esmaspäev, 29. november 2010

Kust osta aega?

Igatahes polegi aega olnud nagu ma ka eelmises blogis mainisin. Liiga ulmeline oli see nädal. Eksamid ja tööd läksid kõik hästi, niiet väike pingelangus vähemalt. Ainult veel homne farmaatsia ajaloo arvestus teha, neljapäeval aanatoomia ja füsioloogia test ning reedel (Esimest korda on mul reedesel päeval loeng!) veel üks orgaanilise keemia KT. :S

Nädalavahetuse veetsime minu juures. Reedel tegime Merle, empsi ja issiga sööke.
Ja laupäeval oli piduuu ehk emme sünnipäev, mida pidasime Kalevi juures saunas. Sai jälle sugulastega muljetatud ja naerdud. :)

Pühapäeval magasime poole päevani, siis käisime Kalevi juures asju kokku sätitamas ning tagasitulles sõime "hommikust" ja saatsime vanaema koju.
Veerand viiese bussiga läksime linna, siis kirjutasin orgaanilise keemia materjali puudujääke netist ja pidingi varsti juba rongile lippama. Õppisin terve tee orgaanilist keemiat - JA selgeks sain! Imede ime, sest materjali oli palju ja töögi läks täna (eeldatavalt) hästi!

Saaks siis öösiti vähemalt magadagi ja ei peaks mingi põrsa norskamist kuulama, oleks vähe toredam, aga no veel elan üle.

Nüüd vaatan kanal kahe saateid ja mõtlen, et peaks siiski õppima...

Kommentaare ei ole: