kolmapäev, 31. august 2011

Selgroog murtud :)

Eile oli esimene koolipäev. Esimene loeng(farmakoloogia:)) oli paljulubav, sest mulle väga meeldivad sellised rangemapoolsed õppejõud, kelle kuulamine ei tekita mingeid raskuseid. Kahjuks kaua ma rõõm ei kestnud, sest farmakognoosiat andis jälle üks sellistest, keda kuulates lihtsalt PARATAMATULT läheb mõte lendama. Ausõna! Katsu siis sellist rasket ainet omandada. Eriti veel kui õpetaja istub terve loengu aja ja räägib nii monotoonsel toonil, et paha hakkab.
Igatahes oli juba kaheteistkümneks kool läbi, niiet ei olnudki kõige hullem.
Tulin koju, jõin kohvi, sõin võiku ja MEEKOOKI, mis on ENDISELT maailma parim. Siis hakkasin trenni tegema oma uhke programmiga. Tunni ajase trenni tegin. :) Pärast seda pesu, kreemid ja niisama lebo. Ja nii põhimõtteliselt õhtuni välja, kui tuli magama minna.
Siinkohal kerkis kohe peas mõte, et mida ma nii kurja teinud olen, et mind nende norskajatega karistatakse. Uus tüdruk KA norskab, aga ÕNNEKS siiski ainult selili magades, niiet kui ta mingi aja pärast siiski end külili keerab on vaikus majas. Põtsas norskas õnnetuseks IGAS asendis.
Täna ärkasin ka 7 ajal, sõin oma helbeid jogurtiga ja sättisin valmis end kooliminekuks.
Esimene loeng oli jälle farmakoloogia ning teine farmatseutiline keemia Udokaga, niiet 12-ks oli jälle koolipäev läbi. :)
Jalutasin Rimisse, et endale kaheks päevaks veel midagi süüa osta, sest mul oli külmkapis täpselt ainult 1 Activia ja kapis nektariin ning sellega vist ära ei ela. :D Aga sai vist LIIGA palju asju ostetud. Õnneks vaatasin hoolega asjad üle ja ei peagi kõike sisse pugima. Nii mõnigi asi kehtib veel selle ajani, kui ma linna tagasi tulen.
Sõin siis kartulisalatit ja grill-kanakintsu, uurisin natuke netis ringi ja hakkasin 3 paiku trenni tegema, sest teistel pidi neljani kool olema. Mis siis, et Mari-Jaana juba poole minu trenni peal koju tuli, aga no ei ole hullu - ta läks nagunii veel pesema ja kööki kokkama jne.
Pärast trenni on kõik tavapärane olnud - pesu ja nüüd lebo. Mul tuleb iga päev NIIII varakult juba uni peale. Kuskil pärast kuut juba ja siis ei jõuagi enam midagi teha vms. Aga selleks ajaks kui päriselt peaks magama jääma on uni peast pühitud ja vahin veel pea tund aega voodis üleval enne kui lõpuks uinun.
Nüüd ma siin siis pean plaani, kas minna kohe magama või ikka hiljem, kui teisedki normaalsed inimesed seda teevad. :D

esmaspäev, 29. august 2011

Tere Tallinn!

Niisiis pole päris pikalt kirjutanud ja tänaseks olen juba otsapidi taas Tallinnas.
Vahepeal käisin juuksuris - lõikasin otsi, salgutasin väljakasvu ja tahtsin pärleid ka, aga kuna neid polnud keegi tükk aega soovinud, siis poldud tellitud neid. No ja Tõnn käib mulle pikemat aega peale, et ma tuka ka lõikaks (et talle nii meeldivat nii :S). Siiski seekord veeeel tema soovi täide ei viinud, aga no eks peab selle ka siis ükskord ära tegema.
Ja pärast juuksurit läksime kohe Põltsamaale karti sõitma, mis oli nii lahe. :) Välja arvatud see, et Tõnn minust kaks ringi rohkem sõitis, kuna mul oli ilge hirm kogu aeg, et ma selle ümber keeran... nagu varasemaltki on tundunud. Kuigi see on vist siiski äärmiselt võimatu.
Öösel olime linnas ja neljapäeval sõitsin mina Tõnni autoga üksi koju, sest viimane tahtis kalatripile Kauriga minna. Pidid kaheks päevaks minema, aga öösel kella ühe ajal oli krõpsti minu juures, sest nad olid midagi valesti arvestanud. Aga vähemalt ühe kala sai, mille nad rõõmsalt ära olid küpsetanud. :)
Reedel istusin veel endiselt oma riidehunniku ja kottide otsas, mis mu toas laiutasid. Päevitada püüdsin ka, aga no see augusti päike ei hakka vist enam üldse peale, sest ma olen ikka JUMALA valge. No ja Soomes tuleb augustiga juba selline sügis kätte, et ujukad võib kohe julmalt ära juba pakkida. Kui mitte kõiki lühikesi riideid. :D
Laupäeval võtsime kartulit ja ülejäänud päeva PÜÜDSIN kõigest väest natukenegi mingit korda oma tuppa luua. Kummuti sain igatahes ära sorteeritud ja ebavajalikud asjad emale ja Kädile parseldatud. :D Isegi imekombel mahtusid põhimõtteliselt kõik riided nüüd sahtlisse ära.
Pühapäeval ärkasime 10 paiku üles, sõime ja siis ma hakkasin hoolega jälle pakkima. Seekord mõtlesin, et muudan midagi ja ei vea alati miljon asja kaasa, kui ma neid nagunii KORDAGI ei näpi nagu ma alati ükskõik-kuhu minnes vean. Ja toon asju jupikaupa, vastavalt vajadusele. Mitte nii, et KÕIK mu asjad on siin ja kodus jooksen poolpaljalt(no õnneks päris nii hull see asi pole siiski olnud). Igatahes kogu selle sahmerdamise vahepeal saime isegi eelmine hilisõhtu alustatud filmi ("The pianist") lõpule vaadatud.
Kahe paiku sõitsime linna ja siis ei jõudnudki enam midagi teha, kui tuli rongile minna. Kerttu kutsus mind algul solli, kuhu ta oma sõbrantsiga suundumas oli, aga kuna mul polnud kreemi kaasas ("tänu" sellele mitte-kõikide-asjade-vedamisele) ja mul pidi ilmselt iga hetk UUUUUUUUUUUUUS toakaaslane tulema (PARAM-PARAM-PARAAAAA, varganäost põrsa asemele!), kes on veel kõigele lisaks farmaatsia esmakursuslane, niiet ma saan kõiki oma tarkusi ja rõõme temaga jagada, ning veel kott ka lahti pakkimata, siis otsustasin mitte minna.
No ja ma võin nüüd ette lugeda KÕIK need asjad, mis ma koju unustasin. Viimane kord, kui ei võta KÕIKI asju kaasa. :D Igatahes - mustad teksad, voodilina, RÄTIK. Oijah... Masendav! Voodilina sain veel kuidagi endale tekikotist brainida, aga rätikut ei võlu kuskile. Seega seadsin sammud poodi ja ostsin endale armsa roosa rätiku, et ikka pärast tänast trenni end pesta saaks.
Jah, ja sellest trennist veel niipalju, et leidsin äääärmiselt laheda programmi, mille järgi trenni teha. See on nagu spordiklubi rühmatreening Su oma toas, kus naine näitab kõik ette ja innustab kõike kaasa tegema(mitte, et MUL sellega probleeme oleks, aga just sayin'...).
Täna oli esmakursuslaste aktus. Minu õppetöö hakkab homme, mis pani mind mõtlema, et mille pagana pärast ma nii vara siia Tallinnasse ronisin.
Päeval käisin Lauraga veel Rimis ka. Ostsin endale igasugu juukse värke ja näopesukreemi, huulepliiatsi, klade ja muidugi SOODUKAGA meekooki. Mmmm...
Ülejäänud aja olen suht tühja passinud. Ja hetkel tundub nagu pea ka veidi tuikavat ja uni olevat, niiet ilmselt peaks varsti magama end sättima. :)

teisipäev, 23. august 2011

KODUUU!

Lõpuks ometi olen kodus. Või no tegelikult juba reede öö vastu laupäevast saadik. Eestisse tulek möödus sujuvalt. Algselt plaanisime enne laevale tulekut veel Helisingis ühes hiina restoranis ära käia, mis Tõnnile meelde oli jäänud tööpäevilt, aga kuna meil navi ei olnud, siis Tõnn arvas, et ta ei pruugi seda nii lihtsalt sealt kesklinnast üles leida.
Laevas käisime ringi, magasime ja käisime uuesti ringi. Tahtsin endale NIIIII väga lõhna osta, aga NO EI RAATSINUD ikka küll. Pealegi on mul sada lõhna veel. Kui need kunagi otsa saavad, küll ma siis jälle ostan. Mis ma ikka ilma asjata neid kokku ajan. Selle asemel ostsin endale Polly komme ja tuju oli kohe 50 x parem. :D
Tallinnas käisime veel Räägupesast ka läbi, sest Tõnn tahtis KORRALIKULT süüa. Minule piisas laeva söögikohast ostetud kolmnurksaiast (õigemini oli ta vist sepik) ja joogist ka. :D
Kella kolma paiku igatahes olime lõpuks kodus. Ma terve tee magasin, niiet vaene Tõnn, kes pidi ilma seltsiliseta sõitma, aga no mina ärkasin kell viis ka too päev ja päeval sain maksimum kolmveerand tundi magada, seega ma TÕESTI olin surmväsinud.
Laupäeva õhtu poole läks Tõnn linna ära ühe sõbra juurde. No põhimõtteliselt sõjaväkke saatmise peole. Mul möödus see sauna koristades ja niisama lebotades.
Pühapäev oli ka selline tavapärane lebo. Käisin jooksmas isegi ja tegin niisama mõningaid harjutusi ning nii ta läks. Aa, no ja kooki tegin ka. Ploomimoosiga purukooki. :)
Õhtul käisin saunas ja siis oligi varsti aeg magama minna.
Eile ärkasin juba 9 paiku üles, et kott valmis panna ja linna minna, sest meil oli Tõnniga esialgne plaan minna Põltsu karti sõitma. Kahjuks oli see kinni, niiet pidime midagi muud välja mõtlema. Vahepeal käisin endale homseks juuksuri aega panemas ja siis koos pangas raha arvele panemas ja Tõnnile kaarti tegemas.
Lõpuks otsustasime siis teha meie teine plaan teoks - minna Tartusse kinno, mõnda poodi ehk ja siis kuskile hiinakasse, sest Soomes jäi see tegemata.
Käisime ostsime mulle kingad (mis mul tuleval pildil jalas on) Walkingist ja Tõnnile taskust T-särke ja ühed püksid. Kinno läksime ka sinna samma. Vaatasime "Rumal pöörane armastus", mis on tõsiselt hea film. Isegi Tõnnile meeldis, kes on mõneti väga skeptiline selliste "naistekate" puhul.
Lõpuks kui film läbi sai, siis mul suisa pea valutas juba, sest ma polnud kuigi palju söönud tol päeval. Hoidsin hiinakaks ruumi, no. :D
Vahepeal püüdsime minust mõnda kena pilti teha, aga kõik kukkusid välja umbes sellised, niiet näitama ma neid ei hakka. :D
Aga siis võtsin Tõnni ka pildile ja tuli vähe normaalsem:


No kuna ma ei tea Tartu söögikohtadest ööd ega mütsi (peale mäki ja Kotka keldri, kus me tavaliselt käime, kui me seal teises kinos käime), siis tuli ainukesena üldse meelde Tsink Plekk Pang. Tellisime endale joogid ja nuudliroad. ST. mina tahtsin KINDLALT nuudlirooga. Juba enne kuskile minekut ja Tõnn otsustas siis ka midagi sellist proovida. Tema võttis mingi American Chops-mingi plaplaaa-nuudlid ja ma pika kaalutlemise peale (plaanisin algul seda sama, aga krevetid hirmutasid natuke, sest üldjuhul ma ei söö neid) spinatinuudlid. Saime kätte oma praed. Ja ma ei tea, kas pidigi nii olema, aga mu söök oli maaaaaaaaaailma kõige küüslaugusem üldse. Ja no ma ise siin tagantjärgi mõtlen, et mingil roal oli juures ka, et "küüslauguse kastmega" - tekkis kohe huvi, mis SEEEEEE veel endast siis kujutama peaks. Igatahes lõpuks oli nii, et me teoreetiliselt vahetasime oma söögid Tõnniga ära, sest too oli palju parem.

Oleks tahtnud veel piljardit ka minna mängima, aga mu pea oli põhimõtteliselt lõhkemas + sellest küüslaugust oli mul tekkimas südame rütmihäired vist juba, niiet pidasime targemaks koju minna. Teel koju tundsin, et kohe üldse ei hakka parem. Noooooo... ja lõpuks ma oksendasin KÕIK selle söögi välja. Õnneks hakkas parem ka! ;D Huhhh, oleks ma seda teadnud, et see minu algne roog nii küüslaugune on, ma poleks seda eales võtnud, sest ükskord hakkas mul juba peedi-küüslaugusalatist üsna-üsna paha.

Nii kui Tõnni juurde jõudsime võtsin rohtu ja jäi teleri ette magama.

Kuskil 12 ajal kupatasin meid oma tuppa magama.

Täna ärkasin juba natuke enne 8-t üles, et veenduda, kas mu ema ikka tuleb ja võtab mu Jõgevalt peale, enne, kui nad Tartusse šopingule lähevad. No ja siis ma enam magama ei hakanud paariks tunniks jääma.

Otsisin endale imeilusad valged madalad sellised kinnisemad kingad, kapsuni, pesu, küünepulbreid ja ühe valge jaki.

Ja nüüd need on KÕIK mul siin toas laiali. Kaasa arvatud asjad, mis ma Soomest juba ostsin ja üldse kõik kotid, niiet mul on tõsiselt siia mingid tädi vaja, kes mul vähegi aitaks siin korda luua, sest ma lihtsalt ei tea, kust alustada. Pealegi pole mul siin ju peale kummuti ühtegi kappi ka, kuhu see KÕIK mahutada. Igatahes tegin endale just küüned ka valmis, mis peaks juba kuivanud olema, niiet see tähendab magamaminekut.

kolmapäev, 17. august 2011

2 more days

Niisiis on aeg nii kaugele jõudnud, et mul on ainult 2 päeva veel tööl käia ja siis saan lõpuks ometi koju. Can't wait!

Siiamaani on rituaalne olnud. Töö, magamine, lebo, trenn ja uuesti magama. Nagu peaaegu terve suvi möödunud on. Suve algul oli ainult lisaks päevitamine ka. Sellega seoses meenus, et nii palju siis sellest "suvest", mis nüüd tagasi pidi tulema.

Tegelikult plaanisin täna juba pakkima hakata, aga selle asemel magasin nagu juuresolevalt pildilt näha on. :D

Igatahes hakkavad kohe "Modellid", niiet ilmselt rohkem muljetada ei jõuagi. Mitte, et väga oleks ka. :D

reede, 12. august 2011

Tegime oma ammuplaanitu teoks..




kolmapäev, 10. august 2011

Pool nädalat jälle läbi!

Eile oli tavapärane päev. Midagi erilist ei juhtunu, seega pole mõtet eraldi sündmusi nämmutada. Peale selle, et Hurmi, Jaan ja lapsed Eestist tagasi tulid. :) Täna sama lugu. Töö, magamine, arvut, magamine, jooksmine, teler.




Ainult randa jõudsime, sest lapsed tahtsid ujuma, kuigi väljas pole ÜLDSE soe viimasel ajal olnud. Sellegipoolest oli vesi päris soe. :)

Enne käisin pesus, vaatasin supermodelle ja nüüd keerasin endale lokid ja sätin magama.


Ainult nädal ja kaks päeva VEEL!

esmaspäev, 8. august 2011

Nädalavahetus

Reedel käisin jooksmas ja pärast saunaski veel.

Laupäeval oli meil valikuvõimalus - kas minna teistega koos Särkkaniemi lõbustusparki, kus me juba eelmine aastagi käisime või olla niisama kodus/teha ise midagi, sest no tegelikult on see pilet ikka päris kallis ja pealegi lubas vihma ka, niiet otsustasime mitte minna. Algul mõtlesime, et võiks minna siia Huimalasse (mis on midagi sarnast eesti Ahhaa keskusega), aga Hurmi ütles, et me ei läheks, et vb lapsed tahaks ka sinna millalgi minna. Igatahes otsustasime siis lõpuks Serenasse minna, sest me mõlemad olime sajandeid tagasi käinud, aga välja pole kumbki jõudnud. Sinna minnes saime küll algul tõsise kultuurišoki (vähemalt ma sain) - põhimõtteliselt KÕIK olid venelased. Isegi seinte peal oli venekeelsed juhiseid. Ja üldse oli kõik seal sees TÄPSELT sama nagu 10 aastat tagasi. Ainult mingi roheline toru, milles Tõnn oma pea kunagi vastu seina ära tagus (annab vahel siiamaani tunda :D) on mingi kollase tornaado vastu vahetatud. Ma arvan, et isegi riietusruumi põrandat pole sellest ajast saadiks pestud. :D Selle eest saime vähemalt väljas ära käia, mis oli jupi lahedam kui sees, sest esiteks polnud järjekordigi ja teiseks oli kuidagi puhtam ja kenam. :)
Pärast võtsime Kirkkonummi pitsabaarist suure perepitsa ja poest cocad ning tulime koju, et filme vaatama hakata. Kahjuks saime vaadatud ainult ühe("Water for elephants"), sest vahepeal tulid Meelis ja mingid Anne(kes oli ka lõbustuspargis teistega) sugulased siia, aga pole hullu.

Pühapäeval magasime kuskil kümneni, siis teised sättisid end Eestisse minekuks, me käisime poes ja olime pärast niisama omaette. Tõnn käis jalkat mängimas ja ma püüdsin päevitada, aga pilved otsustasid JUST sel hetkel välja ilmuda, niiet pidin leppima erinevate Kardashianite saadetega E!-st. Siis tudusime mitu tundi (kes rohkem-kes vähem) ja ma sõitsin velot ning tegin kõhtu-selga. Siis käisin pesus ja hakkasime "Shawshanki lunastust" vaatama, mis on küll vana film, aga IMDB topis esimene ja kuna me kumbki polnud seda näinud, siis nii saigi see valitud. :)

Täna ärkasin 5 ajal üles. Jõin kohvi ja sõitsin tööle. Hambaarsti ja füsio koristasin loodetavasti viimast korda, sest neil on nädalake puhkust ning siis vast võtab üks Aune selle üle nagu varasemalt oligi. Pärast seda avastasin, et mu Tõnni kingitud kuldkäekett on kadunud. Seega terve hooldemaja koristamise aja lootsin, et koju minnes leian selle kenasti voodist. Nii kahjuks ei läinud. Juba pidin krokodillipisaraid valama hakkama (olgu, mis ma ikka valetan - peaaegu valasingi juba), aga siis SIISKI leidsin selle maast. Thanks, God!
Siis magasime Tõnniga veel paar tundi ja lõpuks ärkasime Jaani kõne peale üles, kes tahtis, et Tõnn homme sinna tema firmasse tööle läheks, sest nad ei jõua täna veel Eestist tagasi. Seega pidimegi Petikkosse sõitma ja programmid ja asjad üle vaatama, et Tõnn oskaks homme seal asju ajada. Siis jõime kohvi ja tulime koju tagasi. Enne käisime veel poest ka läbi, et hakkliha osta ja nüüd peakski hakkama ühte maailmahead pada tegema.

PS! Suvi on ikka NIIIIIII kiiresti läinud. Täitsa masendav kohe!

reede, 5. august 2011

Ja läks...

Esimene nädal nagu lipsti läbi. Ainult kaks nädalat veel ja siis saan lõpuks koju. Oma voodisse tuttu, oma kööki küpsetama ja kokkama, oma aiast aiasaadusi sööma. :)
Teisipäeval oli mul ka suht kõva rügamine veel, aga mitte enam õnneks nii jube nagu esimesel päeval.
12 ajal jõudsin koju jaüritasin päevitada nagu ma nendel kõigil soojadel päevadel teinud olen, kuid too päev veel ei õnnestunud kõige paremini, sest pilved olid.
Õhtu poole viisin lapsed linna ujulasse ujuma ning pärast Tõnniga Merilini ratsutama. Hiljem saime veel ühe Lexuse müüaga kokku ja Tõnn tegi proovisõitu, käisime poes, Hessis pehmet jätsi Dumle kastmega ostmas ja siis saime lõpuks kojugi, kus meid ootasid ees mingid nende peretuttavad, kes olid Soome paariks päevaks tulnud ning peatusid siin.
Koorisin ja keetsin kartuleid, tegin külmkoorekastet ja olin üldse jube asjalik. :P
Kolmapäev oli juba üsa lebo tööpäev - kui kõik on niigi hästi korras, siis saab lihtsalt mopiga/lapiga siuh-siuh üle tõmmata(st tolmu ja mustust ei jõuagi üldse tekkida), aga kui on paks kasimata kord igal pool, siis läheb loomulikult kauem aega.
Mingi aeg läksin jooksma, sest me pidime nagunii lapsed kalju peale ujuma viima ning siis oli hea võimalus, et Tõnn mu poole maa pealt peale korjaks. Vesi, kusjuures, oli üllatavalt soe, sest nii soojad need päevad nüüd ka ei olnud ja hommikuti on juba NIIIIIIIIIII külm... nagu sügisel.
Pärast seda magasin tükk aega, siis vaatasin supermodelle ning lõpuks uuesti magama.
Eile oli kolme-neljani kõik sama. Siis läksime Jaani töö juurde Tõnni, Hurmi ja lastega, et Sellosse šoppama minna. Ma sain endale ainult ühe väga-väga ilusa ja laheda (ja mis kõige tähtsam allahinnatud!) H&M-i kapsuni, sokid ja topi. Vaatasin järjekordselt valgeid tenniseid, aga SEAL ka ei olnud minu numbrit. Täiesti unluck on omada kõige levinumat jalanumbrit. Selle asemel ostsime hoopis Tõnnile miljon ja üks asja. :P
Ma käisin vahepeal Hessis, hirmus, et pärast peab veel Raxi minema(sest sealt juba "normaalselt" söönuna ei lahkuta - kui ollakse maksnud ja limiiti pole, siis loogiline, et süüakse "kogu" raha eest. :D), aga teised läksid hoopis kebabi sööma, niiet polnudki erilist vahet.
Täna ärkasin ikka enne viite, mis siis, et Tõnnil sai eilsest see töö läbi. Tegin endale termostassi kohvi, haarasin oma Belvitad ja sõitsin tööle. Hambaarsti pool tehtud, kohvipaus ja siis palvelutallo.
Poole 12-ks olin kodus, käisin pesus, sõin, päevitasin ja siis käisime Tõnniga lapsi linna ujulasse viimas ning poes. Nüüd sõime ja tõime lapsed ära ning väike mõte on minna jooksma.
Moika!

esmaspäev, 1. august 2011

Turu saared

No nii... Teen selle mahuka asja kohe ära, et ei peaks hiljem ennast vihkama, sest tegelikult on NII lahe kõike hiljem lugeda ja mis eesmärgil ma üldse seda blogi ju tegelikult omangi.

Igatahes reede õhtul käisime saunas ja sõime väljas grilli ning ajasime niisama natuke juttu.

Laupäeval ärkasime 11 paiku üles, sõime, pakkisime kotid ja asjad kokku, ootasime Jarmo naise ja lapsega ära ning trip võis alata.

Esimene peatus ühes tanklas:





Teine peatus järgmises tanklas:




Autosõit:

Ma ei kujuta ette mitmes peatus :D

Lõbu ka:

Katsetasime sõita üle vee (tegelikult esimese praami peal):
Pakun, et see oli juba kolmas praam:




Enne ööbimist viimane praam:

Üleüldse üks viimaseid pilte, sest pärast seda sai aku tühjaks:

Õhtul oli grill ja šokolaadiliköör ning lõpuks telki tuttu. Öösel käisin Tõnni magama kutsumas, rannas istumas ning lõpuks poole hommiku peale saime uuesti kooski tuttu mindud.

Enne 10 ärkasime üles, sõime ja pakkisime kibekiirelt asjad kokku, et praami järjekorda minna, sest see oli kõige pikem ots/esimene väljuski alles kell 12/järgmist praami tulnuks mitu tundi oodata, aga meil tuli Jukuparki jõuda, kuhu me lõpuks neljaks jõudsimegi.

Seal oli päris lahe, ainult et tube'iga esimesse torru Tõnniga minnes, saime päris tugevad litakad vastu tagumikke, aga hiljem oskasime juba õigel ajal valmis olla ja mitte lebotada seal niiviisi.

Kinni pandi see koht kell 7 ning pärast seda läksime otsima mõnda söögikohta. Me laste ja Jarmo famiiliaga valisime Hessi. Hurmi, Jaan ja Tõnn läksin ühte teise kohta kebabi sööma. Tegelikult sai juba einest kõht täis, aga no see pehmyt Dumle kastikkeella tundus liiiiga ahvatlev, et seda ostmata jätta. Lastele ostsin ka veel. :)

10 paiku jõudsime koju, tõime autost oma asjad ära ja läksime magama.


Täna ärkasime poole 6 ajal üles ja kiirustasime end ogaraks, sest ma panin liiga hiliseks kella helisema.

Tänasest ei ole ma enam tervisekeskuses. Ainult hambaarsti osakond jäi. Muidu koristan palvelutalo. No ja kuna eelmine nädal oli seal Anne koristanud, kellel oli niigi juba sada kohta koristada ja teadagi on tal kogu aeg tuli takus, niiet nüüd oli see maja nii räpane, et mul tuli TÕSINE ahastus peale. Ma mõtlesin, et ma istun sinna samma maha ja hakkan nutma. Ilma naljata! Või oleks pillid kotti pakkinud ja kodu poole tulnud, sest see ei ole normaalne, kui ma pean alati mingit SUURPUHASTUST hakkama uutes kohtades esimestel päevadel tegema(va. tervisekeskus, kus on korralik koristaja), ENNE, kui lõpuks kõik PUHAS on.

Igatahes sain lõpuks oma ahastusega ühele poole ja majagi niivõrd-kuivõrd korda.

Kodus tõmbasin pildid arvutisse ja uurisin niisama ringi, mis vahepeal ka juhtunud on. Siis käisin Tõnnil rongi vastas, magasime ning tegin õhtul maaailmahead (ennast kiitmas ei väsi!:D) kanakastet. Mmm!

Nüüd tarvitseb veel vaid hambapesus käia ja siis magama!