laupäev, 31. august 2013

Augusti viimane päev

Olen apteegis. Kuu lõpp on. Inimestel on raha otsas. Muist ajast pole midagi teha. Ainult numbrimängu mängida või mõnd kasulikumat artiklit/ravimi infolehte lugeda. Homsest olen jälle oma Anne apteegis. Siia tulen tagasi alles poole kuu pärast.

Vahepeal nüüd olen juba päris mitu päeva järjest tööl olnud. Üleeile õhtul sai pärast tööd kõigepealt üht jalkatrenni Tõnniga vaatamas käidud ja hiljem läksime Cinamoni. Ilmselgelt oli seal sünnipäev ja kaks piletit maksid kokku vaid viieka. Kuna tegu oli a la agendi-temaatikaga, mis pole just lemmikuim, siis jäi valikuvariantidest põhimõtteliselt valikusse vaid õudukas "The Conjuring". Mis ma oskan öelda... Ma pole küll teab mis eriline õudukate FÄNN olnud, aga see oli päris põnev. Vürsti lisas kindlasti see tekst algul, mis väitis tõsielul põhinevat. Vahepeal läks vast liiga ulmekaks ära ja polnud enam NII õudne, kui algul, aga noh... Ma kaldun arvama, et imdb-s pole veel ühtegi nii kõrge hindega õudukat. Kontrollib igaks juhuks enda jaoks ainukest varianti "Elmsteeti luupainaja" hinnet ning jep, isegi see pole nii kõrge.
Eile pärast minu tööd sõime kõhud punni ja vaatasime "The Millers"-eid. Seda plaanisime küll kinno vaatama minna, sest seda treilerit lastakse alati nii palju ja no ausalt öeldes tundub parajalt äge ka, aga Tõnn ei jõudnud vist ära oodata selle jõudmist, nii et vaatasime kodus. Ja pärast seda oli kell juba küll nii palju, et pidi kiiremas korras magama heitma.

reede, 30. august 2013

Üleeilsest õhtust...

...uduseid pilte, kui sai mootorrattaga sõitmas käidud. 







kolmapäev, 28. august 2013

Pärast 24,5 kilomeetrit


Suvi kestab!

Näed, juba augusti lõpp, aga ikka veel nii soe väljas. Uskumatu!
Igatahes on vahepeal saadud tööl käia ja nüüd on juba teine vaba päev järjest. :)
Eilse veetsin suures osas ema ja õega, kes tulid linna kooliasju ostma. Käisime kõigepealt umbes sada tundi prismas ja kuna siis oli juba kõht tühjaks läinud, tulime siia mul vastasmaja söögikohta (Breakeri pubi) sööma. No Tõnn oli meid ikka osavalt ära hirmutanud, et siin saab lihtsalt maailma suurimaid portsjoneid ja issand-issand, me ei ela seda üle... et ta isegi vaevalt elas pärast sellist söömingut (järgi ka muidugi viisakas poiss ei julge jätta - äkki muidu arvavatakse, et ei maitsenud :D). 
Igatahes söök oli hea ja portsjon TÄIESTI paras ja maitsev ka... Kõhu sai tõesti ülitäis nii väikese summa eest (3.40), nii et thumbs up.

 Siis läksime edasi Lõunakasse. Shoppasime seal veel lisaks paar tundi ja jõudsin koju TÄPSELT moment, enne Tõnni töölt tulekut. Nii et jõudsin talle selle ajaga, kui ta ratast/mu tšikliriideid ja muud träna autost maha laadis, peaaegu kogu lisanditega munapudru valmis meisterdada. 
Siis ootasin, et härra kõhu täis sööks ja pesemas ära käiks, et saaks minna linna jalutama ja paari poodi veel vaadata. 
Lõpuks jõudsime 9 paiku koju tagasi. Käisin pesus, jõime paar paremat somersby-d ja ma vaatasin telerit ning Tõnn arvutist mingit jalkamängu. 

Täna ärkasin 10 ajal üles. Uurisin arvutis ringi, sõin suure hunniku munaputru ära, jõin kohvigi ja nüüd peaks pärast blogi valmiskirjutamist natuke koristama ja siis võiks rulluisutama minna. Näiteks. :)

pühapäev, 25. august 2013

Zoo