reede, 10. oktoober 2008

10. oktoober - reede :)

Otsustasin jälle kirjutama hakata, kuna endal on huvitav hiljem lugeda, mida millalgi teinud olen.
Enne hommikuäratust suutsin läbi une pea vastu seina ära lüüa, mis ei olnud just eriti meeldiv. Praeguseni laiutab muhk peas. Äratuskell helises poole seitsme paiku. Pesin, triikisin riided ära, panin koolikoti kokku ja tegin teisi inimesekssaamise rituaale. Poole kaheksa ajal tuli Kaups ja korjas mu peale.
Kooli jõudes oli esimeseks tunniks geograafia, kus tegelesime koduse töö kontrollimisega. Järgnes bioloogia, kus toimus regulaarne töö, e. õpetaja dikteerib põhimõtteliselt terve tund meile juttu ja me trükime selle omakorda vihikusse. Siis külastasime Nelega Grossi supermarketit ja ostsime süüa. Kolmas tund oli kultuurilugu - vaatasime filmi Rahva Templi ja Jim Jonesi kohta, kes korraldas 70-date lõpul suure tapatöö. Üle 900 inimese suri. Sellele järgnes ajalugu, kus kirjutasime Mesopotaamia ja Egiptuse sarnasusi ning erinevusi. Viies tund oli matemaatika, kus tegime neid lollakaid logaritme. Meeldiv-meeldiv. Pärast seda oli söömine ning kirjandus. Lugesime tund aega O. Wilde kohta.
Tundide lõppedes läksime Nelega linna. Vahtisime kaupsis ja ajasime niisama juttu. Kolme paiku läks ta emaga koju ja ma jäin kaupsi juurde Maria ja Kerviniga juttu ajama.
Veidi aega hiljem helistas Tõnn. Käisime pangas ja vahtisime niisama tema juures. St. mina magasin enamus ajast.
Pool 8 jõudsin koju. Läksin Mariaga välja, lubades endale väikesed Coolerid. Jalutasime ja ajasime juttu. :)
Koju jõudes püüsin netti saada, sõin ja lugesin ajakirju.
Mõni hetk tagasi tulin pesust ja nüüd on küll juba õige aeg põhku heita.
Head und !

Kommentaare ei ole: