reede, 29. jaanuar 2010

Mis täna?

Jaaaaaa, kõik oli enam-vähem tavapärane... ja igav. Noh, peaaegu.
Esimene tund oli inglise keel, kus me lõpetasime ja kirjutasime oma ettekanded valmis. Teine tund oli füüsika. Joonistasime eelmises tunnis juba korra joonistatud taevakehi üle, vms. Igatahes üsna ebavajalik tund oli. Järgnes kirjandus, kus kirjutasime esialgu Hermann Hesse elu kohta üht-teist ja siis lugesime tema mingisugust teksti, mis kandis vist nime ''Raamatute lugemisest'' vms ja pidime selle põhjal kirjutama, mis mõtteid see meid tekitas. :D Meeldivaimad ülesanded. Sure! Eilse raamatutöö olin ka viie saanud, no. Pärast seda hakkas kunsi tund, mida ma vihkan 3 põhjusel (kindlasti leiaks neid veelgi, aga mul ei meenu praegu rohkem). 1) See asub teises majas ja no vahepeal hakkab väljas külm ju; 2) sinna peab kaasa vedama sisejalanõud, muidu peab tund aega õpetajaga kemplema; 3) ma pole juba vähemalt kaks kuud ühtegi konspekti vihikusse kaasa teinud ja ma ei suuda nüüd enam ennast kokku võtta, seega ma pean tund aega tegema sellist nägu, et loen ja konspekteerin hoolega. :) Seega on piisavalt põhjuseid, miks on tekkinud selline sallimatus. Järgmine tund oli matemaatika, kus lahendasime oma pöördkehade ülesandeid ja no olime niisama juba targad. Söögiks oli värskekapsasupp, mis oli kohe üllatavalt hea, ja kohupiimakreem kisselliga. Mu lemmik magustoit meie koolist. Kolm tükki sõin neid. :/ :D Viimane tund oli bioloogia, kus ma kordasin vene keelt ja hoidsin niisama madalat profiili.
Pärast tunde läksime Nelega vene keele esmaspäevast tööd järgi vastama. Enda arvates oskasin kõike, aga no mul kipuvad ikka mingid tähevead sisse tulema, mis mind NIII häirivad. See on see, kui ma kogu aeg kõike suuliselt pähe õpin ja siis kuulmise järgi püüan kirjutada.
Siis lippasime trenni. Ma suutsin sangpommihüppeid tehes enda haige jala peale kuidagi halvasti maanduda ja sealt samast plvest käis MÕNUS ragin läbi. Algul oli no NII valus, aga siis Pirx tõi mulle külmakotti ja natukese aja pärast tegin trenni edasi. Sellest külmakotist sai hiljem Tanika mingi sõltuvuse ja lubas koju ka osta. Väga mõnus olevat seda keha ja nõu ja jalgade peale panna.
Igatahes pärast trenni lippasin Tõnni juurde. Panin enda asjad kokku ja tulin bussiga koju. Kuulasin raadiot ja mõlgutasin niisama mõtteid. Päris valge on juba bussiga sõites. Varsti saab hakata raamatuid lugema ja puha.
Koju jõudes rääkisin natuke msnis juttu ja hakkasin kella seitsmeseks tänuõhtuks end ette valmistama. Ema oli ka kutsutud. Poole paiku läksime poe juurde, võtsime veel mingeid tansulka naisi peale ja sõitsime Tormasse. Seal tänati, esines puhkpilliansambel ja mingi fitnessi mees, kellel olid maailma kõige suuremad lihased (st. minu arvates). Lausa õudne oli vaadata. Viimane kui lihas oli nii üles pumbatud. Lausa lihaskiud paistsid eraldi välja. Süüa sai ka(!). ;) Matsutasime seal hoolega Marjo ja Liisaga.
Poole üheksaks oleks juba koju jõudnud, aga me pidime veel ühe naisega tanklas käima, sest ta autol sai küte otsa. :P
Nüüd olen igatahes ülejäänud õhtu arvutis ringi uurinud ja msnis juttu rääkinud.
Peakski voodisse ära minema.
Tsauks!

neljapäev, 28. jaanuar 2010

Nii...

Teisipäeval ärkasin 7 läbi natuke üles, Kogu hommik ei erinenud tavapärastest karvavõrdki. Tunnid olid õnneks lebod. Ühtegi tööd ka minu teada ei olnud.
Kehalisest tegime juba trenni.
Kolmveerand viie paiku lõpetasime, käisime pesus ja siis helistas mulle ema, et kas ma tulen koju ka. Algselt pidi isa mu peale võtma, kuna ta nagunii linna pidi kohe tulema, aga ma poleks jõudnud Tõnni juurest üht-teist võtta ja üleüldse tahtsin veel linnas olla. Käisime poes, koolimajas mul korra ja siis tulime Tõnni juurde. Sõime, ajasime juttu ja olime niisama.
Seitsmese bussiga läksin koju. Maa alt olid torud kinni külmunud ja vett ei olnud. Niisiis olid isa ja Leho kuni järgmise hommikuni välja ametis. Koju jõudes esimese asjana tegin saiavormi, mis ma emale lubasin. :D Siis ajasin emmessennis Tõnniga juttu ja vaatasin niisama telekat.
Järgmine hommik ma tean, kuidas ma läbi une mõtlesin: " OKOU, raadio käib. Kas ma tõesti panin endale eile õhtul kell-raadio raadioäratuse peale (mida ma elus ei tee, sest selle peale ei keera ma isegi külge) ??". Tegin äärmiselt kiiresti ja suure hirmuga silmad lahti. JAH, kell oli 7,04. Mu buss oli lahkunud neli minutit tagasi. Läksin siis kiirelt alla uurima, mis ma nüd teen ja miks ema mulle helistada ei võinud, kui kobinat ei kuulnud. Isa oli alles magama saanud (terve öö kütsid kaminaruumi ja möllasid, et vett lahti saada.
Mõtlesin, et mis siis ikka, helistan Ennule. Ennegi ühekorra temaga läinud. AGA no kuna mu telefoni ekraan üks suur must auk oli ja nr. 6 (kus on N-täht) ka eriti ei funganud, siis oli päris keeruline leida koba peale õige nr. üles. Trükkisin siis Enn Kurg hoolega ja valjutasin helistamise peale. Mingi naine võttis vastu. Peas käis sada mõtet. Küsisin, kellega räägin ja sain vastuseks, et Kaur magab, aga kas ma tahan, et teda üles aetaks. APPI! :D Ütlesin, et ei ole vaja ja tegin uue katse (muidugi vahepeal helistas Kaur ise ka tagasi ja küsis, mis ma tahtsin). See kord arvasin, et läheb paremini ja lubasin, et kui nüüd ka mööda läheb, siis ma rohkem ei proovi. Mingi naine võttis taas vastu. Ma ei suutnud seda uskuda, kuid küsisin ikka viisakalt kellega ma räägin, et siis vabandada, et vale nr. Huh!! Kaia oli. Enn oli ilmselt kuskil väljas vms. :D Leppisime kokku, et Enn võtab mu peale siis ja nii ma saingi ilusti kooli.
Esimesed olid inkad. Teises kirjutasime mingit ettekannet. Kolmas oli keemia, kus kordasime tänaseks KT-ks. Vene keel, mata ja ajalugu olid kõik totaalselt rituaalsed.
Trenni polnud. jalutasin linna, panka, enda kaardi ära tooma ja emaga kokku saama, kes oli õe kaarti toomas. Siis jalutasime EMT-sse. Tegime mulle liitumise ja ostsime uue telefoni ka. Pärast seda veel kähku spteegis, lasin endale riitsinusõli ripsmetele ja takjajuureõli ja hematogeeni ja glükoosi osta. :D
Koju ei läinud, tulin Tõnni juurde ja kuna mu pea natuke valutas ja uni ka peale tükkis, siis jäime tuttu 1,5-ks tunniks.
Siis ma õppisin natuke keemiat, sõime, vaatasime "Õhtusöök viiele" ja "Kaalust alla".
Pärast seda lugesin veel raamatut tunnikese, käisime pesus ja sättisime magama.
Täna ärkasin 7,10 üles, aga magasin veel 10 minutit järgmise äratuseni. Sõin, sättisin valmis end, koti kokku ja jalutasin kooli. Päris külm on ikka õues. Nina tahab peast külmuda.
Esimeses tunnis, eesti keeles, tegime mingeid nõmedaid lehti ja teises, kirjanduses, vastasin raamatut. Filosoofia oli tavapärane. Keemias KT nagu eelnevaltki mainitud. Mõnus töö oli. :) Ülejäänud tunnid olid samuti tavapärased. Tähelepanu mitteväärivad.
Pärast tunde käisime Nelega tiirus, et õhtuks Tartu trenniks oma naelikud kaasa võtta.
Suhteliselt alles jõudsin ka Tõnni juurde. Nüüd teen quality time'i ja hakkan oma Cosmot lugema, mille ma teisipäeval kodus kotti pistsin ja millest ma tänaseks olen ainult paar lehekülge lugenud.
Siis magan võib-olla veidike ja poole kuue ajal lähen trenni.

Tsau!

esmaspäev, 25. jaanuar 2010

Järjekordselt...

...liiga pikale veninud paus tuleb täita. :/

Neljapäeval tulin hommikul bussiga linna. Ärkasin isegi varem, et asjad kokku panna ja pesumasinast enda pesu välja võtta, mille ma Tõnni juurde kuivama tõin bussilt tulles. Ma ausõna ei jõudnud eelmine päev poole 1-ni üleval olla.
Koolipäev oli ilmselt tavapärane(st. ei olnud midagi meeldejäävat).
Trenni ei läinud.
Tulin Tõnni juurde. Sõime, vaatasime "Väljalendu" jne.

Reedel ärkasin 9 ajal üles. Panin koti kokku, rääkisin veel papsiga telefonitsi ja sain täpsed andmed vanatädi Mare kohta, kelle juurde ma minema pidin. :D
Pool 11-ks jalutasin kooli juurde. Enne käisin veel poest läbi, et enda söögivarusid täiendada müslibatoonide, banaanide ja spordijoogiga.
Autos lahendasin sudokusid ja helistasin Marele, et küsida täpselt üle, mis kell sobiks mu sinna sissesajamine.
Enne kahtteist olime Lasnamäe kergejõustiku hallis. Vahetasime riided, tegime sooja, registreerisime end ära ja jäime Tanikaga enda 60 m. starti ootama. Olime erinevates jooksudes ka. Päris õudne oli. Stardis ei jäänudki ma õnneks magama. Nii hea meel oli. :D Kogu selle rõõmsuse juures suutsid ikka nii mõnedki minust lõpu poole mööda joosta. Aga iseenesest päris rahule võis jääda. Siiski kooli absoluutne rekord. :D
Sörkisime peale, venitasime, käisime pesus, vahetasime riided ära ning sättisime end tribüünile istuma ja sööma. Seidy jooks oli tulemas ja vaatasime silmad punnis, kuidas pikad-pikad tõkkejooksjad sooja tegid. Neid oli 10 (meie 30 kõrval). Eeljooksul ei läinud Seidyl väga hästi ja ta oli endas VÄGA pettunud, aga nagu saatuse tahtel varastasid järgmisest jooksust kaks piigat (üks neist oli põhifavoriit) ning kõik jooksu lõpetanud 8 said edasi finaali. Da-da-da-daaaa! Ja Seidy võttis ennast kokku, jooksis NII ilusti ja saavutas III koha. :)
Kuue paiku sai autasustamine ka vaadatud ja tuli aeg hakata kesklinna poole seiklema. Huuuh! Masendav, kui ikka Tallinnat ei abla. :D Okei, niisama kesklinnas saaks veel aru, mis on mis, aga linnaosadest ma ei jaga midagi.
Kõigepealt läksin targa näoga R-kioskisse ja ostsin endale 2 piletit (ühe tänaseks ja ühe järgmiseks hommikuks). Samuti küsisin müüalt, millisest peatusest ma küll Vabaduse väljakule saada võiks. Tuli välja, et lähim, kuhu ma sealt SAMAST bussijaamast saan on Viru. No, mõtlesin, et kui raske see ikka olla saab, peaasi kui juba kesklinna ära saan. Sealt viis sammu Vabaduse väljakule, siis Kaarli pst-le ja juba paistabki Endla tänav. Lihtne, eks?! :D NOT! Ma püüdsin kõigepealt Viru keskusest välja tulles (ostsin järgmiseks päevaks süüa ja vanatädile külakosti) aru saada, millise tänava peal ma olen ja mööda millist kõndides ja Vabaduse väljakule jõudma peaks. Pärast ühel ja teisl tänaval uurimist leidsin lõpuks selle õige. Ja jõudsin ka imekombel Vabaduse väljakuni, mil teed läksid sajaks ja enam aru ei saanud mööda millist ma mingi hetk Kaarli pst-le peaks jõudma. :D Mõtlesin, et küsin kelleltki. (PS! Kusjuures selle ajaga sai väga selgeks, kellelt küsida ja kellelt mitte, st. kes on venelane. Venelastel oli ALATI midagi karvast seljast - krae, müts...mida iganes) Lõpuks üks naine ütles, et me peakski Kaarli pst-l olema. Kuid maja seitel vaatas vastu mingi muu tänav. Niisiis sain ma aru, et VÄHEMALT see sama tänav muutub pärast mingit ristmikku Kaarli pst-ks. Hurra! Pool võitu. Üks moment leidsin end Tõnismäe bussipeatusest. Küsisin ühelt ja teiselt, kus Endla tänav on, aga keegi ei teadnud (mis siis, et ta OTSE seal ees oli). Nii, siis küsisin, et kus on Rahvusraamatukogu(sest isa ütles, et selle vastas kohe:D), tuli välja, et seal samas kõrval kõrguv hoone, mille vastas polnud midagi muud kui väike pargikene. Oijah! Helistasin siis Marele ja küsisin natuke abi. Ta ütles, et seal samas ongi nüüd Endla tänal, kui ma mäest alla hakkan astuma. Aga mägi läks kahest tänavast korraga alla. Suutsin valida vale tänava (Kuidas küll? Sudokut lahendades valin kahe variandi puhul alati õige!). Siis juhtus mu telefoniga miskit ja kõne katkes. Püüdsin tagasi helistada, aga ega see elu eriti musta ekraaniga lihtne pole. Õnneks väga kaua vales suunas ei läinud, sest tuli mingi hambapolikliinik, mille trepil ehitusmehed suitsu tegid. Küsisin siis neilt, KUS ASUB ENDLA TÄNAV. Ja minu õnneks NAD teadsid. Hurra-hurra! :D Kõigest need samad kaks ristmikut üles poole tagasi ja paremale. Ja ei läinud 5-t minutitki enam, kui kohal ma olingi.
Korter oli ilus, viimasel korrusel, seega katuseakendega, selline mõnus ja hubane. Kõigepealt sõime, siis rääkisime maast ja ilmast, kuulasime KUKU raadiost(!) üht väga asjalikku majandusteadlase Arraku vestlust.
11 paiku läksime magama.

Järgmisel päeval ärkasin ilma äratukellata, mille ta oli mulle enda toast sebinud. Peaaegu tund aega varemgi. Käisin pesus, panin hästi korralikult enda spordikoti kokku, sirgendasin juuksed ära ja olin niisama asjalik. Ei läinudki enam kaua, kui ta ka lõpuks üles ärkas. Ma mõtlesin, et pean endale ise juba seal süüa hakkama brainima. Imelik kah, siiski võõras kohas. Mare tegi mulle putru, võileibu ja kohvi. :) Armas!
Kolmveerand 11 paiku hakkasin liikuma. Mare ütles, et targem oleks mul siit samast tema maja eest trolliga Kaubamaja peatusesse sõita. Ei pea hakkama kõndima sinna päris centrumisse. Mõeldud-tehtud! Jällegi, kui raske see ikka olla sai. Kesklinna jõudes tabas mind aga väike üllatus. Kuidas ma peaks teadma, millisest nendest miljonist bussipeatusest läheb buss P.Pinna (olin tark ja jätsin tolle peatuse meelde eelmine õhtu).
Oleks pidanud KOHE terminali minema, aga ma ikka käisin nõutult ühe bussipeatuse juurest teise juurde, lootes parimat. Lõpuks küsisin ühelt naiselt(kes oli juhtumisi venelanna ja nii hirmus abivalmis, et suisa kõndis minuga terminalini igaks juhuks kaasa). LOOOOMULIKULT, ma teadsin ise ka, kus see asub, aga ei tihkanud öelda ka, kui teine juba kaasa jalutas minuga. :D Püüdis ilusasti eesti keeles rääkida, mis oli meeldiv.
Enne kahtteist jõudsin spordihalli. Vahetasin kähku riided, tegime Tanikaga sooja ja hakkasime enda 300 m. ootama. See oli veel õudsem, kui 60 m. Ma siiski ei suuda eriti pikemaid distantse joosta. Annab tunda VEEL see vähene treenitus. Aaaaga varsti tuleb kevad ja siis saab lõiku joosta söögi alla ja söögi peale, mis mu vastupidavust arendab. Pole ka mägede taga need meistrikad, milles me 4x400 m. pidime(ma ei mäletagi enam, mida Viki meiega muidu tegema pidi) ära võitma, aga no eks me näe...
Tallinnast ära tulime Tanikaga rongiga, sest me poleks küll viitsinud seal poole ööni passida. Ülemiste rongijaama saamisega oli ka juba natuke probleeme. Tanika meelest on tal see teekond peas, aga juba pärast km jagu kõndimist oli arusaamatus suur. Ühesõnaga kohale me jõudsime. Tänu mingile venelannale (taaskord), kes trammi ootas. Hüppasime ka peale ja sõitsime ühe peatuse edasi ja siis polnudki enam muud, kui paari korteri vahelt läbi kõndida, üle rööbaste treppi mööda teisele poole kõndida ja olimegi kohal. Ja jõudsime isegi täpselt! :)
Päris tore maaka kirjeldus suurelinna seiklustest tuli, aga no juhtub.
Viie paiku jõudsime Jõgevale. Tõnn tuli mulle rongi vastu, tulime tema juurde. Ma olin NII väsinud. Tanika juures oli väike pidens ka, aga ma lihtsalt ei suutnud midagi teha ega kuskile minna. Tõnn tahtis ka natukeseks kuskile oma sõpradega istuma minna. Palus, et ma kaasa läheks, aga ma tahtsin magada. Ta käis siis üksinda natuke aega.

Eile ärkasime 10 paiku üles. Sõime, mängisime laevade pommitamist, kartulikuhja, siis ma lugesin vahepeal raamatut ja olin niisama asjalik. Nii see päev õhtusse jõudis, kuid alles kahe paiku jäime magama. Seni vaatasime kuskil autofoorumis, kuidas autodele on värimuutus tehtud või teistsuguseid velgi ja asju on alla (arvutiprogrammidega) tuunitud. Vanu Tõnni pilte vaatasime ka.

Täna kooli ei tahtnud minna. Jah, see on vist esimest kord, mil ma lihtsalt ei lähe kooli. Erilise põhjuse olemasoluta.
Ärkasime 11 ajal, sõime, mängisime laevade pommitamist ja sain ka vahepeal raamatut lugeda. Käisime ka Vooremaas korra, Kauri juurest digikat toomas ning bussist ja Tõnni auto uuest sisust pilte tegemas.
Nüüd olen/oleme ülejäänud õhtu mu kanal kahe saateid vaadanud.
On tagumine aeg end magamaminekuks valmis sättida ja unedemaale minna.

Bye!

kolmapäev, 20. jaanuar 2010

Nii - nii!

Ärkasin hommikul seitse läbi natuke. Sättisin, panin kotid kokku ja sõin.
Kooli jalutades jõudsid mu sõrmeotsad põhimõtteliselt täiesti ära külmuda. :D
Igatahes oli esimene tund inglise keel. Ma sain sõnadetöö nelja. No nii närvi ajab, kuidas ma ei suudan selliseid idiootseid vigu teha. Vene keele töö sain ka nelja. No mis toimub? Aga sellegipoolest olen ma 98% kindel, et tänase töö saan 5, niiet kolme töö peale kokku tuleb ikka 5. Päris huvitav küll mingite hinnete üle arutada, aga no ei juhtu midagi eriti pöörast, millest muljetada. Matas oli ka töö. Koonuste ja silindrite peale. Ülejäänud tunnid olid üsna tavapärased, peale selle, et ajaloos tuli Sepp meile klassi ja rääkis Arganistaanist.
Pärast tunde läksin lasketiiru. Tegin esialgu natuke üksinda sooja, siis tuli Tanika ka. Tegime starte ja jooksime 10 lasketiiru otsa.
Tõnni juurde jõudsin enne poolt, panin kotid tuppa ja lippasin kõrvalmajja Kirsi juurde, et ta mulle eile ära tulnud küüne ära parandaks. :) Nüüd on jälle kõik kena.
Siis käisin korra poes, ostsin endale müslibatooni ja Tõnnile šokolaadi, sest ma sõin tema ühe minu juures oleva šokolaadi ära. Ta küll püüdis oma ''osavate'' näitlemisoskustega selle mulle kotti pista, aga ma sattusin peale ja tegin natuke kurba nägu, et ta seda vastu ei taha võtta, niiet lõppkokkuvõtteks jäid kõik siiski terveks.
Kolmveerand viiese bussiga läksin koju. Ma pidin õe kelgu ka linnast ära tooma, niiet päris õudne oli bussi ronida kahe suure koti ja kelguga, aga no pole hullu. Tulin seepärast Kooli peatuses maha. Kartsin, et mul läheb pool tundi ette ronimisega aega. Läksin kindla peale. Vaatasin küll, et Jüri poe juures buss peatus, bussijuht väljas bussist, kükitas kohe bussi ette maha, aga aru ma ei saanud, mis juhtus. Hiljem emme ütles, et üks tüdruk pidi peaaegu bussi alla jääma. Tuli just ühe noore natuke nikastanud poisiga bussilt ja viimane arvas, et nad jõuavad küll üle tee. Tüdruk aga leidis keset teed, et vist ikka ei jõua ja viskas pikali maha end. Niiet õnneks sai buss pidama.
Kodus sõin, sõin, sõin, lõikasin issil juuksed maha, panin pesu pesumasinasse, uurisin niisama netis, käisin duši all ja nüüd lõikasin empsil ka tukka.
Läheks hea meelega magama ära, aga ma pean ootama kuni pesu ära peseb ja siis kuivama panema, sest ma ei tule enam siis koju.

Tsau!

teisipäev, 19. jaanuar 2010

Silmad on pimedad. Tuleb otsida südamega.

Eile ärkasin 7 läbi ca. 16 minutit üles. Sättisin korda end, kotid kokku, sõin ja jalutasin kooli.
Vene keeles oli lausete peale töö, mis loodetavasti läks hästi. Vähemalt õppisin küll. Inglise keeles oli ka töö. Loodetavasti läks see ka hästi. :) Ülejäänud tunnid olid üsna tavapärased. Ma avastasin, et ma pole teab mis ajast muljetanud, mis meile lõunaks pakuti. Seega söögiks oli üllatavalt hea hapukapsasupp ja kohupiimakreem. Nice!
Pärast tunde läksin trenni. Tegime starte ja niisama kõhtu-selga. Enne võistlusi ei tasu end enam eriti suure treeninguga ära koormata.
Linna minnes hüppasin läbi raamatukogust. Viisin osad raamatud ära ja pikendasin üht-teist. Pangast ka. Tellisin uue pangakaardi. Alles järgmisel kolmapäeval saan selle kätte. :/
Ühesõnaga siis tulin Tõnni juurde. Magasin mingi aja. Ärgates oli Kaur siin.
Sõime, nemad rääkisid omavahel juttu ja ma kuulasin niisama ning lahendasin sudokusid. :D
Nii see päev ööse veereski.

Täna ärkasin suhteliselt samal kella ajal. Panin riidesse, tegin korda end, kotid kokku ja sõin.
Tunnid olid rituaalsed ja ei erine mitte millegi poolest teistest päevadest, seega ma ei leia, et peaksin kauem nendel peatuma. Ainuke tore asi oli see, et ma lugesin mingi tunni ajal "Väikese printsi" läbi. Üllatus-üllatus! Ma polnud seda kusjuures veel kordagi lugenud. :P
Kehalise tunni ajal läksin tiiru trenni tegema, sest tunnis ei teinud me MIDAGI! Tegin soojenduse ja jooksin 10 otsa paraja tempoga. Venitasin peale ja oligi kõik. Ah õige! Olulisim asi oleks peaaegu jäänud mainimata. Ma murdsin enda ühe küüne ka ära. Päris valus oli, aga õnneks leppisin Kirsiga juba homseks paranduse aja, niiet kõik jäävad ilmselt terveks.
Tulin Tõnni juurde, magasime paar tunnikest, aga mingi lahedam naaber tagus ilmselt mingi galerii jaoks (ilmselt) naelu endale tuppa, niiet uni sai rikutud.
Siis vaatasin arvutist eilset vaatamata jäänud "Meeleheitel koduperenaisi", telekast "Õhtusöök viiele", sõime ja lebotasime niisama.
Nüüd õppisin homsed vene keele laused ära, söön apelsini ja kuulan kuidas Tõnn lauaarvuti taga närvitseb, sest see ei taha nii töötada nagu vaja. :D

Ilusaid unenägusid!

pühapäev, 17. jaanuar 2010

:)

Eile tulingi (kolmese bussiga) linna... nagu lubatud. Ei näinud sellepärast meeste suusatamis, aga no õnneks ma polnud ainuke, Maria tuli ka selle bussiga.
Tõnn tuli mulle bussi vastu, siis läksime vaatama, kas postkontor ehk lahti on, aga ei olnud.
Üldse tuli õhtu kuidagi kole kähku kätte. 7 paiku läksime käisime Tõnni vanaemaga korra maal ära, ta vahetas riided ja asjad ja siis läksime (ema ka Tõnnil) Põltsamaale ühe nende sugulase sünnipäevale.
Sõime, jõime ja vaatasime Tõnniga teises toas telekat. :D
11 paiku olime Jõgeval tagasi.

Täna ärkasin poole 9 paiku. Panin koti kokku, tegin endale sidrunivett ja sättisin niisama end.
10 paiku läksin Alveri muuseumi juurde, kust Ergo mind peale korjas. Siis võtsime Tanika peale, linnast veel kütet ja suundusime Tartusse võistlustele. Painkülast võtsime Seidy ka peale.
Sprindimitmevõistlus oli(60 m. ja 200 m.). Ma ikka pidevalt loodan endast rohkemat, kui ma suudan. Sain kokkuvõttes neljanda koha.
Jõgeval tagasi olime juba kolme ajal. Kuna ma juba autos pooleldi nokkisin, siis otsustasin esialgu natuke tukastada, aga mu isa suutis just sellel õndsal hetkel mulle helistada, kui ma täpselt magama sain jääda. Rohkem und polnud ka. :/
Mingi aeg käisime poes ja ülejäänud õhtu olen ma inglise ja vene keele sõnu õppinud ja raamatut lugenud. :D
Tulin just pesust ja leian, et nüüd oleks paras aeg magama minna.

Tsau!

laupäev, 16. jaanuar 2010

Arginädal

Ei leidnud aega ega viitsimist, et kirjutada. Esmaspäev ja teisipäev möödusid, kui ühed rituaalsed koolipäevad. Hommikul läksin bussiga kooli. Kool, trenn, kodu.
Kolmapäeval ärkasin varem üles, et enda kotid kokku panna ja veel niisama sättida. Koolist ei viitsi muljetada. Viimase tunni lõpust tulin natuke ära, et emmega kokku saada. Käisime poes, ostsime mulle natuke näksimist ja siis viis ta minu ja Tõnni kotid, mis ta oli kodust kaasa võtnud, Tõnni manu. Lugesin seal tuleva aasta horoskoope, siis proovisin riideid ja lugesin raamatut.
Kolmveerand viie paiku läksin Leho maja juurde. Võtsin meie auto, käisin tankimas ja korjasin Painkülast Tanika ja Seidy peale, et Tartusse võistlustele minna.
Võistlustel läks oodatust kehvemalt, aga siiski ei ole hullu. 60 m. sain neljanda koha ja 200 m. 3. koha. Isegi medalit ei saanud, millest oli kahju. :D
tagasi hakkasime 9 ajal minema. Kuna mul 7-kohaline auto, siis võtsime kaks väiksemat poissi (kes olid bussist maha jäänud) ja Pirksi (kes samuti nende pärast bussilt maha astus, sest tema ju vastutab nende eest) peale.
Enne kümmet jõudsime Jõgevale. Panin auto Leho maja ette ära ja läksin Tõnni juurde. Nüüd siis juba päris Tõnni juurde, mitte lihtsalt tema koju aega parajaks tegema. :) Õnneks on ta ligi kuu aega nüüd minuga. Koolist puhkus.
Neljapäev ja reede olid ka kooli poolest üsna tavapärased. Linnas olime ainult, seega sai hommikul kauem magada.
Reedel e. eile olin üksina trennis. Päris masendav. Mu telefon paneb jälle tühja, seega ma ei tea kellasidki ega midagi. :P Pesus olles tuli Nele. Kas ma ehmatasin või jaa.
Igatahes siis jalutasime linna, käisime poes, ma ostsin Maarjale veini, siis rääkisime veel natuke ja ma läksin Tõnni juurde.
Siis käisime veel korra pangaautomaadi juures (ja mul õnnestus pangakaart sinna unustada, jess) ja otsisime poodidest punast guašš-värvi. EI LEIDNUD! Väga imelik. Mina mäletan küll, et vanasti müüdi neid eraldi ka.
Pärast seda lippasin bussile. Koju jõudes vaatasin natuke netis ringi ja siis kaunistasin Maarja kingitust veel. Pakkisin ära ja kleepisin sinna ühe ilusa kaunistuse peale ja olin üldse jube asjalik.
Poole kaheksa paiku läksin Maarja juurde siis. Sõime, jõime, tegime piipu ja niisama naersime. Sõime veel ja veel. Mängisime Aliast ja lõpuks sõime veel kooki ka. :D
Mul hakkas mingi hetk pea väga valutama ja lõpuks koju tulin poole ühe paiku.
Rääksisin veel emmessennis Tõnniga juttu ja läksin tuttu ära.
Täna ärkasin juba mingi 9 paiku üles, aga siis ma surusin veel silmad kinni ja magasin ikka poolteist tundi veel.
Nüüd vaatasin suusatamist ja varsti peaks linna minema. Aga seda asja peab veel selgitama. :D
Tsau-pakaa!

pühapäev, 10. jaanuar 2010

Kooli!

Masendav, eks?

Täna ei teinud midagi põhimõtteliselt ja olen uhke ka selle üle.
Nüüd lähen MAGAMA!

laupäev, 9. jaanuar 2010

Tegus

Hommikul ärkasin juba kaheksa paiku üles, tegin endale kaks võileiba ja kohvi autosse, et saaks süüa. Sõitsin kuni Painkülani ise, siis tahtsin vahelduseks süüa ja emme sõitis edasi. Siis käisime poodides. Sain endale teksad, pesu, uued kingad ja spordiasju - pesu, lühikesed püksid ja T-särgi. Siis käisime veel siva toidupoes ja läksime Aurasse. Võtsime jälle sinna üles, saunadesse jms ka ikka. Emaga ujusime ka päris palju. Võidu ka. Ja kes teie arvates võitis? Mina ofkoors (PS! Mu ema oli noorena ikka kooli ujumiskoondises ja ta oli äärmiselt most wanted sinna).
Tagasi sõitsin ka mina. Jõudsime ilusti veel poolteist tundi enne seitset koju... Ja me veel põdesime, et ei jõua tagasigi viimati.
Isa oli ilusti laua ära katnud ja sooja süüa meile teinud. Mis siis, et me autos just sõime khud täis, aga armas ikka ju. :)
Seitsmeks sättisin korda ennast ja läksime emmega alla kultrasse. Laulsime hääled lahti ja esimesena esinesimegi kooriga. Pärast seda kohe ansambliga. Ühe korra pidime veel kooriga laulma, aga no, mida ei tulnud, seda ei tulnud. Jumala masendav, sp. pidin terve aeg seal peaaegu tühja passima. Okei, me tegime Mariaga tantsu ka ning sõime mandariine ja asju. Üks koorilaulja oli enda mingid lapsed sinna kaasa võtnud ja üks (u. 5aastane tüdruk), kes mu kõrval istus, matkis IGA mu liigutust. See oli elunaljakas! Me ei saanudki Mariaga aru, et kas ta sai aru ka, et me aru saime. (Huhh, kui keeruline lause sai. :D) Igatahes jah, kui mina panin jala üle põlve, pani tema ka kohe, kui ma köhatasin (mul köha päriselt, mitte ma ei teinud seda meelega, et näha, kui kaugele ta võib minna selle matkimisega), siis köhatas ka tema... jne.
Mingi aeg meil viskas kopa ette ja me Mariaga tulime meie autoga ära. (Isegi ma olin topsi veini ära joonud. Shame on me!). Pidin pärast emmele järele minema ja siiamaani vahtisin all arvutis, riided seljas ja telefon põhimõtteliselt pihus... ja emme tuli jalgsi hoopis. Tere-tere!
Ühesõnaga mul pole enam kohustusi ja võin rõõmsalt enda voodisse sukelduda.

Tsau!

PS! Mõtlesin, et panen natuke värvi ka.

reede, 8. jaanuar 2010

ALLERGIAA!

Huuuuuuhhh. Mul on terve nägu (peamiselt siiki lõua osa, aga ikkagi) mingeid väikeseid punne täis. Nii õudne. Ma ei saa aru, millest need on. Tegelt ka, see ei ole normaalne.

Hommikul magasin täiega sisse. Kuskil 15 enne bussi (siiski hiljem bussi oodates sain teada, et see tuleb 50 mitte 42, seega oleks veel aegagi olnud, aga no juhtub). Mõtlesin siiski kägku valmis end panna ja minna.
Läksin Kirsi juurde hooldusesse. Hästi kena küüned on jälle seekord. :)
Pärast seda läksin Nele juurde. Nende uude elamisse, mis oli täiega ILUS, noh. Ma hakkan tal iga päev vist külas käima. Algul jõime camparikoksi, siis kohvi ja jutustasime niisama. Ta saatis mu ilusti peaaegu bussijaama ka ära. Päris tore, eks. :D
Koju jõudes tegin hakklihakastet, sõin, vaatasin telekat ja muidu asjalik.

Lähen kohe enda tuppa ära ja olen omaette.
Head õhtut!

neljapäev, 7. jaanuar 2010

Kohe näha, et Tõnni pole...

Mul tuleb blogimine välja ja puha. :D

Ma avastasin eile enne magamaminekut, et ma olen ühe raamatukogust võetud raamatu olen kuskile ära kaotanud vist. Aga kuna see esmaspäevaks loetud peab olema, siis saatsid õe Sadala raamatukokku. :D Tal oli sõbranna ka siin... Ja ma veendusin järjekordselt, kui asjalik mu õde on. Nimelt ei jäänud vist Kädile kohe see raamatu pealkiri meelde (''Maaõnnistus''), ta sõbrannale jäi. Hakkasid siis koridorri riidesse panema minema ja Helena(sõbranna siis) küsis, et kust nad seda raamatut tooma lähevad. Kädi ütles selle peale tähtsalt: ''Raamatukogust ju. :D Tead mis? Sa jäta meelde raamatu pealkiri, ma jätan selle, kust me selle tooma peame.''

Mu unenägu oli ka täna äärmiselt asjalik ja hästi meeles ja kuna ma nagunii, millegi muuga kui arvutis istumine ei tegelenud, siis saangi natuke juttu rohkem.
Nimelt olin algul kodus sõbrannadega ning kuna sõbrannad sauna läksid, siis me Tõnniga otsustasime seni linnas ära käia. Pärast seda olin ma järsku juba kuskil pimedas pealtvaatajaid täis saalis ja mängisin kellegi vastu hästi suurt(mõõtmeliselt ca. poksiringi suurune kabeväljak) kabet. Miskipärast sai mu vastane mu peale vihaseks ja tuli ise või saatis oma ''lõukoera'', igatahes mu poole jooksis mingi kalevipojasuurune koljat, kes nägi äärmiselt jube välja. Algul ma jooksin seal saalis ta eest ära. Siis põgenesin sealt. Kuna oli kolmekorruseline maja ja mulle täiesti tundmatu, siis jooksin lihtsalt mingeid trepi ringe. Raibe oli nii kiire ja jõudis mulle kogu aeg jube lähedale, siis üks hetk ma mäletan, et lükkasin ta täiesti jõust trepist alla, ta nägu sai isegi veriseks ja puha. :D Lõpuks ma otsustasin kuskil esimesel korrusel õnne proovida ja suvalist ust katsuda, lootes, et see lahti on ja mind õue juhatab. Mind soosis õnn, sest nii oligi. Jooksin kogu jõust mööda tänavalt, kuni möödusin ühtedest lastest, kes minuga koos hakkasid jooksma (arvates, et ka nemad võivad ohus olla vms). Üks hetk jooksid lapsed sellisesse tänava nurgal olevasse majja. Mina nendega koos. Mõtlesin, et peidan end pikali diivani taha, aga terve see kari lapsi tulid ka sinna ja diivanit nihutati nähtavalt seinast eemale. Pealegi paistis kellegi pea ja kellegi pool selga veel diivani kohalt välja. Mul oli juba maailmapaanika peal, eriti kui kuulsin välisukse häält. Kuid tuppa tuli laste ema, kes küsis, mida me seal diivani taga teeme. Selle peale ärkasin üles ning paari sekundi jooksul helistas mulle Tõnn. :)

Päevast juba enam-vähem rääkisin.

Laulmine oli ka täna olnud ja ma jälle olen olnud uimane ja midagi maha maganud. Kurat, minuga ikka juhtub seda vahel. :/

Enne värvisin pead ja tegin saiavormi. Ja nii see õhtu on möödunud.

Tsauu!



PS! Mu ema pikutas Kädi voodis ja hakkas sinna juba magama jääma, kuid Kädi tahtis tast hirmsasti lahti saada. Vastuseks pomises ema, et ülestõusmisega kaasneb veel õhtuste rituaalide tegemine, mida ta kohe(ajaliselt) ei viitsi teha. Seepeale ütles Kädi (järjekordselt) tähtsalt:''Tead? Sa võid ju jätta praegu hambad pesemata ja teha seda hommikul kaks korda, mis?''
Selline plika siis.

kolmapäev, 6. jaanuar 2010

Porgandipiim

Hommikul ärkasin üles. Ei teadnud, mis kell on. Totaalne teadmatus, sest mu telefon on lõplikult lõpetanud ekraanitöö. Tunde järgi saan veel miskit teha.
Tegin endale ühest targast terviseraamatust (mille Tõnni ema mulle laenas, kuna tal oli ilmselt väga kahju, et ma köhin ja et mulle need köhasiirupid ei maitse) üht retsepti, mida ka Tõnni vanaema oli ühe korra proovinud ja väga hea oli olnud.
Seega puhastasin porgandid, riivisin ära ja panin piima juurde (et piima oleks enam vähem sama palju, kui porganditki), siis keetsin natuke tasasel tulel, lisasin ka mett 2 tl täit. Kõigepealt sõin natuke porgandit ka, aga hiljem sai kõht täis ja jõin ainult selle vedeliku ära. :)
Siis uurisin netis natuke ringi, vaatasin põgusalt paari blogi ja niisama dieete ning otsustasin endale kartulisalatit valmistama hakata. Hästi hea tuli ka. :D Kui selle valmis sain, siis koorisin supiks ka juba kartulid ja porgandid ära. Olin ühesõnaga äärmiselt asjalik.
Mingi aeg tuli Tõnn emmessenni(tal seal Pärnus korteris netti enam pole ja pealegi ta hakkab üldse kolima ja seetõttu oli seal koolikaaslaste juures), rääkisime natuke juttu ja ma skännisin talle kaks lehekülge ta vihikust, millest ta midagi aru ei saanud. :D
Peagi hakkas ''Õhtusöök viiele'' ja ''Kaalust alla''.
Ülejäänud aja olen suhteliselt ebapraktiliselt veetnud. :D Peaks raamatuid lugema vms.
Ilmselt lähengi vaatan miskit.

Bye!

teisipäev, 5. jaanuar 2010

No tsau!

Üleeile postitasin. Rohkem midagi erilist ei teinudki. Käisime poes, vaatasime pokkerit natuke ja ülejäänud aja ma lihtsalt unelesin, Tõnn vastas enda eksamiküsimustele.
Eile ärkasime kuskil 10 paiku mingitele koputustele. Äratasin Tõnni üles, aga ta arvas, et ta ei viitsi voodist välja minna, et mingu ma ise ukse taha. Kui ma sinna jõudsin oli külaline juba lahkunud. Vaatasin siis aknast välja ja mõtlesin oma minut aega, et huvitav, kes see küll oli. Lõpuks märkasin maja ees Meelise autot. Ilmselt läks ta vahelduseks välja suitsu tegema, kui me lõpuks üles saame. :D
Siis ma magasin veel mingi tunnikese, kuni nad maal käisid, siis lebotasin veel tükk aega voodis. Lõpuks tulid Tõnni ema ja Ken ka tagasi, sõime hommikust ja asjatasime niisama.
Mingi aeg käisime poes ja Bitboardis, võtsime ta riknenud emaplaadiga sülearvuti sealt ära.
Põhimõtteliselt ülejäänud õhtu lebotasime niisama ja vaatasime kanal kahe õhtuseid saateid.
Pidime varakult magama minema, aga ikka vahtisime poole ööni üleval. Ta õppis eksamiks, ma lahendasin sudokusid ja mängisin ussimängu.
Hommikul ärkasime 8 paiku üles. Tõnn läks Pärnusse ja mina jäi veel sinna. Mängisin ta empsi uue telefoniga mingit lahedat mängu, no. Mingi aeg jäin pooleks tunniks veel magama, siis ärkasin üles ja Ken tõi mu koju ära.
Passisin netis, sõin, panin koti kokku ja läksin kolmveerand kahese bussi peale, et linna minna. Käisin kaupsis, ostsin juua ja taskurätte ja jalutasin Pirksi maja juurde. Läksime Tartusse trenni. :) Autos magasin täiega, hull uni oli ikka. See on see, kui oled harjunud iga päev mingi 12 ärkama.
Jooksin elektriaega ka, see oli ka päris uimane. Siis tegin starte ja 5 x 150 m.
Pärast riietusruumis kohtasin veel Laura Suurt ka, kellega sai põgusalt vesteldud.
Tagasi Jõgevale jõudsime poole seitsmeks. Pool tundi istusin meie uues bussijaamas ja ajasin Tõnniga telefonitsi juttu.
Koju jõudes sõin, vaatasin ''Õhtusöök viiele'', uurisin netis ringi ja nüüd kirjutan seda siin.
Lähengi kohe üles oma tuppa ära, loen raamatut, Cosmot vms.

Tsau-pakaa!

pühapäev, 3. jaanuar 2010

Head uut aastat!

Huhh. Kuidas ma vihkan seda, kui ma olen lasnud asjal nii kaugele minna, et ma isegi ei mäleta enam midagi, mida ma vahepeal teinud olen.

Ühesõnaga esmaspäeval tulime linna. Ma käisin trennis ja pärast seda läksime Tõnniga (ja ta venna bussiga) Tartusse teenindusse. Siis vahepeal chillisime niisama Sepa turul, sest ca. 1-1,5 h pidi minema ainult. Mingi aeg tuli Meelis ka sinna, siis nad ostsin endale terve posu sikuskaid (vist oli nii:D). Peagi saime bussi ka kätte ja tulime koju tagasi... minu kaudu, sest ma unustasin veel üht-teist tähtsat vahepeal koju.
Ülejäänud õhtu veetsime niisama(lugesin raamatut jms). Ken on/oli ka Eestis.

Teisipäeval ärkasime suht varakult üles, siis vedelesime niisama voodis, sõime ja ma läksin Tartusse spordihoonesse trenni (Nele ja Seids olid ka). Algul tegime niisama soojendust, siis jooksime 5 x elektriajale hoost 30 m. Pärast seda veel 5 x 150 m. ka. Siis tegime mingil määral kõhtu-selga, venitasime ja läksime pessu ära.
Kuskil enne kuut jõudsime tagasi Jõgevale. Läksime Nelega Maxima juures maha, et poest läbi käia. Nele arvas, et krõpsupakk ei teeks eriti paha. :D Siis sõime seda jalutasime turuni, siis ajasime veel kaks sõna juttu ja siis läksime kodudesse ära, no.
Tõnn oli kuskil Mareki juures vist, seega ma lugesin seni oma raamatut.
Mingi aeg tuli Tõnn koju ja ma mõtlesin, et lähen Nelksiga mõneks ajaks välja. Tuli korjas mu autoga peale, läksime Laiusele Urvet ära viima. Siis tulime linna tagasi, käisime Nele juures (ta elab nüüd Tähes ja puha, ei peagi enam kunagi nii kaugele tatsama), ta vahetas riided ja siis saime Jannuga kokku, aga kuna väljas üsna külm oli, siis jätsime Mauno ka meiega, et me saaks soojas autos ikka oma klatšijutte rääkida. Sõitsime vahepeal ringi ja nii. Siis mingi hetk saime korra Nele mehega kokku, Jannu polnud teda veel näinud ja tahtis ikka omapoolse hinnangu ka anda. :D
10 ajal tulin tuppa ära. Lugesin raamatu ka lõpuni. :)

Kolmapäeval ärkasime ka suht lõuna paiku üles. Sõime ja asjatasime niisama hästi kaua. Nii kaua, et enam-vähem täpselt neljaks Sadalasse jõudsime, mil mul laulmine hakkas. Kuskil tunnike laulsime ja siis läksin koju tagasi. Magasime, vaatasime telekat ja ma lugesin oma uut Cosmot, no.
Isaga vaidlesin ka natuke. Oijah, ma ikka ei kannata, kui võidujanuline ja teistel-pindu-silmas-nägev (ise palgiga) ta ikka vahel olla saab.

Igatahes neljapäeval ärkasin nimme kell 7 üles, kuna tal jäi ikka ette, et jõululaupäeval ma juba ma-ei-tea-mis-kellast üleval polnud (ja kõik asjad said valmis tehtud ja koristatud). Tegin salatit ja asjatasin muidki asju. Vahepeal kui kõik olid minema läinud, siis läksin magasin siiski edasi, aga asi oli põhimõttes.
Mingi aeg ärkasin üles, tegin edasi asju, siis tulid ema-isa ka koju. Sõime jms.
Kahe ajal korjas Mare mu peale. Läksime Torma kirikusse, kuhu meid oli aasta-lõpu jumalateenistusele esinema kutsutud. Seal oli NIIIIII külm. Tegelt ka. Mul olid suusapüksid ka jalas, ikka oli üsna kõhe. :D Jahedam, kui väljas, raudselt, ja seal oligi juba oma -15 raudselt.
Aga see oli sellest kirikuisast lahke, et ta meid ära lasi, kui me esinenud olime. Ju ta sai ise ka aru, et soe meil seal just ei olnud. Ja siis ma pean veel selle ka ära mainima, et see on nii armas, kuidas nad annavad selliseid teistsuguseid asju esinemise eest. Suvel saime igaüks lille(mis oli kuskilt korjatud), seekord saime isetehtud kaardid (kus meid tänati, head vana ja uut sooviti). Heh. :)
Koju tagasi jõudes vaatasime "Röövlirahnu Martinit" ja vahelduva eduga asjatasin miskit. Siis käisime emmega poes jms. Mingi aeg käisime saunas, katsime laua, sõime, vaatasime aasta-vahetuse saateid ja olime niisama asjalikud.
Kolmveerand kaheteistkümne ajal hakkasime kiiresti-kiiresti linna sõitma. Vaatasime viadukti pealt ilutulestikku, kust oli ikka hea vaade. :)
Siis tulime siia (ehk Tõnni juurde) korraks, jõime šampust ja sättisime Tõnniga end valmis, et Tartusse kluppi minna. Meelis kutsus, et läheks jälle neljakesi. Olime juba valmis ja club-feeling oli peal, kui autol midagi viga hakkas ja tõrkus käima minemast. Tere-tere, eks. Ken pakkus, et võib meid ise ära viia või takso kutsuda, aga me olime juba piisavalt pettunud ja ei tahtnud tüli teha.
Käisime niisama jalutasime linnas mingi tiirukese. Lund sadas ja üldse päris jahe oli, seega kaua ei jalutanud eriti.
Tulime koju, jõin veel natuke šampust ja mingi aeg läksime magama.

Reedel ärkasime 12 paiku üles. Hakkasime sööma ja Kenil tuli tahtmine kuskile minna. Seega otsustasime, et lähme Otepääle lauatama vms. Kõigepealt läksime minu kaudu Tartusse, sest meie paksud riided olid minu juures. Tõnnil ema ja Ken kohvitasid ka meil natuke, siis kiirustasime edasi. Tartus saime Meelise ja Kristiga kokku, nad tulid ka oma autoga.
Suht seiklus oli just seda Väikest Munamäge leida, aga lõpuks saime ikka hakkama, no. :D Kuna see ikka liiga järsk oli, siis otsustasime esialgu veel minna snowtubima. Sellega ma olen kunagi põhikoolis ka käinud sõitmas, päris lahe asi.
Kuue ajal lõpetasime ja otsustasime siiski veel Munamäele ka naasta, sest nt. Tõnn tahtis väga lauatada. Niisiis, kes lauatas, kes istusid niisama sees ja jõid kohvi/teed vms.
Poole kaheksa ajal läksime Oti puppi sööma. Seal olid vist mingid metslased. Ausõna, nagu terve pubi oleks nende kasutuses. Nad olid mingi sada lauda ja tooli kokku lükanud ja siis mingid lahedamad räuskasid täiest kõrist ja ülejäänud eided kõkutasid nii mis kole. Lõpuks me palusime kelnrinnal(haha, ma ei teagi, kuidas seda nimetatakse. Edit: Liis tuletas meelde, et on ka selline sõna olemas nagu ''ettekandja''. Loogiline, eks.) neile öelda, et nad vaiksemalt võtaks.
Siis sõitsime koju tagasi, käisime kuuma duši all ja jäime peagi magama ära.

Eile ärkasime ka 12 paiku. Meelis, Kristi ja Markus olid siin juba. Tõnni emal oli nimelt sünnipäev. Siis me panime kähku riidesse ja lippasime poodi, ostsime ühe suure orhidee talle.
Siis ajasime niisama Kirstiga juttu, mingi aeg sõime, siis mängisime Tõnniga Markusega ja nii see aeg läks. Varsti oligi kell juba mingi 7 ja rahvas hakkas vaikselt ära minema. PS! Mu kurk ka valutas ja köha on mul siiani sellest mäest.
Õhtul hakkasime Tõnniga filme vaatama. Nägin ka lõpuks selle "PS I love you" ära. Polnud üldse nii kurb, kui ma kuulnud olin, et see on. Ühed bussis ka arutasid, siis ütlesid, et nad põhimõtteliselt terve filmi aja nutsid. Aga hea ja armas film oli sellegipoolest. :) Teine film oli " A beautiful mind", mis oli tõsielul põhinev draama ja väga hea film.
Alles mingi 3 paiku saime lõpuks magama.

Täna ärkasime ühe paiku mu ema kõne peale. Siis vedelesime veel suht kaua möödas, niiet üsna alles lõpetasime söömisega.


Tsau!