kolmapäev, 7. august 2013

Väike update

Nii... Long time no see. Põhimõtteliselt on asjalood nüüd sealmail, et oleme Tõnniga juba peaaegu nädal aega elanud meie ühises korterikeses. Kuna enamik asjadest oli seal olemas, siis midagi juurde polegi veel ostnud. Nõud ja üht-teist muud vidinat oleme kodust sinna viinud ja ainuke, mille ostmisest nüüd enam lähitulevikus kõrvale hiilida ei anna, on kapi/kummuti soetamine, sest muidu peavadki meie riided kasti ja spordikotti voodi alla jääma. :D
Teleka alla (mis on küll seinal, kuid siiski näeks parem välja, kui selle all oleks) mingisugune riiul/kapp/kummut ja kohvilaud kuluks ka iseenesest ära.
Internetti veel kodus pole ja sellepärast pole ka mahti saanud kirjutada. Telefonisse lasin panna eile uuesti neti, aga sellega ei viitsinud trükkima hakata. Eile käidi telekat ja internetti "sisse panemas", aga no mingid juhtmed olid kuskilt puudu ja jäi esialgu katki see diil. Taheti, et korterite omanik veaks mingid kaablid kuskile. See sai tal jube kribinal-krabinal tehtud, nii et nüüd jääb uuesti lihtsalt netimeest oodata.
Vahepealne on tegusalt läinud. Vanaema juures sai emmega hiljuti käidud, vastu ööd Tõnnil ja ta töökaaslasel kainekaks oldud ja kuna vahepeal oli päris hea ports vabu päevi nüüd ka siis sai rannas käidud ja niisamagi raamatuid loetud.
Üldiselt ei oskagi esialgu millestki rohkemast muljetada, seega...

Järgmise korrani!

Kommentaare ei ole: