kolmapäev, 26. september 2012

Eelviimane koolinädal

Ainult järgmine nädal kooli veel üle elada ja siis saab lõpuks oodatud puhkusele. Oh, tuleks vaid kiiremini see moment, kui saab astuda lennukile. :)
Esmaspäeval käisin trennis ja seda kohe mitu-mitu tundi järjest, sest põlv tundus imekombel kuidagi kindel ja hea. Kõigepealt käisin BodyPumpis, siis tegin pool tundi cross traineriga, üle poole tunni ujumist ja peaaegu samakaua saunatamist-mullivannitamist. Niiiii mõnus oli üle pika aja midagi kasulikku teha. 
Eile tegin endale pärast kooli maailma kõige mõnusamat Caesari salatit ja käisin solaariumis, et endale natukenegi mingit jumet alla saada ja 

Õhtul tegin veel hoolega retseptiravimite teste ja olin niisama asjalik ning jagasin Karoliniga varem valmis tehtud farmakoteraapia slaidid ära - kes millist ette kannab. :)
Täna ärkasin tavapäraselt 7:20 üles, sõin, lippasin kooli, et seal siis lõunani seminaris vastu pidada. Kuna saime natuke varem lahti ja mul sööki kaasa polnud võetud, tulin koju sööma. Poole üheks läksin tagasi, et Udoka tarku mõtteid lõputöö kohta kuulata. Ja no ausalt öeldes on juba väike mõte olemas, millest teha, aga ikkagi tundub kogu see protsess nii hirmutav. 
Pärast kooli tegin VÄÄGA natuke trenni, endale uue portsu Caesari salatit ja nelja paiku lippasin Renate juurde ripsmeid panema. Nüüd on jälle hea elu - ei pea ripsmedušiga mässama. :)
Sealt kõndisin koju, et natukenegi liigutada saaks. Ja nüüd olen siiamaani arvutis istunud, söönud ja lebotanud. 

Vähemalt saab homme koju Tõnni juurde kaissu :)

Kommentaare ei ole: