laupäev, 25. oktoober 2008

Neljapäev !

Nädala algul ei juhtunud midagi erilist. Kõik oli nii nagu tavaliselt. Ärkamine, kool, Tõnn(kes on ainuke parim asi mu rutiinsete päevade jooksul), kodu, tühja ja magama tagasi.
Neljapäeva hommikul Kaupo ei läinud autoga, seega pidin bussiga minema, mis tähendas kella kuuest ärkamist.
Esimesed tunnid olid inkad, kuhu minnes, ma suutsin enda ühe küüne ära murda. Jess, no! :/ Ega me midagi erilist tundides teinudki, sest meil olid koolis mingi väliskülalised ja võõrkeele õpetajad passisid enamus ajast seal. Ühesõnaga lebo ja jutustamise tunnid olid.
Kolmas oli vene keel. Seal panime ka suht tühja, nagu tavaliseltki. Pärast seda hakkas eesti keel ning ajalugu, kus oli KT. ÜLDSE polnud õppinud. Aga no pole hullu, kolme sain vähemalt (mitte, et ma kolmede üle uhkust tunneksin, aga ikkagi:D). Siis hakkas söömine. Guljašš, mm.. :D :D
Pärast söömist oli arvuti, kus istusime niisama netis. Kuues tund oli teistel keka, ma endiselt vabastatud. Ühesõnaga oli äärmiselt tegus koolipäev. Siis sain Tõnniga kokku. Istusime ja ajasime niisama juttu, kuni Nele mulle helistas ja ütles, et tal sai (kekatund +) trenn nüüd tehtud. Siis läksin kooli juurde ning seald edasi suundusime tema juurde. Passisime seal paar tundi, sõime ja vaatasime telekat. Siis hakkasime sättima, et rebasteretsile minna. Jalutasime linna, käisime võtsime Kauri ja Tõnni peale ning läksime kooli juurde. Rets oli selline tavaline. Rohkem võistlusi oleks võinud isegi olla...aga no ei kurda. Sealt ära tulles liitus veel Ott ka meiega.
Seejärel läksime poodi, ostsime Nelega Twiste. Siis passisime Kauri maja kõrval, jõime neid ja ajasime juttu.
Hullult külm hakkas pikapeale...ning kuskil üheksa paiku läksime Nelega koju ära (st. tema juurde).
Vaatasime ''Tuulepealset maad'', käisime pesus ja läksime tuttu.
Tsau !

Kommentaare ei ole: