neljapäev, 29. aprill 2010

Siiani

Teisipäeval läksime Daneliga kella kümneks kooli. Ühiskonna konsultatsioonkesest, mis kestis kuni poole kaheni, siis tõmbasime hinge moment ja läksime(küll ainult Kristinaga) inka konsultatsiooni, mis kestis poole neljani. Siis lippasin maximast läbi, ostsin eksamiks energiajooki ja kohe söömiseks banaani ning veel kiiruga muusikakoolist, kuhu ma pilli tagasi viisin.
Sadalas käisin veel suurest poest ka läbi, et valget shoksi osta.
Koju jõudes läksime empsuga välja, riisusime veel seestpoolt kuusehekki ära ja olime asjalikud. Siis tulin tuppa kiiruga ja ütlesin Tiinale, et ma olen valmis õppima hakkama. Ta lippas siia ja no nii me õppisime veel üht-teist. Peamiselt kordasime ajaliselt lepingud ja liidud üle ning googledasime suured ninad üle. :)
8 ajal läks Tiina koju. Ma sõin ja püüdsin veel mõisteid õppida, aga NO ÜLDSE kohe ei tulnud välja, isegi õpikut ei saanud kätte võtta.
11 paiku sain magama jääda.
Enne 8 ärkasin juba üles. Sõin, õmblesin ühel pluusil nööpe natuke ümber, püüdsin seelikut puusadest kitsamaks triikida(:D) ja olin niisama asjalik. 9 paiku läksime Daneliga linna. Siis püüdsime seal veel korrata üht-teist ja ma seletasin veel üle, mis on avatud ja suletud nimekirjade vahe. Ainuke asi vist, mis mul ilusti konsultatsioonidest hästi meelde jäi.
Eksam oli mõnus ja lihtne. Kehv oli ainult see, et ma Haloneni pilti ära ei tundnud, aga no õnneks ei teadnud enamik seda. :D Ja no, see oli ainult 1 p.
Pärast eksamit tulime Daneliga koju. Siis rääkisin Tõnniga ja olin niisama asjalik.
Kella poole kuueks läksin issiga alla kultrasse, kus toimus sinilillepidu. :) Me esinesime seal ja pooled lood läksid metsa, mis oli samas nii naljakas ning me isegi mingi hetk suutsim vaevu laulda. Aga noo, pole hullu. :D
Pärast ametlikku osa, sai pirukat, kringlit, kommi, küpsakut ja lipsu süüa/juua. :D Mingi hetk otsustasime, et lähme poodi ja ostame arbuusi zipi. Maarja oli meil autojuht ja me Maria, Karli ja Nelega olime niisama asjalikud joojad. Siis läksime kultrasse tagasi, lõime tattide diskol natuke tantsu. Vahepeal liitus meiega Laura. Käisime kuusikus chillimas, pilte tegemas ja no niisama ringi vaatamas. Siis läksime veelkutrasse tagasi. Tiina ja Tõuk tulid ka oma rummilt ja nii me seal siis veel lasime tantsu. Lõpus saime kamba peale veel diskorilt plaadi ka.
Mingi hetk tuli juba jutuks, et lähme Jõgevale ja ostame jooke ja asju, aga siis läks see tuhin ka kuidagi järsku üle ning peagi olidki kõik rõõmsameelselt oma kodudes.
Issi tuli ka sealt peolt (nad olid hoolekogu omadega kõrvalruumis) ja tõi veel mingit head soolast kringlit, mida ma matsutasin.
Peagi läksin magama ära.
Täna ärkasin kõigepealt seitsme ajal üles, kui ma unes nägin, et ma ühiskonna eksamit tegin ja aega oli vaid kolm minutit veel lõpuni ning üle kontrollides avastasin viimaselt lehelt veel juhuslikult mingi suure ja eluraske ülesande. Haarasin siis n-ö. pastaka laualt, aga selle asemel tõmbasin enda mööda jalga küünega, niiet mul sealt suisa marraskil JA siiamaani valus. :D
Magasin edasi ja järgmine hetk oli juba ema minu toas, pani endal teksalukku kinni, ise hõigates, et kui ma 10 minuti pärast valmis pole, siis temaga linna ei saa. Tegin siis kiiresti-kiiresti korda end ja läksin siiski temaga, kuigi mul võttis otsustamine ka suhteliselt kaua veel aega.
Kõigepealt läksin trenni. See nõuab nüüd küll wow-efekti. Ma polnud sinna juba teab mis ajast jõudnud. Pirks oli juba Nelelegi öelnud, et ma võiks trenni minna.
Tegin starte 15 tükki, siis tõkkeastumini, -kekslemisi ja kõhtu, selga, külgi.
Kell kaks hakkas inglise keel. Tegime reported speech-i ja neid keerulisemat sorti küsimusi.
Poole nelja ajal sai läbi. Jalutasin kõigepealt Tõnni juurde, panin kotid ära ja rääkisin paar sõna emmessennis Temaga juttu ning läksin poodi, et endale vinkusid ja kartulisalatit osta. Polnud ma ju veel midagi söönu, sest hommikul oli nii kiire.
Mingi hetk tudusin isegi tunnike ja ei läinudki kaua, kui oli juba kell pool 9 ning aeg minna kaubahalli juurde kogenema jüriöö jooksuks.
Alot ja tema SK Toonust ei tulnudki see aasta. K*rat võtaks neid tudengipäevi! Ootasime ikka võimast revanši, aga tutkit.
No, esikoha saime taaskord. :) Kringlit ja mahla ka. Ahnitsesin kaks suurt tükki sisse, pärast pidin täiskõhutunde kätte ära surema. Kuna mu isa ütles, et neil läheb veel tund aega kindlasti aega enne, kui bridžitud saab, siis otsustasin Nele ja Estridiga nende igaõhtust jalutamist kaasa teha.
Pärast seda läksin Tõnni juurde (juurde on siin natuke kohatu kasutada, sest olid siiski ainult tühjad toad), pesin, vahetasin riided ja rääkisin emmessennis juttu.
11 ajal võttis issi mu peale.
Nüüd olen siiani emmessennis juttu rääkinud ja seda blogi kirjutanud.
Olekski justkui tagumine aeg magama minna.
Tsau!

esmaspäev, 26. aprill 2010

Hello!

Laupäeval jõudis päev kuidagi kiiresti õhtusse. Tõnn käis jalgpalli mängimas ja ma mõtlesin kirjanist, uurisin netis ringi ning käisin poes. Mingi aeg tuli Tõnn tagasi, siis pikutasime teineteise kaisus ja Tõnn vaatas jalgpalli. Järsku oli kell juba natuke enne üheksat. Siis mõtlesime, et lähme selkusse, ostame plohvi,kartulisalatit ning juua midagi... jaaa, soojad söögid olid juba ära tõstetud. Mõtlesime, et kuna Maximas nagunii pole, siis lähme vaatame Paess, äkki seal on midagi. No ei! :D Lõpuks ostsime hakkliha, hapukoort, juua ja pihve. Keetsime kartulit ja ma tegin hakklihakastet, no. Vahepeal tuli pokkerirahvas ka sinna. Ei olnud kohe ÜLDSE minu päev. Mängisin rahulikult ja täiesti tühja kõik žetooni maha. Pärast mängu rääkisime veel peaaegu kaheni vaimu- ja naljajutte, niiet jah.
Pühapäeval ärkasime enne kahtteist. Siis panime asjad kokku, käisime selkust läbi, ostsime krõpsu, juua ja jäätist ning tulime minu juurde ära. :D Kõigepeal ma püüdsin riisuda, aga eriti ei õnnestunud, kuna ma pidin ikka rohkem hoovi peal vahtima, kuidas Tõnn autot peseb, temaga võrkpalli mängima ja lõpuks veel grillima ka.
Peagi tulime tuppa, ma pidin laulma minema. Võtsin issi auto ja läksin rõõmsameelselt kooli juurde, katsusin ust ja mõtlesin, et mis värk on. Õnneks läks Helen parajasti poodi ja ütles mulle,et teised kõndisid alla kultrasse. Tere-tere, juba oli jõudnud meelest minna! Sel hetkel oli nii õnnis tunne, et ma ikka jalgsi ei otsustanud tulla. :D
Tagasitulles leidsin ühe poisi enda voodist magamas, aga ta ärkas üles, kui ma talle kaissu tahtsin pugeda. Läksime alla ja sõime.
Mingi hetk olime juba kokku leppinud, et lähme jalutame koeraga poodi ja puha, aga siis tuli väljast Leho, kes palus, et Tõnn ta linna viiks. Ma siis käisin ise vahepeal kiiresti Tõnni autoga poes ära, enne, kui pood kinni pandi. Tegin kohupiimakooki. :) Vahepeal jõudis Tõnn ka tagasi ja nii kaua, kui kook veel ahjus oli, käisime saunas. Tagasitulles saime juba lasta heal maitsta.
Siis vaatasime tv3-st mingit filmi, mis kestis peaaegu 12-ni. Mul oli selle ajal juba jõhker uni, aga üles tulles mängisime veel NFS-gi. :D Mina oma Carbonit ja tema Underground kahte. :D
Täna ärkasin natuke enne seitset, sõin, panin kotid kokku, äratasin Tõnni üles ja veerand kaheksa ajal läksime linna. Kuna tunni alguseni veel aega oli, siis istusime Tõnni maja ees autos kuskil 10 minutit ja rääkisime juttu. 50 paiku viis Tõnn mu kooli juurde ja läks ise perearstile, et saada õige arstitõend ning hakata juba autokoolis (c1-kat.) sõitma.
Inka möödus üsna mõttetult, millest on kahju, sest minu punktid on need, mis raisku lähevad, mitte õpetaja omad, kes pool tundi tahab, et me konsultatsiooni aegu kirja paneks, mis meil juba ammu tegelikult tehtud on.
Pärast seda lippasin linna, Tõnni juurde tagasi. Kirjutasin ta ema huvitavast kokaraamatust retsepte ja mingi aeg sõitsime Laiusele, et auto keretöödele ja värvimisele viia. Tagasi sõitsime bussiga. Imede ime! PS, see buss sõitis 10 minutit ja selle ajaga suutis ka Tõnn vinguma hakata.
Käisin korra kiirelt veel Tõnni juurest läbi, vahetasin kotis inka asjad ühiskonna asjade vastu välja ja lippasin kooli tagasi. Me leppisime kokku,et aakatel on 3.-4. tund ja meil 5.-6.,aga see kõik oli pigem üks suur ühtlane juurdevool, st.aakad ei kavatsenudki minema minna ja ilmselgelt rääkis dire ka lihtsalt edasi, mitte ei hakanud meile uuesti rääkima. Ebaaus, no! Tulin sealt pärast viiendat juba tulema. Haige värk ikka. Homme kavatsen varakult kohal olla ja mul suva, et on aakate konsult.
Siis jalutasin linna, Tõnn tuli vastu. Sain kaardi ka kätte, mille Ken mulle sünnipäevaks saatnud oli. Käisime poes, ostsime regati jäätist, siis võtsin raha välja ja peaegi läksime Tõnni juurde tagasi. Ma õmblesin tal koti sanga kinni tagasi ja kirjutasin ikka hoolega retsepte.
Enne kolme 10 minutit saatsin ta Pärnu-bussile ja ma siiamaani imestan, kuidas ta selle üle siis ikkagi elas. :D
Kuna mul oli veel tunnike bussini, läksin Tõnni juurde tagasi ja kirjutasin veel retsepte. :D
Bussis nägin maailma kõige suuremat vaeva, et mitte magama jääda. Terve tee sõna otseses mõttes nokkisin.
Koju jõudes sõin natuke, siis pakkisin lahti enda lõhna, mis lõpuks ometi kohale tuli ja peagi läksime emmega välja riisuma. Enne seitset tulin tuppa, siis vaatasin aknast, kuidas mu ema sinna lõket segama ja valvama jäi ning otsustasin olenemata surmaunest ja peavalust, et ma lähen seisan ise seal, siis saaks ema veel toas midagi teha, enne tööleminekut, no. Süüa vm.
Vahepeal kutsusin korra Kädi lõket jälgima ja käisin ise toas söömas. Välja tagasi minnes ei pidanudki enam kaua seisma, kui lõke oli põhimõtteliselt täiesti ära põlenud.
Siis jäin magama ja magasin kuni kella kümneni.
Nüüd olen siiani all natuke asjatanud, Tõnniga rääkinud ja blogi kirjutanud.
Tsau!

laupäev, 24. aprill 2010

Kirjandkirjandkirjand

Jah, täna oli üks kehvemaid päevi üldse. Kõigepealt hakkas öösel kella nelja paiku mul kõht päris hullult valutama, mõtlesin juba vahepeal, et äkki peaks igaks juhuks haiglasse minema, sest kardsin pimesoolt või midagi sellist hullu ikka, no. Ei läinud ikka, hoidsin tulikuuma pudelit endal kõhu peal ja sõin valuvaigistit. Mingi hetk andis korra natuke järele ja ma sain sõba silmale, kuid seda ka mitte korralikult ja kauaks. Nii ma siis vaevlesin hommikuni välja.
Lugesin veel paar tsitaati üle, sõin, mida ma üldse teha ei tahtnud ega suutnud ja tegin korda end.
Teemad ei meeldinud, sest olid kuidagi liialt ümmargused. Selle tulemusel ei tulnud ka mu enda kirjand üldse mitte asjalik. Pigem pinnapealne ja liiga hüplik. Samuti kirjutasin palju teemavälist juttu ning avaldasin poliitilist avamust(ma tean,et seda ei soovitata mingil juhul teha, aga ma ei saanud ära ka jätta seda lõiku, sest muidu oleks probleeme tulnud sõnade kokkusaamisegagi), aga eks siis punktidest näha ole, kas solvasin väga parandajat või mitte.
PS! Great success! Ma juba leidsin endal ühe faktivea - John Locke on, mitte John Lock, nagu ma arvasin ja kirjutasin. Kurjam, no!
Igatahes mõttetu ja masendav ning ma ei soovi enam sel teemal kirjutada.
Lähen ostan endale nüüd midagi süüa.
Ilmselt, kui Tõnn jalkat mängimast tagasi tuleb, lähme minu juurde.

Bye!

kolmapäev, 21. aprill 2010

Tutipäev!

Juhhuu! Meil on kool läbi!

Eile oli peaaegu täiesti tavaline päev. St. kool, trenn, soll. AINULT, et Tõnn tuli lõpuks ometi Jõksu. Sain enda uue läpaka ka kätte. ;)
Õhtu möödus rahulikult. Tegime süüa, jõime veini ja olime niisama.
Täna ärkasin juba enne seitset, et endale vahvlilokke teha ja puha. Siis sättisin riidesse end, sõin ja panin asjad kokku. Tõnn viis mu kaheksaks kooli. Kaks inkat oli tegelikult ette nähtud, aga õpetaja hoidis meid ainult KT tegemise aja kinni. Seega oli veel ligi tund aega vaba aega. Lippasin Tõnni juurde tagasi, kiusasin ja kõditasin teda ning püüdsin natuke laulusõnu pähe õppida, mis eriti ei õnnestunud. Poole 9 ajal jalutasin kooli tagasi. Enne veel astusin käsitööpoest ka läbi ja ostsin paela, põlvikud ülevalt kinni siduda(kippusid alla kukkuma:D).
Kõigepealt oli klassijuhataja tund, kus õpetaja jagas kõigile tema kohta klassikaaslaste poolt kirjutatud iseloomustused. Sealt tuli peamiselt välja, et ma olen tubli sportlane, kohusetundlik ja asjalik, humoorikas ja äärmiselt nakatava naeruga ning mul peab vihikus iga koma ja punkt õiges kohas olema.
Pärast seda läksime aulasse aktusele, mis oli hästi armas. Klassijuhataja kinkis veel igaühele kaardid, millele oli kirjutatud mingi luulerida iga ühe kohta. :)
Siis läksime klassidesse ja linna jooksma ning karjuma. Üheks olime kooli tagasi söömisele kutsutud. Saime pitsakringlit ja tavalist kringlit ja puuvilja ja mahla ja no kõht sai päris täis kohe. :D
Pärast viimast koolipäeva lippasin Tõnni juurde, asjatasime veel natuke ning mingi poole kolme ajal hakkasime Tallinnasse liikuma. Viieks olime seal. Saime Ülemistes Meelise bussijuhiga kokku ja andsime rehvid talle. Siis läksime poodi. Ma ostsin kaks paari kingi (ühed mustad ja teised erkroosad ;), Tõnn teksad ja pluusi. Sirlit nägin ka täitsa juhuslikult. Nii tore, no.
Kuskil seitsme ajal hakkasime tagasi sõitma. Pidime Nele suvilasse ka minema, kus pidi pidens olema, aga mul on nii uni ja pealegi on pool rahvast sellist, keda ma ei tunnegi. Niiet me ei hakanud siiski minema. Tegime süüa jms.

Nüüd peaks küll magama ära minema, sest silmad ei seisa enam lahti.


laupäev, 17. aprill 2010

Ootan!

Kõigepealt kõige rohkem teisipäeva õhtut, mil Tõnn Pärnust LÕPUKS tagasi tuleb. :)
Teiseks kolmapäeva, kui meil on tutipäev.
Kolmandaks seda aega, mil ma võin rahuliku südamega hingata, et kõik eksamid on tehtud.

Ma ei suuda kontsentreeruda ja õppida... kas või ühiskonda. Lihtsalt ei suuda! Ja tunnis ka mitte midagi targemaks ei saa, kuna meie õpetaja kaldub tihti arutluse all olevatest asjadest kõrvale ja räägib üleüldse nii vaikselt ja kiiresti, et see on suur oskus seal midagi selgeks saada. Masendav!
Inkast ja kirjandist ei räägi üleüldse.

Igatahes eile oli tavapärane koolipäev. Kool, trenn, soll, kodu.
Kodus sõin, asjatasin ringi ja hakkasime empsiga teatriks sättima. Rakvere etendus "Meie, mehed". Suhteliselt huvitav, humoorikas ja vägagi tõepärane, ent veidi jäi häirima see, et nad nii kõvasti rääkisid ja karjusid, mis hakkas pika peale väsitama. Eks nad ole harjunud oma suurtes saalides seda etendama, mitte mingisuguses tikutoosis.
Koju tulles rääkisin natuke Tõnniga juttu, jõin kakaod ja vaatasin natuke ETVst seda eesti filmi, mille nimi mul ei meenu (järgi ka vaatama ei hakka:D).
Kümme läbi natuke läksin magama ära, sest mu laud olid tinarasked ja enam ei suutnud üleval olla.
Täna ärkasin kõigepealt 6:44 üles. Hingasin kergendatult, et ma täpselt enne kella üles ärkasin, kuid olin endas pettunud, et ma polnudki telefoni äratama pannud! Mõtleks vaid, kui oleks sisse maganud ja veel kooli ka hilinenud... Siis meenus, et on laupäev. :D
Magasin edasi, kuni poole kümneni. Ajasin end voodist välja, uurisin netis ringi ja ootasin emmet ning hommikusööki. Pannkooke tegi, no. ;)
Pärast seda passisin veel tükk aega tühja, kuni lõpuks emmega välja läksime - tänava äärest riisuma.
Kahe ajal lõpetasime. Tulin tuppa, rääkisin Tõnniga juttu. Sõin oma head vitamiinisalatit ja vaatasin natuke mingisugust "Brooke knows best"i. Vahepeal printisin ühiskonda välja ja olin asjalik ka.
Ja rohkem nagu polegi eriti midagi teinud. Vahepeal sõin suppi ka veel, rääkisin emmessennis juttu ning uurisin Tõnni ühiskonnaeksami töövihikut ja sealseid vastuseid.
Ühesõnaga ma joon nüüd oma tee lõpuni, uurin veel netis natuke ja siis poen põhku.

neljapäev, 15. aprill 2010

Lõpuetendus !

Nädalapäevad on möödunud tavapärasel moel. Kool, trenn, kodu. Riisunud oleme ka emmega paar päeva pärast kooli/tööd.
Täna oli see suursugune päev. Kaks esimest tundi oli matemaatika SUUR kontroll töö. Ja mul on tõsine hirm, et mul oli vist kaks ülesannet ainult õigesti. Ausõna! :/ Aga no eks seda homme näha ole.
2 tundi pidime proovi tegema, aga suures sahmimises jäi sellest järele ainult tunnike. Eelpeaprooviks tulid alles eger ja Mikk ruffi, nemad pidid selgeks saama, kus mis heli lasta ning millal mingi mikker sisse lülitada ja no nii edasi. Kõik karjusid ja rääkisid oma vahel, paljud ei teadnud veel, millal nende kord miskit öelda on. Päris viimane proov oli veel ka vägagi nukker. St. ma IMESTAN, et esinemisel põhimõtteliselt kõik välja tuli. Vähemalt kõige selle ettevalmistuse juures küll. Taivo ja Vaabla kobistasid natuke enda luuletustega, aga muidu oli päris OK.
Pärast etendust oli söömine - köögiviljahautis ja banaan. ;) Siis hakkas ühiskond, kus me saime direktorilt palju kiita(ta ütles, et oleks tahtnud õppida täpselt sellises klassis nagu meie seda oleme) ja üldse oli ta meie üle väga uhke, kuna me olevat esimene hum. klass, kes pärast lõpuetendust koolist kähku jalga ei lase, vaid jääb tundi edasi.
Poole kahe paiku läksin trenni. Jooksin kõigepealt ühe Sordi ringi, siis tegin kummagi jalaga 5 x 10 tõkkeastumist ja kõrvalt sama palju kekslemisi. Siis sees kõhtu-selga-külgi ja juba veerand neljaks oli trenn läbi.
Pesin, panin riidesse ja lippasin bussile. Enne veel käisin korra poest ka läbi ja ostsin endale ILUSA ja suure rohelise õuna. Käisin veel mussast läbi, et see puhtaks pesta.
Koju jõudes läksin kohe magama, sest mu pea oli nii paks kogu selles päevast, pealegi päike ka mõjub.
Vahepeal ärkasin korra poole kuue ajal üles, käisin all isaga korra rääkimas ja ronisin magama tagasi. Pool 9 ärkasin siis lõpuks päriselt, vaatasin seda geeniuse otsingu saadet ja rääkisin niisama emmessennis Tõnniga juttu.
Nüüd oleks küll juba viimane aeg üles tagasi minna. Bioloogia veel üle vaadata ja magama tagasi heita.
Päikest!

esmaspäev, 12. aprill 2010

Nädalavahetus

Reedel õhtul lippasin veel Tiina juurde natukeseks, ajasime momendiks juttu jms. :D
Siis läksin koju tagasi ja kuskil 1 ajal sai Tõnn ka aega pokkerist, et minu juurde tulla.
Laupäeval ärkasime pärast 11 üles. Sõime, läksime välja Tõnni autot pesema ja vahatama. Siis koristasime natuke hoovi, viskasime veel üht-teist, mis ehitusest oli alles jäänud kärru jms. :)
Mingi aeg läks Tõnn linna jalgpalli mängima, siis ma hakkasin salatit ja torte tegema. Käisin poes ja vaaritasin. :)
Kuskil 8 ajal hakkasin telerit vaatama ja Tõnni ootama. Kuskil poole 10 ajal tuligi. Sõime salatit ja meekooki, mida ma tal palusin ilusti-kenasti linnast tuua. Vaatasime seda "Issi lasteaeda", "Laenatud kingades"(mida ma näinud olin) ja mingit poolsaikot filmi. :D
Tuttu saime alles kolme paiku.
Pühapäeval ärkasime ka enne kahtteist. Tegin meile omletti, sõime ja tegime omi asjatoimetusi. Tõnn kandis üüri ära jms, ma tõmbasin kasvuhoonest tomatitaimed välja(st. ma pidin seda juba sügisel tegema, aga no ennast teades, ma ilmselt lükkasin seda kogu aeg tulevikku, kuniks see mu mälust täielikult haihtus). Lõpu poole tuli Tõnn ka uuris seal minu tegevust. :D
Mingi aeg käisime poes ja hakkasime kringli tainast tegema, st. Tõnn oli rohkem niisama moraalseks toeks. :D Siis läks Tõnn mul isaga välja viljapuid lõikama ja nii ma jäin üksi sinna asjatama. Koristasin ka natuke veel. Võtsin tolmuimejaga, tõmbasin põrandad mopiga üle ja tegin ühe maaaaaaaaaaailmahea kodujuustukoogi taigna valmis. Ma võin seda teiega jagada ka, ega ma kade pole. Selleks on vaja 100g võid (ma panen 50 g, sest muidu on liiga rasvane), mis tuleb ära sulatada ja juurde lisada 3 muna, 4 spl hapukoort, 300 g kodujuustu, 250 g riivjuustu, 6 spl jahu, singitükke ja paprikatükke (nende asemel võib panna muidugi eelnevalt praetud hakkliha, seeni või mida iganes). Ausõna, ma võin kinnitada, et retsepti vaadates ei tundugi selles midagi ERILIST olevat, aga soovitan proovida! ;) Igatahes, siis tõstsime emmega laua suurde tuppa ja olime niisama asjalikud.
Enne seitset tulid Merle ja Einar siia. Sõime, sõime, sõime, jõime, käisime saunas, sõime veel ja veel ja veel. PS! Ma ei valeta, kui ma ütlen, et ma näen välja, ja mis kõige hullem, tunnen end maaaaaaailmasuurena. Ja ma ei imesta, kui mul on näkku ka juba "kook ja tort" kirjutatud. :/ Ah jaa, seda ka, et ma tegin esimest korda elus kringlit ja see oli külaliste sõnul parem kui poes jm.
Öösel ärkasin nelja ajal üles ja olin esialgu väga segaduses, sest mulle tundus, et ma polnud terve öö kordagi sõba silmale saanud (jõin õhtul enne magamaminekut tortide ja kookide kõrvale kohvi). Siis kiusasin magavat Tõnni, vahtisin niisama lakke ja mõtlesin asju.
Mingi aeg otsustasin alustada oma raamatukesega "Piiririik", mille ma pooleldi läbi juba lugesin. Siis panin riidesse, kotid kokku, sättisin, sõin kookitükikese, panin Tõnnile ka kaasa... Ja nii me hakkasime minema enne poolt linna.
Tunnid olid tavapärased... mõttetud... ja tülpimust valmistavad. Ma ei suuda ära oodata. Ainult 6 päeva veel kooli! Ja siis tuleb aeg, mil ma ilmselt sooviks kogu hingest käia pigem koolis, kui pabistada ja narveerida.
Pärast kooli läksin trenni, mis oli MÕNUS! Ma ei suuda mõista, kuidas alles oli staadion kaetud paksu lumekihiga ja nüüd juba täiesti kuiv. :) Tegime Tanikaga teatepulgavahetust ja jooksime 10 x 100 m. lõiku. Siis läksime sisse, tegime kõhtu-selga-külgi ja sörkisime ning venitasime peale.
Ääri-veeri jõudsin bussile. Egle jäigi vist maha, aga ma ei tihkanud bussjuhile öelda ka, et ta ootaks, niigi ta läks minut hiljem ära ning samas ma polnud enam nii kindel, kas Egle üldse hakkas pingutama ja jooksma või lõi varem juba käega. :D
Koju jõudes käisin poes, ostsin üht-teist vajalikku ja asju, et uuesti seda kodujuustukooki teha, sest vanaema ja Siim tulid täna. Nii lahe, nad polnud juba teab mis ajast siin käinud. :)
Sai jutustatud, sööööööödud, söööödud ja veelkord söödud. Ausõna, kui ma selle söömise nüüd üle elan, siis ma luban, et ma ei õgarda enam. (Vähemalt kuni järgmise korrani! :D)
Äsja lõpetasin "Ühikarottide" vaatamise, jutustan Tõnniga ja lähen tegelikult kohe üles, et teine pool raamatust läbi lugeda.

Tsauki!

reede, 9. aprill 2010

Üleeilane

Ma pole JÄLLE sada aastat kirjutanud, ei kirjutaks ka, sest ma olen praegu ja üldse põhimõtteliselt terve päev otsa pahane olnud. Normaalne, kui me oleme mitu päeva tagasi juba kokku leppinud, et tuleme reedel pärast kooli Tõnniga minu juurde, siis ta istub arvutis kõige pealt sada tundi, siis kui ma mainin, et mul kodus ka arvuti on, siis otsustab, et tahab hoopis jalgpalli linnas mängida. Normaalne! Tulin nagu väike värdjas üksi bussiga. Armas, lihtsalt armas. Ja mis kõige parem! Ma ütlesin talle uksest välja minnes, et eks Sa tule siis, kui mängitud saad... jaaa kell on 22:24. Huvitav-huvitav! :)
Igatahes nädal on läinud MEGAkiirelt ja tegusalt ning ma saan varsti infarkti, kui ma veel palju eksamitele mõtlen ning adun, kuidas nad lähenevad ja ma veel MITTTTTTTTE midagi pole õppinud. Absoluutselt mitte midagi! Ma saan 30 p. igal eksamil ja tore küll!
Kolmapäeval oli mul sünnipäev. Täitsa 19 juba. :) Pärast tundi sain Tõnniga kokku, kes oli mulle pool nädalat püüdnud väita, et ta läheb teisip. Pärnusse, aga suutis ennast IGAL SAMMUL sisse rääkida ja siis oli veel natuke pettunud ka, et ma ta üllatuse ära rikkusin (st. ütlesin, et ma sellest aru sain, et ta Jõgeval). Igatahes läksime kõigepealt tõime mu ema auto remondist ära, ma pidin sõitma sellega. Tere-tere! Sellel maailma suurim siduripuue, niiet jah. Siis läksime Tõnni juurde. Kinkis mulle lõhna, maaaailmailusa lillekimbu ning armsa kaardi. :) Ja tordi tegi ka päris ise! Siis sõime, jõime lasteshampust ja olime niisama koos. Kuskil kuue paiku sõitsin ma empsu autoga koju, ta maale.
Kodus koristasin natuke, vaatasin telerit, rääkisin Tõnniga juttu ning MEEEEkoogitasin(Mmm!), teetasin emme, issi ja õega.
Igatahes ma nüüd mossitan omaette edasi ja hakkan 50000000-dat korda "Eurotrippi" vaatama.

Tsau!

pühapäev, 4. aprill 2010

Munadepühad :)

Suurel reedel ärkasime suhteliselt varakult üles, sest Tõnn kibeles maale minna, autol vedrusid ja velgi vahetama. Ma jäin linna. Kõigepealt mängisin kuskil tund aega vist ussimängu, siis mängisime Hanna-Liisaga "Guess who?"-d ca. tunnike. :D Siis läks ta koos Meelisega minema. Hakkasin oma "Ohvrilaeva" lugema. :)
Mingi aeg olin täitsa üksi ja mingi hetk oli jälle nii palju rahvast. Sõime pitsat ja jõime mahla.
Tõnn tuli ka peagi koju, kuid mitte autoga, sest ta ei saanud mingit asja lahti. :D
Igatahes, siis sõime veel ja ma värvisin Meriliniga mune. Mis siis, et ma ainult kaks tükki neid valmis jõudsin teha, ilusad olid ikkagi - üks lepatriinu ja teine siiru-viiruline.
Jalutasime Kekki, käisime Paes, saime Renega kokku ja läksime Leho juurde pokkerit mängima. Mul pole veel kunagi nii vedanud nagu siis algul. Totaalne chip-leader olin ja seda kuni peaaegu mängu lõpuni, mis kestis vist mingi 6-7 tundi, aga ma lõpetasin 5. tunnil ära, sest Tõnn oli mängust väljas juba mitu tundi olnud ja teisegi mängu (väljakukkunutega) ära mänginud. Igatahes niiiiii lahe oli. Ma ei suuda mõista! Võiks kogu aeg nii olla... Ma oleks ilmselt miljonär. Aga noh, eks ta ole algaja õnn vms.
Koju jõudsime pärast keskööd. Läksime suhteliselt kohe magama, aga enne veel helistasime sinna Renele tagasi, et ta mu telefoni Raidoga kaasa saadaks(, mille Tõnn oli enda taskust välja võtnud ja kuskile tuppa jätnud), kes nagunii Puiesteel elab.
Laupäeval ärkasime taas üsna varakult, sest Tõnn tahtis minna maale ja oma töö ära lõpetada, mida ta ka tegi. Ma mängisin seni Freecelli, vaatasin "Supermodellide" kordust, sõin lasanjet ja lugesin raamatu lõpuni.
Kui Tõnn linna tagasi jõudsime, siis otsustasime lastega (Merilini ja Mariusega) ujuma minna Kuremaale. Ulme, kui hästi võib üks väike tüdruk ujuda, endal on vesi (isegi madalal poolel) üle pea. Marius ujus ka päris hästi, kui tuua võrdluseks minu õe, kes on ikka päris koba(ning loomulikult laisk). :D
Linna jõudsime tagasi poole 11 paiku. Sõime ja vaatasime telerit.
Täna ärkasime 11 paiku. Sõime, koksisime mune ja olime niisama asjalikud. Ma tegin raamatu kokkuvõtteid, Tõnn mängis Mariusega mingit arvutimängu.
Peagi jõudis kätte aeg bussile minna. Mängisin ussimängu kuni aku sai tühjaks.
Koju tulles uurisin mingeid riideid, mida Kädi ja Merle olid kuskilt vanaisa juurest kaltsukast välja tuhlanud.
Kella viieks läksin laulma.
Koju naastes sõin ja nüüd pole siiamaani midagi erilist teinud. Ausõna! Lihtsalt netis ringi uurinud.
Vaatan "Laulud tähtedega", sätin end kohe algavaks "Tõehetkeks". Varsti peaks sauna külastama ja siis vene keele teksti õppima hakkama.

Tsau!

neljapäev, 1. aprill 2010

APRILL!

Teisipäeval ärkasin enne seitset. Tegin putru ja teed endale, sõin, panin asjad kokku ja lippasin bussi peale.
Tunnid olid üsnagi tavapärased. Peale bioloogia, kus oli kontrolltöö, mida ma enda arvates NII hästi oskasin. Hiljem tuli välja, et seal oli küsimus olnud loomade embrüokloonimise kohta, mitte -siirdamise, mille kohta mina (ja veel päris-päris paljud) hoolega jutustasid. See selleks.
Teatrisse ja kehalisse ei läinud, hambaarstile hoopis. Lasin veel ühe plommi, mis ei olnud sama värvi hambatooniga, välja vahetada.
Pärast seda läksin poodi endale jogurtit osta. Sattusin kokku isa ja Petsiga, kellega ma ennast koju sebisin. Niisiis oli mõnus lühike päev, juba pärast kahte olin kodus.
Lugesin, magasin, lugesin veel. Lõpetasin äragi! Käisin jooksmas, pesus ja oligi õhtu käes.
Kolmapäeval ärkasin natuke hiljem. Sõin, panin kotid kokku, tegin korda end ja lippasin Liisa maja juurde, kust Danel meid peale pidi korjama.
Koolis ei toimunud miskit erilist.
Pärast tunde tulin Tõnni juurde, lugesin raamatut, magasin ja lugesin veel raamatut. Siis tuli Tõnn koju. Käisime jooksmas, tegime kõhtu-selga, käisime pesus ja olime niisama asjalikud. :)
Mingi aeg hakkasin "UP"-d ja "Elu veinimõisas" vaatama. Pärast seda lugesin ajalugu, kuni Tõnn Arsenali mängu vaatas ning Tõnni õde, õemees ja lapsed tulid ka siia. Pärast mängu plaanisime magama minna, aga Tõnn hakkas läbi Skype'i oma sõpadega mingid NÕMEDAT sõjamängu mängima. Suhteliselt hea!
Täna ärkasin seitse läbi. Panin riidesse, sõin, panin kotid kokku ja sättisin kooli poole.
Esimene tund oli eesti keel, kus me tegime mingit arutluse moodi asja raamatute tuleviku ja nende väljasuremise/mitte suremise kohta. Teises tunnis vastasin Mats Traadi raamatut "Tants aurukatla ümber". Siis oli seal tundide vahetusi ja asju, aga viies tund oli ajalugu nagu tavaliselt ja kontrolltöö, mida ma loodan head hinnet saata. Viimane tund oleks pidanud filosoofia olema, aga kuna mu kõht valutas, siis tulin ära.
Vale otsus, sest pidin jälle niisama passima, kuni üks lahedam jälle seda sõjamängu oma sõpadega mängis. Pidin juba kojugi minema sellepärast, aga jäin siiski siia.
Mängisime Tõnniga ja Mariusega peitust ja mingit äraarvamismängu.
Siis käisime jooksmas. Tegime kõhtu-selga ja käisime pesus.
Pärast seda saime korra issiga kokku, ta tõi Tõnni auto linna ja võttis oma auto ja käru tagasi. Poes käisime ka.
Tuppa naastes sõime ja uurisime netis autokooli, kus Tõnn saaks C1 kat. koolitust teha.
Nüüd viimased poolteist tundi teeb Tõnn läbi Skype'i oma kursaõega(Taavet peaks ka tegema, aga tal on ilmselt "tähtsamaid" asju ajada :D) mingisugust kodust tööd.
Vahepeal käisime poes ja nüüd nad jätkasid.
Siin ma siis olen - kurb ja üksi. :D Tegelikult pole hullu. Lähen vaatan telekat või loen raamatut.

Tsauks!