kolmapäev, 26. september 2012

Eelviimane koolinädal

Ainult järgmine nädal kooli veel üle elada ja siis saab lõpuks oodatud puhkusele. Oh, tuleks vaid kiiremini see moment, kui saab astuda lennukile. :)
Esmaspäeval käisin trennis ja seda kohe mitu-mitu tundi järjest, sest põlv tundus imekombel kuidagi kindel ja hea. Kõigepealt käisin BodyPumpis, siis tegin pool tundi cross traineriga, üle poole tunni ujumist ja peaaegu samakaua saunatamist-mullivannitamist. Niiiii mõnus oli üle pika aja midagi kasulikku teha. 
Eile tegin endale pärast kooli maailma kõige mõnusamat Caesari salatit ja käisin solaariumis, et endale natukenegi mingit jumet alla saada ja 

Õhtul tegin veel hoolega retseptiravimite teste ja olin niisama asjalik ning jagasin Karoliniga varem valmis tehtud farmakoteraapia slaidid ära - kes millist ette kannab. :)
Täna ärkasin tavapäraselt 7:20 üles, sõin, lippasin kooli, et seal siis lõunani seminaris vastu pidada. Kuna saime natuke varem lahti ja mul sööki kaasa polnud võetud, tulin koju sööma. Poole üheks läksin tagasi, et Udoka tarku mõtteid lõputöö kohta kuulata. Ja no ausalt öeldes on juba väike mõte olemas, millest teha, aga ikkagi tundub kogu see protsess nii hirmutav. 
Pärast kooli tegin VÄÄGA natuke trenni, endale uue portsu Caesari salatit ja nelja paiku lippasin Renate juurde ripsmeid panema. Nüüd on jälle hea elu - ei pea ripsmedušiga mässama. :)
Sealt kõndisin koju, et natukenegi liigutada saaks. Ja nüüd olen siiamaani arvutis istunud, söönud ja lebotanud. 

Vähemalt saab homme koju Tõnni juurde kaissu :)

laupäev, 22. september 2012

Kolmapäev-neljapäev-reede

Kolmapäeva õhtul siis oli meil tüdrukutega selline lõbusam istumine jälle. Kõik tõid midagi süüa ka, nii et OMG, millised söögiorgiad need seal alati olema kipuvad. Kui see söömine välja arvata, võiks kas või iga päev niimoodi kvaliteetselt ega veeta. 

Mingi hetk läks Stella tudengimehe valimistele taustatansijaks ja asemele tuli Birks - otse Magnumist nagu need tööinimesed ikka.
Tegime siis paar nalja veel ja lõpuks oli kell juba piisavalt palju, et koju hakata sättima. Magama sain 1 paiku, aga terve öö põhimõtteliselt vähkresin, sest kõht oli lihtsalt üli-täis igasugu kooke ja head-paremat. :D

Neljapäeval läksin kohe hommikuks kooli ja tagasi sain sealt alles 3 paiku. Siis lippasin ühikasse, pakkisin hoolega asju ja lõpuks tulin 17.10 rongiga Jõksu. Läksin Tõnni juurde, proovisin ÕHINAGA oma üliilusaid otse Saksamaalt tellitud motoriideid, milledest ma kindlasti pilti ka peaks tegema. Siis sõin ja pärast seda läksime härra uue autoga sõitu tegema. Hiljem lebotasime niisama ja vaatasime "Minu mees suudab" kuniks mu isal bridž läbi sai ja ta mu peale noppis.
Koju tulles sõin VEEL, ajasin teistega juttu, näitasin oma motoriideid ja nii see aeg läks.

Täna ärkasin kolmveerand kümne paiku üles. Just sel hetkel, kui unenäos oleks oma vana treenerit kohanud ning saanud paar sõna juttu vesta, helises äratus, mis tuletas mulle meelde, et on aeg hakata Kädile kooli sügise sünnipäevaks kooki valmistama. Tegin hapukoore ja martsipaniga sõstrakooki. Mängisin natuke Kädi plokkflööti, klaveritki ja siis käisin pesus, et end kooli minekuks valmis seada.
Algul oli koridoris seal ilusamate nunnude-kompositsioonide-kimpude valmine, lapsed tegid paar laulu-ringmängu, jagati diplomeid ja siis mindi koduklassidesse "piknikule". Seal oli jälle selline söögiorgia. No miks ometi?! Terve laud oli lookas igasugustest erinevatest kookidest. Lõpuks, kui kõik kurguni end täis söönud, jäi ka veel NIIIII palju asju üle. Ega's midagi - tuli need siis koju tagasi tuua. :D

Igatahes saime sealt koolimajast mingi hetk tulema ja peagi tulid ka emme-issi koju ning me saime vanaisa juubelile juurde minekuks end valmis sättida. Käisime Rõngu pagarist ka läbi, et ahjusooje leibu-saiu osta ja no ilmselgelt pidime enne partyt neid veel autos mugima ka, eks. :D
Rauno, Ain, Ülo, Kaidur ja meie pere olid kohal. Ajasime juttu, sõime salateid-kooke-torte ja nüüd on juba selline tunne, et ma vist olen ise ka juba koogi nägu nende viimaste päevade tõttu. Aga no ma enam ei papsi ka...nagunii tuleb kohe-varsti Türgi peale ja sealt tagasi tulles olen nagu viimane kakuke ise. :D
Ühesõnaga jõudsime poole 10 paiku koju tagasi ja nüüd olen siiamaani lebotanud ja no NATUKE seda rosinasaia ka maitsnud. :D :D Usun, et on tagumine aeg magama jääda, kuna homme ootab meid Palamuse laat.
Panen lõppu ühe lingi, mis tõestab, et meil siin Eestimaal elab ikka tavalisi geniaalseid inimesi ka. :D http://www.postimees.ee/44709/luule-elust-enesest/

kolmapäev, 19. september 2012

Jälle Tallinn

Näed, eelmisest postitusest on nii palju möödas, et olen suutnud nädalavahetuse ära veeta, Tallinnasse tagasi tulla ja peaaegu, et kojugi jälle sõita, mis küll siiski homme aset leiab, aga no põhimõtteliselt...eks?! 
Nädalavahetus oli ikka täpselt selline nagu ta alati olnud on - saanud olla natuke kasulik, lebotanud, saunatanud ja kõike muud, ainukese vahega siis, et ma nüüd trenni pole saanud SIIAMAANI teha, sest mu põlvega on vist lood väga halvasti, kuna ta ENDISELT ei lähe täiesti sirgu ja annab tunda. 
Igatahes pühapäeva veetsime Tõnni maal kartuleid korjates. Ja no neid ikka oli - lõpuks oli selg kange, aga vähemalt sai võetud. :)
Tallinnasse tulin õhtuse rongiga, sest loengud hakkasid hommikust. 

Kool on õnneks veel selline rahulik, kui välja arvata see, et LÕPUTEEMAT juba tahetakse, aga ma ei suuda veel MITTE midagi välja mõelda. Lihtsalt null. Eriti tõmbab kogu suutlikkuse midagiGI välja mõelda see, kui mingid õppejõud teiste pakutuid teemasid kohe maha hakkavad tegema. Igatahes aeg lendab LIIGA kiiresti ja mul hakkab iga päevaga üha enam paha, kui ma sellele kõigele mõtlen. 
Pärast kooli tulin koju, ampsasin miskit ja läksin veerand viieks Merimetsa tervisekeskusesse ultrahelinäohooldusesse, mille voutšeri ma endale hiljuti soetanud olin. Protseduur kestis kuskil tund aega ja pärast seda oli näonahk NIIIIIIII-üli-smooth ja mõnus. 
Trollist jäin nähtavasti maha, nii et otsustasin aja parajaks tegemise mõttes kõrvale selkusse piiluda. Ja no nii palju asju tuli korvi, et ma kohe ei tea. Soodukad on ikka saadanast. Lisaks pildil olevatele asjadele ostsin ka juukseharja ja veidi söödavat nänni. 
Lõpuks jõudsin koju tagasi, sõin ja ülejäänud õhtu veetsin üsna ebaproduktiivselt arvutis passides.

Eile oli tavapärane koolipäev, mis lõppes minu ja Karolini jaoks alles kell neli, kui me lõpetasime (st lihtsalt momendiks, sest lõpu osa lihtsalt enam ei viitsinud trükkida) oma järgmise nädala ettekande tegemise.
Tulin koju, sõin ja siis otsustasin poodi minna, et mitte sõna otseses mõttes terve PÄEV otsa istuda, sest no kui väga ma ka ei taha, ma ei oska veel sellise jalag mitte midagi peale hakata. Ja selge on see, et päris treenimata ma ka olla ei saa, sest muidu "ehmatavad" lihased ära.
Igatahes, kui pood oli tühjaks ostetud, jalutasin ühikasse tagasi, et siis edasi lebotada, pesus käia, küüsi lakkida ja niisama muusikat kuulata.
Magama jäämisega on mul küll siin ühikas kuidagi raskusi miskipärast ja seda ma märkasin juba esimesest päevast peale. Ajasid vist tšakrad paigast ära selle remontimisega. :D

Täna ärkasin ikka ja endiselt veerand kaheksa üles, et siis minna kooli oma üliõpilaskohustusi täitma. Õnneks oli ainult kaks loengut ja needki sama aine omad, nii et nüüd olen juba üle poole tunni ühikatoas olnud, söönud veidi ja seda blogi kirjutanud.
Nüüd lebotan veel veidi ja kolme paiku on mul pandud aeg juuksepärlite paigaldamiseks kuskile, mille asukoha pean ka veel valmis vaatama.
Kella kaheksa paiku lähme Kerttu ja Merlini juurde, kus meil tuleb ilmselt üks mõnus istumine. :)

neljapäev, 13. september 2012

Mobile blogg

No nii... Teen siis oma esimese sissekande oma brand new mobiiliga.
Midagi erilist muljetada pole,aga kuna ma sain kahekuulise tasuta neti ka siia, siis voiks ju teha midagi asjalikumat, kui feissbuukis edasi-tagasi scrollida. 
Teisipaeval kooli ei olnud, aga kaua magada ka ei saanud, sest Triinul oli kuskile ekskurssjale minek ja laamendas seal teps. Soin siis hommikust, uurisin netis tavaparaselt ringi, kuni lopuks emme mu linna kupatas, et ma sealt Novatoursi kontorist labi kaiks ja veenduks, et me saime reisi bronnimisega yhele poole. Uurisin ka, kas meil oleks voimalik hotelli vahetada emme lemmiku vastu, mis just kodulehele tekkinud olid. Kuna kuupaevad pidi samaks j22ma ja nondel p2evadel oleks hind kallim tulnud, nii et jaime valitu juurde siis ikkagi. Seega alates 5. oktoobrist puhkame empsuga jalle Tyrgis. Can't wait!
Siis jalutasin koju tagasija no pidin palavuse k2tte ara surema...Lihtsalt niii ylisoe ilm oli. Haarasin vahepeal Kristiinest vee  ja olingi varsti yhikas. Passisin mingi aja niisama netis ja sain lopuks oma motoriided ka yhelt saksa lehelt tellitud.
Mingi aja parast oli lopuks Kerttu minuga nous jooksma tulema, nii et sai meeldiva pooleteistunnise jooksu tehtud. Yhikasse tagasi joudes pyydsin oiget hetke, et pessu saada. No ja ilmselgelt sellega tolle paeva seiklused ka loppesid.

Eile oli ikka kooli ka kaks loengut. Siis tulin koju ja magasin paar tundi, sest juba koolis oli s22nne uni, et jube...
Argates kaisin rimis, et ouna, arbuusi ja keefirit osta. Pidin parast seda minema kuskile kontorisse Tonni tellitus l2pakale j2rele, aga vihma hakkas nii hullult sadama, et hea, kui ma yldse lopukski kodust v2lja sain. Nimelt siis, kui oli tarvis Arigatosse core'i trenni minna. Sellega oli veel omaette seiklus, sest see buss, millele ma minema pidin, j2i kena 20 minutit hiljaks. Trenn oli nii-nii monus ja olime algselt kokku leppinud Kerttuga, et l2hme hiljem zumbasse ka, aga mu jalg sai jalle liiga, nii et nyyd siiamaani lonkan. V2hemalt saunatasime tykk aega, nii et monus oli sellegipoolest.
Yhikasse trollide ja bussidega koperdades, ootas mind ees meie uus toanaaber. Loodame, et on normaalne ikka, sest esmapilgul ma ei saanud midagi aru. Ilmselt seetottu, et me ainult nimed teineteisele ytlesime. :D
Püüdsin oma trahvi ära maksta, aga väga ei õnnestunud. :/ Aga viimane aeg oleks maksta, nii et peab välja mõtlema midagi.

Täna ärkasin hommikul üles, sest teised läksid juba hommikuks kooli... ja magama ka enam ei jäänud, sest oli eelmisel ohtul ysna varakult juba magama heitnud.
Passisin netis, sõin ja varsti pidingi juba hakkama kooliks sättima. Tunniks oli koige mottetum farmaatsia korraldus yldse, aga kohusetunne on niivord suur jatmaks minemata.
P2rast kooli käisin yhkast l2bi, ampsasin natuke ja siis soitsin bussidega P2rnu mnt-l asuvasse kontorisse, et Tonni l2pakas sealt votta. Aega l2ks nii kaua, et ma esialgselt plaanitud rongile ei joudnudki, sest seal ei saanud kaardiga maksta, mis tahendab, et ma pidin jalutama sada kilomeetrit oma haige jalaga, sest ma arvasin, et bussile on mottetu minna, kuna KINDLASTI kohe tuleb moni automaat.
Niisiis joudsin kaheks yhikasse tagasi ja 45 minuti p2rast oleks rong l2inud...st sellise kiirustamise peale oleksin kindlasti pooled asjad yhikasse j2tnud. :D Pealegi oli mu veerand arbuusi veel kulmkapis, mis ootas soomist.
Balti jaama soites vedas veel NIIIII väga, kuna ma ei tellinud kohe tunnipiletit(kusjuures päeval tellisin, kui seal l2paka j2rel k2isin) ning taskus olevat ka ara ei augustanud ja MUPO tuli peale, aga ma n2gin, et nad bussi juba peatavad ja sain kähku augustama mindud. Vahel peab vedama ka. :D

Aga nyyd on kyll trykkimisest juba siiber ja viimane aeg otsad kokku tommata. :) Ilusat nädalavahetust!

esmaspäev, 10. september 2012

Oh mind!

Nädal on põhimõtteliselt möödas viimasest postitusest. Üks põhjus, miks ma midagi vahepeal kirjutanud, oli see, et ma sain juba kolmapäeval koju Tallinnast ja kõigele(et mul kodus tavaliselt aega ei ole) lisaks jätsin ma kaamera koju ja pilte lisamata, on kuidagi igav kirjutada. 
Ostsin Tõnnile sünnipäevaks kalapoe kinkekaardi, et ta saaks osta endale, mida ta ise soovib, šampa ja koogi, milledest viimase ma muidugi targa peaga ühikasse külmikusse unustasin. 
Sõitsin viiese rongiga koju, ootasin kuni Tõnn jalkast koju tuli ja siis sõime, šampatasime ja koogitasime. :)
Mootorratast käisime ka pesemas garaažis, sest Tõnnil oli neljapäeval ARKi eksam, mille ta muidugi kenasti ära tegi.
Mina käisin neljapäeval lõuna paiku sollis, apteegis sõbraajnesid vaatamas ja siis tulin päris koju ära. 
Seal oli tavapärane nädalavahetus. Koristasin, kokkasin, lebotasin, tegin trenni, otsisime/bronnisime sobivat reisi ja nii see aeg läks. Kartuli saime ka võetud ja uued küünedki võõbatud, nii et läks hästi...
 Laupäeva õhtul tuli Tõnn ka minu juurde. Siis lebotasime niisama ja põhimõtteliselt pool pühapäeva ka takka, kui tuli lõpuks liikuma hakata. 
Kõigepealt käisime Tartus ning tõime ta haige jalaga venna ja tema lapse Jõksu. 
Siis sõin kõhu täis, vaatasime veel ühte põnevat filmi natuke ja oligi õige hetk rongile minekuks. 
Tallinnasse jõudes tuli mulle meelde, et mul pole kohvi, mida hommikul juua, nii et hüppasin enne Kristiinet maha, et kiiresti enne 11-t veel poes ära käia. 
Siis lippasin jalgsi sealt koju, uurisin natuke netis ja lõpuks oli kell JUBA pool 1, nii et oligi viimane aeg magama jääda.
Täna ärkasin 7.15 üles. Jõin kohvi, sõin toda kooki, mis ma külmikusse unustasin ja sättisin end kooliks valmis, mis oli ikka eriline lebo. Eriti, kui on materjal olemas. Väga raske on sundida end "teemat" jälgima. :D
Nii siis uurisin hoopis netist omale uue telefoni välja ja läksin pärast kooli seda ostma. :) Sellise jaoks on muidugi NUTTI ka vaja, aga no, hakkan juba harjuma ja aru saama, kuhu vajutada. :D

Siis tulin koju, sõin salatit, ajasin Triinuga juttu ja lõpuks sain trennigi tehtud. :)
Pärast seda käisin pesemas, kreemitasin ja lebotasin niisama... ja nüüd on kell juba päris õhtu. Homme õnneks kooli ei ole, nii et saab mõnusalt tududa. 
Nüüd peaks varvastel vana laki maha võtma ja nad uuesti üle võõpama. 

teisipäev, 4. september 2012

Kõike

Nii ammu ei ole jälle mahti saanud siia miskit kirjutada. Enne nädalavahetust oli vägagi plaan olemas, aga tahtejõust jäi puudu ja no ilmselt ka teatud määral ajast.
Käisime neljapäeval emme ja õega Tartus šoppamas ja ega midagi eriti ei ostnud. Nipet-näpet...2 pluusi, pildil oleva vesti, saapad ja no ei midagi muud vist erilist. Ja no ega mul polnudki midagi vaja, rohkem niisama seltsiks.
 Siis reedel läksime õhtu poole Tõnni ja teiste motomeeste (ja ka -naistega) tripile, mis viis meid Toilasse, kus me ka ühe tüdruku suvemaja hoovis ööbisime suure sõjaväe telgiga. Esimene õhtu oli niisama grill ja tšill ning teine päev, hommikul kõhud kenasti peaaegu-sama-heas-kui-rootsi-laud täis söödud, sõitsime mööda Ida-Virumaad ringi. Käisime Narvas, Narva-Jõesuus ja veel teepealseid vaatamisväärsusi kaemas. Vahepeal käisime ühes huvitavas kohvikus söömas ka, kus praadide jaoks vist alles mindi siga otsima, sest aega läks küll täpselt nii kaua nende valmistamisega, aga sellegipoolest saime kõhud täis ja edasi trippida.
Teiseks õhtuks ostsime endile(Tõnniga siis) ka veidi siidreid ja asju ning oli veel lõbusam. Käisime isegi kuskil SPA restoranis pidutsemas ja olime kindlasti suur vaatamisväärsus nendele ÜLI-ÜLIviisakates riietes prouadele ja härradele. :D Õnneks keegi ei tea-ei tunne, kuigi MINA viskasin isegi KIIRUGA natuke kaunimad riided selga. Nii et no worries.
Öösel saime kuskil 2 paiku (juba kusjuures, sest kogu aeg oli tunne, et kell on ikka juba VÄGA öö) magama. Ja teine öö mul polnudki enam mahti pabistada terve öö, kas see ahju korsten on ikka piisavalt sirge, et puuduks "oht" laialivajumiseks ja telgi maha põlemiseks. Soojem oli ka õnneks tunduvalt enam, kui esimene öö, nii et sai magada küll. No wonder why... :D
Kolmas päev sõime jälle kõhud head ja paremat täis, lebotasime tükk aega niisama telgis ja naersime, sest no seltskond on küll ikka väga lahe ja vaimukas ning lõpuks pakkisime oma asjad kokku, et hakata kodu poole liikuma, sest seal oli ka ju ilmselgelt kohti, kus veel läbi käia ja vaadata.
Ma istusin tagasiteel autos, mis kaasas sõitis (kuskile pidime ju oma asjad ka panema), sest vihma sadas ja esiteks Tõnni tagakumm on ikka ÜSNA sile ja teiseks mul polnud ÕIGEID motoriideid. Pärast tuli küll päike välja ja ilm läks NIIII kuumaks, aga siis ei viitsinud enam riideid ja kiivreid välja otsida ja jäin autosse. :D
Mingi aeg, kui tegime peatust Kuremäe kloostri juures, tuli söögipaus ka sisse, nii et KOJU jõudsime alles kuskil 5 paiku. :)
Jagasime oma asjad autost laiali ja läksime kodudesse ära.
Ma käisin kiirelt poes, et õele klassijuhatajale viimiseks mõned lilled osta, sõime Tõnni juures, lebotasime moment ja läksime minu juurde ära.
Seal kütsin sauna hoolega, seega ka saunatasin ja no aeg kuidagi kohe läks eriti kiiresti. Nii et lõpuks oli VIIMANE aeg kott kokku pakkida ja magama minna.

Esmaspäeva hommikul andsin siis suure kohvri Tõnniga juba linna kaasa ja jäin ise edasi magama. Poole 11 paiku ärkasin, sõin, panin mingit isa tehtud apelsinimarmelaadi purkidesse ja olin VÄGAGI asjalik oma praktika aruande valmimisel, mille ma enne kodust äratulekut välja tahtsin printida. Peaaegu õnnestus! Kuus lehte pidin veel pärast kolmese bussiga linna minekut Tõnnil laskma printida.
Siis sõime Tõnni juures ja no tuligi rongi peale lipata.
Bussides-trollides on mingid IMELIKUD aparaadid pandud, mida ma veel ei tea, aga ma ei hakanud juurde ka minema ja näitama, kui maalt ma olen, neid uurides. Eks kunagi välja tuleb. :D
Igatahes ühikasse jõudes oli suhteliselt suur šokk, sest kõik on nii tolmune ja jube. No olgu, toa teed veel korda, aga koridorid ja wc-d ka kõik on siukse vastiku ehitustolmu kihi all, et paha hakkab. Vähemalt on uus ja kaunis aken. Rääkimata radikast. :D
Ja mis KÕIGE HULLEM - netti ka ei ole, sest ehituse käigus on mingi peakaabel kuskilt läbi lõigatud ja see pannakse tagasi alles (juttude järgi) septembri lõpus, nii et ma ei tea, mis saama hakkab. Praegu istun isegi lahke naabertoa noormehe netipulgaga siin, aga no eluks ajaks ma seda vist enda kätte ikka jätta ei saa. :D
Lõpuks tuli Triin ka ühikasse, siis otsisime oma toa tavaari kuskilt laost üles ja nii ta läks.

Magada üldse vist ei saanud, sest esiteks on meil mööbel natuke teistmoodi tuppa tagasi tõstetud ja kuna kõik oli veel nii must, siis oleks ka mõttetu eile seda liigutama hakata ja teiseks ei saanud ma enam seda KORRALIKKU madratsit sealt alt, mis mul varem oli, nii et ma ei tea, mis saama hakkab.
Käisin koolis, olin asjalik, trükkisin kõik kenasti arvutisse. Vahepeal käisime söömas. Ja nüüd jõudsin vähem kui tund aega tagasi ühikasse.
Triin on koju läinud, aga kõik pealsed puhtaks teinud ja mulle põranda jätnud, nii et ilmselt tuleks seda ka tegema hakata, aga esialgu vist lähen käin sutike poodides ringi ja siis vaatan edasi.

Päikest!