teisipäev, 2. november 2010

Tallinn, 2.11.2010

Eile ärkasin poole 8 ajal üles. Sõin kiirelt neljaviljahelbeputru ja jõin kohvi.
Lippasin siis kooli teadustöö aluste tundi, kus pidime kirjutama mingeid teese RAHVUSVAHELISE nädala tarvis, millest me ilmselgelt kõik osa peame võtma, kui arvestada seda, et Alar Sepp meile IGAS loengus vähemalt (ja ma mõtlen VÄHEMALT!) 4 korda mainib, kui oluline see on ja kuidas seal kunagi eriti farmatseute pole, sest teise ja kolmanda kursuse omad on tavaliselt siis praktikal. Niiet me oleme ta ainuke lootus. :D
Järgnes anorgaaniline keemia ning pidanuks prakski otsa olema, aga see jäi ära ja mingid geeniused olid seetõttu ka ladina keele homsele surunud.
Pärast kooli läksime Grete juurde, jõime kohvi ja muljetasime niisama. Mingi hetk tuli ilge Mäki isu. :D Käisin siis vahepeal kiirelt sollis seni kui tal raha arvele laekus ja lippasime Mäkki. Suur Big Mac eine ja hapukoore kaste. Nooo, mmmm - mmm - mmmmmm! :D 6 krontsa saime Isicu omamise eest veel allagi, kas pole tore?
Igatahes pärast seda kõndisime Kosklasse, kust ma trollile lippasin ja Grete koju.
Sõitsin Linnuteele välja, et Rimist läbi käia ja (ühikasse) süüa osta miskit. Siis jalutasin ühikasse, uurisin netis ringi ja rääkisin Tõnniga juttu, pakkisin spordikat ja läksime Kerttuga trenni - Pumpi ja Shapingusse.
Pärast käisime veel poes ja jõudsime elusalt ja tervelt ühikasse tagasi.
Täna ärkasin juba poole 7 ajal üles, sest siin toas oli väga palav ja und ei tulnud enam pärast vee joomist ja teki äralükkamist. Panin siis läpaka käima ja uurisin seal ringi seni.
Siis sõin jogurtiga kama, panin asjad kokku, riietusin, võtsin Maxima juurest raha välja ja lippasin 8 paiku kooli. Anorgaanilise keemia praktikum oli.
Pärast seda rääkisin natuke Gretega juttu, käisime Maximas, et ta saaks endale rämpsu e. krõpsu ja cocat koju osta. Ma sõitsin trolliga paar peatust Mustamäe poole, et ripsmtehniku juurde minna. Leidsin majagi kole kähku üles, niiet arvasin loomulikuks veel tiba oodatagi. :D
Igatahes siis hakkas kolmetunnine silmad-kinni lamamine, mis oli päris tüütu, aga vähemalt on nüüd kenad ripsmed ja kulmudki korras. :)
Sellesse aktivistide poolt "teisipäevaks tõstetud" ladina keelde ei jõudnudki. Tegin veel pühapäeval rongis pool aega enda tõlkimist. :D Igatahes oli sealt tulles JÕHKER nälg ning ma ei suutnud ollagi. Ostsin kõigepealt sealt samast mingist Konsumist LuPimsi maasikatäidisegaküpsiseid ja matsutasin need endale trollis sisse, et anorgaaniliseks keemiaks energiat saada, siis aga hakkasin mõtlema, et mul vihikus üks päris suur auk juba, mille ma pean materjalist ümber kirjutama ja seega leidsin, et ma istuks nagunii seal niisama, sest ma ei taha suvalisse kohta kirjutama hakata, vaid ikka korralikult järjest. Pealegi oleks trenniminekuga kiireks läinud. Üleüldse pidin kesklinnas LINDEXI üles otsima, et sealt endale sukki osta.
Käisin BodyPumpis ja PowerBodys. Oleks võinud Steppigi minna, aga ma arvasin, et piisab küll. :D
Käisin pesus ja lippasin Virru, et endale uue sollikreemi osta. Tiina oli tööl - sain temaga üle PIKA-PIKA aja muljetada. Ja isegi Maarjat ja Virgot nägin, kes olid "Klassi" uusi osi tulnud päälinna kinno kaema.
Sain oma uue (maaaaaailmahästi lõhnava) sollikreemigi ostetud ning õnneks ei pidanud ka bussijaamas kaua ootama, kui juba olingi teel ühika poole. Käisin poest ka läbi, et seda õhitud šokolaadiriisi hommikusöögiks osta. Soodukas oli, no! :D
Igatahes nüüd olen juba pikemat aega kodus olnud... Ja täna üldse kuidagi (mitte, et ma vähemalt 2 tundi varem trenni ka poleks läinud) varakult - kaheksa läbi natuke. Sõin, rääkisin Tõnniga juttu. Jõin teed ja sõin veel ühe Geisha šoksigi ära ning kirjutasin loengute protokolle, et need õppejõule saata.
Nüüd on kõik oluline tehtud ja olekski viimane aeg magama sättida.

Kommentaare ei ole: