neljapäev, 21. juuli 2011

Isa sünnipäevast

Reedel läksin siis Eestisse nagu oli ette nähtud. Tõnn veel ootas mind Tallinnas ja siis sõitsime koos koju. Kõigepealt olime Jõgeval natuke aega - Tõnn uuris, kas keegi tahjaks jakat teha ja sõi ning siis käisime poes, et isale midagi joogipoolist juurde kingile võtta.
Esimesel õhtul koju jõudes juba pidu käis, küll aga väike ja ainult töökaaslastega. Sõime šašlõkki, suisukala ja salatit ja muljetasime niisama veidike.
Siis läks Tõnn kalale ja peagi tulid Merle ja Einar meile. Lauriina on juba NIIIIII suur ja hooopis teise näoga, kui ta seda päris beebina oli. :)
Õhtul tegin veel biskviitpõhjasid ja tegin vahed juba ära, et ööks külmkappi maitsestuma jätta. :)
Laupäeval hakkasid suuremat ettevalmistused. Tegin maailmahead pastasalatit, mis sisaldas ikka minu (pastasalati)lemmikkomponente - maisi, hernest, paprikat, tomatit, värsket kurki, muna, riivporgandit, riivjuustu ja kõike muud head ja paremat. :) Samal ajal hoidsin vahelduva eduga Lauriinat, sest Merle ja Kädi läksid linna šoppama ja tegin tordi lõplikult valmis, millst ma KAHJUKS pilti ei teinudki, kuid mis nägi välja TÄPSELT nagu PÄRIS. :D Eriti veel nende Merle tehtud(mis oli ainuke asi, mida tema tegi) vahukoore-kohupiima raamidega. Vahepeal muidugi veel oli avatud Liisi juuksurisalong ja mul tarvitses issi, Einari ja vanaisa juukseid lõigata.
Pidu hakkas pihta 7 ajal, kui enamik külalistest kohale tuli. Tollest õhtust ma pilte ei teinud, sest ma tean, et keegi neid pärast nagunii ei vaata ja nad lihtsalt reostaks mu arvutit.
Õhtu edenedes tegin kringligi valmis, mis minu meelest ei tulnud NIII hea nagu tavaliselt, aga ära ta söödi ja kiideti ka, niiet ju ikka kõlbas siis. :D
Igatahes pidu läks ja ma enda arvates ei joonudki üldse palju. Kõigest mõned rummikoolad ja Pinacolada koksid, aga magama jääda oli küll piisavalt keeruline. :D
Pühapäeva hommikul sõime hommikust ja katsetasime isa sünnipäevaks saadud puust alkomeetrit, millega sai ikka kõvasti nalja. Mõni mees oleks kohe n-ö. "rooli saanud", kui mõni kainem poole rohkem vaeva nägi ja ikka hakkama ei saanud.
Lõpuks surusin suurele vennale ta pisiõe ka kätte, keda ta veel näinudki polnud ja tegin pilti sellest armsusest. :)


Õhtu poole sain Rauno ja Põnniga linna, et rongile minna.


8 paiku jõudsin Tallinnasse. Siis jalutasin kiirelt sadamasse, et tiiburikesega jälle Soomemaale tagasi sõita. Tõnn tuli mulle kenasti Helsingisse vastu ja pool tundi hiljem olin juba kodus, et saunas kiirelt käia ja magama minna.


Ülejäänud tööpäevad on möödunud tavapäraselt. Täpselt nii nagu siiamaani.


Ainult rullatama olen juba 2 korda jõudnud, niiet positiivne.

Täna käisime Tõnniga mäkis ja siis poodides. Ostsin endale kena musta käekoti, sest teine on liiga suur, et sellega igapäevaselt käia kannataks.



Lahedaid spordi proteiinijooke/-batoone ostsin ka, sest ma olen juba ammu tahtnud neid maitsta. Hambaniiti, ripsmedušši, puuderkreemi ja mingit juua ostsin ka ja woila - juba 40 € läinud. :D

Igatahes tahaks nüüd natuke magada, sest mu pea valutab ning Tõnn ka tudub siin mu jalgade peal ja kui hästi läheb, siis saab pärast poole ehk mingit trenni ka teha ja midagi sealt manustada. :D

Päikest!

Kommentaare ei ole: