esmaspäev, 6. veebruar 2012

Hello February!

Ausalt! Ma tahtsin nii mõnegi pildi siia jutu ilmestamiseks juurde lisada, aga LIHTSALT see nett ei lase seda teha ja homseni ma ka ootama ei jää (või hetkeni, mil inimesed KÕIK magama lähevad ja nett selle võtta kiiremaks muutub). Eks ma siis mõni teine päev ilmestan.
Ma olen ikka lootusetult mitteaktiivne postitaja. Igapäevaselt ei oska midagi kirjutada. Paneks siis mingeid fäänsisid piltegi, kui nett laseks, aga EI. Ja siis kui juba oleks nagu üht-teist kirja panna, on maailmakiire ja KÕIK muud asjad vajavad sel momendil tegemist.
Eelmine nädal läks kiirelt. Kontrolltöid oli ainult üks, kuid see-eest ikka blogida ei jõudnud. Lihtsalt nii kiire on kogu aeg. Tulen koju, söön, asjatan, teen trenni, käin pesus, söön ja nii ta läheb. Vahepeal teen veel hoolega oma e-õppe asju. Ja siis ongi juba kell 11-12 või midagi sinna kanti, kui peaks juba magama sättima. Eelmine nädal panin uued ripsmed endale. Kolmapäeva õhtul toimus meil Mai-Liisu juures väike istumine portugaallastega. Kristi ja tema korterikaaslane olid ka. Sõime (ja jõime) meeletutes kogustes. Ma tegin küpsisetorti ja puha. :) Vaatasin "Grown Ups"-e ja no varsti pidimegi bussidele jooksma, kui just taksoga poleks tahtnud koju sõita.
Neljapäeval sõitsin juba koju ja nädalavahetus möödus tavapäraselt. Oleks pidanud ehk õppimisele rohkem rõhku panema. Aga küüsi on vaja ju ka lakkida ja pilte teha, kokata, küpsetada, trenni teha ja lihtsalt telerit vahtida. Mingi õhtu oli meil mõnus Bismarcki mängimine. Algul oli kõik nii lootustandev, aga lõpuks ikkagi Tõnn võitis. Nagu peagu alati! :D
Pühapäeva õhtul saunatasime ära ja sõitsime Jõksu. Kuna mu pea juba päris tugevalt valutas, otsustasin kiiresti magama jääda. Täna ärkasin poole seitsme paiku üles, tegin kohvi, lugesin veel moment farmakoloogia materjali ja siis rongile.
Kontrolltöö läks loodetavasti normaalselt. Üht-teist oleks võibolla ehk rohkem pidanud teadma, aga üldiselt võib vist oma teadmistega rahule jääda. Siis elasin veel farmatseutilise keemia üle ja lõpuks sain koju sööma ja magama tulla. :D
Mingi aeg käisin poes, tegin endale imelist riisi-makra salatit ja sõin kõhu punni. Kooki pidin ka ostma (ja muidugi ka sööma). Niiiiiii ammu polnud ostnud (oma kunagist LEMMMMMMIKkooki - kräsupeakooki kirssidega), aga nüüd polnudki enam teab, mis NII hea. Vanasti tundus ikka midagi ebamaist.
Siis tegin trenni, vaatasin oma saateid, tegin samaaegselt moodle-s teste ja värke ning käisin pesus.
Nüüd peaks KÄHKU unele end sättima, sest mõtlesime Renatega hommikul vara-vara ujuma minna. Nii et hambapesud ja magama!






EDIT: Nagu näha sain ka mõned pildid juurde lisatud, nii et no problemo!

Kommentaare ei ole: