teisipäev, 30. juuli 2013

Tööst ja nädalavahetusest

Kuna ma pole päris kaua aega aega ja mahti saanud kirjutada, siis muljetan kõik, mis südamel ära. 
Esiteks tööst. 
Mulle väga meeldivad mu kaastöötajad ja üldse see õhkkond seal. Kõik on sõbralikud ja abistavad kui tarvis. Algul unustasin suht pidevalt piiksu peale, aga sellega sai varsti ühele poole. Tegin endale suure sildi arvuti ekraani külge. :D
Siis tegin automaattellimust üks päev ja tellisin kogemata 50 karpi mingeid plaastreid sinna (see oli seetõttu, et me müüsime neid apteegis ühekaupa, aga programmis käib arvestus karbi-50 tk sees-kaupa) ja noh, õnnetus missugune, aga no tänu taevale, saime need tagasi saadetud. :D
Siis veelkord vene keelest. Tuligi meelde, et pean nüüd ome konspekti välja otsima ja selle tööle kaasa võtma. Igatahes nad tulevad ja nõuavad seal igasugu asju, millest ma aru ei saa (a la kolmisruse vene keeles) ja siis ma pean seal nuputama (või küsima), aga no tahaks ikka, et asi ilma abivahenditetagi selge oleks (kuigi seal kooli konspektideski pole isegi nii spetsiifilisi sõnu mul). Miks see keel nii raske ja mahlakas peab olema? Pidevalt on nii, et eesti keeles, ladina keeles, inglise keeleski võibolla on sõna üsnagi samamoodi ja siis vene keeles on see mingi nfkfasndfakfg. Võta Sa siis kinni, mis ta tahab.  
Olen järgmisest kuust ka veel pool Jaamamõisa Selveris, siis hakkan Nõlvaku Primasse käima mingiks ajaks. 
Nädalavahetus oli täitsa-täitsa vaba kohe. Ja kui päris aus olla, siis eilne esmaspäev ka. Nii et sai pikalt puhata. Päevitada, marju korjata ja niisama lebotada. Korterit oleme ka uuesti otsima hakanud, sest see tädi, kes meie tuttava-tuttava korteris hetkel sees elab, otsustas veel natukeseks sinna jääda (ja see on ta õigus), nii et meil on igatahes targem endile vähemalt esialgu miskit muud otsida. 
Pühapäeval käisime isegi vaatamas üht enne Markuse sünnipäevale minekut. :) Noh, ütleme nii, et hinna ja kvaliteedi suhte poolest me sinna minema ei hakanud, seda enam, et tegemist oli puuküttega. 
Siis pidasime õhtupoolikuni sünnipäeva...







... ja enne koju jõudmist tegime väikese peatuse, et paar pilti teha.
















Täna oli juba tavapärane tööpäev. Üheteistkümneks tööle, kaheksast koju. Ja nii see elu käib...

Igatahes on kell palju, sestap käin kiiresti pesus ja poen raamatuga voodisse. Ilusaid unenägusid!

laupäev, 27. juuli 2013

My Boyfriend Does My Makeup

Täna pikka juttu ei tule.
Kuna ma olen selline usin youtube-videode vaataja, siis juba AMMU on mul olnud mõte lasta Tõnnil endale meiki teha. Noh nii huvi pärast... ja siin see on. Hahaaa. 
Vähemalt oli meil endil ja mu õel naljakas. :D

















Mitte et ma näeks välja nagu peksasaanu oma lilla lauvärviga, mida ka ohtralt silmade alla sattunud on. :D

neljapäev, 18. juuli 2013

Apteekri-preili

Nüüdsest olen mina ka siis astunud eesti tööinimese raskesse ellu. Siiamaani on veel kõik hästi. Hakkama saan enda meelest normaalselt. Kuigi liiga palju veel küsin(ja sisimas pabisan veel), kust midagi saab, aga no see on andestatav. Ei saagi kõik kohe esimese kahe päevaga selge olla. Hetkel käin autoga veel, aga no mingi hetk ilmselt on kasulikum see rongi või bussi vastu vahetada. :)

Mis ma veel oskan niimoodi esmamuljete kohaselt öelda... meeldivad töökaaslased on, aga poošemoi kui palju venelasi - hullumaja. Ma ei oska ää-d ega möö-d nendele öelda. ÕNNEKS on nad piisavalt targad (ei lähe närvi, et miks nendega vene keeles ei räägita jne) ja saavad ikka niisamagi minust aru. :)
Mõlemal päeval olen 9 tundi töötanud. Esimene päev üheksast kuueni ja täna 11-st kaheksani. Üleüldse on see graafik seal üsna vaba ning arvestatakse kenasti kõige ja kõigiga.

Eile tulin pärast tööd koju, lebotasin mingi aja niisama ja lõpuks tuli Tõnn koos hulgima kompaniiga mulle mootorratastega järele, et siis kõik koos Aitu sõita ja soovijad saaksid end märjaks kasta. Nii jahe oli õhk kesköö paiku, kui me sinna jõudsime, aga sellegipoolest käisin ka vees. Mis siis, et KOGU AEG oli maailma suurim hirm vähkidele peale astuda. Ööpimeduses ei näe ju MISKIT. Vist ei astunud või siis rabelesin nii kiiruga sisse ja välja minna, et ei saanud arugi. Loodetavasti ikka mitte.

Täna olen pärast tööd nüüd torti teinud isale homseks sünnipäevaks. Kui selle üks hetk valmis peaks saama, siis lähen linna Tõnni juurde ära.

kolmapäev, 17. juuli 2013

Veel Soome pilte...