reede, 7. oktoober 2011

Ometi puhkust!

Teisipäeval ärkasin hommikul 7 paiku üles, sõin, jõin kohvi, lugesin veel natuke materjali ja tegin ennast kooliks korda. Esimene loeng oli farmakoloogia, kus õnneks ei olnudki imekombel testi. Teine loeng oli siis farmakognoosia ja kontrolltöö, mis oli ikka meeldivalt nõme ja raske. Võiks ikka õpetamine ja kontrolltööd vastavuses olla! ;) Siis kerge lõuna ning jätkusid farmatseutilise keemia praktikumid.
Pärast kooli tulin ühikasse, õppisin meeleheitlikult kolmapäevaseks farmatseutilise keemia kontrolltööks, sõin ning lippasin siis kooli võrkpalli trenni.
Kaheksa paiku olin kodus tagasi, sõin ja õppisin edasi. Kuni magamaminekuni.
Kolmapäeva hommikul jõin kohvi, sõin ning õppisin veel farmakoloogiat ka, milles ilmselgelt oli testi oodata.
Tööd said tehtud ja kool läbi kaheteistkümneks. Siis sain natukenegi rahulikumalt hingata - otsene tuupimine oli selleks nädalaks läbi. :)
Tulin ühikasse, sõin, lebotasin, kleepisin taime silte herbaariumile ja nii see aeg läks, kuni kell hakkas juba 4 saama ja ma pidin kooli toitumisõpetuse alustesse (valikaine) minema, mis tundub nii-nii kihvt.
Lõpuks 7 paiku sain ühikasse, pugisin enda isu täis, mis nende loengute ajal tekkinud oli ja püüdsin natuke farmakoloogiat testi tarvis vaadata. Väga ei õnnestunud, aga ei ole hullu.
Neljapäeval oli siis farmakoloogia ja test ning uus aine - loodustooted.
Pärast kooli lippasin ühikasse, sõin, pesin nõusid, pakkisin kotid ning lõpuks sain mingi tüübiga Pärnusse. Elusalt ja tervelt! :D
Vaatasin natuke aega Portas ringi kuni Tõnn mulle järele tuli. Tõi mu enda juurde ja läks ise kooli tagasi oma tööd lõpetama. Ma vaatasin telerit ja lebotasin niisama. Lõpuks tuli ta koju ja algul tahtsime Terviseparadiisi mõnulema minna, aga kuna meil kummalgi polnud ujumisriideid ning neid polnud ka enam tavakaubandusest saada, otsutasime hoopis sinna samma bowlingusse(kus me oleme varem ka käinud) minna. :) Nii lahe! Välja arvatus see, et Tõnn peaaegu kogu aeg mind võitis ja mingid venelased kõrvalrajal lõugasid nagu turu peal. Enne käisime veel siin ühes söögikohas kõhtu kinnitamas, nii et oli väga mõnus õhtu. :)
Lõpuks tulime koju, vaatasime telerit ning analüüsisime omi toitumisi. :D
Täna äks Tõnn hommikul kooli, ma jõin kohvi, sõin veidi, vaatasin telerit ja uurisin niisama netis.
Lõuna ajal käisime Tõnniga (tuli koolist vahepeal pausile) siin samas söömas ning nüüd mõtlen, et peaks patoloogia koduse testi ära tegema.
Enam polegi kaua, kui Tõnn koolist tagasi tuleb, mis on positiivne. Siis lähme Jõksu ja hiljem loodetavasti minu juurdegi. :)

Kommentaare ei ole: