pühapäev, 16. november 2008

R, L, P

Reedel ärkasin hommikul enne poolt seitset üles. Käisin pesus, panin kotid kokku ja tegin teisi hommikusi toiminguid. Poole kaheksa ajal läksin Enega linna. Geograafia, bioloogia ja muud selised tunnid. Mata jäi ära, selle asemel oli aulas OÜ Autosõidu poolt tehtud liiklusteemaline esitlus.
Pärast seda oli ajalugu, kus õpetajat polnud, aga direktor jälgis meid. Uube tore küll. Mul oli ilus spikker tehtud ja puha. Kasutada seda ei saanud, sest direktor otsustas kõikidest vabadest pinkidest valida minu kõrval asetseva (st. kõik olid eraldi istuma pandud). Fine! No tegin palju oskasin. Läbikirjutamisest on ka siiski mingit kasu.
Söögiks oli frikadellisupp ja mingi magustoit, mida ma süüa ei viitsinud. Viimane tund oli kirjandus, pärast mida ma jõusaali läksin. :)
Sealt tulles käisin pesus ja läksin Geiliga linna. Sain Tõnniga kokku ja siis läksin bussile.
4 läbi jõudsin Põltsamaale. Panin kotid korterisse ja läksime Ossidega kütet võtma, Mardi juurest vesikat tooma ja poodi.
Siis passisime niisama natuke aega kodus. Ain tegi pelmeene ja värki. :D
Kuskil 8 paiku läksime Ossiga välja. Siim tuli autoga järele. Kati ja Silver olid ka. Siis võtsime Nirgi peale ja läksime poodi juua ostma.
Pärast seda läksime Nirgi poole. Poisid mängisid pokkerit, me Katiga vahtisime niisama telekat ja nii. Mingi aeg tuli Tepo ja Jakob ka sinna. Siis tegime mingeid IQ teste ja olime niisama ägedad. Lõpetades oma jooide joomise aitasin Ossil ka ta rummi juua. Ei teagi, kas see nüüd väärt mõte oli, aga see selleks.
Pool ajast jutustasi telefoniga.
Siis mingi aeg mängisime Aliast, aga kuna Nirk väga ära väsis siis otsustasime me ka koju ära minna.
Joss tuli võttis meid kõiki peale. Kõik läksid koju ära, Siler tuli meie juurde ainult oma õllesid lõpetama. Siis ma jõin veel kodus Ossi rummi.
Mingi aeg tuli Ardi sinna. Hullult täis oli. Ära ka ei läinud, siis Ossid enam-vähem lõid ta sealt välja.
Siis ma ei saanud magada, sest mul oli paha olla. :D
7 ajal jäin magama. 11 paiku ärkasin üles.
Siis käisin pesus ja poole kaheks läksin kultrasse orkestriproovi. Nii mõnus on mõne teise orkestriga koos mängida. Kõik kohe poole võimsam. ;)
Vahepeal oli söögi paus. Siis mängisime edasi.
Viie paiku lõpetasime. Poole kuue ajal jõudsin Jõgevale. Siis sain Tõnniga kokku. Jalutasime ja jutustasime niisama. :)
Seitsmese bussiga läksin koju. Sadalasse jõudes läksin papsiga poodi. Siis koju...sõin, vaatasin ''Prison break''-i ja rääkisin emmessennis juttu.
9 läksin magama.
11 ärkasin hommikul üles. Vaatasin telekat ja olen siiamaani suht tühja pannud. Nüüd võtan tolmuimejaga toad puhtaks ja vaatan ''Prisonit'' või loen raamatut teps.
4 hakkab ansambel. Ja pärast seda on ikka see sama pühapäevane jant. Saun, ''Tantsud tähtedega'', ''Ärapanija''. Ehk peaks inglisekeele fraasegi õppima.
Anyway, tsau siis !

Kommentaare ei ole: