kolmapäev, 3. juuni 2009

Suvi, kuhu Sa kadusid?

Hommik algas poole seitsme paiku. Käisin kähku pesus ja tegin korda ennast. Vastik ilm oli. Just oleks võinud ILUS, suvine ja päikesepaisteline olla. Oleks kleidigi ehk selga pannud vms. Läksin bussiga kooli, sest nii olime Tiinaga kokku leppinud. Käisime Olkus kakaod/kaupsis Baidakale lille ostmas ning siis läksime alles koolimajja.
Siis oli see traditsiooniline (ning üsna imal ning mõttetu) trepikonsert, kus me terve aja lihtsalt naersime ja ajasime juttu. :D
Pärast seda saime tunnistused kätte ning võisimegi ära minna. Ma pidin veel korra Tiisleri juures käima ja talle vabas vormis esimese töö kohta kirjutama miskit.
Siis läksime Nele ja Tiinaga Pantrisse juustušnitslit sööma. Mmmmm... :) Pärast seda läksime veel Nele juurde, istusime väljas, jõime kohvi ja ajasime niisama juttu.
Mingi aeg tšillisin veel Tiinaga linnas ringi ja siis tuli Tõnn juuksurist ja ma sain temaga kokku. Läksime tema juurde.
Seitsmese bussiga tulin koju. Vaatasin ''Õiget valikut'' ja passisin niisama. Nüüd ootan, millal ''Dexter'' hakkab. Ja siis tuttu ära!
Bye! :)

Kommentaare ei ole: