reede, 19. november 2010

Olen üks õnnelik tüdruk!

Teisipäeval hakkas mul loeng alles 4 läbi, niiet sinnamaani oli aega magada ja kõike muudki teha. Ärkasin siis mingi aeg üles, käisin Maximas ja ostsin neid ärjatehtud nisukuklikesi, mis maksavad ainult 70 senti tükk, ja veel üht-teist ning lippasin ühikasse tagasi sööma.
Siis ajasin uuesti riided selga ja läksin taas Koskla tänava Mergesse, et see toaantenn ära osta, sest kõik töötas ja oli tip-top.
Bussipeatusesse tagasi kõndides tundsin, et mu kontsaga juhtus midagi. Kõndisin siis poollongates edasi ja lõpuks tuli mul konts põhimõtteliselt täiesti ära. Tere-tere! Ühed kalleimad saapad, mis ma ÜLDSE elu jooksul olen ostnud ja nad on olnud rohkem ajast kingsepa riiulil, kui minu jalas. Kontsaplekke 2 korda käinud vahetamas ja nüüd peab ilmselt kontsaparandusse minema.
Igatahes käisin kooliski lõpuks ära ja ülejäänud õhtu möödus lebotades. Passisin netis, rääkisin Tõnniga emmessennis juttu ja lugesin vahelduva eduga mingit rahvatervishoiu iba ka, aga see polnud kuigi paeluv.
Poole ööni (ehk poole neljani ajaliselt) püüdsin magama jääda, aga kuna mõni lahedam norskas terve see aeg, siis oli minu tegevus üsnagi häiritud.

Kolmapäeval ärkasin 7 paiku üles. Tegin endale puuviljasalatit, sõin, pakkisin söögi kaasa ja lippasin kooli. Kõigepealt arvestusele, mis oli päris mõnus pähkel ja kuskilt vaadata midagi ei olnud ja ma poleks ka saanud, sest ma istusin otse õpetaja ees. Eks siis paistab, kuidas läks. :D Üleüldse venis kogu päev nagu püksikumm ja ei liikunud just eriti kiirelt edasi, sest ma teadsin, et TÕNN on juba linnas, aga veel temaga koos olla ei saa.
Lõpuks said loengud läbi ja kell oli juba 4. Lippasin ühikasse, vaatasin veel natuke aega telerit kuni Tõnn oma sõpadega mere äärest kalalt tagasi tuli ning juba tund aega hiljem olimegi koos. :) Kõigepealt käisime kuskil Ülemiste juures, saime mingi vennaga kokku, kellelt Tõnn autole uued veljed ostis. Siis läksime Mustamäele, sest Tõnn unustas enda rahakoti Miku autosse. Hea, et minu rahakotist ka piisas velgede ostmiseks, sest Tõnn avastas selle alles siis, kui me juba kuskil garaažide vahel olime neid vaatamas. :D
Igatahes saime rahakoti kätte ning läksime Magistrali Rademarri üht ilusat jopet vaatama, mida ma paar päeva tagasi Kristiines proovisin. Kuna aga seal minu suurust ei olnud, tulime sealt tulema. Siis sõitsime ringiratast ja ei suutnud natuke aega otsustada, kus me sööme. :D Lõpuks valisime IKKAGI Räägupesa. Ma sõin kanafileed, Tõnn sealšnitslit. Vahepeal avastasin, et jätsin enda kindad Magstrali, aga tagasi ka ei viitsinud enam minna, sest keegi võis need sealt juba olla tasku pistnud. :( :( :(
Siis läksime minu juurde ühikasse. Uurisime netis, kus saaks bowlingut mängima ja vaatasime niisama natuke telerit. Pool tundi enne üheksat läksime Kristiinese ja ostsin endale selle jope ära ja siis jooksime veel 15 minutiga pool Kristiinet läbi, et mulle (mütsi ja) KINDAID leida. Tahtsin käpikuid, kootud ja ilusaid, aga no eriti ei leidnud. Sportlandist tahtsin üht mütsi osta, aga Tõnn arvas, et ma ei pruugi TÄPSELT mätšivaid kindaid kuskilt leida (hiljem muidugi väitis, et tema küll midagi sellist ei öelnud ja ma oleks võinud VABALT sealt selle mütsi osta :D). Lõpuks ikkagi mingid kindad ja mütsi leidsin. Siis istusime natuke aega Kristiines, sõime Geishat ja küsisime telefonitsi Mari-Jaanalt üle, mis ühe bowlingu koha aadress oli.
Sõitsime sinna ja vaatasime, et seal üldse mingi uus koht avatud. Bowlingust muidugi polnud endam haisugi. Mõtlesime, et mis seal siis ikka - võime ju piljardit ka mängida. :) Milles ma, endale suure üllatusena, päris osav olin, sest üldiselt võidab KÕIK meie ettevõtmised ALATI Tõnn. Välja arvatud muidugi meie Šveitsi-reisi pinksi mängud! ;) Tõnn jõi ühe õlle (mis maksis ainult 19 KROONI :O) ja ma siidri ka. Ja laud maksis ka AINULT 49.-/tund, niiet kõik Tallinnasse Bambasse. Mängisime ligi poolteist tundi ning lõpuks suundusime minu ühika juurde tagasi. Tõnn otsustas linna ööseks jääda, et siis järgmine päev lasta uus klaas autole panna ning siis saaksin juba mina ka temaga koju.

Hommikul, kui minu ühikakaaslased olid kooli läinus, tuli Tõnn minu juurde. Vaatasime telerit, otsisime klaasivahetus kohta ning sõime võileivagrillis tehtud juustuleibu ja jõime kohvi. :) Siis püüdsin natuke anorgaanilise praksi arvestuse tarvis materjali üle vaatada, aga no ilmselgelt oli "Rääkimata lugu" mitu korda huvitavam. Siis viis Tõnn mu kooli juurde ja suusatas ise klaasivahetuse poole (sest tal olid veel suverehvid all, ja olgem ausad, ikka väga libe oli).
Kõigepealt istusin orgaanilises keemias, kus ma otsustasin kaasa mitte kirjutada, vaid hoopis kuulata ja samal ajal veel igaks juhuks järgmiseks algava arvestuse materjali tuulata, kuid ei oleksi tarvitsenud, sest arvestus oli kerge ja A tuli. Jess! Nüüd mul on 50% diplomi hindest juba "A" olemas, sest 25% on kõik KT hinded, mis ma olen A-d saanud ning 25% labori arvestus. Esmaspäevane eksam ka veel A saada ja ongi olemas. 5 ülesannet oli (igal ühel erinev töö) - 1) leida kummas etteantud lahuses on sees raud(III) ühend ja kummas raud(II) ühend; 2) etteantud Na-st, veest ja vasksulfaadist saada vast(II)oksiid; 3) määrata lahuseid; 4) näidata katse abil, kumb metall on aktiivsem, kas Fe või Cu ning 5) määrata etteantud lahtustest, millises on kromaat.
Pärast laborit lippasin ühikasse, sõin leiva-pählijogurtit ja banaani ning pakkisin asju. Siis pesin kiirelt nõud puhtaks ning Tõnn juba helistaski, et on all.
Sõitsime rõõmsalt (sest sooja tõttu olid teed kõik puhtad ja mittelibedad) Jõksi, sõime ja vaatasime telerit.

Täna ärkasime 1 ajal üles. Käisime postkontoris Tõnni talvepükste järel, siis vedasime arvuti Tõnni autost tuppa ja nüüd siiamaani olen Tõnnita olnud, sest ta käis maal ja hetkel on rehve vahetamas. Sõin ja nüüd ülejäänud aja olen bloginud. Peaks raamatukogust uuesti Botaanika õpiku tagasi võtma, mille ma eelmine reede tagasi viisin (sest aeg sai täis), kuna järgmine kolmapäev on jälle KT. Ja üleüldse on järgmine nädal maailma kõige kiirel, niiet ma ei imestaks, kui ma seda üle ei ela. Esmaspäeval eksam, teisipäeval orgaanilises keemias maailmasuure materjali peale KT, kolmapäeval jälle mingi kirves botaanika KT kudede peale, neljapäeval mingi saja lk peale anatoomias ja füsioloogias test. Niiet elame hästi!!! Üks Tartu tüdruk ütleski juba, et ta ei õppinud terve aasta jooksul maaülikoolis ka nii palju, kui siin koolis kahe ja poole kuu jooksul on juba õppinud. :D

Tõnn tuli!

Kommentaare ei ole: