neljapäev, 14. juuli 2011

No pics

Esmaspäeval olime veel täitsa üksi. Teised tulid Eestist tagasi alles pühapäeva öösel kella umbes kella 12 ajal, kui me, tööinimesed, juba paksu und panime.
Töö juures on päris väsitav, seega iga päev töölt tulles magan veel tund-poolteist, siis on mõnus olla. :D Aga niipalju olen väsinud õhtu poole ikka, et midagi trenni-laadset teha.
Eile käisime pärast Tõnni tööd Jaani juures Tõnni autol õli ja käsipiduri klotse vahetamas. See oli väga kasulik trip, sest Jaan andis mulle väga laheda raadio. :D
Olen endale ka juba sada päeva autot otsinud. Ei raatsi kallist osta, aga odavad on liiga saanid. :D Tahaks midagi Punto-laadset. Siin Soomes selline jumala popp. Kõigil noortel sellised väiksemat sorti saanid. Siis oleks päris oma auto, millega tööl käia, aga no eks vaatab, kas tasub ära üldse, sest Tõnn arvas, et mul pole pärast suve sellega midagi teha. Naljatilk! (:
Täna käisime enne Tõnni tulekut lastega rannas, aga vesi oli NIIIIIII külm(minu jaoks, sest lapsed küll hullasid peagu terve aeg vees), mida pole ka imestada, sest täna hommikul oli maailma kõige külmem suvehommik, for sure. Ma arvan, et väljas oli -5 *C vähemalt(ilmselt siiski väikese liialdusega), sest meie tuba oli hommikul nagu jahedaim hundilaut(kuna aken oli lahti) ning pusaga autosse minnes pidin ka juba ära kõngema.
Igatahes olen nüüd kodus Mariuse, Aleksi ja Meriliisuga. Hurmi ja Tõnn läksid Jaani töö juurde ja Merilin linna Hannaliisa juurde. Peaks nüüd velotama vähe ja siis saab hakata süüa ka tegema.

Kõige lahedam on see, et homme on reede ja ma lähen üle nii pika aja koju isa sünnipäevale. :)

Kommentaare ei ole: