laupäev, 10. märts 2012

Progress

Kuna kõik päevad on möödunud NIIII tegusalt, siis on mul mõttekam panna lihtsalt pilte ja natuke juurde rääkida.
Igatahes siin on mu IMELINE tiramisu, mida me naisepäeva õhtul mekkida saime ja kui aus olla siis veel järgmine päevgi, sest isal ja õel on maitsemeeled umbes ja neile see magustoit EI MAITSE! Ma küll ei tea, kuidas see võimalik on...aga noh, mis seal's ikka.
Eile hommikul ärkasin ikka samal ajal üles, kui mehed tööle läksid ja enam magama ei jäänud. Sõin helbeid, jõin teed ja hakkasin digestiivküpsakuid tegema, mida hiljem ühe imelise toorjuustu-kõrvitsakoogi põhjaks ära kasutada.
Siis tegin karaskit...
...rabarberikooki...
...koristasin, pesin nõusid ja olin üldse JUBE asjalik kuni sinnani välja, et mehed koju tulid. Mulle nii meeldib koristada ja mässata, aga ainult siis, kui kedagi teist kodus ei ole. Siis tegime õhtuks süüa ja nii see aeg lendas. Lõpuks valmistasin oma eelmainitud kõrvitsakoogi valmis, et ta saaks öö otsa maitsestuda ning läksime tuttu ära.

Täna ärkasime jälle hommikul juba 9 paiku üles, sest mehed pidid saanidega Mustveesse Kalevipoja uisumaratonile minema, et (a'la meditsiini) abivajajaid kuskile sõidutada kui tarvis. Ma sõin kama, jõin teed ja hakkasin jälle asjalikuks. Tegin suure laari singi-juustu-basiilikumuffineid, koristasin, tegin trenni ja lõpuks tuli emme koju ning siis sõime lõunat.
Nüüd mõtlesin, et blogin üksiti...kui juba moment aega on. Kes teab, millal jälle võimalus tuleb! :D

Kommentaare ei ole: