teisipäev, 25. veebruar 2014

Apteekri naljad

Üks hommik äratus tirises ja ma lihtsalt olin täiesti kindel, et see ei ole minu äratus, vaid Tõnni antibiootikum, mis (võtmist tahab ja) heliseb. Ja seda ma ka talle ütlesin! "See ei ole MINU äratus, see on SU ANTIBIOOTIKUM!" Ma loodan, et ta mind nüüd opakaks ei pea, sest uni, kus ma kellelegi KUMMELIGA hematogeeni müüsin oli mu ilmselt nii ära nõidunud, et ma siiralt arvasingi täpselt nii nagu ma seda väljendasin. Ma tean isegi, MIS antibiootikum see oli... :D Mitte, et Tõnn üldse võtaks mingeid, eks.

Ja üldse, sellega seoses tahtsin öelda, et mind absoluutselt ei aja naerma need netis ringlevad "apteekri naljad", sest minu meelest on see nii ebaprofesionaalne naerda selle üle, kui inimene ütleb mingi sõna valesti (a la ibuprofeiin ibuprofeeni asemel). No pole ju naljakas! Ja ma leian, et see pole selline asi ka, mida kuskile kelkima minna, kuidas inimene midagi valesti ütleb. Meie elame jah selle SEES ja see on elementaarne, et me teame, mis need õiged sõnad on... Sest no kuule, ma ise olen ka täiesti võimeline kruvikeeraja ütlema tangide kohta, kuna see ei kuulu minu ampluaasse. Seega, võite julgelt minu juurde tulla, kui te seda ÕIGET sõna just täpselt ei tea, ma ei naera. :)
Teine asi on see kui inimene on endale mingi GENIAAAALSE mooduse mõelnud, kuidas miskit meelde jätta ja siis tulebki niimoodi küsima. Siis ma leian, et see on lahe. Nt kaks sellist geniaalsust, mida ma kuulnud/lugenud kuskilt olen, on asotsiaale forte (essentsiale forte kohta, mis on maksahaiguste toetavaks raviks) ja Nikiita pastillid (Niquitin losengid). Aga see minu meelest ei näita inimese rumalust, vaid just seda, et kui muud moodi meelde ei jää, siis tuleb mingi loogika sinna luua. Ma ise õppisin samamoodi kunagi koolis. Toon näite: toimeaine topiramaat - siis jätsin meelde, et nagu top(nagu tipp, ülihea) ja raamat. No ja vabalt oleks võinud juhtuda, et kirjutan töösse hoopis topraamat.

Igatahes mul on vabad päevad ees ja ma hakkan kiiresti tegutsema, sest mul on nii palju mõtteid ja asju, mis ma teha tahan. Alustan ujuma minekuga.

Ja kuna väljas on NII mõnus päike juba teist päeva, siis nautige!

Kommentaare ei ole: