pühapäev, 27. veebruar 2011

Jälle...

...läks meelest siia midagi kirjutada ja nüüd on aeg nii palju edasi läinud, et mul pole ilmselt enam pooli asju meeleski.
Esmaspäeval magasin veel päeval ja siis läksin viieks BodyPumpi. Mõtlesin Fittigi pärast seda minna, aga see trenn tundus juba nii ülerahvastatud olema, et ma ei hakanud isegi mitte küsima, kas on vabu kohti.
Käisin siis pesus, lippasin bussile ja koju. Siis esmaspäevased saated ja tuttu.
Teisipäeval ärkasinb hommikul üles, lippasin arvutisse, kus tegime veel viimased kaks testi ära ja saime selle ainega ühele poole. Siis vene keel, inglise keele sõnadetöö ja kiiresti otse trenni. :) Jooksin lindil tund aega ja siis tegin veel üht-teist peale ning lõpuks sauna.
Pärast pesu, kreemitamist ja riietumist lippasin trammile, et Baltikasse sõita.
Poole kaheksa paiku olin Jõgeval. Tõnn oli mul vastas ja siis tulime tema juurde. Sõime, vaatasime telerit ja nii see aeg läks.
Kolmaspäeval tuli ema ja õde linna. Käisin nendega mööda poode ringi ja ostsin igast toiduasju, mis mul vaja läks ja läksin nenega kojugi. Tõnn jäi linna trenni.
Aitasin isal kokata ja olin niisama asjalik. Mingi aeg läksime isa ja õega Kuremaale ujuma. Pärast seda sõitsime Jõgevale, kus isa meid õega maha pani, et me Tõnniga Sadalasse tuleks ja läks ise sõpadega kuskile.
Läksime minu juurde, vaatasime seda "Üks mu sõber" ja teetasime ning lebotasime niisama.
Neljapäeval tegin hommikul ühte maailmaparimat (soolast) kodujuustukooki, mis viib keele alla. Sõime hommikust ja lebotasime niisama. Vaatasime telerit ja teetasime päev otsa.
Reede hommikul käisin juuksuris - tegin endale blonde salke ja värvisin kulme. :) Siis kähku koju, tegin munaputru ja sõime hommikust. No ja varsti oligi kell juba nii palju, et tuli hakata õhtusööki valmistama, milleks oli riis, kana-jogurtipada ja wokitud köögiviljad. Mm! :)
Päris õhtul tegin veel oma Kanada õunakooki ka ning hommikuks keerasin lavaši valmis.
Siis vaatasime "Kuninga kõne" ja läksime lõpuks tuttugi.
Laupäevaks olime juba üsna haiged valmis. Sõime ja lebotasime mingi aja niisama ning otsustasime lõpuks linna tulla, kus Tõnni ema meid terveks saaks ravida.
Tulime siia, jõime igasugu teesid ja rohte terve õhtu otsa ning saime muidki protseduure. :D
Täna oleme ka juba pool päeva igasugu asju söönud, joonud ja määrinud.
Kahjuks pean ma nüüd rongile juba minema, niiet minu ravimisega on kõik, aga no õnneks pole ma väga haige. Lihtsalt veidi köha ja eile oli 37,5 palavik ka päev otsa, aga see on kõik. Kusjuures täna ma ei tunne üldse enam, et mul palavik oleks, niiet Tallinn ootab!

esmaspäev, 21. veebruar 2011

Nädalavahetus

No, neljapäeval ärkasin rõõmsalt hommikul üles. Lippasin Virru Bosu trenni ja pärast seda otse kooli - botaanikasse, kuhu ma veel tagatipuks veerand tundi hilinesin ka, sest see troll sõitis nagu mingisugune ehe uimerdis.
Igatahes oli botaanika, mingi ebahuvitav uus tundki(elu- ja töökeskkond vist), mille poole loengu pealt ma TTÜ laborisse minevate optometristidega lahkusin, sest ma ei suutnud enam seal istuda. :D
Rääkisime siis Merliniga juttu ja sain analüütilise keemia klassi juba ära minna. Peagi hakkas teisigi sinna juurde "tilkuma", kes sealt tulema tulid. :D KT tegime Kerttuga valguskiirusel ära ja lippasime trollile, et viimasele (17.10) rongile jõuda. Kerttu läks nimelt Tartusse oma eksklassiõdele külla ja sõitis esimest korda rongiga, niiet ma olin talle suureks moraalseks toeks. :D
Tulin Tõnni juurde, sõime ja hakkasime minu IT töid tegema. Referaadiga saime ühele poole ja siis hakkasime "Estonia" kohta uurima. Lugesime ja uurisime ja kuulasime neid "mayday" helisalvestisi. Ja kogu see asi on nii judinaidtekitav, et ma kohe ei oskagi midagi muud öelda.
Reedel läksime päeval minu juurde, siis sõime ja vaatasime mingit filmi youtubest. Endiselt "Estonia" kohta. :D
Laupäeval meisterdasin pitsat, käisime saunas ja lõpuks tegin veel Kanada õunakookigi, niiet kõht sai kurguni küpsetisi täis. :D
Eile ärkasime, sõime, unelesime veel pool päeva voodis ja siis lõpuks tulime Jõgevale ära. Õigemini algul läksime Tõnni maale, sest Tõnn võttis mul isa auto ja käru, et Pärnusse puid viia maalt.
Linna jõudes sõime ja vaatasime "Hot tub time machine"-i. Siis hakkas Tõnn jalgpalli vaatama ja ma lahendasin ristsõnu. Kuni poole ööni välja. :D No vahepeal ainult vaatasime "Eesti otsib superstaari". Esiteks mind häirib, et midagi enam ei näidata seal va. nende persoonilugude. :D Pool saadet vaatan hobusetalli ja teine pool lehmalauta ning muud nagu polegi. Teiseks oleks pidanud poiss-kaksik ka edasi saama ning kolmandaks on üldse need kohtunikud liiga ennasttäis ja emotsioonitud.
Poole ühe ajal läksime tuttu. Järsku ärkasin üles selle peale, et Tõnni ei olnud mu kõrval ja korteriuks tehti lahti ning sammud läksid trepist alla. See oli Tõnn, käis välisukse peal ja siis tuli tuppa tagasi. Mingi eit kõrvalkorterist(seal mingid IMELIKUD) oli lõuganud ja kolkinud seal ukse taga(ju enda omad ei lasknud teda trepikotta e. siis koju), aga oli selleks ajaks juba ära läinud. Varsti tuli politsei ka - jalutas seal maja ees ja otsis "märatsejat".
Igatahes ärkasin hommikul natuke enne kaheksat üles ja lippasin rongile.
Tallinnas sõitsin kohe kooli juurde, et sealt spordikott ära tuua. Siis käisin juba üksiti poes ka ära, et jogurtit, kiivisid ja gribimahla osta.
Ühikasse jõudes avastasin kõigepealt eest Taive, kes seisis rõõmsalt MINU sirgendaja käes. Mitte, et ma kade tüdruk oleks, AGA ma pole kunagi tema ees enda sirgendajat kasutanud ega sahtlistki välja võtnud! See tähendab, et ta on ise endale selgeks teinud, mida minu sahtlitest leida võib. Üsna ebaviisakas temast ikka. :/
Igatahes nüüd olen sooje juustusaiu söönud, mahla joonud ja netis asju ajanud. No telerit vaatan ka poole silmaga.
Täna loenguid pole ja hommegi ainult 2 kohustuslikku, aga ma rohkem trenni pärast ikkagi tulin. :)

kolmapäev, 16. veebruar 2011

Haige Liis raporteerib

Eile ärkasin hommikul üles, tegin endale putru, jõin teed ja olin üldse väga asjalik. Käisin kiirelt Maxima juurest läbi, et raha välja võtta ja siis bussiga kooli. Arvutiõpetus oli, kus me saime nüüd kõigega ühele poole ja ma sain teada, et me peame mingid kodused tööd pühapäevaks ära tegema. Miks ma seda alles nüüd kuulen? :D Kuigi olgem ausad, ega ma vist nagunii poleks varem alustanud. Istusin seal kaks tundi ära ja siis lippasin otse apteeki, et Theraflud osta. Siis ühikasse, jõin seda samust, ampsasin banaani ja lippasin 12-ks ripsmehooldusesse. :)
Poole kahe ajal olin juba kodus. Sõin, kirjutasin üht-teist ja olin niisama asjalik. Siis lippasin varsti juba analüütilisse keemiasse, mis oli kõige mõttetum tund ever, sest õpetaja LIHTSALT kordas TÄPSELT kahe viimase loengu osa. :/
Koju tagasi tulles läks aeg jälle nii kiirelt, et ega midagi väga asjalikku ei teinudki. Ja kuna kuus tundi oli möödas, siis jõin vähemalt ühe Theraflu. Mis osutus SUUREKS veaks, sest niipea kui ma olin BodyPumpi trennist tagasi ühikasse jõudnud, läks enesetunne NIIII halvaks. Süda peksles, iiveldas ja lõpuks veel oksendasingi.
Hommikul alles hakkasin mõtlema, et see võis sellest Theraflust olla, sest seal oli kirjas, et paratsetamooli üleküllus võib kõike seda esile kutsuda ja ma olen päris kindel, et ma saingi sealt selle üledoosi, sest kui nüüd MÕTLEMA hakata (ja seda ma enne ei vaadanudki), siis 1000 mg paratsetamooli (ühes pakikeses) on ikka ULMELT suur kogus. Liigagi suur! Kui veel mina olen selline n-ö rohtude vastane, katsun kõike ravida ikka unega jms, siis isegi Tõnni-sugusele, iga-valu-vastu-tabletid, on see MINU meelest suur kogus. Aga no ega ma ennast veel mingiks farmatseudiks pea, aga nii tundub, sest see võrdub ju kahe VIIESAJASE tabletiga. Ja no kuna ma veel kaks pakki jõin, siis suisa neljaga.
Igatahes lippasin täna kella poole 11-ks kooli - vene keelde. Pärast seda võtsin sööklast kerge kolmnurkse singi-juustu võiku ja siis botaanika praktikumi, kus õpetaja tutvustas meile taimede määramise raamatut, mis tundub totaalne jura, aga no eks ma siis suvel murran oma pead sellega, kui tuleb herbaariumit koostada. :/
Siis lippasin koju ja kirjutasin niisama mingeid konspekte. Poole nelja ajal läksin Virru trenni - BodyPumpi järjekordselt, sest see pole vähemalt mingi rabelev asi ja kuna ma selline pool-tõbine olen, siis leian selle kõige sobilikumana.
Pärast seda käisin pesus, kreemid, särgid-värgid ja siis bussile ning koju.
Kirjutasin veel konspekti ja mõtlesin, et ühest võileivast ja hommikusest jogurtist on vist liiga vähe, aga eilne söök ka enam kuigi isuäratav ei tundunud. Oksendamise pärast of course. Aga midagi pidin ikka ju sööma, kuigi isu ei olnud eriti üldse ja oleks ka võinud vabalt söömata olla. Siiski läksin poodi, ostsin ekstra saia, et endale sooje juustusaiu teha, mis tundusid ainsana meeldivaina... ja Miisu komme ka. :) Lõpuks tegin endale sooja piima meega ka ja loodan, et nüüd saan küll terveks, sest see nohu(õnneks muid probleeme pole) ja sellega kaasnev pea "paksus" ajab mu hulluks.
Nüüd tuli meelde, et homme on ühes loengus töö ja ma peaks seda konspekti veel ümber kirjutama õisist.
Ilusat kolmapäeva!

esmaspäev, 14. veebruar 2011

Valentine's day :)











Laupäeval möödus päev tavapärase lebona minu juures. Vaatasime "Mementot" ja nii ta läks.
Eile olime pool päeva minu juures. Magasime kaua, sõime hommikust ja no lebotasime niisama. Nelja paiku läksime bussiga linna. Sõime, vaatasime "The Salton Sea"-d ja "Eesti otsib superstaari". Siit kohe küsimus, et MIKS ei näitanud ikka mu ühikakaaslast - JÜRIIIIIII?! Oleks ikka tahtnud telerist ka näha teda (mis siis, et ma olen tema selle aasta esitust delfist kunagi isegi vaadanud juba).
Täna ärkasime koos üles. Ma läksin rongile, Tõnn autoga Pärnusse. Terve tee Tallinnasse külmetasin. See rong oli nagu hundilaut. :/ Ja ilmselt tänu sellele jäingi nüüd haigeks.
Tallinnasse jõudes sõitsin siia, käisin apteegist ja poest läbi ning lippasin ühikasse. Siis sõin kiirelt jogurtit, kohukest ja šoksi ning lippasin bussile, et ühe peatuse koolile lähemale sõita.
Kõigepealt oli inglise keel, siis psühholoogia seminar, kus me kõik rääkisime lihtsalt iseendast ja siis oleks pidanud biokeemia hakkama, aga mu pea oli NIIIII paks ja valutas ning kõht oli ka tühi, niiet ma pidin lihtsalt koju ära tulema. Vaaritasin endale täiega süüa ja olin niisama mingi aja asjalik. Siis magasin tunnikese ja ärkasin Kerttu kõne peale, kes tuli minu juurde oma ilusa sõbrapäeva koogikesega, et seda minuga jagada. Nii armas! :)
Siis panin kiirelt valmis ja LIHTSALT läksin trenni, haigust trotsides, sest niigi pool eelmist nädalat jäi ka selle reisi pärast käimata ju. :D
Mõtlesin, et käin veel Maxima apteegis ka ära ja ostan mõnda külmetusjoogipulbrit, aga kinni oli juba ja linna ma sellepärast tagasi ka ei hakanud sõitma. Jõin hoopis teed sidruniga ja loodan, et ehk aitab seegi.
Panin endale uue ripsmehoolduse aja ka. Ma loodan, et ta mind nüüd ei vihka, et ma eelmine nädal nii järsku selle ära ütlesin. :D

Panen lõppu tänase päeva puhul ühe musipildi ka. :)


laupäev, 12. veebruar 2011

Elusalt kodus!

Minnes Rootsi sai kõvasti dringitatud. Koguni nii palju, et ma ei mäleta enam, millal MA NII purjune oleks olnud.
Igatahes tantsisime klubis ja Tõnni sebis niisama mingi p*derast, kes ütles mulle, et veedab ise temaga täna öö.
Stockholmi linna peale minemine oli väga kahtlane, aga sain ikka lõpuks Tõnni üles, kes oli vaevu 3 tundi magada saanud. Jalutasime linna, vaatasime niisama ringi ja lõpuks tagasiteel käisime ühes pitsabaaris söömas. :)
Tagasiteel Eestisse jõin ainult ühe Smirnoffi ja olime palju kultuursemad. Enam kluppi ei tikkunud,vaid vaatasime Rolf Roosalu, tantsijaid ja teisi trikitajaid. :D Laev õõtsus NII meeletult, et mul pole kunagi suuremat surmahirmu olnud, kui tollel ööl. Ilma naljata! Pidin juba mingi hetk minema infost küsima, et kas "see" on veel normaalne või ma peaks juba paksud riided selga panema ja päästevesti välja otsima. :D
Hommikul ärkasime, pakkisime asjad kokku ja lippasime Tallinnasse. Läksime Tõnniga minu juurde ja magasime kuni rongile tulekuni. Rongis ka magasime - st. mina kuskil kolmveerand tundi ja Tõnn terve tee.
Jõgevale jõudes sõime kõhud täis ja läksime JÄLLE magama. Siis vahepeal ärkasime veel 11 ajal üles, tegime voodi ära ja jäime ööseks magama. :D
Hommikul ärkasime üles ja siis ma arvutasin välja, et viimase 32 tunni jooksul olime kokku üleval kõige rohkem seitse tundi (Tõnn veel vähem). Sõime ja tulime ühese bussiga koju, sest pidime emme ja Kädiga vanaema juurde Siimu sünnale minema. Bussis muidugi tuli mulle meelde ka, et pidin sularaha välja võtma (kingituseks) ja lille ostma. EKSOLE udupead! :/ Igatahes saime ikkagi raha kokku ja läksime siis emme ja Kädiga vanaema juurde. Vaiatu poest saime lilled ja endale leidsin ÜLISOODSAD ja ILUSAD (veel kivikestega) küünekleepsud, mis maksid VAID 80 eurosenti. See oli vist üks parimaid oste, mis ma kunagi teinud olen, mis siis, et mu ÜLIPIKAD küüned enam nii lahedad pole, sest ma murtsin reisil ühe küüne TÄIESTI nulli. :D
Igatahes sõime vanaema juures kõhud head ja paremat täis, ajasime juttu ja olime niisama asjalikud. :D
Tagasitulles käisime Kuremaal ujumas ka veel ja nüüd jõudsime kojugi. :)

teisipäev, 8. veebruar 2011

Miks mul midagi selga pole panna?

Nii...

Eile oli ainult labor ja siis sain ühikasse lebotama tulla. Kaua ei viitsinud, sest otsustasin linna minna. Kõigepealt käisin Virus Bodyshopis ka ostsin endale Cosmo kupongiga selle maailmahea kehakreemi. :)
Pärast seda läksin Taco Expressi, mille 14 eurone voutšer mul oli. Sõin siis ilmatu suure pitsa ja jõin palju mahla. Kaasa ostsin Caesari salati ka, mida täna maiustasin. Maailma parim salat ikka, for sure!
Kahe ajal jõudsin koju, tukastasin veidi ja siis läksin Rocca al Maresse kuueks trenni - BodyPumpi st.
Õhtu oli järjekordne lebo ja kanal kahe saated.

Täna ärkasin juba paraku poole üheksa ajal üles. Uurisin netis ringi ja sõin oma helbekesi piimaga ning banaani.
Üheteistkümneks läksin Virru Bosu trenni, mis on endiselt mul üks favoriite. Pärast trenni sõitsin trammiga Tondile, et ühes kalatarvete poes käia ja Tõnnile vobbler osta. Nii sõbrapäevaks, no!
Sealt jalutasin koju. Käisin veel poest ka läbi ja ostsin mahla endale. :)
Koju jõudes sõin kõigepealt oma eelpool mainitud salatit, jõin teed ja uurisin netis ringi. Siis tukastasin natuke, sest toakaaslane tegi sama ja ajas mulle ka une peale.
Üles ärkasin Kerttu kõne peale. Läksime (Karolin ka meiega) Skyparki möllama, sest meil olid voutšerid juba ammusest ajast. Seal oli ikka päris lahe. :D Kui mul laps on ja ma Tallinnas elan, siis ma lähen temaga kunagi KINDLASTI sinna tema sünnipäeva tähistama.
Igatahes tagasiteel ühikasse helistas Tõnn ja ütles, et me sõidame homme Rootsi-kruiisile. Nunnu! Nüüd olen paaniliselt juba viimased kaks tundi vist lihtsalt riideid sobranud ja proovinud ja no MITTE midagi pole selga panna. Kapp on lookas, aga MITTE midagi ei ole "kõlbulikku".
Igatahes ma püüan varsti uinuda.
Bye!

pühapäev, 6. veebruar 2011

Üüratu paus

:D See tähendab, et ma ei mäleta enam pooli asju.

Igatahes oli kolmapäeval ÜLIlahe analüütilise keemia labor ja pärast seda vaba. :) Põhimõtteliselt näeb see labor välja nii, et algul harjutame, mida millega reageerida, et tekiks midagi, mille põhjal olla veendunud, et tegu on mingi kindla ainega. Ja siis kui oleme rühmade kaupa need läbi teinud, siis saame tunnikontrolli, kus on katseklaasis ainult üks (ja meile mitte teadaolev) aine ja ma peame ositi hakkama tegema reaktsoone, et teada saada, mis aine see on. Siis tuleb kontroltöö, kus on mitu ainet. Ja kui me oleme mingi teatud osa rühmi läbi võtnud, siis tuleb veel mitme rühma segu lahuse ained välja laboreerida. Ainuke tüütu asi kogu selle HULLULT laheda töö juures on see, et mõni aine võib varjutada teise aine reaktsiooni, seega pole ainete seguga kõik päris nii lihtne, aga siiamaani on kõik hakkama saanud.
Pärast kooli chillisin ühikas ja olin niisama asjalik. Vahepeal üritasin natuke magada ka, aga ma pole väga kindel, kui hästi see mul õnnestus. Siis käisin BodyPumpis ja pärast seda Stepis. Positiivne!
Õhtu möödus ilmselgelt vene keele sõnu õppides ja niisama emmessenniselt.

Neljapäeval oli tihe graafik. Hommikust lõunani oli jälle analüütilise keemia praks, siis kiire trenn (jõusaal), ühikasse - lõunasöök, kooli tagasi, kus oli vene keele töö. Sealt lippasin poole loengu pealt ühikasse, et korralikult enda kott kokku pakkida, ilma, et mul pooled asjad maha jääks, midagi suure kiirustamise tõttu ära lõhuks vms.
Neljapäeva õhtu olime Jõksus.

Reede päeval läksime minu juurde. Emme ja issi läksin Rootsi ja võtsid Kädi kaasa, et ta Põltsamaal Merle juurde poetada. Seega olime home alone. Kütsime, lebotasime ja olime niisama lahedad. Reedel kokkasin head ahjuvormi ja Kanada õunakooki.

Laupäeval ärkasime poole lõuna paiku, sõime ja no ma koristasin peaaegu pool päeva. Teine pool päeva jälle kokkasin. Tegin imehead vorstistroogonovi ja peedi-küüslaugusalatit. :)
Õhtul vaatasime niisama Discoveryt ja DI-d, kust tulid päris õudsed kummitus-saated. :D

Täna ärkasime jälle poole päeva pealt, sõime munaputru ja sooje ning valmistusime pere kojutulekuks. Kõigepealt sain oma laheda kleidi kätte, mille tädi Külli oli mulle no kingituseks saatnud ja siis pätsasin emmelt veel hea Salvador Dali lõhna ära, mille nad issiga (issi sai mingi Kenzo lõhna) õnneloosiga laevalt võitsid. Ühesõnaga muljetasime paar tundi emmega ja siis tulimegi Tõnniga tulema. Käisime Voorelt ka läbi, sest Tõnn sai mingi tüübiga kokku, kes ühe Calibra on TÄIELIKULT ära tuuninud ja nüüd ostis Eestis ainulaadse Turbo-Calibra, mille üle nad siis seal muljetasid. :D
Jõksu jõudes lasin end Selku juures maha panna ja läksin hoopis solli - lumivalguke nagu ma olen. Ostsin juba üksiti endale Cosmo ka, et hiljem rongis aeg sisustatud oleks, sest tellimus koju lõppes kahjuks ära.
Siis sõime, lebotasime ja kiusasime Tõnniga teineteist veel enne minu rongile minekut. Plaanisin tegelikult enne kuuese rongiga minna, et trenni ka veel jõuda, AGA ei suutnud kaisust lihtsalt minema tulla. Niisiis tulin kolmveerand üheksasega.
Nüüd olen ühikas, lakin küüsi ja oleks tahtnud veel "Top geari" ka lõpuni vaatada, aga üks siin sättis magama ja ma ei tahtnud ebaviisakas olla, sest tema ei taha kunagi telerit edasi vaadata, kui ma magama minna tahan. Vähemalt ta ei ütle seda. :D

teisipäev, 1. veebruar 2011

Juba veebruar!

Nädalavahetus möödus tavapäraselt. Laupäeva õhtul oli veel üks väike probleem. Nimelt üks härra lubas TERVE õhtu minuga olla. Siis tuli meelde, et oli lubanud hoopis ühe sõbra juurde sauna minna. Lubas, et tuleb tunni-pooleteise pärast tagasi ja kui ma olin juba NELI tundi oodanud, siis ma lõpuks helistasin. Igatahes kuhu ma tahtsin jõuna on "Lubadused-lubadused-lubadused!"
Igatahes ülejäänud aja vaatasime Tõnniga filme("127 hours", "The Social Network", "Unstoppable") ja lebotasime suurem osa niisama. See näeb välja nii, et mina vahin lakke ja Tõnn istub silmad punnis netis(postimees.ee, streetrace.org, auto24.ee, hotmail.com, postimees.ee, kalale.ee, arsenal.com, orkut.com, postimees.ee jne). :D
Pühapäeval käisime saunas ja no nii see nädalavahetus järsku läbi sai. :D

Esmaspäeval ärkasime 11-12 paiku. Lebotasime ja ootasime, millal emps mul tuleks, et saaks söömist hakata sättima. Nii külm oli ka, et ma otsustasin ISE tule alla teha (uue pliidiga pole seda veel juhtunud), mis mul siiski PÄRISELT ei õnnestunud, sest emme enne jõudis koju ja andis paar näpunäidet, KUIDAS see tuli alla jääks. Võimas! :D
Igatahes sõime ja asjatasime igaüks omi toimetusi. Vahepeal käisime empsi töö juures mu vene keele materjali välja printimas, mida oli üle NELJAKÜMNE lehekülje. :D Ja kuna lõpus oli veel kasutatud kirjandus ka, siis püüdsin kuidagi printimist stoppida, aga duubeldasin hoopis eksemplare, niiet printer lasi veel peagu poole samapaljut otsagi, enne kui me selgusele saime, KUST printimist täiesti katkestada.
Õhtu poole aitasin empsil kartuleid ja sibulaid koorida ning olin jube asjalik.
6 paiku läksime linna, sest Tõnn tahtis jalkatrenni minna. :) Ma siis tšillisin niisama ja lahendasin vene keele ülesandeid. No "Meeleheitel koduperenaisi" vaatasin ka.
Kui Tõnn koju tagasi tuli, siis käisime võtsime raha välja, sõime ja vaatasime filmi.

Täna ärkasin juba 7 ajal üles. Siis panin riidesse, pesin hambad ja siis saatis Tõnn mu rongile. Kuna mu rahakott jäi Tallinnasse, pidin ilmselgelt täispileti ostma, mis on totaalne röövimine. Eriti veel kui see rong sõidab nii aeglaselt, et no ma jookseks ka kiiremini. Igatahes, vaatamata minu kartustele, jõudsin siiski lõpuks Tallinnasse. Ostsin EUROSE bussipileti, SEST ilmselgelt, kui mu rahahkott on ühikas, pole ka mul ID-kaarti tagataskust võtta, kui Härra Mupo peaks tulema.
Ühikasse jõudes jõin kõigepealt kogu Tallinna vee ära, sest mul andis seda tonnist kohvrit siia neljandale vedada. Ausõna! Siis vaatasin, et kell juba palju ja poole loengu pealt ikka enam inkasse minema ei hakka. Parem praadisin endale pelmeene. :D
Siis lippasin poole üheks arvuti tundi, mida oli kaks loengut järjest ja pärast seda oli mul küll tunne, et mu pea juba VALUTAB sellest ekraani vahtimisest ja mitte-midagi-tegemisest.
Pärast loenguid lippasin Maximasse. Ostsin head ja paremat ning siis kiiresti ühikasse, sest otsustasime Kerttuga kinno minna. Vaatasime "Varieteed", mis oli film nagu film ikka, aga väga hea muusikaga. Ja ehted, soengud, meigid ja hilbud olid ka omaette vaatamisväärsused. :)
Pärast kino läks Kerttu ilmselt ühikasse tagasi, ma trenni - BodyPumpi. Pärast trenni kiire pesu, kreemid, värgid ja bussile. Sain veel bussis natuke Tiinaga muljetada ning enne kümmet olin juba ühikas.
Nüüd olen siiamaani toidutares ja nami-namis tšillinud, paar retsepti üles kirjutanud ning kui aus olla, siis olekski juba tagumine aeg unedemaale sättimiseks.

:)