laupäev, 3. november 2012

November. Juba.





Oh, olen vahepeal sõbrantidega sushitanud, paar lehekülge lõputööd valmis saanud(Great success!), koolis käinud, motosõpradega istunud - filmi vaadanud, šašlõkki söönud ja pidutsenud Kosmoses ja Saksa pubis. Siis lebotanud ja paaniliselt lõputööle ainult mõelnud; VEEL koolis käinud; sõbrantidega istunud, vesipiibutanud, snäkitanud ja Nimeta baaritanud. Lisaks kõigele selle talvekese üle elanud, sest nüüdsest pidi sellega asi vask olema kuni vähemalt jõuludeni...

Nüüd olen kodus ja peaks (ja ma AUSALT ei liialda) paaniliselt lõputööd tegema, aga (mitu tundi tagasi) alla süüa tegema minek ajas mind JÄLLE rajalt kõrvale ja nüüd olen pikemat aega juba NIISAMA netis passinud - mõnda blogi tšekkinud, ISEGI 9gagist paar posti üle vaadanud (sest ma pole seal vähemalt 2 kuu jagu käinud) ja facebookist neid põnevaid "Learn useless ...(ja mingi keel)" kommuune lugenud.

Küll sai kiire ja ülevaatlik postitus. Kahjuks rohkem pilte minu tegemistest pole jõunud teha, seega tuleb sushiõhtu omadega leppida.

Tagumine aeg end õigele tegevusele tagasi sundida.

Kommentaare ei ole: