pühapäev, 30. oktoober 2011

Veel Türgit

See võis olla laupäev, kui me olime juba päev otsa päevitanud ja lõpuks, kui ma olin oma jahutavalt ujumiselt naasnud, kutsuti mind käteviibetega teiselt poolt basseini mingile aktsioonile. Algul ma tegin tükk aega sellist nägu, et ma-ei-tea-kellele-need-viiped-on-mõeldud ja-vaatan-igaks-juhuks-ka-selja-taha-mitu-korda, aga lõpuks emme ütles ka juba, et ma siis läheks vaataks, mida nad tahavad minust. Ühesõnaga tehti mingit hotelli promovideot, vms ja siis pidi seal endale mingid kaltsud selga ajama (mida ma algul keeldusin panemast :D, aga siis toodi mingi üsna kena kleit kuskilt, nii et võisin nõustuda). Algul tehti mõned pildid meist kõik koos ja siis pidime seal natuke keerutama ja tantsu lööma ning kellegi kolmeni lugemise peale mütsid-kaabud-peakatted õhku viskama. Igatahes lõpuks saime päevitatud ja tulime tuppa ära ning poole tee pealt oma viiendale korrusele (käisime KÕIK korrad jalgsi ja lifti kasutasime v.a. kohvritega hotelli saabumisel-äraminemisel) jäädvustasime veel oma olekut.


Pühapäeval käisime hommikupoole uuel šopingutuuril veel, kust ostsime veel pähleid ja muud head paremat kokku.

Söömise ajaks tagasi ja siis jälle päevitama. Oh elu!

Siis spordiline tegevus, ujumine, õhtusöök, kiire netikülastus ja siis klubi.

Esmaspäeval oli teoreetiliselt meie viimane päev. Otsustasime veel mõned kenamad pildid rannas (veidi kõrvalisemas kohas, kus olid ilusad rahnud vms), päevitasime veel, mängisime tennist pimedusehakuni, käisime ujumas ja tegime kõik tavapärast.






Teisipäeval ärkasime hommikul vara üles, käisime veel VIIMAST söömist nautimas, pakkisime viimased asjad veel kokku ja siis oli bye-bye hotell ja imeline Türgi.
Hetkel on küll selline tunne, et ei jõua järgmist aastat ära oodatagi. Ja loodetavasti ühinevad siis meiega juba ka Tõnn ja issi. :) Mis saaks olla veel täiuslikum?! Ilmselt jääks siis ära need tüütused ka, kes seal iga nurga peal meelitavad.

reede, 21. oktoober 2011

Kiire ülevaade

Uhh... Ma ei teagi, kust alustada. Söök on super, jook on super, päikesest ja merest ei tasu rääkidagi. Päeval on peesitamine ja ujumine. Pärastlõunal midagi sportlikku - kahel õhtul oleme jõusaalis käinud ja ühel õhtul tennist mänginud. Päris õhtul on allkorrussel selline klubi moodi koht, kus on igal õhtul erinevad etteasted ja esinemised.
Täna käisime emmega raftingus ja see oli ka SUPER. KUI välja arvata see, et bussijuht umbes sajaga mööda kuristikulist mängiteed sõitis ja ILMSELGELT eluohtlikuid möödasõite tegi sellisel kurvilisel teel ilma natukenegi hoogu maha võtmata. Täitsa imelikud!
Õnneks ümber ka ei käinud ja kõik jäid terveks. :)

Aga kuna siin on üsna uimane nett, siis ma rohkem siin olla ei viitsi ja panen lõppu vaid veidi pilte.









teisipäev, 18. oktoober 2011

Ma olen paradiisis

See on midagi imetabavat. Ma tean nüüd, miks mu ema selline reisihull on. See on lihtsalt paradiis ja seda liialdamata. Meri, päike, KÕIK SÖÖGID-JOOGID tasuta, spordisaal, piljardid, pinksid, rannakohvikutes kogu menüü tasuta, vapustav vaade ja merekohin. See võikski kestma jääda, aga siis tooge Tõnn ka siia. :) Täna jõudsime lõuna ajal Antalyasse ja sealt sõitsime üle pooleteist tunni siia Alanyasse. Oleme juba ujumas käinud, sportimas ning söönud ja joonud head ja paremat. Ma sain aru küll, et kõik on tasuta, kui ema seda rääkis, aga ma eeldasin ikkagi, et vaid mingi osa kuskil x-kohas, aga et KÕIK?! Ma poleks uskunudki.
Igatahes istun nüüd siin fuajees, sest toas netti ei ole, aga peakski varsti minema vaatama, kus ema läks ning eluolu uurima. :)



PÄIKEST!

esmaspäev, 17. oktoober 2011

Nii paljut

Nii-nii, olen olnud väga laisk ja lasnud nii palju aega mööda minna ja nüüd ei mäleta midagi. Ainult seda, et olen palju õppinud ja mu pea on lihtsalt nii paks, et ma ei jõua homset ära oodata juba, et saaks vaid puhkust.
Ja seda tean ka, et nädalavahetused on meeldivad. :) Saan olla kodus, Tõnniga ja kokata-küpsetada.
See nädalavahetus oligi Kädi sünnipäev ja iga päev ainult kokkasin ja küpsetasin pitsasid, torte ja kooke. Õppida ka ei jõudnud tänaseks kontrolltööks. Eile ainult, kui olin ripsmete-modelliks ära käinud Renatele, sain asjaga tegeleda, aga no nii mahukas asi juba naljalt ühe päevaga meelde ei jää. Nüüd hoian lihtsalt pöialt, et tehtud sain, sest no tegelikult see oli ikka võrreldes esimese tööga lihtsamast lihtsam.
Hetkel istun rongis ja hakkan kohe kodu poole sõitma. Aku saab ka tühjaks, seega pean otsad kokku tõmbama.

Imekombel jõudsin isegi oma tiheda graafiku raames endale eelmine nädal uue maniküüri teha, mida ma täna veel korrigeerima peaks. Ja no tegelikult veel sadat asja tegema!AGA Turkey, here we come! :)

reede, 7. oktoober 2011

Ometi puhkust!

Teisipäeval ärkasin hommikul 7 paiku üles, sõin, jõin kohvi, lugesin veel natuke materjali ja tegin ennast kooliks korda. Esimene loeng oli farmakoloogia, kus õnneks ei olnudki imekombel testi. Teine loeng oli siis farmakognoosia ja kontrolltöö, mis oli ikka meeldivalt nõme ja raske. Võiks ikka õpetamine ja kontrolltööd vastavuses olla! ;) Siis kerge lõuna ning jätkusid farmatseutilise keemia praktikumid.
Pärast kooli tulin ühikasse, õppisin meeleheitlikult kolmapäevaseks farmatseutilise keemia kontrolltööks, sõin ning lippasin siis kooli võrkpalli trenni.
Kaheksa paiku olin kodus tagasi, sõin ja õppisin edasi. Kuni magamaminekuni.
Kolmapäeva hommikul jõin kohvi, sõin ning õppisin veel farmakoloogiat ka, milles ilmselgelt oli testi oodata.
Tööd said tehtud ja kool läbi kaheteistkümneks. Siis sain natukenegi rahulikumalt hingata - otsene tuupimine oli selleks nädalaks läbi. :)
Tulin ühikasse, sõin, lebotasin, kleepisin taime silte herbaariumile ja nii see aeg läks, kuni kell hakkas juba 4 saama ja ma pidin kooli toitumisõpetuse alustesse (valikaine) minema, mis tundub nii-nii kihvt.
Lõpuks 7 paiku sain ühikasse, pugisin enda isu täis, mis nende loengute ajal tekkinud oli ja püüdsin natuke farmakoloogiat testi tarvis vaadata. Väga ei õnnestunud, aga ei ole hullu.
Neljapäeval oli siis farmakoloogia ja test ning uus aine - loodustooted.
Pärast kooli lippasin ühikasse, sõin, pesin nõusid, pakkisin kotid ning lõpuks sain mingi tüübiga Pärnusse. Elusalt ja tervelt! :D
Vaatasin natuke aega Portas ringi kuni Tõnn mulle järele tuli. Tõi mu enda juurde ja läks ise kooli tagasi oma tööd lõpetama. Ma vaatasin telerit ja lebotasin niisama. Lõpuks tuli ta koju ja algul tahtsime Terviseparadiisi mõnulema minna, aga kuna meil kummalgi polnud ujumisriideid ning neid polnud ka enam tavakaubandusest saada, otsutasime hoopis sinna samma bowlingusse(kus me oleme varem ka käinud) minna. :) Nii lahe! Välja arvatus see, et Tõnn peaaegu kogu aeg mind võitis ja mingid venelased kõrvalrajal lõugasid nagu turu peal. Enne käisime veel siin ühes söögikohas kõhtu kinnitamas, nii et oli väga mõnus õhtu. :)
Lõpuks tulime koju, vaatasime telerit ning analüüsisime omi toitumisi. :D
Täna äks Tõnn hommikul kooli, ma jõin kohvi, sõin veidi, vaatasin telerit ja uurisin niisama netis.
Lõuna ajal käisime Tõnniga (tuli koolist vahepeal pausile) siin samas söömas ning nüüd mõtlen, et peaks patoloogia koduse testi ära tegema.
Enam polegi kaua, kui Tõnn koolist tagasi tuleb, mis on positiivne. Siis lähme Jõksu ja hiljem loodetavasti minu juurdegi. :)

esmaspäev, 3. oktoober 2011

Järjekordne nädalavahetus

Reedel ärkasime tavapäraselt ennelõunat üles, sõime, käisime Selkus laadapäevadel ja lebotasime niisama ning ootasime, et Tõnni mingid autojupid tuleks Smartpostiga juba ära. Siiski otsustasime neid mitte "õhtuni" ootama jääda ja Tõnni maale kartuleid korjama minna. Häbelik
Läätsedega ka siis üks pilt

Selku laadapäevade kasulikkus

Õhtul läksime Tõnni, Kauri ja Mikuga Tauri juurde, kellel oli selline pisike pidu korraldatud sõjaväkke minemise puhul. Sai joodud, söödud ja lõpuks kolme ajal magamagi. :D


Reedel ärkasime juba 9 paiku üles, sõime paar sooja võileiba ja siis sõitsime maale kartuleid korjama. St. mina korjasin ja Tõnn tegeles oma autoga.

Vahepeal sõime toas, puhkasime ja siis läks edasi töö. Kuni Tõnn lõpuks oma puksid vahetatud sai ja me minu juurde läksime.

Kõigepealt tegin kähku leivataigna valmis ja panin kerkima ning siis toimetasin niisama omi asju. Tegin õunakooki, moodle-s mingit patoloogia testim sõin õhtust ja siis lõpuks saime teleri ees lebotada ning kooki süüa. Ja ma pean mainima, et see kook oli TÕEPOOLEST maailmahea. Üks parimaid, kindlasti!

Pühapäeval ärkasin juba 10 paiku üles, et täisterapitsat valmistada. Siis sõime seda hommikuks koos kodujuustuga ja kõik oli kena. :)

Päeval tegime väljas hoolega sügistöid - st. võtsime kõik aedviljad üles, korjasime tomatid ära ning kakkusime kasvuhooned taimedest puhtaks. Pärast seda tegin hoolega oma herbaariumit ning lõpuks oligi õhtu käes. Tuli õhtust süüa, kohupiimakreemi kisselli kõrvale teha, saunas käia ning lõpuks Jõgevale minna.

Õhtul vaatasime veel mingi osa "Simpsoneid" ning siis kiiresti magama ära. :)


Täna ärkasin juba enne seitset üles, panin riidesse ning lippasin rongi peale. Vihma ka muidugi sadas, nii et suhteliselt kena oli oma herbaariumiga seal jalutada. Rongis sõin oma apelsiniküpsakuid, jõin Redbulli ja passisin niisama. Tulnuks õppida, aga EI. Ikka oli vaja niisama aknast välja vahtida.

Pärast ootasin (järjekordselt herbaarium käes) trolli ja üks auto pristis mu SÕNA OTSESES MÕTTES üleni märjaks. Ilma liialdamata - mu juuksed tilkusid veest ning herbaariumi papist(!) mapp nägi välja nagu uppunud kassipoeg.

Lõpuks jõudsin elusalt ühikasse, pakkisin asjad lahti ning lippasin farmatseutiliseks keemiaks kooli.

Pärast kooli sõin oma täisterapitsat ning tegin trenni. Siis pesud-kreemid-särgid-värgid, porks ning Mars hamba alla ja Selkusse šoplema. Ja no ausõna, mul on juba NIIGI kapid ja sahtlid magusat ja nänni täis, aga ikka kogu aeg ainult ostan. Ilma, et ma neid söökski. VÄGA HARVA haaran mingi magusa nänni, vms.


Siis pakkisin asjad lahti ning hakkasin õppima. Nüüdseks olen umbes poole materjalist läbi lugenud ja selge pole veel MIDAGI...ja Kanal 2 saated hakkasid, nii et ma ei teagi, mis saab. :/