neljapäev, 31. märts 2011

Jõks

Nädal läks kiirelt. Teisipäeval oli pikk päev kooli, aga sellegipoolest jõudsin veel kiirustades Zumbasse, mis oli ikka nii ülim.

Eile ärkasin hommikul üles, lippasin praktikumi, kus oli mitu tundi lihtsalt filtreerimist - esmakordselt päris masendav! :D Siis tegime Kerttu ja Stellaga arvutiklassis kõik koos ühe biokeemia testi ära, mille me maksimum-punktid saime. Esimestana! Täna veel kõik imestasid ka, et MIS moodi, aga lihtsalt niivõrd targad oleme.:D

Igatahes pärast testitegemist läksime sööklasse - ma sõin oma eelmine õhtu jalka ajal(mis oli ÜLIM, I must admit) tehtud uut pastasalatit. Ja nii õudne, kui see ka pole, lasin ma endale Kerttul augu pähe rääkida ja läksime hoopis kinno, mitte biokeemia loengusse. Vaatasime "Jane Eyre". Hea oli!

Pärast kino käppelt ühikasse, pakkisin asjad kokku ja lippasin kohe trenni. Kõigepealt käisin BodyPumpis ja siis Stepis ka veel. Lõpuks tuli meelde, et kell 8 hakkab "Meisterkokk" ju, aga thanks God, et ma ühikale nii lähedal trennis käin. Viskasin riided ümber ja lippasin ühikasse. Pesus käisin ka seal - pärast saadet.

Täna ärkasin enne poolt 9 üles. Vaatasin natuke vene keelt ja nautisin niisama hommikut. Jõin kohvi ja sõin sooje saiu.

Poole 11-ks läksin kooli. Kõigepealt oli vene keel, milles oli maailma lihtne töö ja sellele järgnes botaanika.

2 läbi olin ühikas. Sõin, pakkisin asju ja lõpuks kiirustasin trenni. Käisin niisama jõukas - jooksin jms. Lõpus venitused ja siis kiiresti-kiiresti pessu ja riidesse, et rongile jõuda.

Nüüd olen Tõnniga. Oleme õhtu otsa peegelkaameraid vaadanud ja niisama lebotanud. Ongi tagumine aeg magama sättida. Bye!

esmaspäev, 28. märts 2011

Aitab!

Nädalavahetus oli nõme ja sellest pikemalt ei räägigi. V.A. see, et Merle ja Einar käisid meil Lauriinaga. Ta on ikka NII pisike ja nii armas. Nagu väike nukk! :) Tegime rullbiskviite ka! Ja no oleks ma seda teadnud, et nende tegemine NII lihtne on, siis ma poleks selle tegemist kunagi niimoodi "edasi lükanud". Võrreldav suisa muffinipulbri kokkusegamise ja vormidesse valamisega.
Igatahes pühapäeval lebotasime Tõnniga koos. Ja ma õppisin hoolega töötervishoidu, mis õnneks polnudki täna üldse raske. Valikvastustega ja üldse mitte peadmurdvad. :)
Pärast seda arvestust oli biokeemia, pärast mida me söömas käisime, ja inglise keel, kus meile esinesid Portugali vahetusõpilased oma riigi kohta tehtud ettekandega. "Meeldiv" on teada, et neil on praegu juba randades 20+ kraadi. :D Meil pole veel märtsikellukesigi.
Igatahes pärast kooli lippasin ühikasse. Uurisin netis ringi ja siis lippasin juuksurisse juukseotsi lõikama.
Enne viit olin siinmail tagasi. Käisin poes, ostsin HUNNIKU pastasalati materjali (kurki, tomatit, porksi, maisi, herneid, paprikat, riivjuustu, vorsti, riismakarone, hapukoort, majoneesi) ja lippasin rõõmsalt ühikasse seda valmistama. No maailmahea ja -ilus tuli see salat. Siis sain veel kiired ampsud ja tuligi bussile lipata, et trenni sõita. Käisin BodyPumpis.
Koju jõudsin kolmveerand üheksa paiku. Sõin salatit ja nüüd olen ülejäänud aja põhimõtteliselt tühja passinud - telerit vaadanud, Tõnniga jutustanud ja netis niisama asju ajanud.
Kohe hakkab "Pärapõrgu perekond" ja siis saan voodisse sukelduda!
Ilusaid unenägusid!

reede, 25. märts 2011

Kaunid ilmad

Kolmapäeval ei jõudnudki loengusse, sest mul jäi kiip tuppa ja sellega oli nii palju jamamist, et ma oleks hilinenud mõnuga loengusse, seega mõtlesin selle aja hoopis kasutada optimaalsemalt ära ja õppida psühholoogiat.
Kella kuueks läksin kooli võrkpalli trenni, mis oli päris mõnus. Polnudki nii ammu mänginud! Viimati suvel vist. (: Enne kaheksat teps lõpetasime ära ja ma jooksin koju, et "Meisterkokka", of course, näha. Siis õgardasin müslibatoone ja kui saade vaadatud, sain ühikasse pessu minna.
Siis püüdsin veel kontsentreeruda ja lugeda psühholoogiat.
Kümne ajal läksin juba magama ära, et olla arvestuseks piisavalt välja puhanud.
Eile ärkasin 7 üles. Lugesin veeeel psühholoogiat, tegin endale putru ja olin niisama asjalik.
Siis läksime Kerttuga kooli. Arvestus oli ajuvaba ja ilmselgelt oli mul KÕIGE ajukam variant. 10 ajal sai arvutis läbi ja ma lippasin ühikasse. Pakkisin asju, otsisin riideid, sõin ja lebotasin niisama.
Kahe ajal lippasin trollile, et Baltikasse rongile sõita.
Poole kuue ajal olin Jõgeval. Tulin ise siia, sest Tõnn oli jalkatrennis. Ken on ka siin, mis oli suur üllatus mu jaoks. :D
Ootasin siis natuke aega, kuni Tõnn koju tuli, siis sõime ja läksime ujuma. :)
Hiljem vaatasime "Scott Pilgrim Vs. The Word"-i, mis oli too ajuvaba ning me jätsime selle pooleli ja jäime hoopis magama.
Täna ärkasime 10 ajal üles. Lebotasime tükk aega niisama, tšekkisin, kas stipp on üle tulnud ja siis sõime putru mustikate, banaanitükkide ja maasikatoormoosiga. Mmm! Ja siis läks Tõnn maale, ma solli ja hambaarsti juurde aega panema.
Nüüd olen ülejäänud aja niisama lebotanud. Hakkan vist küüsi lakkima. Õhtul lähme Kauri sünnipäevale.
Ilusat nädalavahetust!

kolmapäev, 23. märts 2011

Tere psühholoogia!

Eile ärkasin poole 9 paiku üles, kui Põrsas kobistama hakkas, ehk kolmveerand tundi enne kellahelinat. Sõin püha hommikusööki - sulajuustu-vorstisaiu salatilehe ja tomatiga. Mmm... Jõin (3-in-1) kohvi ka, sest Maximas oli soodukas. :D Muidu ma joon (Tallinnas) rohkem teed. Igatahes sain poole kauem oma hommikut nautida.
Poole üheteistkümneks läksin kooli, sain lihtsalt kohe hoobilt vene keeles ühe A ja olin niisama asjalik terve päev, sest ühes aines pidin Karoliniga kogu rühma esitlust ette kandma ja mikrobioloogias olime Karoligiga üldse üsna vähesed, kellel oli haiguste esitlus tehtud. Niiet, eeskujulikud õpilased! (Kuidas mulle sellega meenus praegu see reklaam - pluusikätised ja mingi pesupulber.) No vahepeal käisime muidugi söömas ka, mis on väga oluline informatsioon. Ja lõpuks saime veel ühest tervest mikrobioloogiast äragi, sest esitlusi polnud nii palju ja meil poleks midagi teha olnud.
Lippasin siis koju, vaatasin natuke psühholoogiat, pakkisin trennikoti kokku ja sain Põrsale natuke sõnu peale lugeda, sest ta oli mult luba küsimata teleri käima pannud, siis ma palusin, et ta mult luba küsiks enne, kui mu asju näpib. Siis ta arvas, et telekas ei olegi "minu asi". Hahaa, kes selle teleri siis ostis? Ja digiboksi? :D Naljatilk! Sest nojaa, on ju teatud sort inimesi, kes ei taju ise piire: mida neile on lubatud näppida ja mida mitte. Seega peab kõik ära keelama, sest midagi lubada ja midagi mitte - teadagi tekitab see ainult paksu pahandust ning hiljem on ikka meelest läinud, mida siis võis või mida mitte.
Siis lippasin poole kaheksaks PlanetSporti trenni. HappyMove-i, mis oli hullult lahe - algul olid rahulikud harjutused, siis palju tantsimist, poksimine ja lõpus lihasgrupid. Superluks! :)
Pärast pesu, kreemid, riidesse ja koju tagasi. Kõndisin koju, sest bussi ei juhtunud tulema, aga õnneks pole see ju üldse pikk maa. Kõige lähem spordiklubi, kus ma käinud olen. Tulbi on ka suht seal samas. Seal olen ka käinud, aga Planet siiski veeeeel lähemal. Hurray!
Koju tulles lebotasin niisama - vaatasin telerit ja muljetasin Tõnniga emmessennid. Massaaži ostsin ka mingist Cherry-laadsest portaalist, mis oli nagu maailma aeglaseim ja kogu lehekülg jooksis ostu vältel u. 20 korda kokku. :D Aga vähemalt sain odavalt (9.8€)! Siis tegin kakaod, pläkutasin Mari-Jaanaga ja lõpuks sain magamagi jäädud.

Täna ärkasin samal ajal, kui teisedki üles - ehk siis kuskil poole kaheksa ajal. Ja loeng hakkab alles pool kolm, niiet üsna masendav. Ja siin toas on NIII palav juba varahommikust saadik, sest päike kütab ikka MÕNUGA!
PS! Pean ka mainima, et Põrsal on endiselt mu rinnahoidjad seljas. Nii kahju tast ikka, ma arvan, et tal polegi rohkem rinnahoidjaid ja tal läksid vanad katki vms ja seepärast "oligi sunnitud" minu sahtli kallale minema. Aga siiski - seda tegu ei õigusta miski!
Aga see-eest oli mõnus hommik - sõin rahulikult hommikust, kreemitasin end sada tundi, sättisin soenguid, koostasin nimekirja, mida kõike mul poest vaja läheb(kuigi sai ainult kaks asja hetkel - uus kulmupliiats ja SH-i Double Duty küünelakk) ja lippasin niisama pesuväel ringi.
Igatahes oleks nüüd TAGUMINE aeg hakata korralikult psühholoogiat õppima, kuigi see õppejõud pidi NIIIIIIII haigeid arvestusi tegema, et ma pole MITTE KELLELTKI ühtegi positiivset sõna tema kohta kuulnud. Saadab mingi ILGE portsu kordamisküsimusi ja küsib sealt heal juhul mõnda üksikut. Rohkem mingit sellist asja, mida pole isegi materjalides olemas, niiet seal peab sõna otseses mõttes tarkust õhust haarama. Üldsegi, ma leian, et on piisav, kui ma niisama asjadest aru saan. Mille kuradi pärast on vaja õppida pähe mingeid kognitivisme ja biheiviorisme, nende esindajaid ja teooriaid ning üldse KÕIKE muud ebavajalikku. Jap, arendab ehk silmaringi, aga huvitav-huvitav, palju mul sealt järgmine kuu meeles on?!
Ausõna, gümnaasiumis mulle VÄGA meeldis psühholoogia, kuigi me õppisime seal samamoodi Freude ja asju, aga ilmselt pean siiski veelkord tõdema, et niipalju sõltub ikka õpetajast.

Ma läksin!

esmaspäev, 21. märts 2011

No title!

Reedel käisin siis Marjokese sünnipäeval, kus sai nii palju süüa, et ma mõtlesin, et ma ei pea nädal aega rohkem suutäitki sööma. Nii siiski ei läinud! :D
Mängisime Aliast ja no huvitav-huvitav, kes küll võitsid? Muidugi mina ja Marju.
Pärast kutsusin Tõnni Sadalasse ja tulin isegi ära, sest no ikka jõhker uni tuli peale.

Laupäev oli tavapärane lebo. Õppida ka ei saanud, sest Tõnn jättis mu kohvri linna koos läpaka ja õpikute/vihikutega.
Igatahes magasime kaua, sõime hommikust, vaatasime "The prince of Persia"-t ning siis hakkasin empsuga süüa tegema. Tegin šnitsleid, niiet terve maja oli suitsu täis, aga vähemalt oli see seda väärt. Head olid! Alati on! :D
Õhtul käisime saunas ja tulime linna.

Pühapäeval ärkasin 10 läbi üles ja olin üksi, sest Tõnn läks kalale. Sõin võileibse, jõin teed ja lippasin niisama pool-paljalt mööda korterit ringi. Lõpuks tõmbasin siiski Tõnni pusa peale, juhuks kui Tõnni esiemad peaks juba Soomest tagasi jõudma (sest me ei teanud, mis kellase laevaga nad tulevad). Õppisin siis pool päeva korralikult botaanikat ja olin üldse jube asjalik. Siis tuli Tõnn koju, käisin sollis ja siis kokkasime endile hea söögi valmis. :)
7 ajal jõudsidki Soomelised tagasi. Käisime poes, ostsime toidukraami, vaatasime "Eesti otsib superstaari" ja õppisime veel omi asju. Ma botaanikat ja Tõnn oma majandust.
12 ajal "läksime magama", aga ma passisin peaaegu kolmeni üleval, sest palav oli ja mõtted uitasid igalpool ringi.

Täna ärkasin kümme enne seitset üles. Pesin hambad, panin riidesse ja lippasin rongile. Rong täitus igas peatuses üha enam ja enam ning lõpuks oli see nii täis, et ma pole veel midagi sellist näinud selle aja jooksul, mil ma ÜLDSE siin Eestimaal rongiga liigelnud olen(mida pole tegelikult ajaliselt palju - paar aastat). Sõin oma kartulisalatit ja kordasin kõik küsimused veel ikka kindluse mõttes üle. :)
11 ajal olin ühikas. Käisin kiirelt poes, pakkisin kooliasjad kokku, ampsasin müslibatooni ja lippasin poole üheks kooli. Töö läks järjekordselt hästi, ma loodan...sest viimne kui üks asi on pealuu sees, aga no elame-näeme! Inglise keele elasin ka üle ning neljaks sain koju.
Hakkasin kiiresti süüa tegema, sest kõht oli maailmatühi. Praadisin endale makarone hakklihaga ja letšoga. Mm! :) Siis tegin endale salatilehtedest ja tomatist veel salatit ka kõrvale ja no küll oli hea. :D
Pärast söömist passisin niisama netis ja vaatasin "Kodus ja võõrsil"-t. Siis panin riidesse ja lippasin välja jooksma. Pärast kiired kõhulihased ja venitused peale ning "Võsareporterit" jälgima. Siis vahepeal käisin pesus ja nüüd jätkan oma kanal kahe esmaspäeva õhtuse probrammi vaatamist.
Korrigeerisin vahepeal üht esitlust, mida me homme ette kandma peame ja kirjutasin ühe teise esitluse (mida peame samuti homme ette kandma) kohta üht teist endale paberile üles.

Ilusaid unenägusid!

reede, 18. märts 2011

Reedeke

Selle asjaga sai nüüd nii, et pärast seda, kui ma olin fb-i teema temast teiud ja ta koju tulles (ilmselt seda märkas), tuli mulle fb-sse kiri, kus ta tunnistas üles ja vabandust palun ning ka pesu kinni lubas maksta. Palus, et me ei lahkaks seda ka avalikult, sest tal olla väga häbi, aga teema jäi. Olgu õnnelik, et ma teda sealt toast välja ei lasnud tõsta. Ja pealegi oli selleks ajaks juba ilmselgelt enamik sõbralistist seda teemat vähemalt lugenud (kui mitte veel paar head sõna ka pannud).
Igatahes neljapäeval ärkasin hommikul üles. Käisin topeltlaboris, kus meil hakkas nüüd täiesti brand new teema - kaalanalüüs, mis tõotab päris keeruline tulla. :D
Pärast seda käisin sööklas kapsa-hakklihahautist söömas, sest ma ühikas poleks viitsinud hakata seal midagi kokkama veel.
Värvisin siis küüsi, passisin netis, pakkisin asju ja no varsti tuligi trollile lipata.
Jõgeval oli Tõnn ilusti-kenasti vastas. Siis käisime poes, kokkasime ja sõime jõhkralt ja siis lebotasime niisama teleri ees. Mingi aeg läksin ma magama, aga ärkasin 12 ajal uuesti üles. Siis rääkisime veel paar tundi Tõnniga, sest tal oli nii suur ärevus, kuna nad läksin täna hommikul forelli püüdma.
Ärkasin 11 ajal üles. Sõin ja lippasin rõõmsalt (pangakaart ja kreem näpu vahel) Selverisse solli, aga mingid taevased jõud olid ikka täna väga vastu minu nahavähi tekitamisele ja seal ei saanudki kaardiga maksta. Ning väljas olev pangaautomaat oli ka "ajutiselt suletud" ning kuna mul olid kontsasaapad, siis ma ei jõudnud ka enam kaupsi juurde joosta ja tagasi, sest see oleks sellisel jääajal üsna suur enesepiinamine. Seega ei jäänudki muud üle, kui kurvalt Tõnni juurde tagasi kõndida. Siis vaatasin, mida koju kaasa võtta ja mida Tõnnil lasta hiljem järele tuua ning tulin bussile.
Siis tulin koju, sõin kastulisalatit, kohukest, küpsist ja pähklikreemi saia ning olin niisama rahul. :D
Nüüd käisime Liisa ja Illiga poes Marjole kingituseks "asju" juurde ostmas ning siis pajuurbi korjamas.

kolmapäev, 16. märts 2011

Pesuvaras!

Niisiis tuli välja, et elan koos kleptomaanist pesuvargaga, kes on ise umbes kolm korda suurem, kui mina, aga näe selga on venitanud mu rinnahoidjad. Püksid muidugi ilmselgelt ei läinud ja need tuli niisama oma riiete vahele ära peita. Kusjuures ei saa mainimata jätta seda taibukust võtta kohe püksid ka, sest siis ei ole neid mul silme all ja ma ei hakkagi neid ehk otsima. Igatahes kogusin niipalju asitõendeid (kui andis) ja täna hommikul otsustasin ta riiulil sobrada ja oma püksid sealt üles otsida (sest rinnahoidjaid ma nägin tal vilksamisi seljas, kuigi ta neid meeleheitlikult peita üritas). Ja nii kui ma sealt esimest pusa tõstsin, tulid mu S-püksid sealt välja. NALJATILK! Ja ta püüdis mulle veel valetada, et ta need veel õega Pärnu Kaubamajakast (või mis iganes) ostnud. Need on H&M-id, niiet ma sain tal mõnusalt suu kinni panna, öeldes, et neid ei müüdagi Eestis!
Ma olen praegu NIIIIII närvis. Tahaks tema kallal veel ja veel võtta, et ta õpiks teiste inimeste asju mitte võtma. Üldsegi on nüüd väga kahtlane siin olla, mine tea, mis ta veel mult varastanud võib olla, vms. :D
Igatahes jah, elame hästi!!!

esmaspäev, 14. märts 2011

Jälle Tallinn

Olen olnud lohakas nagu näha.
Igatahes neljapäeval oli tavaline pikem koolipäev, sest oli labor ka. Pärast laborit lippasin ühikasse ja hiljem viimast korda myfitnessi. St. kuukaart sai läbi, aga mul juba uus koht valmis vaadatud, ainult selle ostmisega pean veel kannatama, kuni kiire periood mööda saab. Käisin bosus, ujumas, saunatamas ja mullivannitamas. Mõnus! Pärast pesud, kreemitamised, riietumised ja trolli ning bussiga(mida ma umbes sada aastat ootama pidin, aga jalgsi ka selle asemel ei saanud minna, sest talv oli trenni ajal tagasi tulnud ning mul oleks suud ja silmad täis tuisanud) koju.
Õhtul avastasin meeldiva uudise - ma hakkan stippi ja sõidutoetust ka saama! Hurray!
Reedel ärkasin 6 läbi üles, et võimalikult kiiresti Jõgevale Tõnni kaissu pugeda. Kõigepealt tudusime veel poole lõunani, siis ma käisin maksuametis võtmas allkirja, et mul pole rohkem sissetulekuid Eesti riigist ja ma saaksin Soomes oma tulusid deklareerida. Siis käisime poes ja läksime minu juurde.
Ülejäänud päeva lebotasime niisama, vaatasime telerit ja tõlkisime mu psühholoogia artiklit. St. mina ikka tõlkisin, aga Tõnn aitas mõne lausega.
Laupäeval ärkasime lõuna paiku üles, sõime hommikust ja lõpetasime artikli ära (2 viimast lõiku). Siis vaatasime "The disappearance of Alice Creed"-i ja no nii see aeg läks. Pärast seda tegin söögi kõrvale salati, sõime ning saime rõõmsa uudise osalisteks - ma olen järjekordne (ehk nüüd siis 8-kordne) nõbu. Merlel sündis tütreke. Ma olen nüüd nii excited ja tahaks pisikest juba NII näha.
Pühapäev möödus suuresti tolle psühholoogia artikli arutluse kirjutamisele, millest mul nüüd kopp siiamaani ees on. Ja küüned olin sunnitud ka TÄIESTI nulli lõikama, sest nimetissõrme küünes oli väike lõhe sees, mis mind häiris. Seega läksid kõik nulli, aga ma lohutan end sellega, et nad kasvavad ikka ükskord nii pikaks tagasi.
Õhtul käisime saunas ja läksime Jõgevale ära, et veel Selkusse jõuda ja seal laadapäevatada. Ostsin endale tintelpennid, musta küünelaki (kasutan ära lühikesi küüsi, sest MINU arvates sobivad tumedad küüned AINULT lühikestele küüntele), lokitorud, šokolaadikreemi, ploomimahla ja pakisuppe. :D Säästukast käisime ka läbi, sest ma jätsin oma hambapasta koju ja pidin nüüd uue ostma.
Siis vaatasime "Pangarööv"-i, sõime jäätist ja lebotasime niisama.
Täna ärkasin 10 enne 8-t üles. Panin riidesse, pesin hambad ja lippasin rongi peale. 10 läbi olin Tallinnas, kõigepealt läksin ühikasse, panin oma hiiglasuure kohvri ära ja siis lippasin bussile, et Kristiinesse sõita ja sealt PhotoPointist oma pildid ära tuua. :)
Pärast käisin veel maximas, ostsin vett, ploomimahla, banaani ja šoksi ning tulin ühikasse tagasi. Pugisin šoksi ja lippasin siis kohe edasi kooli mikrobioloogiasse.
Nüüd olen elusalt tagasi ühikas. Panin endale näohoolduse ja juuksuri ajad, sõin pakisuppi, täitsin tunniplaani ning samal ajal olen seda siin kirjutanud.
Nii uni on, aga pean hakkama kohe varsti PP esitlust tegema selle psühholoogia jura kohta. :/

kolmapäev, 9. märts 2011

Tallinn

Eilne päev oli väga lahe! Mulle väga meeldis see libedasõit ning sain kindlasti rohkem aimndust, kuidas auto libedaga käituda võib. Säästlikku sõitu ei saanudki teel Tartusse/tagasi teha, sest meid oli täpselt kolm:D ja teised said selle "õiguse" siis är sõita. Mulle pakuti kella kaheksast aega Jõgeval, mis tähendas päris kindlat Tõnni juurde ööseks jäämist, seega moosisin Tõnni ka koju, kes oleks pidanud muidu neljapäevani koolis olema, aga täna tal poleks nagunii loenguid olnud, niiet ma loodan, et selle neljapäevase loengu ta loeb järgi ja ei jää lollimaks. :D
Enne, kui Tõnn ka Jõgevale jõudis sõin suppi ja vastlakuklit ning pelasin ülejäänud aja numbrimängu ja sain lõpuks kõige kiirema variandinigi. Tegin level kahegi ka hops-hops paarikümne klikiga lõpuni. Lõpuks ta tuli. Kinkis mulle (ja emale ka) naistepäevaks kõige ilusamad ja pareminilõhnavad nartsissid maailmas. Armas! :)
Siis läksin säästlikku sõitu. Ja see oli vist parim otsus, mis ma teha sain(st. võtta vastu see Heliga Jõgeva kella kaheksane aeg), sest kui teised (ka Tõnnilt küsisin) sõitsid LIHTSALT mööda linna/maanteed(mis on veel eriti mõttetu) ringi, siis mina sõitsin Heliga 2 täpselt ühesugust ringi. Esimesel juhul nii nagu ma sõidangi, siis panime keskmise kiiruse ja kütusekulu kirja ning siis teise ringi ökonoomselt - pidusrdades käiguga ning pidurit ennast peaaegu puutumata. Heli oli nii vaimustuses minust - ta arvas, et ma ei suudagi juba oma esimesel ringil saadud madalat kütusekulu beatida(6,5 oli ja keskmine kiirus 40), KUID tema vaimustus kasvas veelgi, kui ma suutsin teisel ringil pool liitrit (sajale) rohkemgi veel kütust säästa ning keskmine kiirus oli ka kõrgem. Seega tuli välja, et ökonoomseim sõit polegi alati kõige aeglasem. ;) Igatahes just selliselt saadud võrdlus oli kindlasti sada korda rohkem väärt, kui lihtsalt ringi vurada.
Siis läksin Tõnni juurde tagasi, tahtsin oma vaimustust kirjeldada, aga Tõnn ei kuulnud. Sõin ja siis pelasin õhtu otsa numbrimängu, kuni ta Jaanusega jalkat vaatas. :D
Lõpuks ei jäänudki muud üle, kui kiiresti-kiiresti põhku pugeda, sest kell oli juba päris palju. Õnneks siis ta lõpuks kuulas mu jutud ka ära. :D

Täna ärkasin kolmveerand 7 üles. Pesin kiirelt hambad, panin riidesse ja haarasin oma kotid, et rongile minna. Seal valisin veel nende pruunide istmetega vaguni, et magada, aga NO EI jäänud magama. Jahe oli ka veidike ja nii ma seal pikutasin ning surusin silmi pingsalt kinni. Lõpuks sõin oma kartulisalatit, mille ma eile valmis ostsin ja lahendasin üht "põrgulikku" sudokut, millega ma lõpuni päris veel hakkamagi ei saanud. :D
Tallinnasse jõudes hüppasin kähku neljasele trollile ja siis otse kooli. Pool vene keele loengut oli juba läbi, aga no asi seegi. Järgnes analüütiline keemia, kus jälle terve tund aega arvutasime lihtsalt. Siis oli vaba aeg, mille me Karoliniga veetsime raamatukogus ja otsisime psühholoogiaks artiklit. Mingi aeg käisin sööklas kanapilaffi ka söömas ja siis ei pidanudki enam väga kaua ootama, kui algas biokeemia.
Pärast loenguid lippasin trollile, et Kristiinesse sõita - viisin pildid PhotoPointi ilmutusse ja käisin prismas jogurtit, mahla, õuna ja müslibatooni ostmas. Siis tulin ühikasse, jõin palju mahla ja pakkisin asjad lahti/trenni asjad kokku. Poole kuue ajal sõitsin Virru Bosusse, mis oli endiselt nii mõnus!
Pärast trenni kiire pesu, riidesse ja bussile, et ikka "Meisterkoka" ajaks kodus olla. Sõin jogurtit ja õuna ning nüüd olen siiamaani põhimõtteliselt tühja passinud, kuigi peaks artikleid otsima/tõlkima/kokku võtma, tulevateks arvestusteks õppima jne-jne-jne, aga ma lihtsalt ei suuda. Kuigi väga tahaks.
Jätkan nüüd "Top gear"-i lainel ning katsun kohe pärast seda unedemaale minna. :)

esmaspäev, 7. märts 2011

Pikenenud nädalavahetus

Eelmises postituses läks vist meelest mainida, et tegime pilte ka ükspäev. Polnud sajandeid digikaid kätte võtnud, aga seda selleks, et ostsin cherry-st 40 pildi ilmutamise ja otsustasime siis "meie" pilte ilmutada, siis ma ei saa mossitada, kui Tõnnil jälle mõni kõvaketas või muu andmekandja rikki läheb ja kõik meie pildid kui maa pealt pühitud on. Panime siis kausta ka kokku igasugu vanematest ja uuematest piltidest ja nüüd jääb mul vaid üle need Kristiinesse ilmutamisele viia. :)
Laupäeval tuli lõpuks Tõnn ka koju, asjatas veel oma auto kallal ja me tegime emmega süüa. Kana, kartulit, kastet ja porgandisalatit. Siis tuli issi ja tõi koroona jaoks kiid, nupud ja pulbri ning saime laualt tolmu maha pühkida ja lõbusalt aega veeta.
Kauaks seda rõõmu ei jätkunud siiski, sest pidime hakkama 8 ajal Tartusse sõitma. Nimelt üks tüüp tahtis, et me läheks autot näitama. Ja no, mis ma oskan öelda, I'm with Mr. Unluck ja ma üha enam veendun, et Tõnnil on vist eluaegne karmavõlg vms, sest ALATI kõik halb juhtub temaga. :D Hakkasime siis minema ja kuna ma polnud kindel, kas küttest ikka välja tuleb Tartuni ning ka rehv tundus tühjavõitu, pidime Jõgeva kaudu minema. Ja siis läks KÕIK viltu. Kõigepealt polnud Tõnnil ema kodus ja ta püüdis teda pool tundi kätte saada, siis avastas endal ikkagi raha olevat ja kui tanklasse jõudsime ja tangitud saime, siis oli rehv TÄIESTI tühi(ju jäi mingisse auku halva nurga alla ja kogu õhk tuli välja) ja no NII lampi. Ja JUST selles tanklas, oh õnnetust, ei olnud ka õhupüstolit. :D Siis kõndisime Kauri juurde, võtsime talt autot, et Tõnni maale sõita ja no see auto ei läinudki soojaks. :D Ja Tõnn otsis sada aastat oma asju sealt maalt, seega ma mõtlesin, et ma jõuan juba enne ära külmuda seal autos.
Lõpuks jõudsime linna tagasi, mina läksin Tõnni juurde. Mingi aja pärast tuli Tõnn, kellel oli rehv vahetatud tuppa ja ütles, et ostis Kaurile kütet, aga bentsukork läks katki ja hakkas veel seda parandama. :D No lõpuks sai oma asjadega siiski ühele poole, aga siis oli kell juba peaaegu öö ja Tartusse minekust võisie vaid veel und näha. Jõime teed ja sõime mõned soojad saiad ja läksime minu juurde tagasi. Vaatasime, kuidas rahvas koroonat lõpetama hakkas ja läksime tuttu ära.
Pühapäeval sõime ja siis ma lebotasin tükk aega, kuni Tõnn oma autorehvi käis Peetri juures pumpamas jne. Pelasin numbrimängu ja tegin vastlakuklite tainast. Poes käisin ka vahepeal. No ja nii see aeg läks. Siis tuli süüa, saunatada ning lõpuks õhtul jõudsin veel kaks lühemat e-autokooli videot ära vaadata.
Täna ärkasin esialgu enne kaheksat üles, saatsin Tõnni kooli ära ja siis magasin edasi. Kella 9-ni täpsemalt, kui mingil tüübil oli tarvis mulle mitu-mitu jubedat minutit Õhtulehe tellimust pähe määrida. Ütlesin, et olen vaene tudeng ja õnneks sellest piisas ning rohkem ta mind ei tüüdanud.
Siis magasin veel 2 tundi, kuni Kädi mind sööma kutsuma tuli.
Kooli ei läinud siis seetõttu, et pean homme libedasõidule minema ning õnneks paljus ilma ka ei jää nende kahe päeva jooksul, sest täna oli ainult üks botaanika ja homme see nõme elu- ja töökeskkond (ja ma olen end natuke harinud ja tean nüüd, et see on täpsemalt tööohutuse loeng vms), milles nagunii keegi kaasa ei kirjuta.
Siis lahendasin eilse teema peale testi ära ja vaatasin veel mingi pika loengu liiklusseadustest 2011. Ja siinkohal lõppes vist ka kõik asjalik, mida ma täna tegin, sest ülejäänud päev möödus suuresti numbrimängu pelades ja telerit vaadates. Ei saanud riidessegi mitte! :D
Kõige masendavam on see, et mul lähevad nüüd viimasedki myfitnessi päevad siin kodus istudes raisku. :( Aga vähemalt saab selle asjaga ühele poole.
Homme lähen kolmveerand 11 rõõmsalt linna, siis Tartusse libedasõitu ja lõpuks loodan veel väga-väga-väga rongilegi jõuda. Kui ei, siis pean Tõnni juurde ööseks jääma ja kolmap. hommikul minema ning vene keelde päris palju hilinema. :/

Bye!

laupäev, 5. märts 2011

Kevad, sina?

Kolmapäeval ärkasin hommikul üles läpaka äratuse peale. Tegin endale kaerahelbeputru ja sõin seda rõõmsalt jogurtiga. Teed jõin ka, sest avastasin, et mu kolm-ühes kohvid on otsa saanud. Lippasin siis rõõmsalt (okei, tegelt mitte nii rõõmsalt, sest jõhker uni oli:D) kooli. Kõigepealt oli vene keel - tavapärane "nje rekomenduujetsa eta lekarstva detjam do pjatii let" (vms) õppimine ja siis analüütiline keemia Ruubeniga, kus tegime igasugu protsentülesandeid ja -arvutusi. Lõpetuseks oli psühholoogia, kus tegime seal sõnadeta näitemänge. Mõnus!
Pärast kooli lippasin koju. Tegin endale kalapulki ja kartuleid asjus ja olin tavapäraselt arvutisse süvenenud.
Mingi hetk lippasin Virru trenni. Käisin BodyPumpis ja Stepis, aga kuna ma olin NIIIIII väsinud ja uimane, siis mul ei hakanud isegi mitte palav ja tegin kõike nii passiivselt kaasa, et masendav.
Koju jõudes avastasin feissbuukist OÜ Autosõidu 33% soodustuse lõppastme koolitusele ja otsustasin sellest kinni haarata, sest nagunii on see vaja mul nüüd kevadel ära teha. Kutsusin Kerttu enda tuppa, laenasin talt telefoni, ajasin emaga asjad joonde ja sain registreeritud. :)
Neljapäeval ärkasin 9 paiku üles. Sõin sooje juustukukleid ja jõin meega teed. Siis pakkisin trennikoti ja kooliajad kokku ning lippasin poole 11-ks analüütilisse keemiasse, kus oli järjekordne arvutustund.
Pärast seda kiirelt linna trenni - Pilatesesse, sest see oli ainuke sel kella ajal. Muidu oleks vast midagi tõhusamat (minu mõistes siis pulssi rohkem lakke ajavat) valinud.
Siis kiire pesu ja kooli tagasi. Käisin söömas - sõin suppi ja pannkooki. Siis hakkas labor. Kartsin, kas saan ikka asjadega kiiresti valmis ja jõuan rongile, aga kõik läks plaanipäraselt ja ma jõudsin veel ühikassegi minna ja seal tükk aega lebotada ja netis uurida (kuigi ma võtsin kõik asjad kaasa lootuses otsa trollile/rongile jõuda).
Rongis mängisin terve tee numbrimängu ja ei läinudki kaua, kui juba olin Jõgeval. Läksime Tõnni juurde, sõime ja vaatasime telerit mingi aja.
10 paiku tulime minu juurde. Vaatasime pool "The other guys"-i ja läksime lõpuks tuttugi.
Eile ärkasime 12 paiku üles. Sõime hommikust, vaatasime filmi lõpuni ja olime niisama asjalikud. Ma jõudsin mitu autokooli e-õppe videot ära vaadata ja testigi lahendada. Õhtu poole sõime, tegin vahvlitaigna Kädile valmis, käisime empsuga poes ja nii see kell läks. Siis vaatasime "Väljalendu" ja sõime vahvleid jäätisega. Endiselt ma leian, et need uued vahvlimasinad on ikka totaalsed saastad. Et sealt midagi vahvlilaadset üldse saada peab "see" seal sees vähemalt 15 minutit olema ja ise masinal kereraskusega peal lamasklema. Vähemalt oli lõpptulemus seda väärt! :D
Aga "Väljalennuga" seoses veel niipalju, et üleeelmisel suvel olid issi töö suvepäevad ja seal oli üks naine, keda Tõnn arvas Kerttu Jukkum olevat. Siis ma ikka ütlesin, et no ta on jaa NATUKENE tema moodi, aga kuuled ju ise, et teda kutsutakse Kadiks. Tõnn arvas seepeale, et see ta "varjunimi". :D Igatahes isa juba mitu nädalat järjest mainib, et et neil töö juures see "Väljalennu" saatejuhi õde tööl, aga ma ei pannud seda kunagi tähele ja arvasin, et ta peab silmas seda blondi, aga alles eelmisel nädalal ma LÕPUKS panin selle puzzle kokku. Tõnn ikka palju mööda ei pannudki, mis? :D
Täna ärkasin enne 11 üles ja hakkasin pannkooke tegema. Sõime hommikust ja siis nüüd olen autokooli videot vaadanud ja tühja ringi uurinud netis, sest Tõnn läks alla garaaži juurde (issi ka seal) oma autoga.
Ma nüüd teen mõne lahedama numbrimängu või SuperMario.
Bye!


PS! Solntse sveetit ja ptiitsõ pajut, mis? :)

teisipäev, 1. märts 2011

Plirts-plärts, käes on märts!

Pühapäeval jõudsin Tallinnasse. Telefoni muidugi unustasin rõõmsalt Tõnn juurde, niiet nüüd pean terve nädala selleta läbi ajama. Sain natuke aega ühikas olla, kui tuli bussile hüpata ja Roccasse BodyPumpi trenni sõita. :) Trenniga seoses tuli meelde üks piinlik jutt, mis mul alati on meelest läinud. Igatahes üks kord Virus oli küll päris piinlik, sest ma vahetasin riideid ja mingi hea laul tuli ning kuna ma seal "oma" kappide vahes olin ainuke, siis hakkasin rõõmsalt tantsima ja tegin seal mingeid x-liigutusi. Järsku vaatasin seljatagusesse peeglisse ja sellest(peegeldusest) jõllitas kõrval kappide vahes istuv neiu. :D Kohutav!
Igatahes pärast trenni pesud, kreemid, särgid-värgid ja koju tagasi. Õigemini kuuese trolli peale ja siis Taksopargist 17 bussile. Alati olen hõisanud, et nii täpselt tuleb see 17 alati, et ma ei pea grammigi ootama. Siis toopäev ma ootasin...ja ootasin...ja ootasin...ja nii 20 minutit. Masendav!Ja see oli kõigest 3 peatust edasi. Ma oleks kõndides ka 10 x kiiremini saanud, aga mul polnud ju kella ja ma lootsin, et küll KOHE tuleb.
Jõudsin ühikasse ja olin niisama nälg, sest mul sai suvel teenitud raha TÄITSA otsa ja olen nüüd ilgelt VAENE tudeng, kellele ema lubas raha kanda, aga teeb seda alati ÕHTUL enne magama minekut. Muidugi ei saanud öelda ka, et ta seda kiiremini teeks, sest mul pole ju TELEFONI. :D Jõin siis teed ja olin niisama asjalik.
Lõpuks tuli rahagi, aga siis oli kell juba 10 ja Maxima oli kinni ning ma oleks pidanud Rääku minema, aga kõht NII tühi ka polnud, et burksi näost sisse ajada, niiet pärast terve nägu mingit möksi täis. Seega panin silmad kinni ja ootasin hoopis hommikut.
Jõin kohvi, panin riidesse ja lippasin poodi saiakesi ostma ja siis bussiga kooli. Esimesed 2 loengut olid mikrobioloogiad. Siis käisime söömas. Sõin esimest korda koolis suppi(rahanappus annab tunda:D) ja tükikese meekooki. Järgnes jube elu- ja töökeskkond(millel on tegelikult täpsem nimetus ka, mida ma endiselt veel ei tea:D) ja biokeemia.
Pärast kooli käisin poes. Mõtlesin makaronisalatit teha, aga selleks oleks NII palju raha kulunud (kuigi mul päris palju komponente endalgi olemas), et ma lõin käega ja ostsin jogurtit, puuvilja, kalapulki ja vett. Isegi mahla ei raatsinud osta. :D
Tulin koju, uurisin netis ringi, sõin jokurtit ja õuna ning lippasin bussile, et Virru steppi sõita.
9 paiku jõudsin koju, jõin teed ja vaatasin oma kanal kahe saateid.
Täna ärkasin 10 läbi natuke üles. Uurisin netis, jõin teed ja sõin jogurtit kamajahuga. Siis vaatasin "Võsareporterit", sest eile jäi see vahele ja lippasin kooli botaanika loengusse. Järgnes inglise keel, kust ma poole loengu pealt tulema tulin, sest olgem ausad, söömine on ikka tähtsam, kui loengus istumine. Ühesõnaga ma pidin tulema ühikasse, et endale praekartuleid ja kalapulki teha, sest kui ma oleks loengu lõpuni istunud, siis selleks mul aega jagunud poleks, kuna tulnuks kohe bussile joosta, et trenni minna. Käisin Rocca al Mares - bosus, kus on kogu aeg pulss nii kõrge, et suuremat koormust ma ei adu üheski teises trennis.
Pärast käisin veel veerand tunnikest ujumas, saunas ja mullivanniski ning siis kiire pesu ja trollile, mida ma muidugi sada tundi ootama pidin. 17 bussiga samamoodi. Maxima juures võtsin kiirelt raha välja ja siis jooksin ühikasse, et trennikott tuppa panna ja läpakakott kaasa võtta, sest pidin Vambola peatusesse sõitma, et Tõnnile sealt läpakas osta. Tehing tehtud ja kiirelt ühikasse tagasi.
Nüüd siiamaani olen niisama internetis istunud ja "Unistuste agentuuri" vaadanud. Tahaks NIIVÄGA mõnda raamatut lugeda, aga ei ole ühtegi.