esmaspäev, 26. detsember 2011

Täna

Eilsest veel nii palju, et õhtu lõpuks saime jõulupraed söödud ja -napsugi kokku löödud ning päris lõpuks tuli Jõuluvanagi. :)
Tegin pilte ka, aga pole neid veel arvutisse tõmmanud, nii et teinekord panen.

Täna ärkasime 12 ajal üles. Siis sõime hommikust, vaatasime mingit filmi ja varsti oligi kell juba pime. Vahepeal käisin Meriliisuga jalutamas ja lõpuks kuue paiku läksime Helisingisse uisutama. Ja kõik oli täpselt selline nagu pildil. Ainult veel jõulumuusika ka, mida kahjuks pildiga edastada ei anna. Siis istusime veel seal samal kohvikus, jõime Iiri kohvi ja lõpuks 9 paiku hakkasime koju tagasi sõitma. Poolel teel koju helistas Meelis, et kas neile ei mindagi lennujaama vastu (tulid teised Tenerifelt), sõitsime koju, panime lapsed kõik maha ja siis Vantasse.
Koju jõudes sõime, siis ma õgardasin kingipaki seest saadud komme ja mängisin Merilintšikuga playstationiga mingit paarismängu ja nüüd olen juba peaaegu tund aega voodis lebotanud.
Teoreetiliselt võiks nagu magama jääda, aga mul ei kipu tavaliselt Tõnnita und tulema, aga nemad on Alexandriga Xboxi lainel ja no und ka vist veel tegelikult ei ole... ning kõht on ka nii täis, et jube!

Kommentaare ei ole: