neljapäev, 5. september 2013

Eilsest

Hommikul ärkasin kümne paiku üles. Sõin, tegin kohvi ja istusin natuke aega niisama arvutis, kuulasin muusikat ja uurisin netiavaustes. 
Mingi hetk mõtlesin, et läheks rulluisutama. Kanali ümber siis seekord. Kiiremad ringid tehtud, mõtlesin korraks apteegist läbi käia, et paar sõna juttu puhuda ja takjajuureõli osta. Ausalt, mul pole enam ÜHTEGI juuksekarva põhimõtteliselt peas. Ma ei saa aru, kuidas neid lihtsalt PIHKUDE viisi iga jumala päev ära tuleb. Ma siiamaani loodan sinisilmselt, et ehk on juuksekasvade eluiga lõppemine täpselt ühele ja samale hetkele taandunud, aga no see on juba NII kaua kestnud, et kahtlane värk kohe. 
Siis käisin Eedenist läbi, et ostan sünnipäeva toitude materjali. EKSTRA läksin sinna, et ikkagi maksimarket ju nüüd. Vast ikka porrut on, et võikutorti teha, sest no ilmselgelt siin meie Konsumis seda ei ole. Ja no EI olnud seda seal ka. Pidin mingi uue retsepti järgi tegema, aga ülisuperhea oli sellegipoolest. :)
Niisama koogi tegin juba üleeile õhtul valmis, kui Tõnn jalkatrenni läks. Nii et nüüd oli veel salatit, singirulle, võikutorti teha. Kõik sain tehtud, pesuski käidud ja imekombel oli võileivatortki hea mahlane, olenemata sellest, et ma viimase valmis alles 2-3 vahel sain. 
Igatahes 5 paiku tuli Tõnn koju, käis pesus ja siis hakkasime sööma. 




 Pärast pühasöömingut läksime poodi, Salmosse. Tõnnil oli EELMISE aasta sünnipäevaks saadud kinkekaart siiamaani realiseerimata. :D Pani ise veel pool raha juurde ja ostis endale mingi ülispetsjomm-fäänsi jope, millega saab siis oma flyfishingut minna tegema. Aga minu meelest näeb see nii ilus välja, et võib vabalt tänavalegi minna. :D
Siis käisime veel poodidest läbi, sest ilmselt oli paar sõpra läbi tulemas. Ostsime natuke joogipoolist ja veidi salatit, õllepunne juurde.
Siis läksime koju, võtsime Kauri ja Tauri vastu, sõime veel ennast kurguni täis ja nii ta läks. Lõpuks oli kell kuskil pärast keskööd, kui teised minema läksid ja me magama saime hakata sättima.

Igatahes praegu on tagumine aeg hakata end riide sättima. Kaheteistkümneks tuleb end tööle vedada. :)

Kommentaare ei ole: