reede, 27. detsember 2013

Kõike vahepealset

Uuuh, nii palju aega on möödas. Nii paljut on tehtud ja nüüdseks pole enam meeleski. Panen vaid mõned pildid vaatamiseks...

Sai võileivatorte tehtud (küll Tõnni-issitö juurde ja veel nende töökaaslase isale):

 Armast koera natuke aega hoitud, kui Timo ja Tõnn linna peal olid:

 Ja kodus jõuluaegset kvaliteetaega veetud koos pere, Tõnni, vanaema ja Siimuga:

 Ja veel natuke võileivatorti:
Igatahes ma loodan, et kõigil olid sama-mõnusad jõulud kui meil... ja minu postitamissagedust arvestades, peaks eos juba vana-aasta lõpu soovid ka ära soovima.

Ilusat nädalavahetust!

pühapäev, 15. detsember 2013

Insomnia

Mul on probleem. Ma ei saa absoluutselt viimasel ajal magada. Ma mäletan, et kui ma koolis käisin, siis mul tuli kohati sama probleem ette, et mingi aja lihtsalt ei saanud magama jääda. Terve öö vähkresin ja vaatasin kella ja lõpuks oli juba kell 5. No olgu, ilmselt ma vahepeal ikka olen pool-une seisundis, aga ma tunnen, et ma ei puhka ÜLDSE. Ometi eile jõin isegi kenasti piparmündi teed enne magama minekut... ja ikka ei midagi, aga see võis ka omakorda sellest tingitud olla, et ma eelmine päev üheni magasin, sest ju alles hommikul korralikult magama sain jääda.
Igatahes siiani olen jälle mõned päevad tööd teinud. Ja ülejäänud aja puhanud. Neljapäeval magasin ka suhteliselt pikalt, siis sõin, uimerdasin natuke aega niisama kodus ja lõpuks läksin linna. Kõigepealt käisin kaupsis head ja paremat vaatamas-ostmas ja siis läksin ujuma. Ma olen alati mõelnud, et seal vist päise päeva ajal igav liiv ja tühi väli, aga EI, ometi mitte... Kõik linna pensionärid on ujumas. :D Aga pole hullu, sest ma vist sattusin suhteliselt õigel ajal, sest enamik rahvast oli just lõpetanud oma ujumised ja saunatasid-pesid end juba.
Siis läksin koju tagasi ja pidin end vaikselt töö jõulupeoks sättima hakkama. Toimus Volgas, kus saime siis head ja paremat süüa-juua, viktoriini peetud ning niisama juttu aetud. Kõik kolm apteeki olid koos, mis oli meeldiv, sest kesklinna apteegist ma ei teadnud enne kedagi.
12 ajal jõudsin koju, uurisime Tõnniga veel arvutis ringi natuke aega ja siis pugesime põhku ära.
Eile magasin kaua nagu ma eelnevalt siis juba mainisin, sõin mõned näkileivad, istusin niisama mingi aja ja siis läksin poodi söögiasju kokku ostma. Tegin endale maailma maitsvamaid võikusid ja vahtisin niisama keras telekat mingi aja. Siis hakkasin süüa tegema. Vahepeal käisin veel bussi vastas, sest isa saatis meile oma pisikeste kätega valmistatud verivorsti ja muud sellist head ja kodust kraami. Võtsin Tõnni poole tee pealt peale ja tulin koju tagasi, et oma tatrahautist edasi teha.
Siis käis Tõnn vahepeal linnas, tõi mu õe sealt meile, sõime õhtust ja ootasime empsi mul, et siis kõik koos Lõunakasse minna. Vaatasime kiiruga poed läbi, sest kell oli juba peaaegu kaheksa. Ostsime Kädile suusad ja no endale tuli ka NII isu peale. Peab ka ikka millalgi ära ostma need.

Igatahes ma peaks nüüd lõpuks Publishi peale vajutama, sest see postitus reaalselt seisab mul juba mitmendat päeva draftis nagu oleks mega-sisukas või midagi, eks!

Ilusat tööpäeva mulle!

laupäev, 7. detsember 2013

Vaba nädalavahetus

Nii põnev, mul pole juba nii kaua olnud tervet nädalavahetust vaba. Kogu aeg mingi päev ikka tööl. Aga juba üks päev ongi sõrmenipsuga põhimõtteliselt läinud.
Eile töölt tulles oli Tauri siin. Sõime õhtust, jõime üht-teist veini-siidrit-õllet ja kuigi me väga välja minna ei plaaninud, siis ikka kuidagi läks nii, et me olime Tõnniga lõpuks Atis (Tauri läks Sparglisse), aga ÜLDSE polnud hea muusika. Või ei olnud me piisavalt purjakil. Tegime siiski mõned joogid. Tantsisime teps, vaatasime niisama ilusaid inimesi ja tulime lõpuks koju ära. :D
Täna läks Tõnn hommikul kalale ja ma magasin üheni. Siis läksin Tõnni emaga poodidesse talle valgusteid vaatama. Käisime suuremad poed läbi ja ikka ei saanud veel ostetud.
Siis läksid nad minema ja ma läksin Taskusse poodidesse asju vaatama. Üsna alles jõudsingi koju, sõin ja nüüd ootan, kui Tõnn oma latika puhastatud saab ja ahju paneb. Siis ilmselt puhkame natuke ja pärast vaatame edasi, mis saama hakkab.



kolmapäev, 4. detsember 2013

Olen vist hea laps olnud :)


teisipäev, 3. detsember 2013

Hello December!

Mul on täna vaba päev, wohoo. Tegin endale mõnusa kaerahelbepudru leiva-kaneeli jogurtiga (mis on TÕELISELT hea), hurmaa, rosinate ja šokolaadikreemiga. No ausalt, ma teen seda juba mitmendat korda ja siiamaani ei mahu pähe KUI hea kombinatsioon see on.
Ülejäänud aja siiani olen reaalselt niisama lebotanud - telerit vaadanud ja puhanud. Peale pliidi puhastamise. Nüüd peaks natuke maniküüri uuendama ja varsti ongi aeg hakata õhtusööki tegema.
Pärast lähme ujuma ja siis ongi päev otsas. Uskumatu, kui kiiresti see aeg vabadel päevadel otsa saab.