reede, 15. november 2013

Vabad päevad

...olid eile ja üleeile.
Seega sai juuksuris üle pika aja käidud. Kuumakäärilõikust tegin Tsikiita ilusalongis (voutšeriga). Nii armas tüdruk oli juuksuriks. Punus mulle lõpus ilusa patsi ka täitsa for free, nii et tean, kuhu teinekordki minna. Jube lühikesed on nüüd jälle, aga no ilmselt kasvavad ikka tagasi. :)

Pärast seda läksin Taskusse šoppama. Ostsin Seppeläst soodukaga endale ilusad püksid ja pluusi, nii et igati win-win. Siis käisin veel Rimist läbi, ostsin kaks sommerby-d õhtuks meile ja vett.
Siis lippasin koju, tegin endale maailma suurima portsu puuviljasalatit pirnist, apelsinist, kiivist ja ananassist. Kallasin üle mustikajogurtiga ja puistasin peale hunniku kaneeli.
Kõht täis, vaatasin natuke aega telerit, lakkisin küüsi ja panin samal ajal muuseas kotti kokku, mida päris-koju kaasa võta.
Kolme paiku sõitsin rongiga Jõgevale, vaatasin poes ringi, ostsin uue kulmuvärvi ja pinsetid ning käisin apteegis juttu rääkimas. Lõpuks sai Tõnn töölt vabaks, käisime ehituspoest läbi, et liivapabeit juurde osta ja siis läksime Pantrisse sööma, sest kõht oli juba NII tühi.
Lõpuks läksime minu juurde ka, et meie projekt euroalustest teleka-alune riiul valmis teha. Issi oli NIIIII head makrasalatit ja kohe-fileesid praadinud, et ma oleks söönud ennas ilmselt lõhki, kui me eelnevalt söömas poleks käinud, nii et piirdusin natuke vähemaga, aga kõht oli maailmatäis sellegipoolest.
Pilte valmis kapist ja täpsemast tegevustikust panen õhtul/homme/hiljemalt ülehomme(vaba päev), kui olen pildid kaamerast arvutisse tõmmanud. :)
Igatahes kella 1 paiku öösel saime valmis oma asjad ja lõpuks magama mindud.

Järgmine päev oli NIII mõnus üle nii pika aja reaalselt 11-ni magada. Siis sõin veelkord kõhu salatist ja kalafileest täis, koristasin eelmise õhtu ajalehed ja prahi ära, mis meie tegemistest maha jäi, lahendasin ristsõnu ja vaatasin, mida veel kodust kaasa võtta.
Lõpuks oli kell juba piisavalt, et bussiga Jõgevale ära sõita. Istusin natuke aega Tõnni juures kontoris kuni ta veel seal tänaseks metsakoolituseks asju valmis vaatas ja kokku pakkis ning lõpuks tulime Tartusse ära.
Käisime poes ja siis tegim lihtsalt ülivõrdes maitsvat sibulasuppi, mille retsept mulle juba nii kaua aega tagasi buduaaris silma jäi. Ja no ausalt, nii lihtne ja nii hea. Sooje juustusaiu tegin ka küüslaugu-riivitud juustu-majoneesikattega. Njommm... Täna  veel sõin selle viimase tilga töö juures ära, mis eilsest alles jäi.
Igatahes siis lasime natuke leiba luusse ja läksime välja jooksma. Väga pikalt seekord ei jooksnud, ilm oli külm ja kõht ka veel liiga täis, aga peaaegu 6-kilomeetrine ring tuli ikka ära. :)

Täna olen kenasti tööl olnud. Kell ongi juba nii palju, et varsti saan putka kinni panna, raha üle lugeda ja koju sõita.

Kommentaare ei ole: