reede, 29. juuli 2011

Teine šoping

Eile möödus õhtu peaaegu tavapäraselt. Ainult maasikaid käisime Hurmiga korjamas ühes kasvatuses ning kuna me olime sellised nobenäpud, et korjasime suure plastikkausi täis maasikaid tunni ajaga (PLUSS need olid jube väiksed. Kuidas see Jaan ütleski: "Metsmaasikate kohta on need liiga suured, aedmaasikate kohta on need liiga väikesed. Mis need on?").
Täna oli viimane päev, mil ma pidin ärkama 4.50 üles. Thanks God! Järgmisest nädalast olen juba järgmises kohas. Ainult hambaarsti osakond jääb, aga mul pole selle vastu midagi - 2 lisatundi palgale juurde on alati teretulnud. ;)
Igatahes ärkasin täna üles, jõin kohvi, tegin Tõnnile võileivad ja läksime. Viisin ta Kirkkonummi rongile ja sõitsin ise Inkosse. Kolmveerand kuus olin juba seal. Mõtlesin küll, et täna läheb kauem, sest plaanisin seinalt endale mõned tähtsad asjad plakatitelt kirjutada. Näiteks ühe retsepti ja muid kasulikke asju, kuid ikka olin graafikus ja 11 ajal juba kodus.
Täna imelikul kombel polekski magama jäänud pärast tööd - st võtsin asju nõudepesumasinast välja, sõin, viisin prügi välja ja olin üldse jube asjalik, kuid siiski lõpuks otsustasin sõba silmale lasta.
Ja IGA jumala päev on nii, et enne lõunast magama minekut on väljas maailma eredaim ja kuumim päike ning üles ärgates, kui olen plaaniks võtnud päevitama minna, on taevas pilves ning päiksest pole enam haisugi. Masendav...lihtsalt masendav!
Siis lebotasin niisama paar tundi seni, kuni tuli minna Tõnnile rongi vastu. Otsustasime pitsat minna sööma, mis polnudki veel see aasta teha jõudnud. Ja no olgem ausad, kõht on siiani täis - mis siis, et väljas juba grillid-möllud käivad.
Siis tulime koju, aitasin Hurmil maasikaid puhastada, siis käisime Tõnniga linnas pudrunuia ostmas, et toormoosi saaks teha ning lõpuks läksime uuele poetiirulegi. Tõnn ostis endale botased ja mina ühe sporditopi, kampsuni ja LEIDSIN ka lacoste tennised endale, millel oli veel kena soodukas ka, aga millel polnud minu numbrit. Täiesti UNLUCK! Ja seekord ei kavatse number väiksemaid ka osta. Eelmine aasta tegin selle vea, et minu numbrit ei olnud ja kuna mulle niiiväga meeldisid ühed puma tossud, siis olin nõus ka nendega läbi ajama. Nii kaua, kui pikemalt kõndima nendega pidin. :D Muidugi helesiniseid oli ja need olid ka tegelikult väga kenad, aga noooooo ma ei teaaa. Tahaks ikka valgeid.
Igatahes ma olen nüüd kurb ja ootan, millal Tõnnil ja Aleksandril x-boxi ralli läbi saaks, et siis sauna minna või välja vaadata, mis rahvas teeb.
Päikest ei ole mõtet soovida, I guess!

neljapäev, 28. juuli 2011

Võtan kätte

Huh, kuidas ma vihkan, kui ma olen lasnud asjal nii kaugele minna ja pole bloginud nii tükk aega, sest siis on lihtsalt nii paljut juhtunud, aga ma ei mäleta ja viitsi enam nendest pikalt rääkida ja üldse midagi kirjutama hakata ja nii see aeg muudkui läheb ja läheb...
Eelmine reede oli muidu tavapärane tööpäev. Ainult, et õhtul pakkisime asjad kokku ja sõitsime Hankosse telkima. Meie, Hurmi ja Jaan, lapsed, Tanel oma naise ja lapsega ning Jarmo oma naise ning sõbrannaga.

Me ostsime endile veel ekstra telgi, kus saaks öösel magada, aga üks härra ei jõudnudki magama ja ma pidin ka poole hommiku pealt autosse ümber kolima, sest meie ime-odav telk lasi läbi sealt kohast, kus madrats seina vastas oli.

Siin on härra, kes pole silmatäitki maganud, on purupurjus, kalalt äsja/pesust tulnud ja uhi-uued adi plätud ära lõhkunud ning seetõttu paljajalu.

Teisel päeval panin Tõnni magama ja läksin ise randa päevitama, mida kahjuks palju ei jõudnud teha, sest ilm läks pilve ning vihma hakkas sadama. Ja muudkui sadas ja sadas. Õhtul käisime veel Hanko keskuses sees söömas ühes söögikohas, poes ning ujumas. Lõpuks hakkas jälle sadama ning me Taneli naisega otsustasime, et tahaks koju oma voodisse magama. Mõeldud - tehtud! Teises jäid veel sinna.

Pühapäeval lebotasime terve päeva ning ka ülejäänud nädalapäevad on läinud tavapäraselt.

Mingi päev käisime ühes teises kohas mere ääres, kus Tõnn püüdis kala ja ma olin niisama seltsiks.


Eile käisime esimest korda šoppamas - yay! Ostsin endale kõrvarõngad, nabaneedi, mille tegelik hind oli peaaegu 80 €, kuid kuna kõikides poodides on nii suured aled, siis sain selle kõigest 54-ga. Superlahe! Spordipoest sain maailma ilusad uued bikiinid, trennitopi, ilusad ja uued spordirinnahoidjad ning oleks NIIIII väga ühte naigi erkroosat pikkade käistega pluusi tahtnud, aga NO EI RAATSINUD ikka osta küll. Pealegi Tõnn lohutas mind, et mul on ju peaaegu samasugune adi pikkade käistega pluus olemas. Ainult, et mitte niiiiii erk ja eest lukuga. No natuke lohutas. :D Siis sain veel ilusa salli, veeeeeeel ilusama musta läbipaistva tuunika-laadse pluusi, ühe valge pluusi ning valgeid superkauneid käevidinaid.


Nüüd tahaks veel mingeid ILUSAID teksaseid, sest eelmine aasta ma ostsin mingid H&M-st, aga need on ikka kuidagi suured ja nõmeda tagumikuga, mis teevad mind 3 korda suuremaks, kui ma tegelikult olen. :D Niiet kahtlane, kas leiabki selliseid nagu ma tahan, sest noidki otsisin umbes sada tundi. Ja siis tahaks mingit valget jakki(mis mul tegelikult on olemas, aga valest materjalist) ning selliseid ilusaid lacoste valgeid tenniseid või vaba aja tosse, aga ma pole neid siin üldse näinud kuskil ning kuna ma olen selline kitsi ja emasse inimene, siis pole eriti tõenäoline, et ma neid reaalselt ka osta raatsiks. :D Vaatame-vaatame...


Igatahes on mul homme viimane päev tervisekeskuses töö olla, whoop-whoop! Mitte, et mulle seal ei meeldiks, aga hea ikka midagi muud hakata tegema - üks koht on võimeline vägagi ära tüütama.


Päikest!

neljapäev, 21. juuli 2011

Isa sünnipäevast

Reedel läksin siis Eestisse nagu oli ette nähtud. Tõnn veel ootas mind Tallinnas ja siis sõitsime koos koju. Kõigepealt olime Jõgeval natuke aega - Tõnn uuris, kas keegi tahjaks jakat teha ja sõi ning siis käisime poes, et isale midagi joogipoolist juurde kingile võtta.
Esimesel õhtul koju jõudes juba pidu käis, küll aga väike ja ainult töökaaslastega. Sõime šašlõkki, suisukala ja salatit ja muljetasime niisama veidike.
Siis läks Tõnn kalale ja peagi tulid Merle ja Einar meile. Lauriina on juba NIIIIII suur ja hooopis teise näoga, kui ta seda päris beebina oli. :)
Õhtul tegin veel biskviitpõhjasid ja tegin vahed juba ära, et ööks külmkappi maitsestuma jätta. :)
Laupäeval hakkasid suuremat ettevalmistused. Tegin maailmahead pastasalatit, mis sisaldas ikka minu (pastasalati)lemmikkomponente - maisi, hernest, paprikat, tomatit, värsket kurki, muna, riivporgandit, riivjuustu ja kõike muud head ja paremat. :) Samal ajal hoidsin vahelduva eduga Lauriinat, sest Merle ja Kädi läksid linna šoppama ja tegin tordi lõplikult valmis, millst ma KAHJUKS pilti ei teinudki, kuid mis nägi välja TÄPSELT nagu PÄRIS. :D Eriti veel nende Merle tehtud(mis oli ainuke asi, mida tema tegi) vahukoore-kohupiima raamidega. Vahepeal muidugi veel oli avatud Liisi juuksurisalong ja mul tarvitses issi, Einari ja vanaisa juukseid lõigata.
Pidu hakkas pihta 7 ajal, kui enamik külalistest kohale tuli. Tollest õhtust ma pilte ei teinud, sest ma tean, et keegi neid pärast nagunii ei vaata ja nad lihtsalt reostaks mu arvutit.
Õhtu edenedes tegin kringligi valmis, mis minu meelest ei tulnud NIII hea nagu tavaliselt, aga ära ta söödi ja kiideti ka, niiet ju ikka kõlbas siis. :D
Igatahes pidu läks ja ma enda arvates ei joonudki üldse palju. Kõigest mõned rummikoolad ja Pinacolada koksid, aga magama jääda oli küll piisavalt keeruline. :D
Pühapäeva hommikul sõime hommikust ja katsetasime isa sünnipäevaks saadud puust alkomeetrit, millega sai ikka kõvasti nalja. Mõni mees oleks kohe n-ö. "rooli saanud", kui mõni kainem poole rohkem vaeva nägi ja ikka hakkama ei saanud.
Lõpuks surusin suurele vennale ta pisiõe ka kätte, keda ta veel näinudki polnud ja tegin pilti sellest armsusest. :)


Õhtu poole sain Rauno ja Põnniga linna, et rongile minna.


8 paiku jõudsin Tallinnasse. Siis jalutasin kiirelt sadamasse, et tiiburikesega jälle Soomemaale tagasi sõita. Tõnn tuli mulle kenasti Helsingisse vastu ja pool tundi hiljem olin juba kodus, et saunas kiirelt käia ja magama minna.


Ülejäänud tööpäevad on möödunud tavapäraselt. Täpselt nii nagu siiamaani.


Ainult rullatama olen juba 2 korda jõudnud, niiet positiivne.

Täna käisime Tõnniga mäkis ja siis poodides. Ostsin endale kena musta käekoti, sest teine on liiga suur, et sellega igapäevaselt käia kannataks.



Lahedaid spordi proteiinijooke/-batoone ostsin ka, sest ma olen juba ammu tahtnud neid maitsta. Hambaniiti, ripsmedušši, puuderkreemi ja mingit juua ostsin ka ja woila - juba 40 € läinud. :D

Igatahes tahaks nüüd natuke magada, sest mu pea valutab ning Tõnn ka tudub siin mu jalgade peal ja kui hästi läheb, siis saab pärast poole ehk mingit trenni ka teha ja midagi sealt manustada. :D

Päikest!

neljapäev, 14. juuli 2011

No pics

Esmaspäeval olime veel täitsa üksi. Teised tulid Eestist tagasi alles pühapäeva öösel kella umbes kella 12 ajal, kui me, tööinimesed, juba paksu und panime.
Töö juures on päris väsitav, seega iga päev töölt tulles magan veel tund-poolteist, siis on mõnus olla. :D Aga niipalju olen väsinud õhtu poole ikka, et midagi trenni-laadset teha.
Eile käisime pärast Tõnni tööd Jaani juures Tõnni autol õli ja käsipiduri klotse vahetamas. See oli väga kasulik trip, sest Jaan andis mulle väga laheda raadio. :D
Olen endale ka juba sada päeva autot otsinud. Ei raatsi kallist osta, aga odavad on liiga saanid. :D Tahaks midagi Punto-laadset. Siin Soomes selline jumala popp. Kõigil noortel sellised väiksemat sorti saanid. Siis oleks päris oma auto, millega tööl käia, aga no eks vaatab, kas tasub ära üldse, sest Tõnn arvas, et mul pole pärast suve sellega midagi teha. Naljatilk! (:
Täna käisime enne Tõnni tulekut lastega rannas, aga vesi oli NIIIIIII külm(minu jaoks, sest lapsed küll hullasid peagu terve aeg vees), mida pole ka imestada, sest täna hommikul oli maailma kõige külmem suvehommik, for sure. Ma arvan, et väljas oli -5 *C vähemalt(ilmselt siiski väikese liialdusega), sest meie tuba oli hommikul nagu jahedaim hundilaut(kuna aken oli lahti) ning pusaga autosse minnes pidin ka juba ära kõngema.
Igatahes olen nüüd kodus Mariuse, Aleksi ja Meriliisuga. Hurmi ja Tõnn läksid Jaani töö juurde ja Merilin linna Hannaliisa juurde. Peaks nüüd velotama vähe ja siis saab hakata süüa ka tegema.

Kõige lahedam on see, et homme on reede ja ma lähen üle nii pika aja koju isa sünnipäevale. :)

pühapäev, 10. juuli 2011

Sunsunsun :)

Jälle ei oska kuskilt otsast alustada. Kogu aeg on olnud töö, pärast tööd uinak või lastega rand, siis Tõnnile rongi vastu ja nii see aeg läheb. Õhtuti teen muist kordadest süüa ja käin rullatamas, ujumas või hüppan niisama lastega batuudil.
Hurmi, Jaan ja lapsed läksid reedel Eestisse ja sealtmaalt oleme kahekesi jälle olnud. :)
Nüüd mõned pildid meie tegemistest:







esmaspäev, 4. juuli 2011

Juba uus kuu ja uus töökoht

Vahepeal olen jälle tavapäraselt bloggimise ära unustanud ja nüüd on aega nii palju mööda läinud, et enam ei tea, kust otsast alustada... ja no kui ausam olla, siis ei mäleta ka.
Töönädala lõpp oli ilmselt üsna tavapärane töö, kodu, magama.
Laupäeval see-eest oli Jaani ja Taneli ühissünkar. Selleks puhuks sai päeval salatit lõigutud, torti ja kooki tehtud, kuid natuke sain siiski ka päikest võtta. :)
Üks suurem lubadustejagaja lubas minuga muidugi pühapäeval randa tulla, aga ise istus Hurmiga HOMMIKUL KELLA KAHEKSANI väljas ja oli PURUPURJUS. Mina ja Jaan olime enne neid viimased, kes ära tulid ja see oli 3 ajal. :P
Lõpuks tuli Tõnn magama ja ma ärkasin üles. Sõin natuke, panin pesu kuivama ja lebotasin niisama.
1 ajal otsustasin randa minna, aga Jaan arvas, et äkki Tõnn ikka tuleb minuga. :D Ütlesin siis Tõnnile, et lähen ja ta tuligi. Ja pidaski enda lubadust! Endal pea valutas. Väga-väga armas! :)
5 ajal tulime koju tagasi, Tõnn läks jälle magama ja ma vaatasin E!-d. Siinkohal peakski mainima, et mulle väga-väga-väga meeldib kaks telefoni. Üks on selline nagu Hurmil - Samsung Galaxy S vist ja teine paljude nuppudega nokia, mis seal E!-s ka kõigil põhimõtteliselt on. No Andul on ka selline, niiet sain seda ükspäev lähemalt ka uurida. :) Kunagi, kui mulle mu telefon enam ei istu, siis ostan ilmselt emma-kumma.
Täna olin esimest päeva tervisekeskuses ja elasin täitsa üle. :)
Nüüd peaks Tõnnile hakkama rongi vastu minema.