reede, 26. veebruar 2010

Proovikirjand, hurra!

Eile oli siis see suursugune päev. Algas kell 8, kui mu und hakkas segama äratuskell. Tegin korda end, panin riidesse ja läksin üheksaks kooli.
Teemad olid eelmise aasta omad. Viimane kui üks. Kahju, mingis mõttes. Kirjutasin sel teemal, millel oleks isegi eelmise aasta eksamil kirjutanud - "Loodus ei andesta vigu".
Nele oli päris asjalik, kasutas ikka aega maximaalselt ära, no. :D Enne ühtteist juba lasi jalga sealt. Igatahes ma kirjutasin neli tundi. Siis käisin söömas ja läksin linna empsiga poodi. Ostis mulle kreemi, küünelakki, šampooni, palsamit, juuksemaski ja patsikumme. Nice!
Siis tulin Tõnni juurde ja ei saanudki kaua olla, kui tuli välja, et ma pean ka minema KINDLALT võrkpalli klaasi eest mängima, sest ma sain aru, et nad viiekesi, aga kohale minnes selgus, et neid oli täpselt kuus ja ma oleks saanud rahulikult kodus õhtuseks konsertiks valmistuda. Ma siis natuke aega jälgisin mängu, mis oli väga naljakas, ausõna, ja jalutasin Tõnni juurde tagasi.
Käisin pesus, kreemitasin, panin riidesse, tegin soengut, meikisin ja asjatasin veel natuke. Sõin ka enne minekut.
Tõnn viis mu poole kuueks kooli juurde. Konsert oli hullult lahe. Kandis nime "Mu suul ei ole sulgejat" ja esines Ivo Linna koos ETV neidudekooriga. Taustaks mängis Otsa kooli BIG-band.
Tagasi Jõgevale jõudsime kuskil enne kümmet. Jõin teed ja sõin, täitsin inka töövihikut ja siis hakkasime mingit filmi vaatama, mida me lõpuni ei vaadanud, sest ma jäin magama.
Täna ärkasin seitsme ajal üles. Panin riidesse, sõin ja lippasin kooli. Tunnid olid rituaalsed. Peale kunsti, kus klass õpetaja nii närvi ajas oma tegemata ettekannetega (mul oli varasemalt juba tehtud;)), et ta meid Betti Alveri muuseumisse saatis mingisugust näitust vaatama vanadest headest Eesti asjadest. Järgmiseks reedeks peame essee ka kirjutama sellest näitusest. Lucky us!
Pärast tundi läksin trenni ja pärast seda Tõnni juurde.
Nüüd oleme siiani niisama lebotanud ja mingit mängu mänginud.
Kohe varsti lähme Raxi sünnipäevale ja siis hiljem sõidan papsiga koju, kes tuli linna kellelegi katsikutele.

Tsau!

kolmapäev, 24. veebruar 2010

Head Vabariigi aastapäeva!


Kuna ma eile juba poole kümne ajal magama jäin, siis ei suutnud tänagi enam kauem, kui poole kümneni magada. Kiusasin Tõnni ja ei lasnud tal ka rohkem magada. Sõime ja vaatasime iluuisutamist. Mingi aeg hakkasime filmi "The invention of lying" vaatama. Sõime pitsat ka. :)
Siis otsustasime välja mingiks ajaks minna, kuna päike paistis nii mõnusalt ja üleüldse tundus hea ilm. Jalutasime ja mängisime niisama lumesõda. Kaupsi juures soovis mingi mees meile head aastapäeva ja mainis, et meist tehakse kunagi maailma kõige ilusam film. Tõesti armas! :)
Tuppa tagasi tulles hakkasin keemia referaati räni kohta tegema. Tõnn läks õelapsi maale viima.
Saatsin referaadi ära ja kuni praeguseni olen suusatamist vaadanud.
Pärast seda lähen kiiresti-kiiresti tuttu ära, et puhkaks ikka homseks proovikirjandiks välja.

Head und!

teisipäev, 23. veebruar 2010

If you're a bird I'm a bird

Lubasin panna pilte mu koogikesest ja meie sõbrapäeva õhtust.

















Ärkasin veerand kaheksa üles, panin riidesse, sõin ja lippasin kooli. Avastasin, et mu õpikud, mis ma karderoobi üles olin jätnud, on ära võetud/varastatud/pandud. Etteruttavalt võin öelda, et hiljem Tõnni juures avastasin need siiski siin olevat, aga ma ei kujuta ette, kuidas ma nad kotti olin nii toppinud, et ma seda ise tähele ei pannud.
Tunde eriti polnudki. Füüsika, ühiskonnaõpetus, kirjandus, olümpia mängude koosolek, ajaloos filmi vaatamine, söömine ja aktus. Ma sain raamatu ka sealt. Klassi tublim vms.
Pärast aktust trenni. Päris tegus trenn oli järjekordselt.
Nelja paiku tulin Tõnni juurde. Pikutasime niisama, sõime ja vaatasime maailma armast filmi "The notebook". Soovitan kindlasti kõigil vaadata, kes seda veel teinud ei ole. :)

Nii see päev õhtusse veeres...

esmaspäev, 22. veebruar 2010

Nädalavahetus ja no tänane

Reedel käisime siis õhtul ballil, kus oli kahjuks päris vähe inimesi. Oleks võinud rohkem olla, sest iseenesest oli ju lahe. Muusika ja mängud jms. Viimaseid oleks võinud isegi rohkem olla. ;)
Mingi aeg lõppes ära ja läksime Tõnni juurde. Vaatasime suusatamist, mille Kristiina katkestas. :/ Mind ajavad need kommentaatorid niiiiiii närvi. "No, mis medal täna siis tuleb?" Selline asi tekitab inimestes nii suured ootused. Halvemini minnes ei jõuta ära kiruda.

Laupäeval ärkasime mingi aeg üles. Tõnn läks Kauriga kalale. St. mina viisin nad Sorti, sest külm ilm oli ja nad tahtsid külmarohtu ka teps võtta.
Siis sõin hommikust, lugesin blogi ja mängisin Hanna-Liisaga(Tõnni vennatütar) mingi sada tundi ühte mängu, kus 8 sekundi jooksul pidi meelde jätma naise välimuse ja meigi ja seongu jms ning siis ise nii kähku kui võimalik samasuguse tegema. :D
Poes käisime ka. Püüdsin raamatut ka lugeda, aga sellest ei tulnud eriti midagi välja. Siis mingi aeg käisin Tõnnil ja Kauril järel. Viisin Kauro ta vanaema juurde sööma ka ja sealt ära tulles sõitsin suht hange ja jäin sinna kinni. Igatahes, siis nad ukerdasid seal natuke ja saimegi edasi sõita. :P
Siis mingi aja pikutasime ja sõime ning lõpuks otsustasime siiski suusatama minna nagu eelmine päev kokku leppinud olime. Sellega oli ka omajagu seiklust, sest Kurmaalt edasi terviseradadele autoga ligi ei pääsenud, tee oli täiesti kinni tuisanud. Tõnn ja mingi tüüp aitasid veel ühe hädalise ka välja, kes oli sinna kinni jäänud. Mõtlesime siis, et jätame auto Kuremaa servale ja suusatame terviseradadele. Mõeldud-tehtud! Vahepeal suutis veel üks tšiip käruga sinna kinni jääda. Nagu hallo?! Kui geenius peaks olema, et minna käruga sellisesse kohta "õnne proovima". Poolteist tundi suusatasime ja tagasi Kuremaale sõites ta istus ikka veel seal kinni. Njaa! Minnes ma suutsin veel oma ühe sõrme otsa ka ära külmetada.
Igatahes üheksa läbi natuke läksime Tõnni juurde tagasi. Pikutasime ja jäime paratamatult magama ka. Kogu ööks.

Üles ärkasime 10 paiku. :) Pikutasime hästi kaua, siis helistas emps ja ütles, et ma saaks issiga koju minna. Sõin siis äääärmiselt kiiresti, haarasin kotid ja jooksin auto peale.
Koju jõudes ajasin empsiga juttu, uurisin netis natuke ringi ja hakkasin koristama. Peaaegu kaks tundi asjatasin, siis tõin veel saunapuud ja läksin laulma.
Pärast seda uurisin veel netis ringi, käisin saunas ja tegin vene keele koduse töö ära.
11 paiku läksin tuttu ära. :)

Täna ärkasin veerand seitse üles. Tegin putru ja teed, panin kotid kokku ja sättisin end korda.
Siis jooksin oma megaraskete kottidega bussile ja sõitsin linna.
Tunnid olid üsna tavapärased. Söögiks oli plohv. Pirni ja õuna sai ka. :)
Trenn oli täna eriti tegus. Mõnus! Andis suisa tunda kohe, et on tehtud miskit. Pärast trenni läksime Eglega pessu ja puha. Duširuumist väljudes teatas Egle, et ei leia oma rinnahoidjaid. Oli nali noh! Esimene hetk ajas küll naerma, aga kui jõudsin nii kaugele, et ena oma selga panna, ma seda ei leidnud. Nagu totaalselt maa alla vajunud. Esimene mõte oli, et Tanika. Raudselt. Ta on varem ka sellist krutskit teinud. Nt. nagu mingi suvalise huulepalsami toppimine Seidy mantli taskusse. Otsisime siis peaaegu KÕIK kohad üle ja otsustasime Tanikale helistada. Ta kinnitas, et tema seda ei teinud. Polnudki rohkem muid variante. Seega me ei teadnud, mida ette võtta. Ainult üks väike, st. IMEVÄIKE, ÕHKÕRN võimalus, et pisikesed trennitüdrukud (kolm jukut, nagu nad on sõna otseses mõttes sellised junsud, üleni roosas, pisikesed, vaiksed). Enne seda, kui mul see võimalus avanes neilt seda küsida leidsime me pesu Egle saapast. Tere-tere, eks! Siiski otsustasin väikestelt küsida, kas nad juhuslikult asjadest midagi ei tea. Üks kaksikutest võiks küll lavakasse proovida (ilme oli vägagi "mitteteadlik"), teised kaks ei paneks isegi kõige kergeusklikumat inimest uskuma, et nad asjaga seotud pole. Kuid kuna nad kohe ei tunnistanud, piisas mainida politseid, kes ilmselt tuleb kohale kutsuda sõrmejälgi võtma ja pisikesed tunnistasid üles. On ikka krutskeid täis plikad, ma ütlen.
Pärast trenni käisin raamatukogust ja poest ka läbi ja tulin Tõnni juurde. Sõime, panime üles mõned kuulutused ja nüüd ülejäänud õhtu olen viibinud kanal kahe seltsis.
Kohe hakkame üht filmi vaatama ja siis tuttu ära. :)

Tsauki!

reede, 19. veebruar 2010

!

Eile hommikul ärkasin tavapärasel ajal. Sõin müslit, panin koti kokku ja olin juba päris varakult valmis. Enne bussigi! Kuid isa teatas, et ma ei pea bussiga minema, sest ta läheb ise ka veerand seitsme paiku linna. Hurra-hurra! Läksin siis üles enda tuppa tagasi ja hakkasin tuba koristama. Panin riided, mis igal pool laiali olid (pesukorvi peal ja ümber jms:D), kokku ja olin niisama asjalik.
Võtsime Peetri ka peale ja läksime kõigepealt Laiusele veel, et isa käiks ja võtaks tööauto, kuna pidi Tallinnasse minema. Siis sõitsime linna ja ta viskas mu peaaegu kooli juures maha.
Esimesed kaks tundi olid eesti keel ja kirjandus. Rääkisime jälle ainult kirjandist ja sellega seonduvatest probleemidest. Järgnes filosoofia, kus oli kontrolltöö. Niiiii õudne! Üks osa oli veel essee kirjutamine ja puha. Üleüldse see õpetaja teeb nii pikki kontrolltöösid, et see on lausa piinamine. Keemias tegime tund aega iseseisvat tööd, et õpetaja saaks meie kontrolltöösid parandada. Tüüpiline, no! Aga viie sain ikka, niiet anname andeks talle selle pisiasja, et ta kodus mitte ühtegi kontrolltööd kunagi ei paranda. :D Ajaloos tegime tavapärast konspekti. Siis tuli söömine - köögiviljahautis ja saiake. Yummy! Siis proovisime Katiga kleite selga ja olime niisama asjalikud. Vahepeal oli veel viimane tund ühiskond ja siis proovisime edasi. Leidsin ilmselt sobiva ka, mida tänasele ballile selga panna.
Kahe paiku läksin trenni. Tanika ja Egle olid ka. Lõpus tuli Nele ka. Sörkisime, venitasime, tegime lahtijookse ja jooksime 5 x 4 otsa. Huh! Õudukas asi. Pärast seda tegime topistpalliga igasugu viskeid vastu seina ja siis oligi trenn põhimõtteliselt läbi. Kõhtu-selga ka veel ja pessu minek.
Koju läksin 3.50-se bussiga. Käisin juukuri juures kähku. Värvisin kulme ja ripsmeid. Koju tagasi minnes proovisin veel kleiti ja kingi ja ehteid jms. Siis panin pool õhtut tühja. Sõin, vaatasin telekat, kütsin pliiti jms. Õppisin bioloogiat ka!
Mingi aeg tuli Tõnn ka meile. Panin asjad kokku, käisime Tiina juurest läbi ja tulime linna ära. Õppisin veel biukat ja hakkasime juba magama minema, kui Taavi palus, et Tõnn sõidaks "korra" Tabiverre, et ta saaks tüdrukuga rääkida. See korra oli küll suht tund aega, aga no pole hullu. Siis tulime koju tagasi ja sättisime magama.
Hommikul ärkasin 7.20 üles. Panin riidesse, sõin ja lippasin kooli.
Tunnid olid niiiii masendavad, sest mul oli nii külm ja pea veidi valutas ja uni ja sada häda. Pärast kolmandat tulin Tõnni juurde ära, sest ma tõesõna ei suutnud enam olla seal.
Magasin mitu tundi ja nüüd lõpetasin söömise just. Tõnn tuli ka maalt tagasi, läks pessu. Siis lähen käin ise pesus ära ja hakkan kiiresti enda balliks valmis sättima.
Tsau!

kolmapäev, 17. veebruar 2010

Nädala selgroog murtud!

Hommikul ärkasin 6:20 üles. Sõin müslit jogurtiga, kopisin Kuuse Liisu bioloogia vihikust endale üht-teist, mida mul kirjas polnud ja sättisin enda korda ning panin koti kokku.
Tunnid olid üsna tavapärased. Peale inka grammari töö ja keemias kontrolltöö. Enne eelviimast tundi sain sõrmetrauma ka tänu Nele ja Taivo naljale. Nimelt ma istusin rahulikult enda toolil ja Nele minu kõrval enda omal. Siis tuli Taivo, kes hakkas Nele tooli kõigutama edasi-tagasi. Lõpuks käisid tollel toolil jalad alt ja minu sõrm jäi kahe tooli vahele. Vapustav! Ja see OLI tõesti valus. Esimesed viis minutit ei tundnudki ma sõrme ja isegi trennis ei saanud veel korralikult kätt rusikasse panna.
Pärast trenni lippasin solaariumisse ja juba kolmveerand neljase bussiga sain koju. Sõin natuke ja läksin tunnikeseks magama. Siis tegin endale suppi, sõin seda, sättisin end valmis ja läksin VÕRKPALLI trenni. Hurra-hurra! Niiiiii ammu polnud mänginud. Nüüd saan hakata uuesti käima, küüsi enam pole. :)
Tagasi tulles kirjutasin filosoofia asjad endale vihikusse ümber, käisin pesus, kreemitasin, föönitasin ja nüüd kõnelen Tõnniga ning vaatan poole silmaga suusatamist.

Und!

teisipäev, 16. veebruar 2010

Unekott :)

Eile käisin trennis ära ja jooksin bussile. Jõudsin rõõmsalt koju, tegin endale suppi, rääkisin paar sõna Tõnniga juttu ja läksin tuttu ära. Kell seitse! Ja mis te arvate, kas mu ema helistas mulle 6:40, et ma üles ärkaks juba. Ma ei suutnud uskuda, et hommik juba on. Ma ei maga nädalavahetuselgi kahteteist tundi. Füüsikas oli kontrolltöö ka ja ma magasin sel ajal, kui oleks pidanud õppima, aga no õnneks polnud raske ja reedel saab veel tunnis lõpetadagi. Ühiskonnas kirjutasime esseed. Ausõna, kui ma ütlen, et ma ei oska kirjutada, siis tänane oli oskamatuse tipp. Mul polnud absoluutselt mõtteid. :/
Ülejäänud tunnid möödusid tavapäraselt. Enne kehalist käisime Nelksi juures, ta võttis mulle ja endale üht-teist, et soojem oleks Sordi ringile minna. Kõhtu-selga ei jõudnudki teha, sest tahtsin 15:50 bussile jõuda. :D Teen need kohe-kohe järgi.
Kuna mu pea valutas, siis. otsustasin MAGAMA minna. :D 2 tundi magasin. Siis sõin, käisin poes, lakkisin küüsi ja nüüd olen niisama asjalik.
Peakski takjaõli pähe panema, maski näkku, oma lihased ära tegema, pesus ära käima ja üles õppima minema. :)
Head und!

esmaspäev, 15. veebruar 2010

JÄLLE, noh!

Järjekordselt vihkan, kui olen lükanud postituse tegemist NII kaua edasi. Kuna on informaatika ja aega, siis teen selle suure töö nüüd ära.
Enam-jaolt möödus nädal tavapäraselt. :D Vähemalt esmaspäev ja teisipäev küll.
Kolmapäeval sain empsiga kokku, siis käisime poodides natuke ja ta tõi mu asjad ka linna, et ma saaks Tõnni juurde jääda, sest ta lasi neljapäevased inkad üle ja tuli juba koju ära. :)
Neljapäev oli samuti rituaalne. Ilma igasuguste eriliste seiklusteta, mida välja tuua.
Reedel saime koolist juba nii varakult lahti(bioloogia jäi ära), et kohe kuidagi ei viitsinud trenni minna. Läksin Tõnni juurde. Algul leppisime kokku, et lähme jooksma siis, aga aeg läks ja viitsimus koos sellega. Niiet sellest jooksmisest ei tulnudki midagi välja.
Siis mõtlesime, et lähme minu juurde, aga Tõnn tahtis hoopis pokkerit hakata mängima. Ma ei tahtnud, aga olin nõus niisama kaasa elama. Ma ei ole selles piidavalt osav, et raha peale mängida. Igatahes rahvast sai kokku päris palju. Käisime võtsime poest natuke jooki ja siis suundusime Kauri juurde. Tõnn ei võitnudki seekord, aga lahe mäng oli sellegipoolest.
Mingi aeg mul hakkas pea päris hullusti valutama ja me läksime Tõnni juurde tuttu ära.
Laupäeval ärkasime kuskil 11 paiku üles. Sõime ja asjatasime niisama.
Kuskil pärast lõunat läksime minu juurde. Mingi aja passisime niisama, siis käisin emmega poes ja hakkasin hakklihapalle tegema. Sõrme suutsin ka väga ära kõrvetada. Mul isegi vill ka nüüd. Niu-niu!
Siis sõime, vaatasime telekat ja üheksa paiku hakkasime vahvleid küpsetama. Võtsime linnast hea vahvlimasina kaasa. :) Ainuke probleem seisnes selles, et ma tegin mingi imeliku retsepti järgi selle taina ja vahvlid jäid üsna maitsetud, aga no õnneks oli mul vvalmistatud kohupiimakreem sinna vahele, mis enam-vähem korvas selle maitsetuse.
Heh, pühapäeval, mis oli sõbrapäev(seega head sõbrapäeva tagant järele!), ärkasin poole kaheksa ajal juba üles, et Tõnnile šokolaadikooki küpsetada. Tegime sellest eile õhtul pilte ka, aga need Tõnni käes, aga ma püüan neid siia ka riputada. ;) Väike probleem oli ka selle tegemisel. Nimelt retseptis oli "rõõsk koor", mis tähendab ju kohvikoort, aga retsepti kirjelduses hiljem selgus, et siiski vahukoort olnud vaja. Poodides ka ei olnud. :/ Aga ma püüdsin siiski hakkama saada.
Siis ärkas mingi aeg Tõnn ka üles. Käisime Petsi juures, sest tal oli arvutil printimismärk kadunud vms. :D
Pärast seda tuli emps koju, siis sõime ja vaatasime niisama telerit. Ma suhteliselt tukkusin ka, kuna olin nii vara ärganud.
Kui emme kahe paiku tööle tagasi läks, siis jõime teed ja sõime Tõnni empsi meile ostetud kooki ning läksime välja lund lükkama. ;) Kolmveerand tunniga oli hoov ideaalse välimusega. Koeraga käisime jalutamas ka.
Siis käisin poes, ostsin kokkamiseks vajalikku tomatimöginat. Nimelt tegin Pasta Bolognese'i ja porgandisalatit. :)
Sõime, vaatasime telekat ja nii see õhtu möödus. Siis käisime saunas, panime asjad kokku, ma kaunistasin tordi ära, ja tulime linna ära.
Kõigepealt õppisime enda asjad ära. Mul oli vaja inglise keele sõnad ära õppida ja Tõnnil mingi konspekt läbi lugeda. Siis võisime asuda meeldivama juurde. Sõime torti, jõime šampust ja istusime niisama küünlavalgel. ;)
Kaheteist paiku läksime magama ära.
Täna pole midagi erilist juhtunud. Inkas oli sõnadetöö ainult, mille ma olen 5 saanud, nagu ekool näitab.

Ma nüüd liigun edasi järgmisesse tundi. Ühiskond ja direktor. Hurra!

pühapäev, 7. veebruar 2010

Laiscus condites!

Ma ausõna kavatsesin isegi vahepeal kirjutada, aga enda kokkuvõtmine võttis nii palju aega, et ma siiski ei tihanud seda teha.
Neljapäev ja reede olid üsna tavapärased. Reedel ainult trenni ei läinud. Tulime Tõnniga minu juurde.
Ja nüüd ma ei mäleta enam midagi, millest kirjutadagi. Masendav!
Ahjaa! Reedel lugesin ühe raamatu lõpuni ja vaatasin poole silmaga mingit filmi, mida Tõnngi.
Laupäeval ärkae
sime 11 paiku. Siis tuli emme, me käisim Tõnniga korra poes, sõime, vaatasime niisama multikaid ja ma õpetasin talle klaveriga üht lugu mängima. Ühe käega on selge, niiet koostööd tehes saame mängitud loo. :D Mingi aeg läksime välja ja tegime hoovi ideaalselt puhtaks. Mitte, et see oleks lund täis. Sugugi mitte, aga me lihtsalt tahtsime asjalikud olla. Käisime lumelinna ka vaatamas, mis siia ehitatud on.
Õhtul vaatasime ''Kaldale uhutut'' ja natuke ka ''A beautiful mind'i'' (eesti keelde tõlgituna "Piinatud geenius":/) algust. Oleks lõpunigi vaadanud, aga ma pidin juba magama jäma, pealegi oleks see alles 2 ajal lõppenud. PS! See on väga-väga-väga hea film. :)
Täna ärkasime jälle kuskil enne 11. Tulime üles, vaatasime telekat, sõime, mängisime veel klaverit jms.
3 paiku läks Tõnn minema. Issi autoga, sest tal oli vaja käruga viia Pärnusse puid ja külmkapp jms.
Nüüd olen ülejäänud aja koristanud ja üldse asjalik olnud.

Lähengi sätin ennast laulma.

kolmapäev, 3. veebruar 2010

Ei inkasse!

Kell on 8:45. Kahte esimesse tundi ei lähe. Need on inkad. Õpetaja käskis töövihiku kaasa võtta ja, kes ei võta või on tegemata saab ilusa ja rasvase kahe. Mul töövihik üldse Sadalas, pealegi pole Tõnn ka oma töövihikut täitnud, niiet kõige targem otsus oli mitte minna...
Eile oli kõik rituaalne. No nagu ikka, mis on suhteliselt masendav. Ma ise arvan, et mul on stress. Õppida ei jõua, trenni minna ei jõua. Uni on ka kogu aeg - ainult magaks. Muusikas oli töö, mis oli hämmastavalt kerge Oja Mareti kohta. Teatris proovisime alustada oma etenduse proovimisega.
Pärast seda püüdsin trenni minna. Ma ausõna püüdsin, aga ma ei suutnud isegi mitte soojendusjooksu tegema hakata. Nele pidi Sordi ringile minema, otsustasin ka siis liituda. Läheb ehk libedamalt, kui niisama trenn, sest Pirxi ka polnud. Ta oli Tartus võistlustel. Ma Nelega pidime ka minema, aga me helistasime ja ütlesime, et me ei jõua. Homme(e. täna) 3 tööd jne.
Siis tegin kõhtu-selga-külgi natuke. Uimerasin... Venitasin...ja tulin tulema.
Tõnni juurde jõudes helistasin isale, kes oli Jõgeva haiglas ilmselt mingite sapikivide pärast, aga no ei tea midagi. See on ju Jõgeva. :P Igatahes küsisin, et mis ta poest tahaks, kui ma talle külla lähen.
Enne veel käisime poes ja ostsin issile süüa ning Laiusel, kus Tõnn tahtis ühelt tuttavalt mälu osta, aga need olid täpselt samasugused nagu tal endalgi on (vms :D). Maalt käisime ka läbi. Tõnn võttis kartuleid ja vahvlimasina. Oi, kuidas ma armastan neid vanu masinaid! Ma nutan iga öö patja, et meil kodus see vana enam ei funktsioneerima. Olgu, nali. Päris nii hull see asi ei ole, aga kahju on küll. Need uuema aja masinad ei kõlba kuskile. ;)
Linna tagasi tulles käisin veel kähku raamatukogus ka. Ja siis läksime haiglasse. Issil polnud midagi viga. Temaga polnud isegi midagi päev otsa tehtud. Normaalne.
Tagasitulles käisime veel poes ja siis hakkasime vahvlitainast tegema. :) Vahepeal sõime ja vaatasime "Õhtusääk viiele" ning siis hakkasime küpsetama. Ma samal ajal õppisin vene keele ka selgeks.
Igatahes, kui vahvlid valmis olid, siis sõime neid jäätisega. :) Nii hea, no!
Päris varakult püüdsin magama ära minna, sest ma polnud päeval magada saanud. Enam-vähem õnnestus ka.
Nüüd peakski otsad kokku tõmbama ja kooliks sättima hakkama.

Bye!

esmaspäev, 1. veebruar 2010

Tegus?

Laupäeval olin eriti tegus. Ärkasin juba niii vara üles - enne üheksat. Ulme! Igatahes lõunani panime õega tühja, siis palus isa, et ma talle ja Lehole hommikuku (st. lõuna oli juba tegelikult) munaputru teeks. Noh, et seni, kui nad linnas kähku ära käivad, aga geeniusest isa pani meid tuppa kinni (kes ei tea, siis meil lukud ustel, et koerad tuppa diivanitele ja niisama vooditesse magama ei läheks). Kuidas on võimalik panna lapsed tuppa kinni? :D Igatahes õnn oli, et ta enda töö telefon elutoa riiulil vedeles ja ma sellelt ta tagasi kutsuda sain. Muidugi oleks ka teine võimalus olnud hommikumantliga rinnuni hange aknast hüpata, aga no tänan, ei.
Tegin siis putru neile ja endile, kohvi jms. :) Sõime Kädiga enne ära, kui nad tagasi jõudsid. Siis Kädi pesi nõud ära ja ma läksin välja lund rookima. Isa tahtis, et ukse eest vähemalt lume ära saaks, aga kui Kädi ka appi tuli, siis otsustasime hoopis kogu hoovi puhtaks teha. Kõigepealt mingi suure labidaga ja siis veel tavalise kühvliga ka.
Tuppa naastes passisime mingi aja tühja. Siis palus isa, et ma saunast akent jääst puhtaks soojendaks. St. nad tahtsid kahekordset akent sinna panna.
Peagi said neil trepi käsipuud ka valmis ja ma sain jälle kasulik olla selle prahi ja saepuru kokku pühkimisel. ;)
Kuskil kella kuue paiku tulin isaga linna. Panin kotid Tõnni juurde ja jalutasin Nele juurde. Jannu oli ka seal. Sõime porgandit, krõpsu ja dipikastet, jõime kohvi ja tegime niisama klatši.
Poole kümne paiku tulin Tõnni juurde. Käisime pesus ja sättisime peagi unedemaale.
Eile ärkasime kuskil 11 paiku üles, sõime ja Tõnn läks mingiks ajaks maale. Ma seni lugesin raamatut ja õppisin niisama. Hiljem ka muidugi. Mingi aeg tegin väikse uinaku, siis käisime poes mulle müslibatoone ostma, mida ma koolis tavaliselt söön, kui ei jõua söögivahetundi ära oodata.
"Pearl Harborit" vaatasime ka. Seda võiks kas või 100 korda vaatada ja ikka oleks hea. :)
Täna hommik oli rituaalne. Koolis oli ka selline keskmine. Välja arvatud see, et ma vist ei meeldi vene keele õpetajale. Mis mõttes ta paneb mulle töö nelja, kui ma tõlgin kaheksast (pikast ja sisukast) lausest koosnevas töös ÜHE sõna valesti. Selle kontrolltöö sain ka nelja, mida ma reedel tegemas käisin. Tore, mhm!
Ajaloo kontrolltöö jäi ära, sest õpetaja oli meile päevikusse lasnud ühe paragraafi kirjutada, aga ekoolis oli olnud hoopis mingi teine. Arvutis oli kontrolltöö, aga see oli lihtne.
Trenni ei viitsinud algul üldse minna ja midagi teha, aga kui juba sooja sisse sai, siis oli päris meeldiv. Nele tegi mu lühikesed püksid nüüd mulle ka lõpuks parajamaks. Aitäh-aitäh-aitäh!
Kuskil viie paiku tulin Tõnni juurde, aga me läksime kohe kooli juurde mul tagasi, et spordikott võtta. Nimelt ei viitsinud ma seda kaasa vedada, aga Tõnnil oli plaan minna tennist mängima.
Magasime ka veel kuskil poolteist tundi, siis sõime, panime asjad kokku ja läksime Aarnele järele. St. mängisime paarismängu. Mina, Tõnn, Aarne ja Kristjan. Tiimide ühtlustamiseks pandi mind Kristjaniga kokku. Algul me võitsime kogu aeg kõik mängud, aga lõpus, oli suur võitlemine viimase mängu pärast. Siiski jäime meie napilt peale. Päris lahe oli. Peaks teine kordki minema mängima. KUID ma siiski ütlen, et lauatennis on kordades meeldivam. Ei pea pärast kätt valutama.
Just jõudsime koju, käisime pesus ja nüüd peakski magama ära sättima.

AH õige, mul homme muusikas KT ka. Huh! :/ Ilmselt peab homme vahetunnis endale miskit selgeks tegema.