laupäev, 2. november 2013

Tallinn-Tartu bussis

Hakkasin seda postitust juba eile linna sõites kirjutama, aga ma ausõna ei tea, mis sellel telefonil/bloggeril viga oli. Kogu aeg viskas mind välja siit.
Igatahes üleeile käisin siis pärast viimast jutuga postitust linnas. Ostsin uued saapad ja vaatasin niisama raamatupoes ringi. Siis käisin Selkus, veinipudeleid ja lilli ostmas. Pudelid olid otsa saanud, aga etteruttavalt võin öelda, et sain siiski need hiljem ühest teisest Selkust. Aga seniks tegin ühe valge veinipudelu siltidest puhtaks ja sai ka päris ihana kui nüüd aus olla. :)
Lasin endale LHV pähe määrida ja lõpuks ostsin Summi ka. Ilmselgelt telekasse ei saanud. Ega niisama raha ka mitte.
Siis jõudsin vahepeal riisi õhtusöögiks valmis keeta ja juba emme helistas, et sai vabaks ja me läheks nüüd koos läpakat ostma. Vaatasime veel paari poodi ja lõpuks oligi kell nii palju, et ta pidi koju sõitma. Ma läksin koju täidetud suvikõrvitsat meisterdama. Siis tuli Tõnn koju, sõime kiirelt, käisime korraks Kauri juures ja siis läksime jyski tsoplema.
Siis tulime koju, panime oma ostud püsti ja hakkasime seda "Varesesaare venelasi" vaatama. Sellistest pole isegi mitte kahju, kuigi ma muidu ikka üsna kaastundlik inimene, aga see on ikka liig mis liig. Ja meie, maksumaksjad, elatame selliseid (for excample HIVi ravi on igale abivajale riigi poolt tasustatud).
Lõpuks oli kell juba niiii palju ja ma ei saanudki korralikult välja puhata, sest pidin juba kella 6 ajal üles tõusma, kuna buss pidi Tallinnasse koolitusele meid viima.
Ilmselt ülejäänud koolituse muljed ja õhtuse kursakatega koosoleku seiklused-pildid panen järgmisesse postitusse, sest momendil on aku vägagi tühjaks-saamis-ohtu.

Kommentaare ei ole: