laupäev, 29. märts 2014

:)

Nüüd olen kenasti jälle jooksmas käinud. Ja haigeks enam jääda ei kavatse. :) 
Vahepeal on olnud paar puhkepäeva, mõned koolitused (üks Tartus, teine Tallinnas), mis mulle väga meeldisid, töölgi käinud. Ja täna jälle puhkasin... Saime koos Tõnniga üle nii pika aja vähemalt ühe nädalavahetuse päevagi koos veeta. 
Kõigepealt magasime päris pikalt, siis käisime poes üht-teist ostmas, et saaks suuuure hunniku mõnusaid ja tervislikke banaani-kodujuustupannkooke teha, mida siis hiljem need mitte nii tervisliku šokolaadiga ära süüa. :D
Siis koristasin tükk, sest kohe nagunii jooksma poleks saanud täis-kõhuga minna. Lõpuks saime joostud 7-se ringikese, venitatud, pesus käidud ja siis otsustasime mootorrattaga kuskile sõita ja natuke grillida. Käisime bauhofist läbi, ostsime ühekordse grilli ja suundusime rimisse, et kana ja grillsalatit osta. Nagu varganäod piiksusime ka Tõnni seljakotiga, sest tal oli seal mingi posu tühje landipakendeid (üldse sajandeid tagasi ja mujalt ostetud) ja ühel neist oli turvaelement inaktiveerimata jäetud. Aga no turvaruumi pidime ikka esialgu nagu väiksed varganäod minema. 
Igatahes siis sõitsime jõe äärde, panime oma grilli püsti, tegime kana valmis, sõime kõhu täis ja kui päike enam peale ei paistnud, tulime koju ära, sest jahedaks läks. 
Nüüd on Tõnn jube tükimat aega oma Arsenali mängu vaadanud ja ma otsustasin muud moodi endale tegevust leida. 

Panen paar suvalist pilti ka, mis telefoni tekkinud, et midagigi vaadata oleks...



Kommentaare ei ole: