teisipäev, 27. detsember 2011

Robinsonid

Lisan alustuseks siia paar pilti meie jõuluõhtust ka, mida ma siiani veel arvutisse tõmmanud polnud.

Eile hommikul avanes meil selline vaatepilt ja elektrit ka ei olnud. Seega oli kogu eilne päev täiesti masendavalt igav päev. Ei olnud netti, ei olnud kütet, ei saanud süüa teha (elektripliit), ei olnud vett, ei olnud xboxe ja playstationeid, telerit ega MIDAGI. Isegi raamatut ei saanud lugeda, sest tuld ju polnud, aga liiga hämar.

Niisiis sõime võileibse ja komme päev otsa. Ja no sõna otseses mõttes lebotasin lihtsalt. Siis sõitsin vähe ratast ja nii see aeg läks. Lõpuks läksime linna lastega sööma. Ma võtsin mäki juustuburksid, teised läksid kebabi sööma.

Öösel kella kahe paiku tuli elekter tagasi, aga siis pidin facebookid ja 9gagid üle vaatama ning polnud aega muljetama hakata.

Täna ärkasime tavapäraseks saanud 1 paiku üles. Sõime hommikust ja siis hakkasime lastega (siiski peamiselt Meriliniga, poisid käisid ainult luuramas paar korda) piparkooke tegema.



Lõpetasin alles peaaegu tund aega tagasi piparkookide kaunistamise, sest Merilin pidi vahepeal ratsutama minema ja nii ma sinna üksi neid tegema jäin. :D
Igatahes nüüd peaks endale jälle tegevust leidma - tagumik jääb kangeks juba siin lebotamisest.

Kommentaare ei ole: