teisipäev, 28. august 2012

Suvevaheaja viimane nädala algus

Eile ärkasin 10 paiku üles, tegin endale kohvi ja uurisin netis ringi. 
Mingi aja pärast sõin hommikust - müslit piimaga ja jätkasin oma neti-lainet. Küll mitte kaua, sest vahepeal tuli isu jooksma minna. Ootasin tükk aega emmet koju, sest ma polnud kindel, kus meie maja võtmed on ja lõpuks sain mindud. 
Tagasitulles helistasin perearstile, kes oli mulle mu põlvedoktori juurde 14. novembriks aja saanud. :)
Pärast seda tegin veel kõhtu-selga-külgi, venitasin peale ja käisin pesus. Siis trennijärgne shake - arbuusid ja pärast seda hakkasin tuhinal koristama. Ja kohe nii kaua, kuni oli aeg hakata õhtusööki valmistama. 
Tegime ahjukana, karrririisi ubade-aprikoosi ja kõige muu hea-paremaga, salatit ning võis hautatud porgandeid. Mmm... Seda sööki ma võiksin küll vabalt iga päev süüa. :)
Ülejäänud õhtu möödus üsna tavapärasel viisil lebotades. Lugesin veidi raamatut ja uurisin niisama netis ringi-kuulasin muusikat. 

Täna ärkasin poole 11 paiku üles, kohvitasin, tegin väikese neti-ringkäigu ja lõpuks sõin hommikust. 
Siis lebotasin niisama, jututasin empsiga, kes vahepeal sööma tuli ja mingi hetk otsustasin kiirelt juuksurisse põigata, et küsida, äkki oleks võimalik otsi lõigata. Ja saingi käidud. Nüüd saab tervete juustega kooli minna, sest hiljem on juba tükk tööd mingi õige hetk leida, millal ja kuhu juuksurisse saada. 
Siis tulin koju ja proovisin nalja pärast enda vanu juuksepikendusi ja patsis olles sobivad hästi ja ei saa peaaegu arugi, et pikendatud...sest olgugi, et need pikendused olid tükk-maad tumedamad, on neis palju ka blondi ja siis jääbki mulje nagu oleks niimoodi värvitud blondi-tumeda-kirju-mirju.  
Viitsiks ma neid clippe toppida, siis võiks ju iseenesest õiget tooni pikendused ka osta, aga no ennast teades, on seda rõõmu vaid mõneks päevaks. :D
Nüüd olen pikemat aega JÄLLE niisama passinud. Teetanud ja püüdnud veidi koristada. 
Varsti peaks hakkama lõhet valmistama, sööma, trenni tegema, nii et targem olekski otsad kokku tõmmata. 

esmaspäev, 27. august 2012

Kanuumatk

Niisiis käisime nädalavahetusel Põltsamaa jõel kanuutamas. Peale läksime Piibe maanteelt, kuhu meid Kaur toimetada aitas. 
Algus:
Noh, olgem ausad, algul oli ikka väga jube, eriti esimesed sellised kohad, kust me mahalangenud puust üle sõitsime, sest ma olin nii kindel, et need pole piisavalt sügaval ja me käime ümber kogu selle kupatusega.
Aga ei käinud ja üldse oli mõnus retk. Eriti mõnus ja rahulik oli sõita Endla raba-alas, sest seal polnudki puid, millest peaks mööda manööverdama. Vahepeal sõitsime vähe võpsikusse (loe: kõrkjatesse), kui tüürimine natuke viltu vedas, mis tundus veidi hirmus, aga hiljem ei olnud see ka enam midagi hullu. :D
Kõige hullem oli pissihäda, kui ei tundunudki tulevat sellist kohta, kus me saaks peatuse teha ja korraks maha hüpata. Aga no ellu jäin ikka!
Lõpuks poole 8 paiku jõudsime oma ööbimiskoha juurde.
Pakkisime asjad lahti:



Tõnn otsis lõkkematerjali:
Ja lõpuks saime tule püsti. :)
Grillisime vorstikesi ja sõime kena kõhutäie:

Siis läks Tõnn veidikeseks kala püüdma ja ma panin telgi püsti ja sättisin neid magamisasju. Järsku oli nii pime, et ei jäänudki muud üle, kui rõõmsalt magama minna, sest no ausalt öeldes oli ikka uni ka juba.
Kogu õhtu ja öö kostis kuskilt (ilmselt ikka VÄGA kaugelt, sest seal rabas pole ausõna ühtegi elamist ega ka isegi autoteed, mida mööda sinna lähedusse saaks) pidevalt mingi tümps ja me siiamaani ei tea täpselt, kust see tuli. Võime vaid eeldada.
Üldiselt oli öösel päris jahe magada, seega ma pidin ikka iga natukese aja tagant nihelema ja kella vaatama. Ja seda kuni kella kuueni. Pärast seda magasin enam kui kümneni välja, enne, kui üles saime, sest siis oli juba selline mõnus sossu. :D
Hommikul sõime ja pakkisime asjad kenasti kokku, et siis edasi hakata sõitma.
 Enne kanusse ronimist tegin veel paar viset, aga kala netu siin jões vist. :D
 Ja nii me jälle läksime:


 Ülisoe päike oli peaaegu terve aeg, nii et ilmaga meil vedas.

Pärast järjekordset kolme tundi sõitu olime lõpuks enne kolme järgmises telkimispaigas. Pidasime plaani, kas sõita edasi (järgmised 10 kilti, mis võrdub 3 tunniga) või kutsuda Kaur siia järgi. Otsustasime siiski jääda siiasamma, sest no tegelikult väsitab ikka ära küll see sõidmine, olgugi, et me ei rapsinud hullumoodi ega midagi - Tõnn püüdis isegi vahepeal kenamates kohtades kalagi...olematut. :D

Täitsa "randa" Kaur sõita ei saanud, nii et mõned sammud pidid poisid kanuu autoni vedama.
Tagasiteel sõitsime ühest "purskava allika laagriplatsist" mööda ja võiks arvata, et sealt see bass kostuski, ehk? Sest laual oli poolik arbuus, mida järasid hunnik putukaid-kärbseid ja lõkkeasemel "värsked" kätepühkimispaberid ja muud nodi. Minul oli aega seda CSI tööd teha, kuni poisid kõrvalt jõest veel kala püüdsid saada.
Lõpuks oli kell juba 5 läbi, kui me kanuu ja käru garaaži tagasi saime pandud ja lõpuks Tõnni koduuksest sisse astusime, nii et ära tulek sealt võttis ikka ilmatu kaua aega ja pealegi hakkas vahepeal vihma ka sadama, nii et vist on hea, et me edasi ei sõitnud. :)

Pärast seda tulin mina mersuga koju ära. Käisin poest läbi, ostsin keefirit ja leiba-saia ning sain kodus emme tehtud ubadega maiustada, mida ma terve Soomes oleku aja igatsenud olin. 

Nii et kordaläinud nädalavahetus oli...

reede, 24. august 2012

Selle nädala viimane reede

Ma ikka arenen iga päevaga. Täna ärkasin juba 10 üles. Ilmselt oli see tingitud tunda andvast põiekast, aga asi seegi, sest muidu oleks ma tõenäoliselt veel tüll aega paksu und lasnud. 
Tegin endale kohvi, uurisin natuke netis ringi ja mõne aja pärast valmistasin endale pudru, mille kaunistasin jogurti, kaneeli ja marjadega. 
Pärast seda lebotasin veel ja veel ja veel ja kohe mitte midagi erilist ei teinud.
Mingi hetk tuli isa koju, siis niitsin veidi muru ja olin kasulik ning siis hakkasin end Tartusse minekuks sättima, sest iga hetk oli ema koju tulemas ja siis pidime lendama.
Tartust käisime üleskorrusele kaminat, isa ühele rekkale mingit jubinat ja talle endale mingid padruneid ostmas, sest tagasiteel panime ta Sõõru metsa (seal samas käisime marjul mõned päevad tagasi) maha, et ta saaks seal oma laskekatseid või asju ajada. :D
Siis hakkasin kiiruga lillkapsapüreesuppi keetma ja poole pealt tuli Tõnn oma mootorrattaga siia. Otsisime mulle mu vanad kiivrid-värgid välja ja tegime paar kiiremat. Väga lahe on sõita, kuigi KOGEMUS, kui selline, on mul juba väikesest piigast peale olemas, kui ma Siimu ja isa taga olen ka lõbusõitu saanud teha. Ma juba ootan, et saaks pikemaid sõite ette hakata võtma! :)
Pärast seda sain oma supi valmis, söödudki ning kuna isa-Tõnn läksid kuskile järvele kontrolli tegema, siis olen suhteliselt terve aja tühja passinud... ja asju pakkinud, sest meil on plaanis homme kanuumatkale minna, kui vaid ilm luba.
Ei teagi nüüd, kas meestel läheb veel kaua - see tähendaks jääda siia magama või tulevad nad varsti ning me lähme ööseks linna. 

Kaunist nädalalõppu!

neljapäev, 23. august 2012

Tänast

Täna ärkasin juba(pisut irooniliselt, kuid siiski tükk maad varem, kui siiamaani - ilmselt suveväsimus tööst) kolmveerand 11 üles. :) Tegin endale teed ja supermaitsvat putru kaneeli ja mustikatega. 
Siis lebotasin natuke aega niisama ja peagi hakkasin hoogsalt koristama. Kohe päris mitu tundi vist. Igatahes oli kell lõpuks 3 ja ma otsustasin üle PIKA-PIKA aja trenni teha(programmiga). Yay! Kohe palju parem tunne oli pärast. :) 
Nüüd peaks end jälle ree peale aitama, niigi suvel oli see treeningu pool selline nigelavõitu. Vähemalt programmiga ei teinud ma ÜHTEGI. Kusjuures ühega isegi alustasin, kui kedagi kodus polnud, aga siis JUST Sandra tuli, nii et ma olin vaevalt jõudnud "soojenduse" ära teha - seega it doesn't count
Pärast seda panin kana ahju, sõin pool arbuusi ära ja läksin pesema. Kreemitamised jäid hilisemaks, sest õhtusöök tahtis esialgu valmistamist. Tegin köögivilja-riisipada, salatit ja eelpool mainitud kana. Omnomnom... 
Pärast söömist askeldasin tükk aega niisama - kreemitasin, pakkisin kotte järgemööda lahti, teetasin, vahtisin reisipakkumisi ja lakkisin küüsi. :)
Nüüd on küll kell juba piisavalt palju, et magama hakata sättima. Head ööd! :)

kolmapäev, 22. august 2012

Tallinn

Hommikut alustasime kell 7. Tegin endale kiire kaerahelbepudru ja kohvi, viskasin riided selga ja juba pidimegi sõitma hakkama. 
Tallinnasse jõudsime poole üheksa paiku ja üheksaks oli planeeritud kokkusaamine ARKis.
Nägin ka siis lõpuks mootorratta päris elus ära ja mis ma oskan öelda... Ilus ja võimas on, olenemata sellest, et mind NAATUKENE siiski häirib see oranž värv seal, aga Tõnnile just nii meeldib ja see ongi peamine. :)
Siis ajasime veidi seal paberiasju ja lõpuks kui ost-müük tehtud, käis Tõnn veel korra müüatega kaasas kuskil nende juures, et tagumise istme ja mingid paberid veel võtta. Ma jäin seniks ARKi juurde ootama, et keegi jumala eest tšiklit näppima ei hakkaks. :D Ootasin seal siis rõõmsalt (ja lõpus juba vähemrõõmsalt) tunnikese ja lõpuks saime ometi liikuma hakata. Eriline rutt oli muidugi Räägupessa sööma minna, sest no, kell oli juba lõuna.
Sõime kanafileedest kõhud täis ja sõitsime edasi - Tõnn mootorrattaga ees ja mina järel. :)
Vahepeal tegime peatusi ka, et niisama pilte teha, pissil käia, tankida jne.

Lõpuks olime kolme paiku Jõgeval kodus. Tõnn läks tööle paariks tunniks ja ma sõin ja lebotasin moment niisama, kuni Tõnni ema tahtis, et ma teda ja Tõnni vanaema haiglast ära tooks ja siis apteeki, poodi ja veel paari kohta kolama viiks.
Siis tulin uuesti Tõnni juurde, helistasin Sandra tädile, et talle üks kott talle koju ära viia, mis Sannu minuga Eestisse saatis. Pärast seda jõudsime vaid korraks sooja teki sisse end mässida, kui juba Kaur tuli, et me temaga Põltsamaal raamatukogus ära käiks, sest Jõgevalt polevat saada olnud (st kellegi käes olevat olnud, kes veel pikendas ka) mingisugust põnevat järgedega raamatut. 
Jõgevale tagasi jõudes, oli Tõnni üks tšiklisõber juba platsis ja siis nad jäid minust sinna jututama. Ma käisin poes ja tulin Sadalasse ära.
Kuna mu pea valutas, siis jäin esialgu paariks tunniks magama ja nüüd olen päris mures kohe, kas mul ikka õnnestub uuesti magama jääda. Teeme proovi!

teisipäev, 21. august 2012

:)

Eile ärkasime lõuna paiku üles, sõime hommikust ja nii see aeg läks. Mingi hetk pesi Tõnn auto puhtaks ja läks linna ära, et mootorratta lubade autokooli testiks õppida. 
Me läksime emme, issi ja Toitsiga kuskile Saare metsadesse pohli, seeni ja mustikaid (ikka suhu ja isegi hommikupudru peale peotäie) korjama. 
 Pärast seda läksime vanaema juurde Kädit ära tooma. Istusime ja jutustasime korraks, sõime head õunakooki ja siis tuligi koju hakata sõitma. 
Tegin suitsukala-makaroni salatit, sõin-sõin-sõin ja lõpuks oli saun juba piisavalt sossu, et sinna koristama minna. Küürisin seal hoolega kõik puhtaks...lõpuks ennast ka, siis kreemid-värgid ja oligi kell juba piisavalt palju, et magama hakata sättima. 

Täna ärkasin 12 läbi veidike üles. Tegin endale putru, sõin kõhu täis ja siis lippasin välja karusmarju korjama. Ei läinudki sajandit, kui juba põõsas tühi. Kädi korjas oma sõbrantsiga teise ja nendega siis asi ühel pool. 
 Siis tegime isaga hämmastava imemasina, millega pohlad lehtedest puhtaks saada ja ei läinud kuigi kaua, kui terve potitäis marju puhtaks said. 
Pärast seda kraapisin kartulid ja porgandid pudruks tarvis puhtaks, panin keema, tegin salatit ja lõpuks said isal grilli peal tehtud vorstikesed ja kabatšoki kuubikud ka valmis. 
Sõime ja siis lebotasin tükk aega niisama, kuniks pidasin arukaks linna ära sõita. 
Nüüd oleme niisama lebotanud, pangaautomaadist käinud suuri summasid välja võtmas ja homne "Tallinn ning tšikli ost" võib alata.

pühapäev, 19. august 2012

Pidud

Reedel Tallinnasse jõudes ei hakanudki kohe koju sõitma, vaid läksime hoopis Meelise ja ta mingi tuttavaga kuskile Kannu kõrtsi. Ma jõin siidri ja ühe koksi, lõime natuke tantsu, kuigi oli üsna jube retropidu ja kohe kuidagi ei osanud ennast liigutada. :D Siis ajasime veidi juttu ja varsti tuligi koju hakata sõitma, sest kell oli juba väga öö.
Kuueks saime lõpuks Jõgeval end magama sätitud. :)


Hommikul (12 ajal) ärkasime üles. Pikutasime mingi aja, sõime hommikust ja lõpuks tulin mina ühe autoga ees ja Tõnn mõne aja pärast järgi minu juurde, sest me pidime end valmis sättima Rakverre sõiduks. Nimelt oli ema kutsutud ühe firma sünnipäeva peole ja me läksime ka, kuna tal oli kohti kolmele, aga isal pidi mingisugune simman õhuväelastega olema, seega tema minna ei saanud.
Kahjuks pilti ei teinudki meie väljanägmisest. Panin endale uhke valge kleidi selga, roosa üliõrna salli ümber, samas toonis roosi pähe, kõrged-kõrged valged kontsad alla ja kõik oli päris kena, kui ma lõpuks põhimõtteliselt paljajalu poleks juba pidanud olema, sest nende kingadega oli totaalne piin ja seda kõike sellepärast, et mul olid eelmine päev ka kingad jalas olnud ning selles juba kergelt-öeldes jalad villis. :D
Aga pidu oli ÜLILAHE. Kõigepealt läksime Rakvere teatrisse, kus pakuti tervitusjooki ja suupisteid - üks parem kui teine. Siis olid tervituskõned, "sünnipäevalapse" (ehk siis firmaomaniku) sõnavõtt ja pärast seda saime juba teatrietendust "Kui Harry kohtas Sallyt" nautida, mis oli TÕSISELT üks parimaid etendusi, mida ma näinud olin. Nii palju erinevaid emotsioone - peamiselt puhas naer ja rõõm, mistõttu ma liigutusin vahepeal peaaegu pisarateni. Seda KÕIKE pakkusid peamiselt etenduse vahepeale pikitud videod tavalistest "paaridest", kes rääkisid oma tutvumislugu ja üldse elust "teise inimese kõrval". Äratundmisrõõmu nii paljudes asjades... Oh jah! :) 
Igatahes seda etendust julgen sada protsenti soovitada, kuigi ma pole kindel, kas seda enam niisama kavas leidub, sest iseenesest peaks see juba mitu aastat vana tükk olema. 
Pärast etendust suunati meid edasi Rakvere teatri väikesesse saali, kus toimus siis üldine pidu, kus kõigepealt pakuti KÕIKE head ja paremat söögiks, siis esines Regatt ja Hea Eesti Ansambel, nii et tahtjad said jalga keerutada, mis küll meil kahjuks mu tuld löövate jalgade tõttu väga ei õnnestunud, aga üldiselt oli väga tore õhtu. 
Lõpuks toodi SUUUUR tort välja, mis oli nii lihtne ja samas NII superhea, et pidin kohe mitu tükki neid sööma. 
ÜLDSE olen viimasel ajal ainult SÖÖNUD ja ikka kommi ning šokolaadi peamiselt, nii et ma ei kujuta ette, mis minust saama hakkab. :D
Kuulasime/vaatasime veel natuke ansambleid ja lõpuks tulime peolt ära. Poole 1 paiku umbes olime tagasi kodus ja kõht oli NIIGI ÜLItäis, aga no see suitsukala seal laua peal isutas nii väga, et lihtsalt pidin hakkama seda ka veel pugima. :D


Täna ärkasime ühe paiku päeval üles. Sõime (ma ikka suurtes kogustes) ja lebotasime niisama. Vaatasime paar lahedamat filmi ja nii see aeg siis läks ka. 
Vahepeal käisime poes purgilimpse ostmas, all söömas ja no on ikka mitte-midagi-tegemise päev küll.
Nüüd plaanime välja jalutama veidikeseks minna ja siis ilmselt polegi enam nii pikka pidu, kui tuleb hakata magama sättima. Võibolla mõni film veel? Kes teab. :)

reede, 17. august 2012

KOJU!

Hetkel istun kõige viimase õhtuse Tallinki peal, õgin Pringelseid ja Polly komme ning 00:30 peaks ajakava järgi randuma juba Eestisse. :)

Täna ärkasin 12 ajal üles. Sõin hommikust ja hakkasin otsast juba vaikselt pakkima. 
Siis käisin EKSTRA linnas Prismas, et sealt tordi asju osta ja PEAMISELT selleks, et (kakaoga) tumedat tordipõhja saada, sest neil pole lahtikäivad vormi ja ma otsustasin lihtsama vastupanu teed minna need poest juba valmis osta. Kahjuks läksid just PÕHJAD meelest osta. KÕIK (viimne kui asi) muu sai ostetud. Isegi niisama ülejäänud õhtusöögiks plaanitavad asjad. Samuti potilille neile ja mulle endale veel nänni(hommikuhelbeid jms), mida ma arvasin olevat odavam kui Eestis... Nii et koju tagasi jõudes, pidin UUE tripi linna tegema, sest igaks juhuks Salest läbi käimine kinnitas seda, et neil on ainult heledaid biskviidipõhju, mida ma ka aimanud olin. 
Lõpuks vajalike asjadega kooki meisterdama asudes, ei jõudnudki kuigi kaugele, kui Raido (üks nendest võrkpallisõpadest eestlastest) helistas ja tahtis, et ma tema autoga kuskile Helsingisse Ermole tööle järele sõidaks, sest nad olid juba kõik joonud. Tegin siis siiski rahulikult tordi valmis ära (sest želatiiniga tuli meisterdada), panin külmkappi ja siis alles läksin. 
Tagasi koju jõudes oli juba kell peagu viis, nii et ei olnudki enam pikka pidu kui võisin hakata õhtusöögiks Pasta Bolognese'i valmistama hakata.
Siis pakkisin kõik kokku, vedasi autosse, tõmbasin tolmuimejaga veidi ja lõpuks tundus juba nii kiire olevat, et lausa jooksin autosse. Teel Helsingisse pidin muidugi 60-ne alas üle 80-nega sõitma, kui politsei mulle vastu otsustas tulla, nii et sain veel kenakese 100+ eurot trahvi (lohutan ennast sellega, et Tõnn sai eelmine suvi :D)... Ja JUST viimasel hetkel! Oleks siis kunagi suve algul/keskpaigas saanud juba, aga ei, ikka viimasel tunnil, mil ma veel Soomes viibin. 
Igatahes jõudsin kenasti siiski Helsingisse ja sadamassegi. Maksin broneeringu muutmisele veel 12 eurtsi peale ja ei läinudki enam kaua kui juba laeva sain sõita. 

Õnneks ootab Tõnn mind juba kenasti laeva vastas, sest ta tõi Meelise uue auto talle Tartust Tallinnasse, kuna too oma teise maha müüs täna. 

neljapäev, 16. august 2012

Vsjoo :)

Oh... Nüüd on see siis läbi. Saab veel puhata ka natuke enne uut kooliaastat.
Siiani on päevad möödunud ikka täpselt nagu tavaliselt. Hommikul ärkan 5 üles, ampsan kähku midagi, sõidan tööle, teen algul kiiruga-kiiruga kõik kabinetid kaheksaks korda, siis uimerdan paar tundi peale, teen veel üht-teist ja tulen koju ära.
Edasi on juba mu lemmikosa, mille moodustab taas päevitamine(tundub, et selle osa peaks jätma kirjutamata, sest ALATI, kui ma olen siia kirjutanud, kuivõrd mõnus suvi on väljas, keerab ilm pea peale ja on jälle nädala jagu sügist), wihoo!
Siis olen asjalik, jalutan Liisuga, vahel teen süüa, vahel triigin pesu.
Lõpuks on kell juba parajalt palju, et viitsimise korral saab isegi trenni tehtud - rulluisutatud, vms. :)
Siis pesud-kreemid-magama!

Selline päevaplaan siis...
Ainult viimastel päevadel oli minuga tööl kaasas ka üks Riina, kes homsest juba täitsa üksi seal tervisekeskuses toimetab. Mul on laevapilet bronnitud, nii et nüüd on veel vaid ööpäevake soome õhku hingata.
Ja siis saan ma KOJUUU! :)

laupäev, 11. august 2012

Põhimõtteliselt nädal

Pikka juttu ei tule, sest midagi erilist juhtunud pole ja märkimisväärne jututuju ka puudub. 

Vahepeal on vaid teised Eestist tagasi saabunud ja Sandra Horvaatiasse reisile põrutanud. 
Olen tavapäraselt tööl käinud ja muul ajal asjalik olnud - Liisut hoidnud, trenni teinud, raamatut lugenud ja ka niisama lebotanud. Päikest, mu parimat sõpra, ka enam ei ole, nii et nüüd on sügis põhimõtteliselt käes. Hommikul tööle minnes on ka viie kraadise "sooja"kraadiga nii kõhe, et tahaks talveasjad juba välja kuokida ja selga visata. 

Aga et kogu kupatus nii igav ei tunduks, siis panen vähemalt paar pilti lõppu, mis ma eile klõpsutasin. :)








pühapäev, 5. august 2012

Sunnuntai

Kuna mul tuli meelde, et ma pole ühtesid pilte siia pannud, mida ma mõni aeg tagasi tegin. See tähendab, et katsetasin lahedamaid lokitange, siis siin nad on:





Täna on olnud üks tavapärane pühapäev, kus hommikul ärkasin 10 paiku üles. Jõin kohvi, tegin endale kaerahelbeputru, mida ma jogurti ja kaneeliga sõin ning siis lebotasin natuke aega niisama toas, kuni arvasin väljas olevat piisavalt lämmi, et sinna päevitama minna. Vahelduva eduga toas piilumas ja söömas käies, peesitasin ikka seal väljas paar tunnikest. 
Siis käisid vahepeal Arved ja Anne siin jututamas ning lõpuks oli juba kell peaaegu kuus ja ma otsustasin poes ära käia. Ostsin piima, jogurtit, võid ja kõige olulisem, mille pärast ma üldse sinna läksin põhimõtteliselt - midagi võileivapäälset osta (vorsti/juustu/tomatit vms), läks meelest. :D Minul polegi see nii oluline(ma söön nagunii vähe võileibse), aga ma olin nii hoolitsev, et mõtlesin Sandra peale, nii et kui ta poole öö pealt laeva pealt koju jõuab ja endale homme võikusid tööle kaasa teha tahab, siis ilmselt... noh, seda ei saa. 
Mingi hetk tegin trenni, käisin pesus, maskitasin-kreemitasin ja nüüd olen pikemat aega niisama arvutis passinud. 

Olekski vist aeg magama hakata sättima. Ilusat ööd!

laupäev, 4. august 2012

Partyyy


Reede päevane osa oli tavapärane. Hommikul kell 5 ärkasin, käisin tööl ja siis tulin koju, toimetasin natuke (võtsin nõud pesumasinast välja, söötsin koera, sõin ise jne) ja siis läksin magama veidikeseks, et õhtul natuke erksam olla. :D Üles ärgates ei saanud MITTE midagi aru. Arvasin, et hommik on ja panin juba tööriided selga. Ilmselt tänu sellele, et ma telefoni ei leidnud, hakkasin arvutit käima panema, et vaadata, kas on ikka tööpäeva hommik või ma olen unesegane
Siis lebotasin mingi aja niisama kuni Sandra koju tuli ja oligi aeg sättima hakata. Algul läksime nende eestlaste juurde. Aili tuli meile järele, käisime lidlist ka läbi, et endile veidi siidreid võtta ja siis olimegi päral.
Muidugi olid nad seal hoolega kokanud ja lihasid-salateid valmistanud, nii et süüa sai ka! :D


 Siis kutsusime takso, aga seda ei tulnudki, nii et hakkasime jalgsi linna minema. Õnneks polnud üldse pikk maa - kilomeetrike vast, nii et veerand tunni pärast olime klubi-pubi (mis iganes) juures ja peagi seeski.


Tegime "suure kokkusattumusega" ka pilti. See tähendab seda, et jutu käigus tuli välja, et Aili on Jakobi praeguse tüdruku ema. :D

Mingi hetk läksid muist juba koju ja me jäime üsna paarikesi, aga seal oli veel teisigi eestlasi, keda me olime varem ka võrkpalli kohanud mängimas. Lõpuks sai pidu läbi ja me suundusime kõik koos Mäki drive-in'i. Võtsime burksid, jututasime veidi ja siis suundusime iga roju oma koju.

Täna ärkasin 11 paiku üles, sõin veidi ja siis tuli Jaan korraks siia(käis Jyvaskyla rallil), et siis kohe tagasi Eestisse minna. Sandra läks ka kaasa, sest Tõnni vanaemal Maiel on 80-s juubel täna. Ma jäin koera-kassi-majavalvuriks.
Päevitasin natuke, triikisin pesu, tegin trenni ja nüüd olen juba pikemat aega emmega videocall-inud. Peaks kiire pesu tegema ja siis põhku pugema. :)

Head ööd!