neljapäev, 19. juuli 2012

Aeg lendab

Vahepeal olen tavapäraselt tööl käinud ja peaaegu niisama lebotanud.
Üleeile käisime lastega linnamäel. Ostsime ka pileti ja sõitsime asjadega nagu pisikesed lapsed, sest siiamaani polnud kordagi kogu päeva piletit ostnud. Tavaliselt võtsime paar üksikpiletit ja siis käisime, kus tundus huvitav. :)
Neljast kümneni hullasime seal ja olgem ausad, paar asja olid ikka päris hirmuäratavad, aga midagi katki ei läinud ja kõik jäid terveks. Vahepeal võtsin kuskilt söögikohast super-superhead salatit, mille peamised komponendid olid samad, kuid suuremad lisandid 2-3 tükki (a la kanafilee, tuunikala, suitsulõhe, oliivid, feta vms) sai juurde valida omal soovil. Uhh... Kahju jälle, et kaamerat kaasas polnud. :D
Üldse olin NIIIIII õhukeselt riides, et koju tulles ei jäänud muud üle, kui üks soojendav dušš võtta ja teed juua.
Trenni pole paar päeva teinudki, millest on väga kahju, aga no vast ei ole hullu - vähemalt sai täna jooksmas käidud ja BodyRocki tehtud. :)
ÜLE PIKA AJA proovisin randa ka lastega külastada, aga eriti pikaks see ei kujunenud, sest tuul ja pilved tegid siiski oma töö, aga no õrna jume sai ikka tagasi.

Eile tulid siia Jaani vend ja tema naine, nii et söögitegemine võeti ka üle... Tuleb ilmselt endale millegi muu näol tegevust leida. :)

Kommentaare ei ole: