esmaspäev, 30. september 2013

Ekskusemua!

Pole isegi öelda miskit enda kaitsmiseks. Eks neid vabu päevi ju ole ka ikka oma jagu olnud. Vahepeal.
Igatahes nädala algul käisin apteegi koolitusel Tallinnas. Meritonis. Nii peen värk ikka. Lõhevõikud, hommikukohvid, koogid, mitmekäigulised lõunasöögid. Peab harjutama hakkama. Jutt oli ka üsna asjalik. Nii et igatu rahule võis jääda.
Pärast koolitust käisin korraks Kristiinest läbi ja siis lippasin trolli peale, et Renate juurde ripsmeid minna panema. Siis teetasime ja muljetasime tema Havaist veel tükk aega ja lõpuks oli kell juba 8 läbi, kui ma sealt tulema sain. Haarasin R-kioskist endale kakao ja hüppasin bussile, et bussijaama sõita ja sealt järgmise peale istuda, mis mind koju tagasi tooks. Kolmveerand 12 olin päral.
Siis on üpris tavapärased tööpäevad olnud ja nüüd sain terve nädalavahetuse mõnusalt puhata. Sai piljardit mängimas käidud(seekord soosis võit mind), kinos ja Auras ujumaski. Nii et produktiivne värk.
Täna ärkasin NII vara üles, sest pidin Jõgevale arstile minema. Siis käisin apteegis muljetamas ja mingi hetk sain Tõnniga oma päriskoju. Sõin sooje juustusaiu, nõelusin enda kohvri terveks, muljetasin emmega, pakkisin soojemad riided endale Tartusse tagasi kaasa ja varsti olingi tagasi Jõgeval ja siis omakorda Tartus.
Käisime korraks ühes auto keretööde töökoja juures, et arutada, palju selle suvise parkla-kriimu korda tegemine võiks maksta. Siis ostis Tõnn omale paadi kuskilt kellegi käest, käisime poes, et kohvi, küünlaid ja veel üht-teist nipet-näpet osta ning lõpuks saime sollis ära käidud. Tahtsin juba Jõgeval minna, aga see putka oli ammmmu juba kinni pandud nagu Selveri tädi mulle ütles, nii et tarvitses siin ära käia. No et korrakski seda külmust kontidest välja saada. Nii vastikud ilmad... ALLES ma käisin veel TÄIESTI ilma jopeta, polnud külm ega miskit. Nüüd juba selline tunne, et otsi talvekombed välja.
Siis käisime veel korraks kaubamajas, haarasin endale osturalli kataloogi ja siis tegime niisama ringi peale ära.
Nüüd oleme juba tükk aega kodus olnud, eile tehtud võileivatordi riismedki söödud. Ma vaatan üle pika aja niisama arvutis ja Tõnn koristab juba viimased pool tundi mingit vett sealt köögist, mis ta oma süül seal nüüd lainetab.

Ühesõnaga on kell juba üpris palju ja arukas oleks magama ära jääda. Homme siiski kella kümnest töö. :)

Kommentaare ei ole: