neljapäev, 30. september 2010

Vahepealne!

Tollest laupäevast ei tulnud midagi välja. Plaaniks oli kluppi minna. Õigemini ma ei tahtnudki enam, et tuleks, sest Tõnn oli juba mu papsiga ka natuke mingit jooki joonud ja üleüldse kadus tuju ära.

Pühapäeval ärkasime suht varakult, siis ma läksin poodi, Tõnn asjatas natuke väljas, sest issi hakkas seal kalu suitsetama. Siis sõime hommikust ja lebotasime veel niisama. Mingi aeg said juba esimesed kaladki valmis, sõime neid. Isegi õunad korjasime vabatahtlikult paarilt noorelt puult ära. :)
Umbes nelja paiku läksime Tõnni maale. Aitasime natuke kartuleid korjata. :)
Kuue paiku olime linnas. Me vedasin asju tuppa, Tõnn asjatas oma pagasniku kallal, siis käisime poes ja olime niisama asjalikud. Siis sõime, ma vaatasin telerit ja nii see aeg läks.
Siis mingi hetk tegime veel sooje pihvi-juustu saiu, pärast mida oli kiire pesu ja magamaminek.

Esmaspäeval ärkasin 6.40. Lippasin 7.10-ks rongile. Jõhker uni oli tegelikult, aga magama ka ei suutnud jääda. Niisiis lugesin niisama raamatut. :)
Üheksaks olin linna, tulin kiirelt ühikasse, jõin Activia joogijogurtit, panin asjad kokku ja lippasin kahte elu-ja töökeskkonna loengusse. Vahepeal käisin söömas ka. Ja mida päev edasi, seda enam ma veendun, et seal on ikka MAAILMAHEAD söögid. Sealiha-köögiviljakaste oli. No nii hea, no!
Pärast kooli lippasine Siili peatusesse ja siis Kristiinesse, et mu swedi uus pangakaart ka välja võtta ja Prismas käia. Siis tagasi ühikasse, sõin ja uurisin niisama netis ringi. Peamiselt tudengipäevade üritusi, kino plaani ning aadresseid, kaarte ja transporti, mille abil Kerttuga end viieks Arctic sporti vedada. Ja saime hakkama ka. Peaaegu, no paar minutit hilinesime. Siis meile tutvustati klubi ja hinnakirja pärast mida BodyToningusse läksime. :)
Pärast trenni jõudsime isegi imekombel koju ka tagasi, kuigi me polnud eriti kindel, millega saame (sest seal peab ümberistumise tegema).
Olime mingi aja kodus, ma sõin peaaegu terve suure valge Panda šoksi ära. Siis läksime linna. Kõigepealt käisime Kerttu vana klassivenna ühikas. Rääkisime natuke juttu ja võtsime Kerttu vihmavarju ära, siis lippasime kõik öölaulupeole, mis oli iseenesest lahe, aga kaks pisikest asja jäid häirima. Esiteks oli Lenna kriiskamine päris inetu ja teiseks EI kõlba IGAT laulu korrata. Hallo, inimesed?! Tiinat nägin ka üle HULGA aja. Positiivne! :)
Algul oli plaan pärast öölaulupidu kinno minna, aga me avastasime, et seal mingid lühianimafilmid, mis meid eriti ei huvitanud. Läksime hoopis rõõmsalt koju ära ja see buss oli ikka "natuke" ülerahvastatud. :D

Teisipäeval oli ainult kaks loengut. Pärast neid tulin ühikasse magama. Kaua ei saanud magada, sest Tõnn helistas. Aga ei ole hullu. Siis sõin oma salatit ja olin niisama asjalik. Lugesin raamatut ja cosmot.
Kella 7ks läksime Kerttuga Meritoni, kus meil toimus BodyBalance, mis oli liiga rahulik, minu jaoks.
Pärast trenni ma saunatasin ja Kerttu nautis veemõnusid, sest mul jäi trikoo maha. Tere-tere! :D
Käisime ühikast läbi, ma sõin jälle tahvli šoksi ära ja siis läksime jälle linna. Vabaduse väljakult lippasime Regati konsertilt läbi ja siis suundusime Korterisse, kus toimus vanade klubihittide pidu. Ja no olgem ausad, muusika oli ikka chill. :)
Poole kahe ajal võtsime kolme peale (Kerttu, Stella ja mina) takso ja tulime koju ära.

Kolmapäeval oli hommikul ainult 1 ladina keel, mille rõõmsalt üle elasime. ST. pidi hindeline lugemine olema, aga no ei saanudki päris täpselt aru, rohkem niisama lugesime. :D
Pärast loengut magasin natuke ja kella 1 paiku käisin korra Tiina juures ära (õigemini Merka, sest Tiina oli üldse Viimsis), et tema cosmo kupongid võtta. Pärast seda käisin veel sollis ja poes ning peagi olin rõõmsalt ühikas tagasi. Passisin netis ja pakkisin kotti, sest kella poole viieks oli mul Meritoni AquaZumba bronnitud. :) Ja no päris mõnus oli. Üldse on Meritonis see veepool pool SPAd juba. Kõikvõimalikud saunad ja mullivannid, kuumad toolid ja massaaži-dušid. Mõnus!
Kuna ma seal kõike pidin proovima ka ja veel niisama ka ujuma, siis koju jõudes valitses hea väsimus. Suutsin isegi Kati Hollywoodi kutsetele vastu seista ja lakkisin hoopis küüsi ja rääkisin emmessennis Tõnniga juttu. :) Pealegi sai normaalsel ajal magama ka.

Täna ärkasin 7.15. Panin kõik asjad kokku, sest arvasin, et pean koolist otse jooksma jälle nagu eelmisel nädalal, aga siiski mitte, sest hoopis esimesel rühmal pidi keemia praks olema. 12 ajal sõin ka - köögivilja-juustu vormi, mis oli NII HEA. Ja no NIII suur ports, sest kartul, kaste ja salat oli ka veel. :/ Peaks vist hakkama poolikut portsu tellima.
Nüüd olin juba kaks tundi kodus olnud ja vähemalt poole ajast seda blogi kirjutanud.
Kell juba NII palju, et tagumine aeg oleks sättima hakata. 25 minuti pärast pean juba trolli istuma, mis läheb paar tänavat ülevalt poolt.

laupäev, 25. september 2010

Kodu

Neljapäeval oli hommikul kaks loengut, siis neli tundi pausi, mil ma PIDIN keemiat õppima, aga millest ei tulnud midagi välja. Siis hakkas kontrolltöö, millega ma loodan, sain ikka hakkama. :/ Sest ma mõtlesin terve aeg pingsalt trollile jõudmisest, millega ma KA hakkama sain. Jooksin vist mingi 400 m. rekordi kontsadega. :D See tähendas omakorda rongile jõudmist, mis on positiivne, sest muidu oleks ma pidanud bussiga Põltsu sõitma ja sinna Tõnni vastu kutsuma.
Jõksi jõudes käisime poodides, et üht-teist toidukraami osta ja siis läksime Tõnni juurde. Tõnn tegi süüa meile. :) Siis vaatasime telerist 100 x nähtud gigolo-filmi ja olime niisama kaisus.
Reedel ärkasime 10 paiku üles. Käisin SEBis, tõin enda tudengikaardi ära ja poest mahla. Siis sõime hommikust ja tulime minu juurde. Olime natuke kasulikud ja võtsime aiamaalt veel paar asja üles. Siis tegime empsuga süüa ja nii see aeg läks. Tuba koristasin ka! :)
Mingi aja saime Tõnniga koos seda uut sõnaseletus-saadet (kuhu ma ka minna tahtsin) vaadata, kui isa ta nendega välja kalu puhastama kutsus.
Täna oli Palamuse laat. Sain endale uue ja paremini istuva nahkjaki ka. Yay! Vanaema ja Merlega sai ka mujetada.
Poole viie ajal jõudsime koju. Tegin Tõnnile süüa soojaks ja koristasin ülevalt - st. tõmbasin tolmuimejaga veel jms.
Natuke aega tagasi käisime poes ja jalutasime Degoriga. Tõnn ostis mulle jätsi, mille ta mulle kihla vedamises võlgu jäi, digikale patareisid ja moorapeasid. :D
Nüüd on väike plaan. Iseasi, kas sellest midagi välja tuleb.
:)

kolmapäev, 22. september 2010

I did it again

Ja jälle ma ei mäleta midagi...

Pühapäeval oli suhteliselt lebo päev. Ärkasin 12 ajal üles. Sõin miskit, sättisin korda end ja jalutasin solli. Siis mõtlesin bussiga koju sõita, aga vihma sadas ja ma otsustasin hoopis Kristiinesse šoppama minna. Otsin endale uued saapad, kaks pluusi, kõrvarõngad ja peapaela.
Siis lippasin rõõmsalt koju tagasi, kuna ma oleks pidanud tükk aega bussi ootama.
Ülejäänud päev oli lihtsalt puhkepäev. Pikutasin ja uurisin niisama netis ringi. Vahepeal lugesin isegi selle kuu cosmot ja siis raamatut.

Esmaspäeval oli hommikul anorgaanilise keemia laboratoorium, kus me tegime väga-väga lahedaid katseid. :)
Pärast kooli käisime Rimist läbi - Kerttu tahtis võileiva materjali, ma ostsin salatit ja kanakintsu.
Ühikasse jõudes sõin kiirelt ja siis tuli Kerttu minu juurde. Vaatasime kuhu trenni minna ja lugasime niisama kumbki oma Cosmot. :D
Nelja paiku jalutasime siis Audentesesse. Kõigepealt olime jõusaalis - jooksime lindil, sõudsime, sõitsime ratast ja tegime veel muudki kasulikku. Mingi aeg läksime BodyCombatisse, mis on võitluskunstidest kombineeritud treening. Iseenesest VÄGA lahe, aga LIIGA palju keskenduti(minu jaoks, kellel sinna juurde lihast vaja pole) õlgadele ja kätele. Pärast seda VÄSITAVAT trenni läksime veel lõõgastavasse basseini, ujusime seal kolmveerand tundi, siis istusime mullivannis ja veel saunaski.
Ning kui me ükskord koju jõudsime, olin ma nii väsinud, et SUNDISIN end käsi liigutama, et hambaid harjata.

Hommikuni magasin nagu nott ja oleks edasigi maganud, kui mul poleks telefon mind üles äratanud. Kell oli pool kümme. Sõin ja sättisin end valmis, et sadamasse minna. Tõnn tuli Eestisse tagasi! :)
Saime kokku... Ta tõi mulle Soomest Panda šokse ja SMUUUUUUUTISID ka, niiet superluks. Viisime siis tal ema ja vanaema Balti jaama ja läksime ise erinevatesse kohtadesse auto varuosi otsima. Uue tagastange ostis ka. Vahepeal käisime Hessis ka, kust ma rõõmsalt ühe eine ostsin.
Siis tulime minu juurde siia. Sättisin imekiirelt enda asjad kokku ja läksin poole kolmeks kooli. Ta läks seni Räägupessa praadi sööma ja Kristiinesse poodlema.
Poole kuue ajal said mul loengud läbi ja me saime uuesti kokku. Tulime siia minu juurde. Siis jõime smuutit, sõime jogurtit ja uurisime netist, kuhu kinno minna.
Sõelale jäi Artis ja "The tank". Eesti keelde tõlgituna "Akvaarium". Ja see oli üks pointlessimaid filme, mida ma EALES näinud olen. Kõik oli muidu selline huvitav ja vaadatav, aga kogu aeg ootasime mingit püänti või midagigi, aga kahjuks jäigi see tulemata. Niiet jah, mis seal siis ikka. :D Vähemalt oli tore õhtu kahekesi. :)
Käisime veel kiirelt mäkis, kust ma lihtsalt pidin BigMaci eine ostma (:S) ja jalutasime ühika juurde tagasi. Kuna ühika parkla oli lukku pandud, siis võtsin seest võtme ja tegin väravad lahti, et Tõnn saaks koju hakata sõitma. :(
Täpselt siis, kui hakkasin ühikasse tagasi minema, tuli Kerttu linnast (ehk siis kell oli umbes öösel), kus ta oma itaallasega kokku sai.
Muljetasime siis natuke ja läksime tubadesse ära.

Täna on olnud selline tavapärasem päev. Poole 10 ajal üles, söömine, poole 11ks kooli. Kolm järjest igavamaks muutuvat loengut ja siis koju tagasi.
Kõigepealt tuli Kerttu minu juurde ja vaatasime valmis, kuhu trenni minna. Siis sõin suppi, banaani ja uurisin niisama netis. Vahepeal lugesin isegi natuke raamatut ja plaanisin blogigi kirjutada, aga aega oli nii väha ja ma pidin hakkama juba trenniks valmistuma.
Tänane valik osutus siis Sparta spordiklubile ja treeninguks Zumba, mis on NII lahe. Päriselt! Terve tund aega tantsime erinevaid rütme, aga kõik on sellised vinged, mitte tavalised võistlustantsu tantsud nagu näiteks Bailatinos on.
Pärast käisime saunas ja tulime koju.
Nüüd olen siiamaani Tõnniga rääkinud, tuletõrje alarmi kuulanud ja niisama netis chillinud.

TAGUMINE aeg oleks magama minna, sest muidu ma uinun siia samma, läpakas süles.

laupäev, 18. september 2010

No title

Eile vaatasin pärast blogimist rõõmsalt "Meeleheitel koduperenaisi" ja olin niisama asjalik.
Viie ajal sättisin end kiirelt valmis ja saime Kerttuga kokku, et bussile minna. Enne veel käisin kiirelt tema toast ka läbi, aitasin tal keti käele ja miksisin meie Pisangi jäägi ja mahla kiirelt kokku.
Sõitsime siis kesklinna ja lippasime Foorumi ette, mis meil oli kursusega varasemalt kokkulepitud kohtumispaigaks. 50-st otsustas kohale tulla veidi alla 20-e, aga ma leian, et see on loomulik, kuna ma isegi poleks sinna läinud, kui Tõnn oleks Eestis. Ma oleks sel ajal juba teist päeva Tõnni kaisus olnud. :) Suundusime kõigepealt Bosphorusesse, mis oli ülilahe ja hubane istumiskoht. Jõime kokteile, milledel oli 1=2 ja tegime vesipiipu. Tore oli iseenesest, sest sai palju rohkem suhelda ja teada nendest, kellega muidu pole sõnagi vahetanud. Näiteks Greete nägi seal üldse paljusid "esimest korda", mis siis, et me kõik koos igapäev enamjaolt ühistes loengutes istume. Positiivne! :D
9 paiku läksime Karolini ja ta sõbrannadega kellegi nende tuttavate juurde Mustamäele ühte ühikasse, mis nagu polnudki ühikas, sest seal oli üldse oma sissekäik, suur köök kahe toa peale ja üldse selline eurovärk, et kade hakkab lausa. Jõime oma Pulsi siidrit, rääkisime juttu ja tegime vesikat.
Mingi hetk lippasime Kerttuga uuesti trollile ja suundusime kesklinna tagasi - Parlamenti, kuhu teised meie kursusekaaslased juba läinud olid. Tantsisime natuke kursusekaaslastega ja ajasime niisama juttu. Üks Kerttu sõbranna oli ka meiega. Hiljem, kuskil poole kolme ajal, tuli Kerttu uus sõber - itaallane Baloust - ka sinna. Me Stellaga otsustasime koju jalutada kolme paiku. Enne ühikasse suundusin veel korraks Räägupessa, et sealt juustuburksi võtta. Hästi see ei lõppe, mul on selline tunne - need öised söömised, ma mõtlen. :D

Täna ärkasin poole 1 ajal üles. Rääkisin/vaidlesin/seletasin Tõnniga emmessennis pikalt ja laialt. Siis sõin jõhvikaputru ja jüin rohelist teed. Mingi aeg lugesin tükk aega mu selle kuu lugemata Cosmot ja vaatasin "Meeheitel koduperenaisi". Siis sõin rõõmsalt virsikut ja jõin ploomimahla.
Oleks tahtnud rulitama ka minna, aga päev otsa on selline sünge ilm olnud, koos üksikute sajuhoogudega, mis ajab meeletu une peale. Seega magasin ka isegi ca. 10-15 minutit mingi hetk. :D
Nüüd olen õhtu otsa Tõnniga juttu rääkinud ja lõpetasin just tassitäie kanasupi söömise.
Ilmselt oleks õige hetk magama ka hakata sättima.

reede, 17. september 2010

Balou

Kolmapäeval ei teinudki midagi erilist. Kool, mis kestis sada tundi, pärast mida lihtsalt ühikas tšillisin. Õigemini püüdsin õppida anatoomiat ja füsioloogiat, millele oleks pidanud muidugi suuremat rõhku panema. Aga siis tuli Mari-Jaana sõbranna siia tuppa ja nad rääkisid ja ma rääkisin ja nii see aeg läks. Samal ajal oli vaja Tõnniga emmessennis rääkida. :)
Aga õnneks polnud eilne töö endiselt teab mis raske - valikvastustega! Eile tegime koolis mingi vene keele testi ka, mille järgi meid hiljem kahte rühma jaotatakse (natuke vähem oskajad ja natuke rohkem oskajad :D). Pärast seda veel anorgaanilise keemia tunnike, kust me õnneks poole pealt juba koju saime.
Ühikas plaanisin esialgu rullatama minna, aga kuna nii tugev tuul tundus olevat ja ka kahtlased pilved tiirutasid, siis otsustasin (kuna riided olid juba selga aetud) niisama toas lihasgruppide harjutusi teha.
Pärast seda käisin pesus, siis uurisin veel niisama netis ringi ja peagi oligi kell juba pool 9, mil pidime Kerttuga kokku saama, et poes ära käia ja miskit osta, mida saaks enne väljaminemist juua. Siis lippasime ühikasse tagasi, et end valmis panna ja linna Kerttu klassivenna juurde ühikasse kella 11-ni minna. Ehk siis pooleks tunniks(sest me jäime täpselt ühest bussist maha ja järgmist ootasime ligi pool tundi), kus me saaks siis oma jooke mekkida. Ja no ebanormaalne, mis luksuses mõned elavad ikka. :D Mingi paari toa peale elusuur köök, kappide, külmkappide ja mölludega. Superluks, no. Meil siin terve korruse peale üks köök, kus ka ainult väike laud, pliidid ja kraanikausid, aga no õnneks ma ei söö "suuri sööke", niiet ma ei ole seal köögis peale tassi ja kausikese loputamise midagi tegemas käinud.
11 jalutasime siis vanalinna ja Balousse, kus oli ka mingi tudengitepidu. Pidime Hollikasse ka minema, aga kuna me pärast tagasi poleks ikka saanud ja oleks pidanud uuesti pileti ostma (35.-), siis mõtlesime, et jääme juba sinna. Lõime tantsu ja nii see kell läks. Lõpus hakkasid mingid itaallased tüütama ja ma tahtsin koju ära tulla(kell oli kolm läbi siis). Kerttu polnud ka õnneks vastu, olenemata sellest, et ta seal juba ühega tantsu lõi :D.
Ja sealt järgnev oli juba maailma kõige hullem trip. ESITEKS olid meil elukõrged kontsad, TEISEKS me tulime jalgsi ja KOLMADAKS Kerttu marssis ringteelt valest august välja ja me tegime maailma kõige suurema ringi sisse ja vahepeal olime juba väga suures segaduses, et me ei leiagi enam õiget tänavat üles. Üks hetk ma isegi võtsin kingad ära ja lippasin paljajalu, sest see oli liiiiigne piin. Hetkel on mul küll tunne, et ma ei pane enam kunagi kõrgeid kontsi alla. :D Tallad tänagi veel paistes.
Igatahes lõpuks jõudsime mingit imemoodi õigesse kohta(kell hakkas saama pool 6, seega võib arvata, milline piin meil oli), torkasin kingad jalga ja käisime veel Räägupesast ka läbi, et friikaid, kanapihvi ja majoneesi-hapukoore kastmega süüa. Mm! :D Võiks öelda, et see oli kogu päeva/öö tipphetk, no. :D
Tulin tuppa, pesin jalad puhtaks ja keerasin magama.
Hommikul poole 10 ajal helistas ema ja teatas suure õhinaga, et töö saadab ta Tuneesiasse. Ebanormaalne! Nagu mis mõttes? Siis ei tule meil küll enam midagi Türgist või Egiptusest välja. :(
Poole 12 ajal ärkasin päris üles. Lebotasin veel tükk-tükk aega voodis, muljetasin Mari-Jaanaga ja siis käisin pesus.
Nüüd kirjutan siin seda blogi ja räägin emmessennis Karolini ja Kerttuga juttu.

Tuleks juba Tõnn Soomest tagasi ! :(

kolmapäev, 15. september 2010

Tegus

Esmaspäeval käisin rõõmsalt anorgaanilises keemias ära, kust me saime teisest loengust varem tulema. Õnneks! PS! Meil on juba uus õpilane ka(Kerttu vana klassikaalane), keegi oli eest ära läinud.
Kodus ei saanudki kuigi kaua olla, kui Kerttu mind Kristiinesse kaasa kutsus. Otsis endale madalaid kingakesi ja vööd, aga ostis hoopis mingi pluusi. :D Ma vaatasin ka uuriva pilguga vöösid, jakke ja saapaid, aga ei midagi.
Pärast poes tuhlamist käisime sollist läbi, kus läks suhteliselt kaua aega, sest Kerttu võttis samasse kabiini alles pärast mind, aga ei ole hullu. Vähemalt sai ajakirja uurida. :D
Siis hüppasime bussile ja sõitsime ühikasse tagasi. Kell oli 9 paiku. Pea valutas ja ma püüdsin kiirelt magama jääda, mis väga ei õnnestunud, niiet rohkem vähkresin seal voodis.

Eile ärkasin 7.15 üles. Sõin müslibatooni ja jõin rõõmsalt ploomimahla.
Esimene loeng oli ladina keel, kus õppisime hääldamisi ja rõhke endiselt. Teile oli anatoomia ja füsioloogia, kus ma enam kaasa ei kavatse kirjutada, sest õpikust sõna-sõnalt oskan ma ise ka maha lugeda. :D Pärast seda lippasime kiirelt sööma. Võtsime california sealihapada ja meekooki, mis oli täiega hea ja millest sai kõht maaaailmatäis.
Järgnes botaanika. Udo Margna ning tema taimede ehitus ja muu säärane. Viimase loengu lasin üle, sest Tõnn oli teel Soome ja jõudsis Tallinnasse. Ja ega väga kahju ka pole, sest see loeng oli farmaatsia ajalugu. :D Pealegi on Kerttul see materjal (oma II kursuse farmatseudist toakaaslase käest sai;)) olemas, niiet lollimaks ei jäänud nagunii.
Vurasin sadama juurde, kus me kokku saime. :) Tund aega saime koos olla.
Igatahes pärast seda lippasin kesklinna tagasi ja vurasin bussiga ühikasse.
Sõin miskit, tegin endale IDpileti ja siis läksime Kerttuga Piritale rullatama. :) Evelin Ilveseke ka rullatas seal hoolega. :D Ja vahi, mis ma leidsin: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/rulluiskudel-evelin-ilves-sattus-ohtlikku-olukorda.d?id=33157955 Seda ma nägin jaa, kui ta selle onkliga miskit rääkis. :D
Pärast rullatamist läksime kiirelt koju, et siis veel kiiremini pesus käia ja kinno minna. Artisesse läksime! "Enter the void"-i vaatama, mis oli iseenesest päris normaalne film, aga seda oleks saanud teha VÄHEMALT tunni võrra lühemaks teha(2 pool tundi kestis), sest LIIGA palju oli tühje ja mõttetuid kaadreid. Ja nagu ma aru sain, see oli isegi LÜHEM versioon sellest filmist, sest ma kuulsin kui piletitädid seda Juhan Ulfsakile ütlesid.
See selleks... Pärast kino tegime jälle elujooksu, et ilmselt viimasele trollile jõuda. :D
Pärast ühikas uurisin veel netis natuke ringi ja jäin magama ära.

Täna ärkasin 10 ajal, rääkisin Mari-Jaanale filmist ja nüüd loeng kommentaare tollele artiklile. :D Peaks sööma ka miskit ja pessu minema.

Bye!

esmaspäev, 13. september 2010

Tervenen!

Eile hommikul ärkasime poole 12 ajal. Panime riidesse ja sõitsime minu juurde tagasi, et puudega lõpule saada.
Pärast puude ladumist aitasin ma emmel süüa teha ja Tõnn hakkas Meelise autot, mida me siiamaani hõivasime, pesema ja puhastama. :)
Siis sõime, lebotasime niisama ja mingi hetk tuli sauna minna. Kuna Tõnn läätsede vedeliku linna unustas, siis ta minuga saunatama ei tulnud. Leilitasin ja pesin siis end kiirelt puhtaks, sättisin veel üht-teist riideid ja tegin korda end.
9 ajal siis valasime autosse kütet ja vurasime linna.
Lebotasime ja vaatasime niisama korvpalli. 10 minutit enne poe kinni panekut tuli veel idee osta midagi süüa/juua. Algselt pidime minu juurest paar kanakoiba kaasa võtma, aga tulekuga läheb alati selliseks sahmimiseks, et pooled asjad lähevad meelest.
Niisiis ostsime kaks purki siidrit, krõpsu, spraiti ja pitsat. :D :D
Siis vaatasime veel korvpalli pool õhtut ja nii see magamamineku aeg kätte jõudis.

Täna ärkasin poole 8 ajal üles. Panin riidesse, tegin Tõnnile do-to! listi, et ta midagi olulist ära ei unustaks ja pugesin veel kümneks minutiks kaissugi.
8.15 lippasin rongijaama poole. Seal sain isegi Jannuga tükk aega rääkida ja 8.2o millegagi tuli rong.
Lugesin raamatut, nagu rongis juba tavaliseks saanud. Algul köhisin ja nohutasin seal üksi, aga mingi aeg liitus mu "kooriga" mulle vastu istuv naine. Tore! :) Vähemalt ei mõeldud siis ainult minu köhimiste ja nuuskamiste peale "Aaaaah, ole vait juba!", kui ülepea. Iseenesest on juba parem küll...natuke. Vähemalt pole enam kõrv lukus. Aga mulle meeldib mõelda, et enam polegi midagi, sest Kerttu lubas nädalavahetusel kodus käies rulluisud kaasa võtta. Saaks rullitama minna. Oh, jah!
Tallinnasse jõudsin 11 paiku. Hüppasin trammile ja sõitsime Tetre. Sealt lippasin ühikasse. Rääkisin paar sõna Mari-Jaanaga juttu ja siis kärmelt poodi, et miskit süüa osta. Apteegis käisin ka. Ostsin kõigepealt endale 2 karpi juukseampulle, mis olid IMEODAVAD! :D Sest neil oli -20% soodukas - seega 96.- karp. Siis mõtlesin, kuna Hurmi tahtis, et ma isiklikult jälgiks, et Tõnn talle ka neid Soome tooks, osta need siitsamast ära. :) Läksin siis tagasi ja palusin veel 5 karpi. Ilmselt pidas farmatseut mind natuke opakaks, aga mis teha. :D
Nüüd olen elusalt ja tervelt ühikas tagasi. Jõudsin juba kohupiima ka ära süüa. Ja nüüd imen kahe suupoolega Hallse.

Loeng hakkab alles 14.30. Leian seni tegevust endale. :)

laupäev, 11. september 2010

Haige!

Ma vihkan end... alati, kui olen jätnud blogimise "homse" peale, sest siis on eelmisest blogimisest miskipärast möödas terve igavik ja ma ei mäleta enam pooli asju.

Igatahes nädal läks... Kolmapäeval läksin alles poole üheks kooli. Loengud ei olnudki nagu päris loengud. :D Tegemist oli ühekordsete tarkustega. Esimeses räägiti kooli raamatukogust, printimisvõimalustest, töötamisvõimalustest, raamatute laenutamistest, uuest iseteenindusaparaadist ja paljust muust. Peale selle veeti meid neljandale korrusele raamatukokku nagu poleks me seal juba käinud. Aga no kes teab, võibolla mõni polnudki veel. :P
Siis vahepeal käisime Kerttuga sööklas kanašnitslit söömas ja siis teise loengusse, kus räägiti pikalt ja laialt ÕISist. Sellest saime poole pealt tulema juba, aga me ootasime koolimajas veel oma 45 minutit, sest me pidime nood rebasekotid saama.
Pärast seda lippasime Kerttuga koju, vahetasime kiirelt riided ja läksime jooksma. Hiljem delfi kaardilt suumides, leidsin, et suisa 6,4 km. ;)
Viie paiku olime kodus tagasi, ma tegin veel kõhtu-selga-külgi ka. Siis käisin pesus ja nii see õhtu läks.
Mingi hetk otsustasin anatoomia ja füsioloogia tööks õppida. Palju ei suutnud, sest meeletu uni tuli peale... Niisiis magasin seitsmest üheksani ja jätkasin uue hooga. :D
Neljapäeva hommikul oligi ainult üks loeng - anatoomia ja füsioloogia ning kokkulepitud teadmiste kontroll loengu algul. Mina muidugi tuupisin kõik anatoomilised väljendid (ladinakeelsed), st kõik kehaosad pähe, aga no küsiti ainult ühte. Tere-tere! :D Aga no vähemalt kulub eksamiks õppimisel nende peale vähem aega. Loodetavasti! Hiljem luges õiged vastused kiirelt ette ka. Mul oli üks vastus vale. Deeem, no! Aga no ei ole hullu. B(eeldatavalt) on ka hea hinne. :D
Pärast loengut lippasin ühikasse. Uurisin netis natuke ringi ja pakkisin vahelduva eduga asju. Kuskil 12 jalutasin Tondile, et sealt trammile minna ja Ülemistesse sõita, sest Hurmi tahtis, et ma talle ühe O'Neilli kleidi ostaks, kui see veel alles on. Ilmselgelt seda enam ei olnud, aga no ei ole hullu, sain vähemalt kõvasti "trenni" teha, sest ma tarkpea sõitsin ikka "ÜLEMISTELE", no, mis on kuskil sada peatust Ülemiste keskusest juba möödas. Kusjuures seda ma mõtlesin ükshetk, et miks kõik maha läksid. :D
See selleks, igatahes Mäkis käisin ka. Hurray! Ja poodides! Tahaks endale uut ilusat jopet... ja saapaid ka. Aga no eks vaatab. Aega veel natuke on.
Enne kolme istusin sealt Jõgeva rongile. Terve tee lugesin raamatut ning nii tuli pool viis ja Jõgeva üsna kiirelt pärale.
Käisin poes, et empsule juuksevärvi osta ja siis lippasin kuuesele bussile, kus sai Joonase ja Lauraga muljetada. Emme oli õnneks juba Kantkülas ka vastas, niiet ei pidanudki rohkem tatsama.
Kodus otsustasin olenemata nõrgast kurguvalust ja vaikselt tekkivale nohule jalgrattaga sõitma minna. 18 km sõitsin. Koju tagasi jõudes vaatasin "Stiilipäevikut", "Ühikarotte", mille ajal mind üllatus tabas ja Tõnn Pärnust minu juurde tuli! :) Pärast seda käisin kiirelt pesus, siis lebotasime ja jõime niisama teed. :)
Eile ärkasime ja ma tundsin, et olen haige. Sellelegi vaatamata ajasin end püsti, sõime hommikust ja läksime välja üht-teist kasulikku tegema. Nagu näiteks puude kuuri ladumine.
4 ajal tuli emps ja me hakkasime koos kokkama. Tegime ühapajatoitu. :) Seni kui söök haudus tegin veel muretaigent, et õunakooki küpsetada.
Saatsin Kädi poodi vaniljejäätist ostma, aga ta tarkpea tõi šokolaadi oma, aga no ei ole hullu. Kook oli ikkagi super. :)
Õhtul püüdsime veel seda "kuulsusi täis filmi" vaadata, aga see oli mingi poolik, niiet ei näinudki kuigi palju. :D
Täna ärkasime 11 ajal. Enesetunne on endiselt jube. Kõrv ka suurest nohust lukku läinud. Igatahes sõime hommikust ja läksime uut riita kuuri laduma. :)
Mingi aeg tulime tuppa, käisime pesus, tegin veel Tõnnile kiired võikud ja hakkasime linna tulema.
5 ajal läks Tõnn jalkasse. Ma uurin siin niisama netis.

EDIT: Vahepeal tuli Tõnn koju ja me käisime poes. Nüüd sorteerisime tal riided ära, et need pesumasinasse pista.
Tõnn läks pessu ja ma pitsasid ahju panema.

Bye!

teisipäev, 7. september 2010

Teisipäev!

Ärkasin 7.15 üles, nagu tavaliselt. Püüdsin hästi vaikselt asjatada, sest Mari-Jaana pidi alles 10.30-ks kooli minema. Riietusin, sõin müslibatooni ja jõin palju ploomimahla, sättisin end korda ning lippasin kooli.
Täna oli pikk päev. ST. neli loengut järjest. Vahepeal tekkis küll juba selline surm, aga ei ole hullu. Tuleb harjuda jälle kooliga.
Enne viimast loengut käisime kohvikus söömas. Kahjuks olid kõik soojad praed ära ostetud, vaid suppi ja pannkooki moosiga sai soojadest toitudest. Niisiis leppisime pastasalatiga, mis oli väga hea ja mahlaga. Hirmsasti oleks meekooki ka tahtnud, aga siis kui ma seda ostma plaanisin minna, oli see juba otsas. :D
Pärast kooli lippasime Kerttuga Siili peatusesse, et ma saaks endale mõned sõidutalongid hankida. Sealt sõitsime paar peatust edasi Tedresse, kust meil oli ühikasse natuke lühem teekond.
Kodus rääkisin Tõnniga emmessennis juttu, sõin natuke endiselt neid laevakomme ja uurisin niisama netis ringi.
Mingi hetk punusin endale rõõmsalt patsi, panin koti kokku, riietusin ja saime all Kerttuga kokku, et trenni minna. Jõudsime kuidagi marukiirelt pärale ja pidime seetõttu ligi pool tundi lihtsalt tühja passima. Trenniks valisime FitnessExpressi, mis oli päris mõnus. Sai nii aeroobset kui ka lihalist treeningut.
Pärast käisin üksinda saunas, sest Kerttu minuga ei ühinenud, siis pesin kiirelt, riietusin ja tulime tulema.
Kristiine juures seisime ristmikul foori taga täpselt selle sama bussiga, mille peale me saada tahtsime. Niisiis ei jäänud muud üle, kui rohelise tule süttides lihtsalt JOOOSTA! Peale meie olid veel mingid tüübid ka, kes samamoodi spordikotid õlal lidusid. :D Oma 150 m. oli vaja bussiga "sammu pidada". Igatahes jõudsime ja saime normaalselt ajal koju. Järgmist bussi oleksime oodanud oma 20 minutit või trolliga minnes pidanud kõndima veel peagu pool kilomeetrit.
Kodus sõin nüüd porksi ja jogurtit, räägin Tõnniga juttu, uurin netis ringi ja mõtlen, et peaks magama minema, sest mu kael on kange. Ei tea, kas trennist või koolist, igatahes oleks hea praegu voodisse sukelduda. Veel parem, kui saaks kohe kaissu ka, aga no oleme positiivsed - varsti tuleb nädalavahetus. ;)

esmaspäev, 6. september 2010

Ahoi, nädalavahetus

Reedel jõudis issi juba poole loengu pealt mulle helistada ja küsida, kaua mul läheb. Nad siis ootasid mind. Aitäh-aitäh! :)
Lippasin siis kiiruga ühikasse, et paar asja võtta ja siis saime juba sõitma hakata. Käisime veel korra Ülemistes ka, et midagi kõhutäiteks osta. Smuuti ja kolmnurkne singi-juustusai tundis hea valik. Muidugi vitsutasin veel pärast issi ostetud saia ka vinkudega ja olin jube nälg. Aa, ja tuplat sõin ka!
Jõgeval hüppasin maha. Lõpuks ometi sain olla koos Tõnniga. :) Käisime poes, tegime kartuliputru ja pihve ning peagi tuli Kaur sinna, et saaks seltskonnas jalkat vaadata. Mäng oli hea ja eestlased üha arenevad, nagu näha. :)

Laupäeval ärkasin vist 11 ajal. Tõnni 21-aasta sünnipäev. Kinkisin lõhna, mille Soomest tulles laevalt ostsin.
Käisime siis kiirelt tiirud poes, et vajalikku toidukraami hankida ning ka maal, et sealt üht-teist võtta ning hakkasime kiiruga salatit tegema. St. mina tegin salatit, ta sättis tube korda. Hiljem tuli ka muidugi mulle appi. Siis tulid juba esimesed inimesed, panime viinerid ja kanakoivad ka ahju ja peagi saigi sööma hakata.
Pidu läks iseenesest nii nagu ikka. Õnneks ei olnud palju rahvast, ainult selline väiksem seltskond. Vahepeal käisime veel Tormas ka. Mina sõitsin, kuna olin ainult klaasikese siidrit joonud(ja sedagi mitu tundi tagasi). Tõime Miku nda vanaema juurdest ära ja võtsime ka Malvari peale.
Mina läksin juba 12 ajal magama, poisid jäid sinna veel kauaks-kauaks pidutama. Tõnn tuli igatahes alles 6-7 ajal magama. :D

Pühapäeval ärkasin 11 paiku. Äratasin Tõnni ning läksime minu juurde. Viisime enne Malvari ka Tormasse tagasi. Kodus panin Kädi töövihikutele kile ja õpikutele paberi ümber. Siis võtsime Tõnniga porgandid siva üles ja tuiskasime 5 ajal linna tagasi, sest Tõnn tahtis jalkat veel mängida. Ma lugesin mingit raamatut ja magasin poolteist tundi. Poole 9 ajal tuli Tõnn koju tagasi, sõime salatit, kanakoiba ja kooki ning vaatasime niisama "8 mile'i".

Täna hommikul ärkasin poole 8 paiku üles. Riietusin, sättisin veel üht-teist ja lippasin 8.22 rongile.
Terve tee lugesin raamatut. :D Ja ei läinudki kaua, kui kell oli 11 ja me saabusime Tallinnasse. Siku oli ka! Hüppasime trolli ja sõitsime rõõmsalt Mustamäe suunas.
Tulin ühikasse, vahetasin riided, panin asjad ära, tegin näo korda ja lippasin kooli kella poole üheks.
Kaks masendavat loengut meditsiinisotsioloogia kohta. Jah, ma tõesti ütlesin seda - masendavat. Muidu oleks olnud kõik korras, kui me poleks pidanud ennast ogaraks kirjutama ja kasutama sõna "meditsiin", "sotsioloogia" ja "ühiskond" umbes mustmiljon korda.
Vahepeal oli plaan minna koolikohvikuse sööma ka, aga jäi katki, kuna klass pandi vahepeal lukku ja me ei saanud rahakotte enam kätte. Oleks ikka pidanud minema, sest pärast kooli võetud Räägupesa burks oli juba hilja. Pea valutas juba näljast selleks ajaks.
Siis tulin koju, rääkisin Tõnniga juttu. Käisin vahepeal Maximmis. Ostsin banaane, müslibatoone, kiirsuppe, tuplat, nätsu, ploomimahla ja jogurteid.
Jõin teed, rääkisin veel Mariaga juttu ja peagi pidin, nagu lubatud, Kerttuga linna minema. Nimelt saime ta endise klassivennaga kokku, kes Kerttule ta vihmavarju tagasi andis (unustas selle juba teist korda kuskile:D). Siis jutustasime veel natuke aega ja tulime tulema. Käisime Virust ka läbi, et ma saaks endale ühe aluslakk-pealislakk 2-in-1'i osta ja kehakreemi.
17 bussiga sõitsime ühika juurde tagasi. Käisime veel Maximmis ka, sest Kerttu tahtis end millegagi varustada. Ma ostsin Jänksi kohukese ja nii me ühikasse lippasime.
Nüüd rääkisin tükk-tükk aega Tõnniga telefonitsi juttu ja peakski magama ära minema.
Homme pikk päev! 4 loengut järjest...

reede, 3. september 2010

Juba reede!

Kool on mõnus. Ausalt! Vähemalt algul küll, eks siis hiljem näha ole, mis juttu ma räägin. :D
Kursakaaslase Kerttuga oleme kaks õhtut järjest Reval-spordis avatud uste trennides käinud. Kolmapäeva õhtul käisime mingis tantsulises BodyJamis, mis iseenesest oli VÄGA lahe, v.a. see, et treenes võttis ehk liiga kiiresti samme ja asju edasi.
Pärast käisime saunas ja pesus ning lippasime Estonia juurde bussipeatusesse, kus pidime kõigest 10 minutit bussi ootama (nimelt käivad 17 ja 17A ainult paar korda tunni jooksul).
Eile käisin pärast kooli Kristiines. No olgum ausad, kolmapäeval käisin ka, aga siis ei teinud seal eriti midagi asjalikku. Ainult jätsi ostsin. Igatahes, eile ostsin ühe lõhna ja siis smuutit ning mõtlesin Koskla peatuse solaariumi ka ära proovida.
Pärast seda mõtlesin bussiga kooli juurde kohe tagasi sõita, aga bussi ei tulnud(17 ja 17A, nagu eelpool mainitud:D), ega tulnud ja ma otsustasin siiski kõndida. Ja jõudsin täpselt samal ajal meie peatusesse, kui buss tuli. Niiet väga positiivne, sain koju ikka samal ajal, aga liigutasin ja ei raisanud bussipileti raha.
Käisin siis kiirelt Maximmis(mis on lähim pood siin), ostsin pirni ja borjommi. Lippasin siis koju, rääkisin Tõnniga juttu. Sõin natuke oma magusaid komme, mis ma Soomest tulles ostsin, pakkisin kotti ja varsti oligi kell natuke enne viit, mil pidime all kokku saama.
Käisime koguni kahes trennis. Kõigepeal Bailatinos, mis oli selline võistlustantsude erinevate tantsude kombinatsioonide trenn. Aga too treener oli palju lahedam. Selline kannatlik ja sõbralik, tegime HÄSTI palju läbi neid ja kõik said selgeks (ma usun, kuigi ega ma väga ringi ei vahtinud :D)
Siis oli vahepeal peaaegu tund aega BodyPumpini aega. Rääkisime mingi Kerttu vana klassiõega juttu ja chillisime niisama. Vahepeal sõitsime natuke ratast ka.
8 ajal saime saali, võtsime kangid, matid, kõrgendikud ja hakkasime pihta. Sama treener oli, kes esimene päev, aga BodyPumpis ei häirinud tema rutakus, sest seal lihtsalt teed, mitte ei pea samal ajal samme mõtlema ja vaatama, et kellelegi otsa ei keerutaks või hüppaks. :D
9 läbi natuke lõpetasime, käisime saunas, pesime, kreemitasime, föönitasime, riietusime ja saime Estonia juurde lipata. Minu jaoks oli see küll ainult natuke vaevaline, sest ma panin enda uued botased jalga, mida ma veel kandnud polnud ja mis meeletult mu kandu hõõrusid.
Pidime TÄPSELT minut aega KÕIGEST bussi ootama. Vedas!
Kodus muljetasin veel Tõnniga peaaegu 12-ni. Mari-Jaanal on reeded vabad, niiet tema läks ka minema.
Täna ärkasin 7 juba ise üles. Sõin oma helbeid, panin kotid kokku, pesin nõu ja lusika ära, pesin hambad, panin juuksed korda ja tegin näo inimese moodi korda.
8 ajal viisin prügikasti ära ja lippasin kooli.
Esimene loeng oli anorgaanilise keemia praktikum, aga me veel midagi eriti ei teinud. Proovisime gaasilampi ainult tööle panna. Rohkem räägiti niisama labori reeglitest ja mis tunnis saama hakkab.
Nüüd lippan anorgaanilise keemia loengusse.

Bye!