neljapäev, 4. aprill 2013

Rannast ja muust

Desculpe, et pole aega saanud kirjutada. 


Aeg läheb lihtsalt NII kiiresti - ma ei suuda uskudagi, et meil on siin veel alla kolme nädala olla. Trennikaart sai ka laupäeval läbi, sest pühapäeval oli putka kinni páscoa pärast, aga ikka pole aega kuidagi rohkem, sest me oleme viimastel päevadel palju linnas ringi käinud ja erinevaid kohti uurinud. :) 
Mingi päev käisime kuskil kaugel-kaugel kaubanduskeskuses, kus on iga kuu viimasel neljapäeval ILGE ale ja asjad saab pool-muidu kätte. Näiteks ostsin endale uues Nike trennitossud (mis muidu maksavad peaaegu sada eurot) 22,50 ja T-särgi 7 euriga. Pilte võin ka kunagi panna, kui meelde tuleb. :)
Esmaspäeval käisime niisama linnas, laadisime uue kuu raha oma Andante kaardile ja kuna väljas sadas PADUVIHMA, siis otsustasime metrooga veidi ringi kolistada ja Continendist endale pudruhelbeid minna osta. Pärast oli vihm üle jäänud ja saime linnas natuke ringi tuuseldada - ESNi kontoris Portuguese food workshopile pileti ära ostetud (3 €), imeliku lanche kohvikust söödud ja niisama paari poodi sisse vaadatud. 
Teisipäeval käisime rannas. Lihtsalt niiiiiii mõnus ilm oli. Algul oli tuul, aga hiljem ei seganud(või siis taandus) seegi enam rannas jalutamist ja pildistamist. 

















Õhtusest food workshopist teen homme omaette postituse, mis seda IGATI väärib, nii et stay tuned!
Täna pole TERVE päev söönud midagi peale paari banaani, porgandi ja mõne viinamarja, sest nii sai eile sangriase pea ja kõrimulguni täis kõhuga Karoliniga teineteisele lubatud.
Tulime just kinost vaatamast filmi "Safe haven" ja no nii armas oli. Meile kõigile väga meeldis, seega julgen soovitada!

Nüüd joon teed ja vabandan, et nii rutakas postitus sai, aga no midagigi, mida hiljem lugedes hea meenutada.

PS! Ma lihtsalt pean veel kõigele lisaks mainima seda, KUI halvad suhted meil korteri omanikuga on. Lihtsalt.... dhabsfkssdfdbnsm. Eelmine kuu käisime NII kaua aega pinda, enne kui nad vastata suvatsesid, kui palju me kommunaalide eest maksma peame. Kuna nad polnud meile öelnud, millal ja kas elektrinäite kirja panna, siis seda me muidugi ei teinud. Lõpuks nad saatsid meile mingi summa, mis ei olnud sugugi suur (30 eurot per person). Siis nad ei saanud aru (ilmselt puudub konto väljavõtte vaatamise oskus, vms), et me KÕIK kolm KÕIK summad neile üle kandnud oleme - saime seetõttu sõimukirju...Ja kui nad lõpuks aru said, et kõik vist kandnud on, saime sõimata, et liiga hilja kantud... Ja las too meie sõber LOR (I have NO IDEA who is he - kui ta mõtleb seda, et Karolini ühe kuu üüri kandis ta vend, sest tal oli endal piirang peal - siis vabandage, aga ta nimi on Janar) kandku neid asju kiiremini... Ja nüüd see kuu nad ütlesid, et me oleme 1200 kW ulatuses elektrit kulutanud. ÕÕH, ma ei tea, kas see üldse MINGIT moodi loogiline on (seda enam, et me pole päeva ajal kunagi koduski ju), aga nõndaviisi igatahes on. Siis kui me küsisime viisakalt arvet näha, saime vastu mingid suvalised kalkulatsioonid ja vihje, et me tegelt saame aru küll, aga mängime lolle.
Ja kõigele lisaks käis eile meil POLITSEI ukse taga, sest me rääkisime kella 1 ajal ja no oli ju jutt, et "no talk... after 11 PM" ja et kui see korduma peaks, siis saadab politsei. Nii et ma ei tea, mul on tõsine kriminaali tunne juba siin Portugalis. :D
Igatahes lahti me ust ei teinud, sest nii kaua kui me mõtlesime(ja no vahel see ikka võtab aega), kas avada uks või mitte, läksid nad juba minema.

Kommentaare ei ole: