reede, 17. oktoober 2008

Neljapäev(16.okt) ja reede(17.okt)

Neljapäeval ärkasin poole kaheksa paiku üles, tegin rituaalseid toiminguid.
Kooli jõudsin 10 minutit enne tundide algust. Esimesed tunnid olid inkad. Kirjutasime mingisugust juttu. Kolmas tund oli venku. Tühja suht. Pärast seda oli ajalugu, kus ma lugesin raamatut ning seejärel eesti keel. Siis hakkas söömine - hakklihakaste, kartul, peedisalat ja pirn.
Pärast söömist oli veel arvuti tund, kus me panime tund aega tühja. Istusime Orksis, emmessennis ja haudusime plaani. Viimane tund olnuks muidugi kehaline ka, aga sealt olen ma vabastatud.
Siis sain Tõnniga kokku, käisime poes ja läksime tema juurde. Kaua ei tahtnud linnas olla, sest mu pea valutas, seega tulin juba 15:50 bussiga koju.
Magasin. Kuskil kella poole kaheksani. :)
Siis vaatasin ''Eestlast ja venelast'', ''Üksikvanem otsib kaaslast'' ja ETV-st seda Eesti järjefilmi.
Pärast seda läksin magama.
Hommikul ärkasin veerand seitse. Käisin pesus ja sättisin korda ennast.
Kooli läksime juba kuskil 20 ajal, sest Kaupsil ja neil oli rebastega mingi teema. Ühesõnaga koolis olin juba pool läbi mõned minutid. Masendav. :D
Esimene tund oli geograafia. Joonistasime mingit ajatelge ja täitsime tv-t. Teine tund oli bioloogia, täitsime kordamisküsimusi. Pärast seda käisime poes. Kolmas oli kultuurilugu, kus vaatasime edasi seda filmi Rahvatempli kohta. Täiesti müsteerium, milline veresaun. Pärast seda oli ajalugu ja siis mata. Söögiks oli täna borš ja mannavaht. YAY! :/ Viimane tund oli kirjandus, kus lugesime kõik koos mingit näidendit.
Tundide lõppedes panin tühja enam-vähem tund aega. Võtsin raha välja, jutustasin Egeriga, käisin muusikakoolis õpetajaga pillivärki rääkimas jne. Kolmveerand kolme paiku läksin juuksurisse. Lea sai kohe ära teha mulle. Kolm läbi natukene olin juba vaba.
Kuna Tõnnil oli see rebasteristimine, siis otsustasin koju ära tulla. Onu Petsiga. :)
Anyway. Hetkel panen tühja. Kuid kohe lähen kartulisalatit lõikuma. Homme õe prasnik ju.
Tsau, pakaa!

Kommentaare ei ole: