reede, 16. august 2013

:)

Olen tööl. Mõtlesin, et leian natuke aega inimeste abistamisest kurgu/mao ja mille-iganes-muu-organi/kehaosa vastu, et natuke muljetada, mis siis vahepeal juhtunud on.

...

Aaaga ei leidnud siiski aega... Sest täpselt nii palju suutsin ma eile tööl olles siia kirja panna. Jube palju tuleb viimastel päevadel neid inimesi apteeki. Eriti siis, kui ma lõpuks üksi olen. Ja siis ma otsin seal vahel nagu loll mõnda asja. Kelleltki küsida ka pole... Vahel mul on selline tunne, et see klient vist leiaks ka kiiremini selle (retsepti)rohu üles. :D
Ei, nii hull see asi siiski pole. Aga ükspäev tekkis küll paanika, kui ma üksi mingit antiallergilist vedelseepi müüsin ja see mingi x-valemiga oli "retseptiravimiks" pandud. Uhh, andis majandada, et see käsimüügiks tagasi saada.

Igatahes eelmine nädalavahetus käisime siis vanaema sünnipäeval. Algul olime kodus tal ja sõime kõhud head ja paremat täis, ajasime juttu ning hiljem, enne kaheksat, saime hakata Kääpale sõitma, et seal Johansone ja Tõnis Mäge kuulata. Nii mõnus õhtu oli. Enne lõppu hakkas muidugi vihma sadama, mis nii mõnus ei olnud, aga no sellegipoolest. Äge! :)
Tagasi vanaema juurde jõudes oli ilmselgelt UUESTI vaja sööma hakata. Keskööl! Kõht oli veel järgmine päevgi täis... ja kuna me läksime kahe autoga vanaema juurde, siis sain kohe hommikul sealt otse Tartusse tööle sõita.

Ülejäänud nädal on tavapärane olnud. Tõnn on NIIII armsalt peaaegu iga õhtu hullult vaeva näinud, kokanud mulle ja puha. Nii et mis ma oskan öelda... Super! :)

Täna olen kogu korteri ära koristanud, salateid, singirulle, täietud mune ja muid snäkke teinud ning hetkel ootan, millal mu ema, õde ja vanaema mu juurde lõpuks külla(soolaleivale) jõuavad. Nad vist lasid suure-linna-poodidel endeid haarata, sest minu teada on nad juba pikemat aega linnas. :D

Kommentaare ei ole: