kolmapäev, 6. november 2013

Lubatu

Koolitus oli mõnus. Teemad olid head ja sai tarkust juurde küll. Süüa sai, juua sai ja keegi ei pressinud otseselt selle ühe ja kindla ravimifirma(mis siis koolituse korraldas) asju peale.
Pärast koolitust läks Kerttu sugulase juurde kotti viima ja me Karuliinaga Magistrali. Vaatasime paaris poes ringi ja siis võtsime väikse dringi enne seda, kui Birks töölt sinna jõudma pidi, et siis kõik koos poodi asju ostma minna. Krõpsud, koogid, joogid, salatid ostetud, läksime Birksi poole. Varsti tulid kõik teised ja no hindamatud on ikka need ajad, kui me saame kõik koos olla (ainult Merlin oli puudu). Nalja ja naeruga saab kuu jagu kõhulihaseid treenitud.

























Lõpuks läksime linna. Stuudiosse peole. Tantsu tegime kuskil kolmeni, aga jube palju rahvast oli ja lõpuks tulime Birksiga koju ära (ehk siis siit võib välja lugeda selle, et ma tema juures ööbisin). :)

Ülejäänud nädala olen usinalt tööl olnud. Kõik ikka nii nagu alati, ei midagi uut. Hetkel naudin õndsat üksindust, sest Tõnn oli töö kausu ühel koolitusel. Saan rahulikult venekeelseid kanaleid vaadata. Vaatan ühe saate lõpuni, siis lähen võtan ühe mõnusa kuuma duši ja ilmselt poen põhku ära.

Kommentaare ei ole: