuke valusad ka eilsest trennist, niiet) homme teen selle kava ka läbi.
Enne ühesele bussile tulekut lippasin veel raamatukogust ka läbi. Bussis oli täna NIIIIIII palju rahvast. Ausõna! Peaaegu nagu ükskord, kui mingi veerandi lõpp ja reede oli? Igatahes kunagi on veel nii olnud. Inimesi on sõna otseses mõttes PUNGIL täis. Vahekäigus seisavad inimesed nii teineteise vastas, et lausa piinlik. Pluss veel haises ka. Õnneks ma sain istuma, niiet kõik jäid terveks.
Koju jõudes lugesin natuke raamatut, uurisin netis ringi, et äkki Tõnn on vahepeal kuidagi netti saanud vms, aga siiski mitte. Läksin magama. Üles ärkasin alles kuue paiku.
Sõin, vaatasin telekat, viisin isa kuskile jahimeeste üritusele. Siis vaatasin ''Võta või jätat'', ''Üksinda kodus'' ja käisin ''isal järel''. See nägi välja nii, et ma olin juba seal kohal, kui ema helistas, et ta toodi juba koju. Oh, seda rumalust ikka!

Ooo! Kell juba nii palju.
Tsau-pakaa!

neljapäev, 3. detsember 2009

Sulle tahan hüüda juba veel ja veel ja veel...

Ärkasin täna ilusti äratuse peale üles. Käisin duši all, tegin oma lemmiksaia ning jõin jogurtit. Siis sättisin kotid kokku, ennast korda, kuivatasin juuksed ja jooksin bussile. Kurja! Ma ei või, ma ükski hommik ei julge lähemasse bussijaama minna, sest töökoja tuled paistavad täpselt nii nagu buss juba tuleks ja siis mul on imelik talle ''vastu joosta''.
Koolis midagi erilist ei juhtunud. Mingi tunni ajal käisime maakonna ansamblite võistlust vaatamas, mis meie kooli aulas toimus. Ühiskonnas oli mingi väga haige töö. Ma vist juba vaikselt vihkan ta teooriat. Midagi asjalikku ta ei õpeta, õpikust midagi ei võta, ainult mingit omaloomingut õpetab meile.
Pärast tunde läksime Nelega trenni. Jooksime soojaks, võimlesime, tegime niisama põlvetõsteid ja tisi harjutusi, siis jooksime 40 m ajale. Siis tegime veel sprinti, mingeid hüppeid, puusatõsteid, liivakastis kekslemisi (:D), kõhtu- selga ja jalavahetushüppeid. Lõpuks jooksime peale ja venitasime.
Läksime Nelega raamatukoguni koos, siis läksid meie teed lahku. Tema koju, mina Kirsi juurde hooldusesse. Lasin seekord täiesti tavalised valged tipid ning kuldse sädelusega serva teha. :)
NAPILT jõudsin seitsmesele bussile. Üleüldse tegi Kirsi seekord ma arvan, et maailmarekordi küünte hoolduses.
Koju jõudes sõin HÄSTI palju, rääkisin Tõnniga, kelle läpaks nüüd katki läks (ime, et ta veel ise katki pole läinud). Nüüd ma ei saagi rääkida temaga enam. Niu!
Siis vaatasin ''Ilus ja valus 2009'' ja nüüd olen niisama asjalik ja kirjutan seda.
Kohe lähen pesen kikud puhtaks ja poen voodisse ära, et raamatut lugeda.

Lõppu panen pilte ka, et te imetleda saaksite ! :)

Mitte enam kõige kainem noorpaar


Hah, me normaalseid pilte ei teegi. :D


Aws!

kolmapäev, 2. detsember 2009

Teine päev kodus, juhhei!

Ilmselt oleks ma juba täna võinud kooli minna, aga eilset arvestades ma sellele väga ei tihanud panustada. Pealegi ei suutnud ma eile peale inglise keele midagi muud õppida. Tänu meeletule peavalule.
Täna ärkasin poole kümne ajal üles. Panin läpaka käima ja hakkasin raamatut lugema. Siis mingi aeg uurisin niisama netis rongi ja rääkisin Tõnniga juttu.
11 paiku tuli emps töölt ja me läksime linna. Käisime mulle uut passi (id-kaarti ka) tegemas. Emme ostis mulle mingid kõrvarõngad ka jõuludeks. Armas!
Käisime toidupoodides ja tulime koju tagasi.
Nüüd olen siiamaani mandariine ja maailmahead võileiba (mis siis, et see saiast tehtud on:D) söönud. Ühesõnaga see koosneb rösteris õrnalt kuldpruuniks lastud Tosta mitmevilja röstsaiast, võist ja juustust. Tundub tavaline, aga no ausõna, ma ei valetaks ju.
Vahepeal püüdsin mõista, mis küll homsesse ühiskonna töösse tuleb. Ilmselt ei tea see härra õpetaja/direktor veel isegi seda. Oh, seda uimasust ikka küll!
''Kaalust alla'' vaatasin ka. Ja praeguseni olen veel raamatut lugenud. Nüüd ma siin mõtlen, et peaks duši all kähku ära käima ja tuttu minema.

Ilmselt teen ennekõike veel ühe Freecelli. :D
Tsau!

teisipäev, 1. detsember 2009

Peavalu, jah!

Põhimõtteliselt nädal aega pole kirjutanud. Ja üleüldse ei mäletagi, mis vahepeal juhtunud on, aga püüan kuskilt meenutama hakata.

Neljapäeval oli täiesti rituaalne koolipäev. Bussiga kooli, tunnid, trenn ja koju. Siis õhtul vaatasime Jürgen Veberi showd ja sõime muffineid. :)

Reedel läksime koos Tõnniga linna. Tunnid olid tavapäraselt tülpimust tekitavad. Neljanda tunni ''ajal'' pidime mingit liilusteemalist filmi vaatama, kuid meie üllatuseks oli see hoopis mingi koolitus nimega ''Selge pilt...?!''. Räägiti joomisest, liiklusest, tegime lahedaid rühmatöid, siis saime nende jooberprillidega koonuste vahel sõite ja mööda joont kõndida ja palli mängida, ja peab ütlema, et väga meeldiv oli. Lõpus rääkis meile veel Lõuna-Prefektuuri kõrgeim nina liiklusõnnetustest ning meil oli võimalus kuulata ja esitada küsimusi liiklusõnnetuses liikumispuude saanud isikuga. Kokku kestis see koolitus kuskil neljani. Nii palju siis neljandast tunni ''ajast''. Seega lõpuni olid koolituse ainult pooled, kes alustasid, aga ilmselt läheb see kooli kapsaaeda, sest poleks olnud ju raske ette öelda, et see mingi pikem üritus. Igatahes trennist ka enam midagi välja ei tulnud. Kutsusin Tõnni kooli juurde vastu ja läksime tema juurde.
Kuue paiku tulime minu juurde. Õhtu möödus tavapäraselt ja rahulikult. :) Vaatasime telekat jms.

Laupäeval ärkasime enne poolt kaheksat üles. Tõnn pidi Jõgevale ja sealt edasi Pärnusse kooli sõitma (ühed loengud olid tal ette nähtud). Ma olin juba jõudnud magamagi tagasi jääda, kui Tõnn mulle linnast helistas ja ütles, et ta helistas tollele õppejõle ja ütles, et ta ei lähe ja küsis, mida ta selle asemel tegema peab. Seega said nad kokkuleppele ja Tõnn sai siia tagasi tulla ning ema sünnipäeva koos meiega pidada. :)
Niisiis pool päevast koristasime empsiga ja tegime süüa jms. Tõnn aitas ka mingeid asju salatiks lõikuda. Armas.
Õhtul käisime saunas, võtsime külalised vastu, sõime jõime. Me emmega ajasime kahele pudelile Dreamerile päkad silma. Viimane rekord oligi tal(e. siis emal) kolmepeale üks šampuse pudel... nagu isa mainis. :D Pilte on ka, aga ma pole neid arvutisse tõmmanud. Mõni teine päev ehk.

Pühapäeval oli PÄEV otsa lebo. Ühe paiku sõime hommikust, siis ülejäänud aja vahtisid kõik telekat ja jutustasid niisama. Mingi aeg palus Tõnni vend, et me käiks Tartus ära ja ostaks talle ühed veljed bussile, mis ta otsinud oli. Niisiis sõitsime linna, enne käisime veel korra maalt tal läbi. Linnas käisime poes, ostsime juua ja maale võid, siis käisime korra Tõnni juurest läbi ning edasi läksime juba bussiga. Saime selle mehega kokku ja sõitsime kuskile linnast välja ta garaaži. Siis tulime läbi linna koju tagasi, sest tahtsime poest veel läbi käia.
Mingi hetk avastasin, et ma oleks pidanud ju juba homsed asjad kaasa võtma, oleks saanud linna ööseks jääda, sest saunas käisime nagunii eelmine päev ja hommikul saaks kauem magada sel juhul. Ikka nupp ei noki õigel ajal, ma ütlen.
Sellegipoolest tulime minu juurest siis läbi, võtsime asjad ja läksime linna.
Käisime jooksmas, pesus, siis sõime ja vaatasime niisama telekat.

Eile hommikul ärkasime enne seitset. Tõnn läks Pärnusse ära, ma hakkasin venku kodust tööd tegema, siis sõin, sättin valmis ennast ja läksin kooli.
Tunnid olid tavapärased. Kirjanduses oli ainult raamatutöö Remarque teose peale. Enne seda käisin kähku raamatukogus, viisin vanad raamatud tagasi, võtsin Remarque teose, mida olin varem lugenud ning veel ühe raamatu.
Trenni ei läinud, sest mul oli kolmeks hambaarsti aeg pandud. Ühe hamba plommitükk oli ära tulnud (mida ma teadsin) ja ta parandas selle ära. Siis vaatas, et ülejäänud on korras, kuid igaks juhuks tegi ka röntgeni ja tuli välja, et kahe hamba vahel on ka auk, seega pean ükskord veel seda jubedat kohta külastama.
Koju jõudsin veerand viie paiku. Pea valutas nii väga, et otsustasin magama minna. Hirmus, kui kaua ma magasin - alles kaheksa tegin silmad lahti.
Siis vaatasin enda esmaspäeva õhtuseid saateid ja ajasin niisama Tõnniga juttu. Siis käisin pesus ja tulin enda tuppa ära. Lugesin veel peaaegu tund aega raamatrut ja jäin tuttu ära.

Hommikul ärkasin üles. Nii mõnus soe oli ja unine ka üldse polnud. Ja mis kõige huvitavam? Väljas oli täiesti valge juba. Võtsin hirmunult telefoni pihku ja avastasin, et kell on pool 10. Ma olin haledalt sisse maganud. Kuidas see küll võimalik oli? Helistasin emale, kes ütles, et ta ei tulud selle pealegi, et ma kooli pole läinud (tavaliselt ALATI äratab mind üles, kui ma miskipärast olen magama jäänud). Natukese aja pärast hakkas taas pea valutama. Siis vaatasin netis ringi, lugesin igasugu huvitavaid asju ja olin lihtsalt asjalik. Mingi aeg ei suutnud enam peavalu kannatada ja jäin magama. Kuskil tund aega magasin ainult. Ning üles ärgates sain ainult ca. 5 minutit ilma valuta olla, siis tuli tagasi.
Siis olin jälle niisama netis ja mängisin Freecelli, kuni ma enam ei suutnud seda valu kannatada ja läksin jälle magama (kuskil viie ajal siis).
Üles ärkasin enne kaheksat. Praeguseni pole otsest peavalu olnud, kui siis natuke tuikab lihtsalt.
Nüüd olekski tagumine aeg raamatut lugeda, mille abil ehk ka uni tuleb.

Ja ma pean lihtsalt lõppu ühe videolingi panema. See ajab mind siiamaani naerma. Iga kord, kui ma seda vaatan.
http://www.youtube.com/watch?v=2PdL63LzHe4&feature=related

PS! Kus minu päkapikk on? Miks ta mind külastanud pole?