pühapäev, 26. oktoober 2008

REEDE, laupäev.

YAY, vaheaeg või jaa :)
Hommikul ärkasime kolmveerand seitsme paiku üles, sõime ja tegime endid korda.
Esimese tunni algusest käisin korra kooliarsti ja lasin niidi välja võtta. Muidu oli geograafia ja täitsime tund aega töövihikut. Lahe! 2. tund oli bioloogia, kus me saime enda teisipäevase kontrolltöö hinded teada. Hahaa, klassis ei olnud pooltelgi vist positiivsed hinded. Siis oli kultuurilugu ning ajalugu. Viies oli matemaatika, mida aga andis õpetaja Kompus, sest Paaksi oli enda klassiga ära kuskil. Siis võtsin oma pudingi ja läksin viimasest tunnist minema. 1-se bussiga koju. Muidu ma polekski saanud vahepeal kodus käia. Käisin pesus ja panin uuesti asjad kokku. Kolmese bussiga läksin linna tagasi. Kõigepealt käisime Mariaga Artes, et ta saaks endale ristimiseks vajalikke meigitooteid osta(teemaks olid nukud). Seejärel suundusime koolimajja. Mina läksin lasketiiru vaatama, kuis mu endistel trennikaaslastel kah läheb. :P Poole nelja paiku sa neil trenn läbi ja me läksime Nele juurde. Sättis ennast natuke ja siis läksime koolimajja ristimisšõud vaatama. :)
Pärast seda läksime Kauri juurde, võtsime Kauri ja Tõnni sealt peale ja läksime Maximasse. Õunalikööri seal polnud, mida ma tahtsin...ja üle-üldse tundus kuidagi kasin see valik olevat. Siis läksime Selkusse, kus ka loomulikult seda polnud. vägaFAIN! Ei jäänudki muud üle, kui mõned Koppalbergid ja Smirnoffid võtta.
Läksime Tõnni juurde (hiljem liitus meiega ka Gena). Istusime, ajasime juttu, lugesime ajakirju ja jõime niisama. Poisid olid aga rummi ostnud ja tegid meile ka rummi-laimi-koolasid.
Ühesõnaga lõpuks oli juba suht uimane olla. Nele läks mingi poole ühe aja minema. Kahe ajal liitus meiega Eigo(tuli rebasteläbult). Põhimõtteliselt temast seltskonda just polnud, sest ta jäi üsna kohe magama. Mingi aeg läksid Kaur ja Gena ka minema ja me saime magama minna.
11-se bussiga tulin koju. Käisin pesus, sõin, istusin netis ja käisin väljas masinaga lehti kokku tõmbamas. Kuskil nelja paiku magasin tunnike, oleks rohkemgi maganud, aga üks tühm peni lõugas köögis ja tahtis välja saada.
Siis tegin pitsasi, sõin ja läksin jalgrattaga sõitma. ~10 km sõitsin. Alustuseks ei hakanud rohkem punnitama. Siis tuppa tulles tegin niisama harjutusi, venitasin ja käisin pesus.
Mingi aeg vaatasin ''Targemat kui 5B'' ning mängisin õega kaarte.
Tänane päev on ikka hullult per*ekukkunud. :S Aga ühesõnaga ma nüüd lõpetan.
Tsau, head ööd !

Kommentaare ei ole: